O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-06, 13:00   #2371
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Cytat:
Napisane przez signa Pokaż wiadomość
Wiesz co Esti ja w ogole jakos nie przepadam za enzymatycznymi do mojej cery (mino ze mam naczyniowa) ale jakos w ogole na mnie nie dzialal i nie widzialam po nim kompletnie zadnych efektowJesli moge Ci cos polecic to Bielenda ma super peeling enzymatyczny, co prawda to jest przeznaczony do salonow ale na all bez problemu go kupisz. Dla mnie jest bardzo dobry, pieknie pachnie, ma duze opakowanie i do tego cena jest bardzo przystepna Jeszcze Norel ma tez taki bardzo przyjemny i skuteczny enzymatyczny ale chyba bardziej bym ta bielende polecala

U mnie wlasnie z ta cierpliwoscia jest gorzej i juz nie moge sie doczekac az fotografowie nam cos pokaza, ale obawiam sie ze na to to jeszcze troche bedziemy musieli poczekac
O to dzieki za polecenie innych jak mi sie skonczy tamten to sobie moge inny wyprobowac nie jestem typem osoby ze sie przyzwyczaja do jednego produktu i juz nie zmienia takze spoko
Co do zdjec to ja jeszcze ich nie mam takze jestem bardzo cierpliwa widzialam tylko tych kilka ktore przeslal mi na meila ale dobre i to bo nawet nie sadzilam, ze wysle takze nawet sie ciesze ze nie tak wszystko od razu teraz poogladam sobie zdjecia od rodzinki a potem bede przezywac od fotografa
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 13:02   #2372
signa
Zadomowienie

GG do signa

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Madziula, Twoja sukienka była przecudna!!! W ogóle przepięknie wyglądałaś Wszystko miałaś w jednej tonacji fioletu i różu, co mi się strasznie podoba. I te perełki na szyi- bosko
Pan młody oczywiście też wyglądał pięknie, ale nie okłamujmy się, to Ty byłaś ozdobą tego ślubu
Musisz nam jeszcze wrzucić fotki Zuzinki, jak się prezentowała ta mała królewna

Kurde Aniu dziekuje za takie mile slowa i ciesze sie, ze Ci sie podobalam Zuze Wam oczywiscie wrzuce, oczywiscie od fotografow bede miala takie fajne zdjecia z nia razem wiec bedziecie mialy od razu dwie krolewny hihi

Dziewczynki ja narazie uciekam na spacerek z pieskiem a potem ratowac suknie na plener:P potem czeka mnie jeszcze sprzatanie, bo jutro Zuzek przyjezdza takze do pozniej

Edytowane przez signa
Czas edycji: 2010-07-06 o 13:05
signa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 13:06   #2373
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
O to dzieki za polecenie innych jak mi sie skonczy tamten to sobie moge inny wyprobowac nie jestem typem osoby ze sie przyzwyczaja do jednego produktu i juz nie zmienia takze spoko
Co do zdjec to ja jeszcze ich nie mam takze jestem bardzo cierpliwa widzialam tylko tych kilka ktore przeslal mi na meila ale dobre i to bo nawet nie sadzilam, ze wysle takze nawet sie ciesze ze nie tak wszystko od razu teraz poogladam sobie zdjecia od rodzinki a potem bede przezywac od fotografa

Teraz to już zgłupiałam i nie wiem, jaki ten peeling sobie kupić Jak na razie kupię ten krem, o którym pisała Esti, a o peelingach chyba poczytam i kupię troszkę później
Esti, ja to Cię podziwiam, że tak spokojnie czekasz za zdjęciami Chyba bym nie wytrzymała Jak już się dowiedziałam, ze nasz fotograf wysłał nam fotki, to usiedzieć w pracy nie mogłam

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Kurde Aniu dziekuje za takie mile slowa i ciesze sie, ze Ci sie podobalam Zuze Wam oczywiscie wrzuce, oczywiscie od fotografow bede miala takie fajne zdjecia z nia razem wiec bedziecie mialy od razu dwie krolewny hihi

Bardzo mi się podobasz na tych zdjęciach
Nie mogę się już doczekać fotek z Zuzinką
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-06, 13:06   #2374
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tak juz jakis czas przed slubem mi przyszlo ja jestem zachwycona tymi rzeczami, a stronke juz sobie dodalam do ulubionych hehe my tez jedziemy w przyszly poniedzialek do krakowa na sesje plenerowa. Moze gdzies tam nas zobaczysz przy okazji
Madziu widze wlasnie fotke w calosci wygladaliscie przecudnie fajny taki inny kolorek sukni robi wrazenie a bukiecik rewelacja sliczne kolory no i oczywiscie kwiatuszek we wlosach prezentuje sie rewelacyjnie z reszta jak u kazdej z nas
No ja bede albo w poniedzialek albo we wtorek takze kto wie moze gdzies Cie tam wypatrze jesli bedzieszna Rynku
Stary 2010-07-06, 13:08   #2375
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki ja narazie uciekam na spacerek z pieskiem a potem ratowac suknie na plener:P potem czeka mnie jeszcze sprzatanie, bo jutro Zuzek przyjezdza takze do pozniej
U mnie dzisiaj pogoda taka, że o spacerku nie ma co marzyć. Od rana pada, a facet za oknem kosi sobie w najlepsze trawę W ogóle chyba musi być strasznie zimno, bo miałam otwarte okno i nieźle wymarzłam

Buziale Madziula
Stary 2010-07-06, 13:13   #2376
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz to już zgłupiałam i nie wiem, jaki ten peeling sobie kupić Jak na razie kupię ten krem, o którym pisała Esti, a o peelingach chyba poczytam i kupię troszkę później
Esti, ja to Cię podziwiam, że tak spokojnie czekasz za zdjęciami Chyba bym nie wytrzymała Jak już się dowiedziałam, ze nasz fotograf wysłał nam fotki, to usiedzieć w pracy nie mogłam

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Bardzo mi się podobasz na tych zdjęciach
Nie mogę się już doczekać fotek z Zuzinką
Aniu pewnie jak by zadzwonil, ze fotki sa gotowe i mozemy sobie wpasc to bym tez niemogla sie juz doczekac ale jak nie dzwoni to wiem ze nie sa jeszcze gotowe wiec o tym juz nie mysle
Co do peelingu to pewnie poczytaj zobacz moze cosik innego wpadnie Ci w oko
Stary 2010-07-06, 13:31   #2377
Forget_me
Zakorzenienie

Dziewczynki, ja uciekam Siostra przyjechała i wybywamy
Buziale

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-06, 13:35   #2378
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:

Madziu jak pozniej zajzysz to napisz o ktory Ci chodzi bo znalazlam dwa i ten pierwszy nie ma pozytywnych opini wiec pewnie ten drugi masz bo chyba nawet taki drozszy wiec moze lepszy ale napisz jak cos bede wdzieczna tak na zapas
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-7...zymatyczny.htm
http://kamilanet.bazarek.pl/opis/121...ej-175-ml.html

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Dziewczynki, ja uciekam Siostra przyjechała i wybywamy
Buziale
Buziaki papa
Stary 2010-07-06, 14:56   #2379
himera86
Raczkowanie

Esti mieszkam niedaleko Katowic, ale kojarze co gdzie i jak bo nad pogoria 4 miałam sesje z fotgrafami, super ze masz tak blisko do jeziorka, moja znajoma w sierpniu ma nad pogorią wesele w restauracji shuma, która ponoc jest bardzo rozchwytywana ale ceny tam są kosmiczne
Stary 2010-07-06, 15:12   #2380
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez himera86 Pokaż wiadomość
Esti mieszkam niedaleko Katowic, ale kojarze co gdzie i jak bo nad pogoria 4 miałam sesje z fotgrafami, super ze masz tak blisko do jeziorka, moja znajoma w sierpniu ma nad pogorią wesele w restauracji shuma, która ponoc jest bardzo rozchwytywana ale ceny tam są kosmiczne
Aha to pewnie blisko ja cale zycie mieszkalam w Sosnowcu dopiero od niedawna nad Pogoria
Oj tak Shuma jest droga i to bardzo ale robi wrazenie bo wyglada jak łodz na zewnatrz ja wlasnie mieszkam po drugiej stronie jeziorka takze widze ta restauracje z plazy
Stary 2010-07-06, 15:48   #2381
himera86
Raczkowanie

Esti, ty szczęściaro, myk i juz jesteś w wodzie w upalne dni
Stary 2010-07-07, 08:38   #2382
meg22
Zakorzenienie

Witam i się żegnam

wieczorkiem was nadrobię, bo zaraz będę nad jeziorko jechała
papa
Stary 2010-07-07, 09:15   #2383
alamig
Zakorzenienie

Cześć!
Ja dziś totalnie niewyspana Wczoraj zrobiliśmy sobie z sąsiadami grilla na balkonie i tak się objadłam i opiłam piwka, że w nocy spać nie mogłam. Ehhh... jak się jest łakomczuchem i najada na noc, to trzeba teraz swoje odcierpieć
Stary 2010-07-07, 09:23   #2384
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
I ja się melduję, również niewyspana Dziś mój mężuś ma urodzinki więc będę kombinować z obiadkiem i potem chyba jeszcze z jakąś kolacyjką Tylko za bardzo nie mam koncepcji
Jeszcze dzisiaj do teściowej musimy jechać, bo Piotrek ma fakturki do wystawienia. Mieliśmy jechać wczoraj, ale wrócił z pracy o 19:30 i już mu się nic nie chciało.
Wczoraj zadzwonił nasz kamerzysta, filmik jest gotowy Dzisiaj jadę go odebrać i przy okazji odbiorę chyba też sukienkę i Piotrka garnitur od czyszczenia
Stary 2010-07-07, 09:46   #2385
Esti10
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki
A ja nawet jestem wyspana to pewnie dltego, ze zrobilismy sobie wczoraj popoludniu spacerek do lasu wiec sie nawdychalam swiezego powietrza a co najfajniejsze nazbieralismy caly pojemnik jagod i pozimek dziewczyny zebyscie wiedzialy jak to pachnialo a jeszcze lepiej smakowalo rewelacja takie owocki prosto z krzaczka

Aniu zloz Piotrkowi najserdeczniejsze zyczenia urodzinkowe pamietalam wlasnie ze ma dzis bo ja mam dzis imieninki wiec latwo zapamietac wogole fajna to jest data 7.07 same szczesliwe siodemeczki
Stary 2010-07-07, 10:02   #2386
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Esti-wszystkiego najlepszego z okazji imienin

Madziu-wyglądałaś ślicznie i miałaś w końcu bukiet z piwonii!
Kościółek uroczy...

Dziewczyny-przykro mi,ale nie miałam czasu nic zrobić ze zdjęciami,a chcę jakieś fajne wrzucić od fotografa....

Odkąd przyjechaliśmy z urlopu, to codziennie coś robimy wieczorkiem.
W sobotę Rodzice mieli prezentację zdjęć (80 w albumie,ale nie mam kiedy ich nawet zeskanować, żeby Wam wysłać,a płytkę wczoraj oddał mi Tata)oraz filmik, który nagrywała mama świadka, a świadek fajnie zmontował taki 20minutowy

Gdzieś tam hen wstecz pisałyście,że chciałbyście się zająć organizowaniem wesel-ja 2lata temu nawet zamieściłam ogłoszenie na lokalnym portalu,że pomogę-dekoracje kościoła itp.ale odzewu nie było-więc spasowałam
sama bym się nie podjęła prowadzić taki biznes,a nie miałabym z kim-poza tym to jednak sezonowe zajęcie....
Tygrysek_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 10:07   #2387
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tygrysek_aa Pokaż wiadomość

Kościółek uroczy...

Dziewczyny-przykro mi,ale nie miałam czasu nic zrobić ze zdjęciami,a chcę jakieś fajne wrzucić od fotografa....

W sobotę Rodzice mieli prezentację zdjęć (80 w albumie,ale nie mam kiedy ich nawet zeskanować, żeby Wam wysłać,a płytkę wczoraj oddał mi Tata)oraz filmik, który nagrywała mama świadka, a świadek fajnie zmontował taki 20minutowy

Gdzieś tam hen wstecz pisałyście,że chciałbyście się zająć organizowaniem wesel-ja 2lata temu nawet zamieściłam ogłoszenie na lokalnym portalu,że pomogę-dekoracje kościoła itp.ale odzewu nie było-więc spasowałam
sama bym się nie podjęła prowadzić taki biznes,a nie miałabym z kim-poza tym to jednak sezonowe zajęcie....
Czesc Agusia
Czyli co nadrobilas nas juz? Juz jestes na biezaco z nami? Jesli tak to super, ale to ze nam nie pokazesz jeszcze zdjec to nie super
a moze masz chociaz jakies jedno z takich nie profesjonalnych zebysmy mogly chociaz zobaczyc prawie wszystkie tak pokazywalysmy a dopiero pozniej od fotografa co
Dzieki za zyczenia chociaz ja i tak tylko urodzinki obchodze ale zawsze cos
Stary 2010-07-07, 10:11   #2388
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczynki
A ja nawet jestem wyspana to pewnie dltego, ze zrobilismy sobie wczoraj popoludniu spacerek do lasu wiec sie nawdychalam swiezego powietrza a co najfajniejsze nazbieralismy caly pojemnik jagod i pozimek dziewczyny zebyscie wiedzialy jak to pachnialo a jeszcze lepiej smakowalo rewelacja takie owocki prosto z krzaczka

Aniu zloz Piotrkowi najserdeczniejsze zyczenia urodzinkowe pamietalam wlasnie ze ma dzis bo ja mam dzis imieninki wiec latwo zapamietac wogole fajna to jest data 7.07 same szczesliwe siodemeczki
Hej Esti
Ty to masz fajnie z tym mieszkaniem koło lasku Świeże owoce prosto z krzaczka, mniam Poziomki to już nie pamiętam nawet kiedy jadłam...
Dziękuję Esti za życzonka dla Piotrka, złożę mu popołudniu jak wróci z pracy
Tobie Esti z okazji imieninek życzę samych słonecznych dni, uśmiechu na twarzy, miłości oraz wszystkiego tego, czego sama sobie życzysz

Cytat:

Kościółek uroczy...

Hej Aguś
Koniecznie musisz nam wrzucić jakieś fotki, jak tylko znajdziesz chwilkę czasu Fajny prezent Wam zrobiła mama świadka. Takie filmiki się super ogląda, można wrócić wspomnieniami do dnia ślubu My dzisiaj jedziemy po nasz, pewnie wieczorkiem już seansik firmowy będzie
Stary 2010-07-07, 10:20   #2389
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Esti
Ty to masz fajnie z tym mieszkaniem koło lasku Świeże owoce prosto z krzaczka, mniam Poziomki to już nie pamiętam nawet kiedy jadłam...
Dziękuję Esti za życzonka dla Piotrka, złożę mu popołudniu jak wróci z pracy
Tobie Esti z okazji imieninek życzę samych słonecznych dni, uśmiechu na twarzy, miłości oraz wszystkiego tego, czego sama sobie życzysz

Hej Aguś
Koniecznie musisz nam wrzucić jakieś fotki, jak tylko znajdziesz chwilkę czasu Fajny prezent Wam zrobiła mama świadka. Takie filmiki się super ogląda, można wrócić wspomnieniami do dnia ślubu My dzisiaj jedziemy po nasz, pewnie wieczorkiem już seansik firmowy będzie
No ja tez nie pamietam kiedy jadlam takie rzeczy i to przez siebie zerwane bo to nasze pierwsze wakacje tutaj takze musze kozystac ile sie da juz nie moge doczekac sie grzybkow bede robic zupki grzybowe albo sosiki do mies ale mi sie juz zachcialo
Aniu nie ma za co nasi mezowie to w sumie dla nas tez jak znajomi przeciez tyle o nich sobie opowiadamy co nie a ile konczy jesli moge zapytac?
Slicznie dziekuje za tak mile zyczenia
Stary 2010-07-07, 10:24   #2390
alamig
Zakorzenienie

Esti, wszystkiego najlepszego! Zdrówka, szczęścia, miłości, radości oraz spełnienia naskrytszych marzeń
Stary 2010-07-07, 10:32   #2391
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Esti, wszystkiego najlepszego! Zdrówka, szczęścia, miłości, radości oraz spełnienia naskrytszych marzeń
Dzieki Alus
A co Ty dzis taka cichutka co?
Stary 2010-07-07, 10:35   #2392
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
No ja tez nie pamietam kiedy jadlam takie rzeczy i to przez siebie zerwane bo to nasze pierwsze wakacje tutaj takze musze kozystac ile sie da juz nie moge doczekac sie grzybkow bede robic zupki grzybowe albo sosiki do mies ale mi sie juz zachcialo
Aniu nie ma za co nasi mezowie to w sumie dla nas tez jak znajomi przeciez tyle o nich sobie opowiadamy co nie a ile konczy jesli moge zapytac?
Slicznie dziekuje za tak mile zyczenia

Czyli od niedawna mieszkacie w tym pięknym miejscu?Ależ Wam zazdroszczę U nas już nie ma żadnych takich fajnych miejsc. Mamy dwie działki, ale żadna nie ma tak fajnego położenia Moja też jest taka "wieś w mieście", jest tam cicho i spokojne, Piotrka działka jest koło parku, ale za to naprzeciwko pracy teściowej
Zjadłabym sobie zupkę grzybową, choć powiem szczerze, ze za grzybami się nie przepadam
Masz rację, nasi mężowie to tak jak znajomi
Mój mąż dzisiaj pełne urodzinki ma, kończy dzisiaj trzydziestkę Dlatego muszę mu cosik fajnego wymyślić, żeby zapamiętał te urodzinki do końca życia Za dwa tygodnie chyba robimy urodzinki dla znajomych, ale najpierw trzeba posprawdzać, czy znajomym będzie pasować ten termin Dzisiaj mi ta wizyta u teściów nie pasuje, bo pewnie teściowa znowu będzie chciała odegrać kochającą mamusię i wyskoczy z jakąś kolacją tylko żeby Piotrek posiedział u niej troszkę dłużej Ja jako kochająca żona oczywiście też mu cosik fajnego przygotuję i mam nadzieję, że szybciej wrócimy do domu
Dziś jeszcze czeka mnie troszkę załatwiania, bo na 15:00 idę do kosmetyczki z brwiami, musi mi hennę nałożyć, bo przecież moje są takie jasne, ze szkoda gadać. Potem szybko do banku, bo likwidowałam przed ślubem konto oszczędnościowe i do dzisiaj nie dostałam kasy!!! Potem szybko po film z wesela, po sukienkę i garnitur, no i do mojego ulubionego sklepu z ciuchami, bo dzisiaj dostawa Chcę jeszcze o aptekę zahaczyć, bo wczoraj nie zdążyłam, a muszę jakiś krem sobie kupić do twarzy. Ten od kosmetyczki niedawno mi się skończył, a ja nigdy nie miałam czasu żeby odwiedzić aptekę i zaczęłam używać jakiś krem z Avonu niby nawilżający, ale skórę mam po nim taką, jakby zaraz się miała zaczął łuszczyć
Jeszcze czaję się na lakier do paznokci Inglota, wczoraj mi nim kosmetyczka pomalowała paznokcie u rąk, taki granatowy Chciałabym mieć taki w swojej domowej kolekcji, bo na dłoniach prezentuje się super
Stary 2010-07-07, 10:51   #2393
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli od niedawna mieszkacie w tym pięknym miejscu?Ależ Wam zazdroszczę U nas już nie ma żadnych takich fajnych miejsc. Mamy dwie działki, ale żadna nie ma tak fajnego położenia Moja też jest taka "wieś w mieście", jest tam cicho i spokojne, Piotrka działka jest koło parku, ale za to naprzeciwko pracy teściowej
Zjadłabym sobie zupkę grzybową, choć powiem szczerze, ze za grzybami się nie przepadam
Masz rację, nasi mężowie to tak jak znajomi
Mój mąż dzisiaj pełne urodzinki ma, kończy dzisiaj trzydziestkę Dlatego muszę mu cosik fajnego wymyślić, żeby zapamiętał te urodzinki do końca życia Za dwa tygodnie chyba robimy urodzinki dla znajomych, ale najpierw trzeba posprawdzać, czy znajomym będzie pasować ten termin Dzisiaj mi ta wizyta u teściów nie pasuje, bo pewnie teściowa znowu będzie chciała odegrać kochającą mamusię i wyskoczy z jakąś kolacją tylko żeby Piotrek posiedział u niej troszkę dłużej Ja jako kochająca żona oczywiście też mu cosik fajnego przygotuję i mam nadzieję, że szybciej wrócimy do domu
Dziś jeszcze czeka mnie troszkę załatwiania, bo na 15:00 idę do kosmetyczki z brwiami, musi mi hennę nałożyć, bo przecież moje są takie jasne, ze szkoda gadać. Potem szybko do banku, bo likwidowałam przed ślubem konto oszczędnościowe i do dzisiaj nie dostałam kasy!!! Potem szybko po film z wesela, po sukienkę i garnitur, no i do mojego ulubionego sklepu z ciuchami, bo dzisiaj dostawa Chcę jeszcze o aptekę zahaczyć, bo wczoraj nie zdążyłam, a muszę jakiś krem sobie kupić do twarzy. Ten od kosmetyczki niedawno mi się skończył, a ja nigdy nie miałam czasu żeby odwiedzić aptekę i zaczęłam używać jakiś krem z Avonu niby nawilżający, ale skórę mam po nim taką, jakby zaraz się miała zaczął łuszczyć
Jeszcze czaję się na lakier do paznokci Inglota, wczoraj mi nim kosmetyczka pomalowała paznokcie u rąk, taki granatowy Chciałabym mieć taki w swojej domowej kolekcji, bo na dłoniach prezentuje się super
Tzn to bylo tak mieszkanko zakupilismy pod koniec czerwca ale poprzedni wlasciciele poprosili czy moga sie wyprowadzic na poczatku wrzesnia do ich nowego domu bo dopiero wtedy tamci sie wyprowadza wiec dla nas to nie byl problem mielismy gdzie mieszkac wiec luzik. Jak sie juz wyprowadzili to musielismy pomalowac scianki i kupic rzeczy do mieszkanka wiec wprowadzilismy sie w pazdzierniku takze lata ani jesieni juz tu nie zaznalismy bo zima starsznie szybko przyszla i jak na zlosc byla dluga i mrozna ale jakos dotrwalismy do naszego pierwszego lata w nowym mieszkanku
Ja to grzyby uwielbiam i to w kazdej postaci wiec juz nie moge sie doczekac
A to okragla sumka to bedzie pewnie imprezka co
Czyli filmik juz dzis bedziecie mogli zobaczyc to super jutro nam zdasz relacje oki

Ja dziewczynki na jakis czas znikne bo musimy zalatwic pare spraw wiec ide budzic mezusia jak zdaze wrocic nim znikniecie to super ale jak nie to na wszelki wypadek milego dnia zycze
Stary 2010-07-07, 11:11   #2394
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki Alus
A co Ty dzis taka cichutka co?
Pisałam już rano, że jestem strasznie niewyspana I jakiś taki mam nastój kiepski - pewnie od okresu. Poza tym mam troszkę pracy i dlatego jestem tak z doskoku
Stary 2010-07-07, 11:15   #2395
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn to bylo tak mieszkanko zakupilismy pod koniec czerwca ale poprzedni wlasciciele poprosili czy moga sie wyprowadzic na poczatku wrzesnia do ich nowego domu bo dopiero wtedy tamci sie wyprowadza wiec dla nas to nie byl problem mielismy gdzie mieszkac wiec luzik. Jak sie juz wyprowadzili to musielismy pomalowac scianki i kupic rzeczy do mieszkanka wiec wprowadzilismy sie w pazdzierniku takze lata ani jesieni juz tu nie zaznalismy bo zima starsznie szybko przyszla i jak na zlosc byla dluga i mrozna ale jakos dotrwalismy do naszego pierwszego lata w nowym mieszkanku
Ja to grzyby uwielbiam i to w kazdej postaci wiec juz nie moge sie doczekac
A to okragla sumka to bedzie pewnie imprezka co
Czyli filmik juz dzis bedziecie mogli zobaczyc to super jutro nam zdasz relacje oki

Ja dziewczynki na jakis czas znikne bo musimy zalatwic pare spraw wiec ide budzic mezusia jak zdaze wrocic nim znikniecie to super ale jak nie to na wszelki wypadek milego dnia zycze
Ach, to za długo nie mieszkacie w nowym domku Wcale się Wam nie dziwię, że spacerujecie teraz po lasku, w końcu trzeba odkryć to miejsce dopiero Ja się już nie mogę doczekać kiedy to w końcu stanie nasz domek i kiedy będę go mogła w końcu urządzić Marzy mi się domek z ogródkiem i tarasem, na którym latem moglibyśmy jeść śniadanka, a wieczorami robilibyśmy grilla
Imprezkę urodzinową planujemy, albo raczej ja planuję zorganizować Tylko jak na razie przez te wakacje ciężko jest zebrać wszystkich znajomych bo wiecznie komuś cosik nie pasuje. Wiadomo, teraz każdy na urlop wyjeżdża, więc ciężko będzie zgrać wszystkich, ale mam cichą nadzieję, ze się uda
Jak tylko obejrzymy filmik to zdam Wam relację Mam nadzieję, że będzie super

Ja dzisiaj też już uciekam, muszę troszkę ogarnąć pokoik, a potem kosmetyczka, bank itd. Mam dziś troszkę do załatwiania
Buziaki
Stary 2010-07-07, 19:40   #2396
Tygrysek_aa
Zadomowienie

dziś miałam zaganiany dzień,ale już się poprawiam i wrzucam zdjęcie...
Naprawdę nie mam czasu przejrzeć tego wszystkiego i wybrać,żeby wrzucić, dlatego tylko jedno-jak wychodzimy z domku do limuzyny
Tygrysek_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 23:45   #2397
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdę nie mam czasu przejrzeć tego wszystkiego i wybrać,żeby wrzucić, dlatego tylko jedno-jak wychodzimy z domku do limuzyny
Agniesia no wreszcie chociaz jedna fotka Slicznie wygladalas twoj mezus rowniez super sie prezentowal widze, ze bukiecik mialysmy nawet podobny oczywiscie sliczny
Liczymy oczywiscie na wiecej fotek jak juz bedziesz miec czas
Stary 2010-07-08, 09:13   #2398
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Ale dzisiaj jestem niewyspana. W nocy się non stop budziłam, śniły mi się jakieś głupoty. Wczoraj pojechaliśmy do teściów, teściowej nie było bo latała po ogródku, ale oczywiście jak wychodziliśmy teść powiedział nam, że mamy iść się przywitać koniecznie z mamą. No i Piotrek oczywiście stwierdził, że musimy iść. Teściowa wypieprzyła tekstem, dlaczego tak krótko i że mamy wejść do domu i ona pójdzie z nami. Potem jak usłyszała, że nie wejdziemy już bo wracamy do domu to zaczęła mieć pretensje, ze jej nikt nie zawołał z ogródka. Nie odezwałam się do niej słowem i chyba to jest na nią metoda, bo zaczęła mi opowiadać, jakie ma piękne lilie i jakie to mają piękne kolory, ale nawet nie skomentowałam tych jej kwiatów
Jak zajechaliśmy do domu postanowiliśmy obejrzeć filmik z wesela i wtedy to właśnie zadzwoniła teściowa z pretensjami, że koniecznie mamy jej dostarczyć akt ślubu, bo musi go zanieść do pracy. U mojej mamy wystarczyło podanie nr aktu, a ta moja rąbnięta teściowa zaczęła się drzeć, że natychmiast ma dostać ksero i takie tam. Piotrek się wkurzył, ja się wkurzyłam, a teściowa dalej z ryjem. Tak się darła przez ten telefon, że słyszałam ją siedząc na kanapie i oglądając film z wesela Na końcu Piotrek powiedział jej "na razie" i ją odłączył Więc teraz jak przyjedziemy zapewne będzie obrażona
Zastanawiam się jak to jest z tym aktem ślubu, moja mama podawała tylko nr naszego aktu ślubu, a tak lata za tym aktem i tylko ludzi wkurza
Film ogólnie wyszedł bardzo fajnie Tylko Piotrek mnie irytował podczas jego oglądania, bo non stop musiał cosik komentować Jeszcze zadzwonił do niego kumpel, który był u nas na weselu i powiedział, że w przyszłym roku też bierze ślub i mamy się szykować, a ten mój cudowny mąż mu na to odpowiedział: "super, w jakim miesiącu?", ten na to, ze w czerwcu, na co Piotrek: "super, będę na pewno". Wiecie jak mnie to zabolało. "Będę", a nie "będziemy" I najlepsze jest to, ze skończył rozmawiać i słowem się nie odezwał, że ten kolega ślub bierze!!!! Dopiero jak się film skończył, wybąkał, że w czerwcu będzie ślub i tyle. Słowem się nie odezwałam tylko wyszłam się wykąpać. Potem wskoczyłam do łóżka i już się do niego słowem nie odezwałam.
Dziś się szykuję na rozmowę, bo nie będzie mnie pomijał. No chyba, że na ten ślub chce jechać sam.
Wczoraj chyba w ogóle cały czas mnie Piotrek irytował, jak nie jakimiś głupimi tekstami, to tekstem, ze w przyszłym tygodniu znowu będziemy musieli jechać do teściów, bo on jeszcze nie zakończył pracy Wczoraj zrobił tylko Zus'y, a w przyszłym tygodniu będzie księgował Tak jakby nie mógł zrobić wszystkiego za jednym razem Potem z wakacjami, bo nie pojedziemy póki babcia i dziadek nie wyprawią swojej rocznicy ślubu. Ja *******e Jak tak dalej pójdzie to sobie sama na te wakacje wyjadę
No i podczas oglądania filmu, non stop jakieś głupie komentarze. Wkurzyłam się i mu powiedziałam, że lepiej niech popatrzy na swoją mamusię i na koniec zapytałam, czy jego mama w ogóle potrafi się uśmiechnąć bo na płycie ma wiecznie minę obrażonej. Od razu się zamknął
No i jeszcze zwróciłam Piotrkowi uwagę, bo wiecznie mi mówił, że przesadzam, że jego mama mnie nie lubi, a dziewczynę brata faworyzuje. Na płycie wyraźnie zostało pokazane, jak moja teściowa kilka razy podchodzi do dziewczyny brata i wyciąga ją do tańca Nadmienię, że do mnie podczas wesela i poprawin nie podeszła ani razu Nawet słowa nie powiedziała na temat mojej sukienki.
Jak teraz u nas byli moja mama próbowała od niej wyciągnąć choć jedno słówko na temat wesela i naszego wyglądu i wiecie co powiedziała? Że ona nie wie, jak to te panny młode robią, ale obojętnie jakby dziewczyna nie wyglądała, to w dniu ślubu jest piękna
Kiedyś uduszę moją teściową gołymi rękoma
Także u mnie pierwsze małżeńskie problemy

Agusia, cudownie wyglądaliście!!! Wszystko mieliście tak dobrane w jednej tonacji, bardzo mi się to podoba Czekamy na więcej fotek

Edytowane przez Forget_me
Czas edycji: 2010-07-08 o 09:15
Stary 2010-07-08, 09:41   #2399
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny
Ale dzisiaj jestem niewyspana. W nocy się non stop budziłam, śniły mi się jakieś głupoty. Wczoraj pojechaliśmy do teściów, teściowej nie było bo latała po ogródku, ale oczywiście jak wychodziliśmy teść powiedział nam, że mamy iść się przywitać koniecznie z mamą. No i Piotrek oczywiście stwierdził, że musimy iść. Teściowa wypieprzyła tekstem, dlaczego tak krótko i że mamy wejść do domu i ona pójdzie z nami. Potem jak usłyszała, że nie wejdziemy już bo wracamy do domu to zaczęła mieć pretensje, ze jej nikt nie zawołał z ogródka. Nie odezwałam się do niej słowem i chyba to jest na nią metoda, bo zaczęła mi opowiadać, jakie ma piękne lilie i jakie to mają piękne kolory, ale nawet nie skomentowałam tych jej kwiatów
Jak zajechaliśmy do domu postanowiliśmy obejrzeć filmik z wesela i wtedy to właśnie zadzwoniła teściowa z pretensjami, że koniecznie mamy jej dostarczyć akt ślubu, bo musi go zanieść do pracy. U mojej mamy wystarczyło podanie nr aktu, a ta moja rąbnięta teściowa zaczęła się drzeć, że natychmiast ma dostać ksero i takie tam. Piotrek się wkurzył, ja się wkurzyłam, a teściowa dalej z ryjem. Tak się darła przez ten telefon, że słyszałam ją siedząc na kanapie i oglądając film z wesela Na końcu Piotrek powiedział jej "na razie" i ją odłączył Więc teraz jak przyjedziemy zapewne będzie obrażona
Zastanawiam się jak to jest z tym aktem ślubu, moja mama podawała tylko nr naszego aktu ślubu, a tak lata za tym aktem i tylko ludzi wkurza
Film ogólnie wyszedł bardzo fajnie Tylko Piotrek mnie irytował podczas jego oglądania, bo non stop musiał cosik komentować Jeszcze zadzwonił do niego kumpel, który był u nas na weselu i powiedział, że w przyszłym roku też bierze ślub i mamy się szykować, a ten mój cudowny mąż mu na to odpowiedział: "super, w jakim miesiącu?", ten na to, ze w czerwcu, na co Piotrek: "super, będę na pewno". Wiecie jak mnie to zabolało. "Będę", a nie "będziemy" I najlepsze jest to, ze skończył rozmawiać i słowem się nie odezwał, że ten kolega ślub bierze!!!! Dopiero jak się film skończył, wybąkał, że w czerwcu będzie ślub i tyle. Słowem się nie odezwałam tylko wyszłam się wykąpać. Potem wskoczyłam do łóżka i już się do niego słowem nie odezwałam.
Dziś się szykuję na rozmowę, bo nie będzie mnie pomijał. No chyba, że na ten ślub chce jechać sam.
Wczoraj chyba w ogóle cały czas mnie Piotrek irytował, jak nie jakimiś głupimi tekstami, to tekstem, ze w przyszłym tygodniu znowu będziemy musieli jechać do teściów, bo on jeszcze nie zakończył pracy Wczoraj zrobił tylko Zus'y, a w przyszłym tygodniu będzie księgował Tak jakby nie mógł zrobić wszystkiego za jednym razem Potem z wakacjami, bo nie pojedziemy póki babcia i dziadek nie wyprawią swojej rocznicy ślubu. Ja *******e Jak tak dalej pójdzie to sobie sama na te wakacje wyjadę
No i podczas oglądania filmu, non stop jakieś głupie komentarze. Wkurzyłam się i mu powiedziałam, że lepiej niech popatrzy na swoją mamusię i na koniec zapytałam, czy jego mama w ogóle potrafi się uśmiechnąć bo na płycie ma wiecznie minę obrażonej. Od razu się zamknął
No i jeszcze zwróciłam Piotrkowi uwagę, bo wiecznie mi mówił, że przesadzam, że jego mama mnie nie lubi, a dziewczynę brata faworyzuje. Na płycie wyraźnie zostało pokazane, jak moja teściowa kilka razy podchodzi do dziewczyny brata i wyciąga ją do tańca Nadmienię, że do mnie podczas wesela i poprawin nie podeszła ani razu Nawet słowa nie powiedziała na temat mojej sukienki.
Jak teraz u nas byli moja mama próbowała od niej wyciągnąć choć jedno słówko na temat wesela i naszego wyglądu i wiecie co powiedziała? Że ona nie wie, jak to te panny młode robią, ale obojętnie jakby dziewczyna nie wyglądała, to w dniu ślubu jest piękna
Kiedyś uduszę moją teściową gołymi rękoma
Także u mnie pierwsze małżeńskie problemy

Agusia, cudownie wyglądaliście!!! Wszystko mieliście tak dobrane w jednej tonacji, bardzo mi się to podoba Czekamy na więcej fotek
Czesc Aniu
Przykro mi, ze mialas taki dzien ale nie przejmuj sie tak zachowaniem Piotrka pewnie sie jeszcze nie przyzwyczail ze musi w niektorych sprawach pytac tez Ciebie o zdanie Moj ostatnio jak bylismy u jego rodzicow to zrobil podobna rzecz mama sie pytala czy bedziemy na obiedzie w niedziele a on odp NIE ja siedzialam cicho i dopiero w domu mu powiedzialam, spoko ze wogole mnie zapytales o zdanie czy ja chce isc czy nie a on a bo myslalem ze nie bedziesz chciala isc takze oni tak jeszcze maja czasem wogole nie mysla
Co do tesciowej to juz nie bede komentowac bo to szkoda slow ale powiem Ci, ze to moze byc dobry sposob na nia jak tam bedziecie wpadac czasem bo nie bedzie innego wyjscia to sie z nia nawet nie witaj nie gadaj tylko z tesciem zobaczysz moze bedzie zdziwiona i sama zacznie cos gadac

Tzn ogolem jestes zadowolona z filmiku czy przez zachowanie Piotrka nie moglas sie na nim skupic co?

Ja ide sie za chwilke opalac z mezusiem, takze musze sie przyszykowac potem go obudze i bedzie dalej spac na kocyku tak mi powiedzial
Stary 2010-07-08, 09:41   #2400
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Agusia wyglądałaś pięknie!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości