O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-12, 12:02   #2461
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Cytat:
Napisane przez Tygrysek_aa Pokaż wiadomość
Witam po weekendzie
my się plażowaliśmy w Ustce-upał nie do zniesienia prawie (normalnie Egipt jak dla mnie, choć nigdy nie byłam ),ale wyjazd się udał w 100%
normalnie jak tak dalej pójdzie, to będę mahoniowa
gdzieś tam wcześniej gadałyście o sukienkach-zatem ja swoją chcę sprzedać-wystawiłam na all (znaleźć mnie można po nazwie-może jakiejś waszej koleżance by się spodobała, to polećcie proszę), jak nie sprzedam, to wstawię do komisu...
nie mam gdzie jej trzymać i tyle,a na pamiątke mam zdjęcia

Aniu-super,że udało Wam się z Piotrkiem wyjaśnić wszystko (mam nadzieję,że teraz już będzie sielanka

a my dziś mamy pierwszą miesięcznicę-chcę coś dobrego zrobić na kolację,a potem na shreka męza zabrać
Ty to masz Agula dobrze Morze blisko, w każdej chwili możesz sobie wyskoczyć poleżeć na plaży My mieliśmy jechać teraz na weekend do Władysławowa do Piotrka cioci, ale niestety okazało się, że ma teraz gości i nie było by dla nas miejsca
Ciocia zapraszała nas na sierpień, bo wtedy już nikogo nie będzie u siebie miała, ale kurcze, sierpień już raczej mamy zajęty. Najpierw Piotrkowe urodziny, potem wyjazd na wakacje. Zresztą teraz jest pewna pogoda i dlatego chcieliśmy się przejechać nad morze, byśmy sobie na plaży poleżeli czy pokąpali się w morzu, ale cóż, mówi się trudno.
Jakbym znała kogoś kto teraz będzie brał ślub, to będę zachwalać Aguś Twoją sukienkę
Ja moją też mam zamiar oddać do podreperowania i chyba też wystawię na All. Po czyszczeniu naprawdę wygląda super!!! Cały brud zszedł, więc jestem w szoku

Wszystkiego dobrego z okazji pierwszej miesięcznicy

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Czesc wszystkim obecnym
Ta pogoda to jest cos strasznego poszlam o 9 rano na lezaczek a tu tak grzało ze masakra polezalam do 11 wole nie myslec jak bedzie o 12 szok
Ide sie zaraz umyc i potem musimy jechac na zakupki ale to jeszcze nie teraz

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Ja musze kiedys wreszcie gdzies dostac ten torcik bo normalnie zwariuje tyle o nim gadacie a u mnie nigdzie takiego nie ma
No niestety tak jest ze sie szybko konczy no ale trudno trzeba sie cieszyc, ze wogole mialysmy taka mozliwosc i zazanlysmy tego szczescia co nie
Czyli Shrek fajny to super chyba tez sie kiedys przejdziemy
Ciesze sie bardzo, ze chlodniczek wyszedl i smakowal mezusiowo gratuluje

A co do tej rocznicy to wiadomo Aniu, ze nie na taka skale by sie taka impreze robilo tylko jakies mniejsze przyjecie ale wlasnie np w restauracji i zeby byly tance wiadomo ze pelno rzeczy juz wtedy odpada typu suknia, garnitur, zaproszenia itd wiec to juz wtedy tak drogo pewnie nie wyjdzie
Hej Esti
U mnie na balkonie jeszcze słonka nie ma, ale mam ochotę sobie troszkę posiedzieć na dworze i poczytać. Może wieczorkiem skoczę z mężem nad jeziorko, choć nie wiem, o której wróci z pracy.
W sobotę zaczęliśmy rozmawiać na temat domku Mamy zamiar w tym tygodniu wybrać się na moją działkę i zobaczyć, czy czasami nie jest tam za głośno (niedawno postawili tam wielką halę i musimy sprawdzić, czy za bardzo nie hałasują na tej hali ). Poza tym teść znalazł nam kupca na Piotrka działkę Więc byśmy jedną sprzedali, zlikwidowalibyśmy książeczkę mieszkaniową, plus jakieś oszczędności, kasa z wesela i by można było już ruszyć z budową Oczywiście nie obyło by się bez kredytu niestety, ale chcemy już w tym roku zacząć działać
Wiesz Esti, z tą rocznicą to wiadomo, że nie na taką skalę, ale jednak wynajęcie zespołu, sali, to wszystko kosztuje. Jakiś tort, jedzenie i już robi się kilka tysięcy. Wiadomo, na jakąś pełną rocznicę to super, ale jednak tą pierwszą rocznicę wolę zdecydowanie spędzić tylko z mężem
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 12:04   #2462
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Dziękuję Esti Torcik był przepyszny, najbardziej smakowała mi ostatnia warstwa, bo był to ten tort truflowy od Sowy
Szkoda, że ślub już za nami, ale zawsze jest tak, że wszystko co dobre szybko się kończy. Może jeszcze kiedyś będzie szansa zjeść sobie takie pyszne ciacho i tak się super pobawić
Ja cały czas lubię podglądać sobie suwaczka Alki Przynajmniej wiem, ile dni już jesteśmy po ślubie

Wczoraj poszliśmy na obiad, a potem zaraz pojechaliśmy do Poznania do kina. Troszkę żałowaliśmy, że nie możemy poleżeć na słonko gdzieś nad wodą, ale mimo wszystko spędziliśmy super niedzielę
Podobała mi się ta ostatnia część Shreka Okularki troszkę wkurzały, ale film jako film był fajny Można było się pośmiać, film nie był nudny, z czystym sumieniem mogę polecić
A chłodnik był dziewczynki przepyszny Mężowi też bardzo smakował

Dzięki Madziu
Z tą rocznicą to nawet fajny pomysł, ale skąd na to kasę wziąć Przecież ślub nie jest jakąś tanią imprezą

Też musimy w końcu jechać gdzieś na plażę. Podobno Piotrek ma mieć jakiś piątek wolny, więc będzie można jechać na cały dzień nad jezioro, popływać sobie w jeziorku, poopalać się, czy popływać kajakami czy też na rowerkach wodnych Już się nie mogę doczekać
Hej!
ja uwielbiam jak jest gorąco, ale ten upał nawet mnie pokonał

Aniu, nie chodzi o to, żeby robić jakieś gigantyczne wesele zaprosić znajomych, urządzić jakaś imprezkę w lokalu i takie tam

chyba dzisiaj pojadę do centrum handlowego, bo tylko tam jest przyzwoita temperatura

Edytowane przez meg22
Czas edycji: 2010-07-12 o 12:06
meg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 12:11   #2463
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
Hej!
ja uwielbiam jak jest gorąco, ale ten upał nawet mnie pokonał

Aniu, nie chodzi o to, żeby robić jakieś gigantyczne wesele zaprosić znajomych, urządzić jakaś imprezkę w lokalu i takie tam

chyba dzisiaj pojadę do centrum handlowego, bo tylko tam jest przyzwoita temperatura

Hej Madziu
A mnie tam ten upał odpowiada Kocham, gdy jest ciepło,wiadomo, czasami też i ja narzekam, ale przynajmniej cosik mamy z tego lata po tej długiej i mroźnej zimie
Wiadomo, że nie gigantyczne wesele, ale nas ślub wyniósł dość drogo bo zamknęliśmy się w 33 tys. więc jakoś nie chciałabym wydawać kolejnej kasy na to, żeby organizować dla znajomych imprezkę w lokalu, bo to także wiąże się z kosztami. Wynajęcie sali, jedzenie, jakiś zespół czy dj, strój, fryzjer itd. Zresztą wydaje mi się troszkę śmieszne organizowanie imprezy w lokalu na pierwszą rocznicę małżeństwa
W sobotę byliśmy na zakupach, Piotrek obkupiony, ja wyszłam ze sklepu z jedną spódniczką Z ciuchów wyprzedażowych już zbyt wiele nie zostało niestety, przynajmniej nie w moim rozmiarze
Stary 2010-07-12, 12:12   #2464
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to masz Agula dobrze Morze blisko, w każdej chwili możesz sobie wyskoczyć poleżeć na plaży My mieliśmy jechać teraz na weekend do Władysławowa do Piotrka cioci, ale niestety okazało się, że ma teraz gości i nie było by dla nas miejsca
Ciocia zapraszała nas na sierpień, bo wtedy już nikogo nie będzie u siebie miała, ale kurcze, sierpień już raczej mamy zajęty. Najpierw Piotrkowe urodziny, potem wyjazd na wakacje. Zresztą teraz jest pewna pogoda i dlatego chcieliśmy się przejechać nad morze, byśmy sobie na plaży poleżeli czy pokąpali się w morzu, ale cóż, mówi się trudno.
Jakbym znała kogoś kto teraz będzie brał ślub, to będę zachwalać Aguś Twoją sukienkę
Ja moją też mam zamiar oddać do podreperowania i chyba też wystawię na All. Po czyszczeniu naprawdę wygląda super!!! Cały brud zszedł, więc jestem w szoku

Hej Esti
U mnie na balkonie jeszcze słonka nie ma, ale mam ochotę sobie troszkę posiedzieć na dworze i poczytać. Może wieczorkiem skoczę z mężem nad jeziorko, choć nie wiem, o której wróci z pracy.
W sobotę zaczęliśmy rozmawiać na temat domku Mamy zamiar w tym tygodniu wybrać się na moją działkę i zobaczyć, czy czasami nie jest tam za głośno (niedawno postawili tam wielką halę i musimy sprawdzić, czy za bardzo nie hałasują na tej hali ). Poza tym teść znalazł nam kupca na Piotrka działkę Więc byśmy jedną sprzedali, zlikwidowalibyśmy książeczkę mieszkaniową, plus jakieś oszczędności, kasa z wesela i by można było już ruszyć z budową Oczywiście nie obyło by się bez kredytu niestety, ale chcemy już w tym roku zacząć działać
Wiesz Esti, z tą rocznicą to wiadomo, że nie na taką skalę, ale jednak wynajęcie zespołu, sali, to wszystko kosztuje. Jakiś tort, jedzenie i już robi się kilka tysięcy. Wiadomo, na jakąś pełną rocznicę to super, ale jednak tą pierwszą rocznicę wolę zdecydowanie spędzić tylko z mężem
ale ja nic nie mowilam o pierwszej rocznicy tylko tak sobie gadalysmy ogolem ze kiedys na jakas okragla datke w przyszlosci ja tam bym zespolu nie zamawiala bo to kupe kasy pochlania co najwyzej dj albo wogole tylko wlasna muzyka mozna puszczac co sie chce zawsze sie znajdzie ktos chetny z rodzinki zeby sie pobawic w dj-a

To super Aniu, ze wam tesciuniu znalazl tego kupca to trzymam kciuki, zeby sie wszystko po kolei udalo zalatwiac i zebyscie ruszyli z budowa jak najszybciej
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 12:17   #2465
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Madziu
A mnie tam ten upał odpowiada Kocham, gdy jest ciepło,wiadomo, czasami też i ja narzekam, ale przynajmniej cosik mamy z tego lata po tej długiej i mroźnej zimie
Wiadomo, że nie gigantyczne wesele, ale nas ślub wyniósł dość drogo bo zamknęliśmy się w 33 tys. więc jakoś nie chciałabym wydawać kolejnej kasy na to, żeby organizować dla znajomych imprezkę w lokalu, bo to także wiąże się z kosztami. Wynajęcie sali, jedzenie, jakiś zespół czy dj, strój, fryzjer itd. Zresztą wydaje mi się troszkę śmieszne organizowanie imprezy w lokalu na pierwszą rocznicę małżeństwa
W sobotę byliśmy na zakupach, Piotrek obkupiony, ja wyszłam ze sklepu z jedną spódniczką Z ciuchów wyprzedażowych już zbyt wiele nie zostało niestety, przynajmniej nie w moim rozmiarze
Ale mi nie chodziło o pierwszą rocznice tylko o jakąś inną - okrągłą wiadomo... kto co lubi

Ej! w ogóle to mam takie pytanko jak odbyły się wasze zaręczyny/oświadczyny? czy gdzieś w restauracji, w domu, na wycieczce? gdziekolwiek

Edytowane przez meg22
Czas edycji: 2010-07-12 o 12:27
meg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 12:28   #2466
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja nic nie mowilam o pierwszej rocznicy tylko tak sobie gadalysmy ogolem ze kiedys na jakas okragla datke w przyszlosci ja tam bym zespolu nie zamawiala bo to kupe kasy pochlania co najwyzej dj albo wogole tylko wlasna muzyka mozna puszczac co sie chce zawsze sie znajdzie ktos chetny z rodzinki zeby sie pobawic w dj-a

To super Aniu, ze wam tesciuniu znalazl tego kupca to trzymam kciuki, zeby sie wszystko po kolei udalo zalatwiac i zebyscie ruszyli z budowa jak najszybciej
Ty nie mówiłaś, ale Madzia i owszem
Dokładnie, zespół ciągnie na maxa, dj niby taniej ale też wydać pieniądze trzeba. Ja tam jak na razie nie myślę o wyprawianiu rocznic, bo takich na większą liczbę osób nie planuję Pożyjemy zobaczymy jak to wyjdzie w przyszłości

Esti, kupiłam sobie kremik do cery naczynkowej, ale kupiłam inny niż ten co Ty mi polecałaś. Poczytałam w necie na temat tego kremu i dużo ludzi pisało, że im nie pomógł. Chwalili sobie Lirene więc go kupiłam i do tego tonik Jak na razie efektów jeszcze nie widzę, ale fajnie pachnie i ładnie się wchłania więc jestem zadowolona
Kupiłam też spray Nivea do włosów, taki niebieski dodający objętości i powiem, ze jestem zachwycona Włosy mam strasznie puszyste, utrzymuje się ładnie na włosach przez cały dzień, nawet po nocy włosy fajnie się układają Jeśli ktoś ma cieniutkie włosy to ten produkt jest naprawdę świetny!!!
No i w Rossmannie trafiłam na promocję płatków wybielających Blend a Med Używam do piątku i też jestem nimi zachwycona Zębów żółtych nie mam, ale i tak stwierdziłam, że troszkę bielsze by mogły być Jest tylko jeden minus, zęby stają sie bardziej wrażliwe. Mnie troszkę bolały, dziś jest już oki, ale wczoraj to normalnie nie mogłam zjeść arbuza z lodówki, tak mnie bolały

Cytat:
Ale mi nie chodziło o pierwszą rocznice tylko o jakąś inną - okrągłą wiadomo... kto co lubi

Ej! w ogóle to mam takie pytanko jak odbyły się wasze zaręczyny? czy gdzieś w restauracji, w domu, na wycieczce? gdziekolwiek

Madziu, ale to Ty napisałaś do Esti "zróbcie sobie za rok rocznice i wyprawcie wesele! fajna sprawa ".
Dla mnie za rok, to znaczy 5 czerwca 2011, stąd moje stwierdzenie, że wyprawienie wielkie rocznicy z wynajęciem sali jest bezsensem i szkoda na to kasy.

A zaręczyny były nad morzem w weekend majowy, na plaży podczas zachodu słońca
Stary 2010-07-12, 12:31   #2467
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie, zespół ciągnie na maxa, dj niby taniej ale też wydać pieniądze trzeba. Ja tam jak na razie nie myślę o wyprawianiu rocznic, bo takich na większą liczbę osób nie planuję Pożyjemy zobaczymy jak to wyjdzie w przyszłości

Esti, kupiłam sobie kremik do cery naczynkowej, ale kupiłam inny niż ten co Ty mi polecałaś. Poczytałam w necie na temat tego kremu i dużo ludzi pisało, że im nie pomógł. Chwalili sobie Lirene więc go kupiłam i do tego tonik Jak na razie efektów jeszcze nie widzę, ale fajnie pachnie i ładnie się wchłania więc jestem zadowolona
Kupiłam też spray Nivea do włosów, taki niebieski dodający objętości i powiem, ze jestem zachwycona Włosy mam strasznie puszyste, utrzymuje się ładnie na włosach przez cały dzień, nawet po nocy włosy fajnie się układają Jeśli ktoś ma cieniutkie włosy to ten produkt jest naprawdę świetny!!!
No i w Rossmannie trafiłam na promocję płatków wybielających Blend a Med Używam do piątku i też jestem nimi zachwycona Zębów żółtych nie mam, ale i tak stwierdziłam, że troszkę bielsze by mogły być Jest tylko jeden minus, zęby stają sie bardziej wrażliwe. Mnie troszkę bolały, dziś jest już oki, ale wczoraj to normalnie nie mogłam zjeść arbuza z lodówki, tak mnie bolały

Madziu, ale to Ty napisałaś do Esti "zróbcie sobie za rok rocznice i wyprawcie wesele! fajna sprawa ".
Dla mnie za rok, to znaczy 5 czerwca 2011, stąd moje stwierdzenie, że wyprawienie wielkie rocznicy z wynajęciem sali jest bezsensem i szkoda na to kasy.

Ale to był bardziej taki żart jeśli ktoś ma kasę i chce wyprawić sobie taką "weselną rocznicę", to czemu nie?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-12, 12:41   #2468
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:

Aniu ja tam tez o tym teraz nie mysle tak napisalam, ze fajnie by bylo to przezyc jeszcze raz i sie jakos tak rozmowa dalej rozwinela
Co do kremikow to ja bym tam na zaden nie liczyla ze cos pomoze one moga tylko zapobiegac, zeby nie bylo gorzej tzn nie wiem jaka masz dokladnie cere ale ja np mam widoczne naczynka wiec u mnie jedyny sposob na pozbycie sie to laserowe zamykanie ale ono nie ma sensu bo bym juz nigdy nie mogla twarzy na slonce wystawic
Tez uzywalam tych plasterkow i sa super ale mnie nic po nich nie bolalo moze sa za mocne na twoje zabki
Stary 2010-07-12, 12:46   #2469
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to był bardziej taki żart jeśli ktoś ma kasę i chce wyprawić sobie taką "weselną rocznicę", to czemu nie?
Aha

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
Aniu ja tam tez o tym teraz nie mysle tak napisalam, ze fajnie by bylo to przezyc jeszcze raz i sie jakos tak rozmowa dalej rozwinela
Co do kremikow to ja bym tam na zaden nie liczyla ze cos pomoze one moga tylko zapobiegac, zeby nie bylo gorzej tzn nie wiem jaka masz dokladnie cere ale ja np mam widoczne naczynka wiec u mnie jedyny sposob na pozbycie sie to laserowe zamykanie ale ono nie ma sensu bo bym juz nigdy nie mogla twarzy na slonce wystawic
Tez uzywalam tych plasterkow i sa super ale mnie nic po nich nie bolalo moze sa za mocne na twoje zabki

U mnie naczynka nie są jakoś super widoczne, dopiero jak po alkoholu czasami twarz robi mi się czerwona to wtedy zauważam popękane naczynka na policzkach. Może ten krem jakoś choć troszkę zapobiegnie pękaniu kolejnych naczynek. Moja mama chce się wybrać na zamykanie laserowe, niby jakoś po lecie się wybiera.
Na tych plasterkach było niby napisane, że mogą powodować nadwrażliwość zębów. Ja już mam niestety wrażliwe zęby, więc pewnie dlatego tak od razu na mnie zadziałały te plasterki W pierwszy dzień to normalnie czułam, jakby mi ktoś wiercił w zębach, tak bolało Dziś już jest na szczęście oki, a jaki efekt Jeszcze cztery dni stosowania, więc mam nadzieję, że ząbki będą jeszcze piękniejsze
Stary 2010-07-12, 12:55   #2470
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Aha

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

U mnie naczynka nie są jakoś super widoczne, dopiero jak po alkoholu czasami twarz robi mi się czerwona to wtedy zauważam popękane naczynka na policzkach. Może ten krem jakoś choć troszkę zapobiegnie pękaniu kolejnych naczynek. Moja mama chce się wybrać na zamykanie laserowe, niby jakoś po lecie się wybiera.
Na tych plasterkach było niby napisane, że mogą powodować nadwrażliwość zębów. Ja już mam niestety wrażliwe zęby, więc pewnie dlatego tak od razu na mnie zadziałały te plasterki W pierwszy dzień to normalnie czułam, jakby mi ktoś wiercił w zębach, tak bolało Dziś już jest na szczęście oki, a jaki efekt Jeszcze cztery dni stosowania, więc mam nadzieję, że ząbki będą jeszcze piękniejsze
tzn u mnie po alkoholu tez sa bardziej widoczne robie sie wtedy czerwona to jest koszmar mojego zycia
Ja raz zamykalam wydalam kupe kasy a potem mi sie trafil ten wyjazd do USA i wszystko poszlo na marne bo tam bylam w takim miejscu ze ciagle bylo goraco wiec trudno bylo uchronic twarz przed sloncem takze ja juz nie zamykam szkoda mi kasy
No efekty po nich sa super ja nawet sobie je robilam przed slubem i jak zrobilam sobie to opalanie nartryskowe to dopiero bylo widac efekt
Stary 2010-07-12, 13:03   #2471
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:

latem też się bardzo cieszę,że mieszkam nad morzem, bo w dużym mieście, to bym umarła z gorąca...
Dziekuję
ogladałam przed chwilką filmik z pierwszego tańca, co nam znajomi nagrali-aż sie wzruszyłam normalnie...
Tygrysek_aa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-12, 13:09   #2472
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
tzn u mnie po alkoholu tez sa bardziej widoczne robie sie wtedy czerwona to jest koszmar mojego zycia
Ja raz zamykalam wydalam kupe kasy a potem mi sie trafil ten wyjazd do USA i wszystko poszlo na marne bo tam bylam w takim miejscu ze ciagle bylo goraco wiec trudno bylo uchronic twarz przed sloncem takze ja juz nie zamykam szkoda mi kasy
No efekty po nich sa super ja nawet sobie je robilam przed slubem i jak zrobilam sobie to opalanie nartryskowe to dopiero bylo widac efekt
U mnie właśnie od jakiegoś czasu nastąpiła jakaś dziwna zmiana, bo po alkoholu twarz nie robi mi się już taka czerwona. Kiedyś to też była moja zmora, wypiłam lampkę wina i już twarz jak burak Teraz sama nie wiem od czego, ale twarz się przestała czerwienić
Żałuję, że przed ślubem nie zrobiłam sobie tej kuracji na zęby By fajnie wyglądały na ślubie, takie bielutkie No, ale trudno, teraz będę miała piękne
Zamówiłam sobie niedawno dwie pary baletek na All. i mam cichą nadzieję, że wkrótce do mnie dojdą

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
latem też się bardzo cieszę,że mieszkam nad morzem, bo w dużym mieście, to bym umarła z gorąca...
Dziekuję
ogladałam przed chwilką filmik z pierwszego tańca, co nam znajomi nagrali-aż sie wzruszyłam normalnie...

To racja, w weekend byliśmy w Poznaniu i normalnie masakra!!! Zdecydowanie bardziej wolę moje małe miasteczko
Filmy z wesela się cudownie ogląda My jak dostaliśmy nasz od kamerzysty i zabraliśmy się za oglądanie to już na samym początku się popłakałam A jak pokazana była przysięga to normalnie masakra Fajnie wrócić do tego dnia choc tak na chwilkę, poprzez film
Stary 2010-07-12, 13:10   #2473
Esti10
Zakorzenienie

Zapomnialam wam dziewczynki powiedziec, ze w Przyjaciolce jest taka promocja tzn razem z Natura ale tam jest informacja. Sa kosmetyki do testowania trzeba wyslac smska i jesli np mnie wybiora to sobie odbieram ten produkt w Naturze i potem pisze opinie to samo jak tamte testowalysmy to jak macie gdzies w poblizu Nature to idzcie do kiosku wybierzcie sobie produkt wyslijcie smska a noz sie trafi znowu cos za darmo
Stary 2010-07-12, 13:14   #2474
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomnialam wam dziewczynki powiedziec, ze w Przyjaciolce jest taka promocja tzn razem z Natura ale tam jest informacja. Sa kosmetyki do testowania trzeba wyslac smska i jesli np mnie wybiora to sobie odbieram ten produkt w Naturze i potem pisze opinie to samo jak tamte testowalysmy to jak macie gdzies w poblizu Nature to idzcie do kiosku wybierzcie sobie produkt wyslijcie smska a noz sie trafi znowu cos za darmo

Ooo!!! Dzięki za informację Moja mama kupuje wszystkie gazety i chyba też Przyjaciółkę Nie bardzo tylko wiem, gdzie w pobliżu mojego miasta jest drogeria Natura, ale zaraz się to sprawdzi i wyślę esemeska

Esti, a miałam Ci się pytać, jaki był ten żel antycellulitowy? Pomógł cosik, czy nie bardzo?
Stary 2010-07-12, 13:14   #2475
signa
Zadomowienie

GG do signa

Czesc wszystkim przepraszam Was dziewczynki, ze ostatnio tak Was zaniedbuje...jest u mnie siora z Zuzka i chce sie nia jak najwiecej nacieszyc no i przy takiej dzidzi caly czas jest jakies zajecie

U mnie tez ostatnio straszne upaly. Ja uwielbiam goraco ale normalnie czasem jest tak strasznie parno i duszno, ze wytrzymac nie mozna...a co to dopiero musi dziac sie w centrum miasta, pewnie masakra Musze sie wybrac na jakies zakupy, ale przez te temperatury w ogole nie chce mi sie wbijac do centrum.

Co do tej powtorki wesela to musze Wam powiedziec, ze u mnie goscie sie juz sami dopominaja W ogole to my sami strasznie zalujemy, ze to juz po wszystkim i chyba juz w niedziele stwierdzilismy, ze mozna by zrobic rocznice no i w sumie wymyslilismy (wspolnie z niektorymi goscmi) ze to juz bardziej na takiej zasadzie, ze kadzy placi za siebie, a np na dj skladamy sie razem. Nie wiem czy to wypali bo jeszcze duzo czasu, ale zawsze jest to jakies wyjscie na powtorke imprezy

Madziulka, a Ty uwazaj tam z tymi ratownikami bo oni niezle potrafia zakrecic w glowie Moja siore tak jeden zakrecil, ze teraz jej Baczka niancze A w ogole to gdzie to tacy przystojni sa??? Bo ja mam troche znajomych z Jastrzebiej i w sumie to oni raczej tacy hmm...no zalezy co sie komu podoba, ale jak dla mnie to kiepsko jak na ratownikow bo np francuzi... to dopiero ratownicy

Dobra dziewczynki, uciekam robic krem z brokulow i do Babla. Potem jeszcze wpadne na chwile mam nadzieje

signa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 13:18   #2476
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez signa Pokaż wiadomość
Czesc wszystkim przepraszam Was dziewczynki, ze ostatnio tak Was zaniedbuje...jest u mnie siora z Zuzka i chce sie nia jak najwiecej nacieszyc no i przy takiej dzidzi caly czas jest jakies zajecie

U mnie tez ostatnio straszne upaly. Ja uwielbiam goraco ale normalnie czasem jest tak strasznie parno i duszno, ze wytrzymac nie mozna...a co to dopiero musi dziac sie w centrum miasta, pewnie masakra Musze sie wybrac na jakies zakupy, ale przez te temperatury w ogole nie chce mi sie wbijac do centrum.

Co do tej powtorki wesela to musze Wam powiedziec, ze u mnie goscie sie juz sami dopominaja W ogole to my sami strasznie zalujemy, ze to juz po wszystkim i chyba juz w niedziele stwierdzilismy, ze mozna by zrobic rocznice no i w sumie wymyslilismy (wspolnie z niektorymi goscmi) ze to juz bardziej na takiej zasadzie, ze kadzy placi za siebie, a np na dj skladamy sie razem. Nie wiem czy to wypali bo jeszcze duzo czasu, ale zawsze jest to jakies wyjscie na powtorke imprezy

Madziulka, a Ty uwazaj tam z tymi ratownikami bo oni niezle potrafia zakrecic w glowie Moja siore tak jeden zakrecil, ze teraz jej Baczka niancze A w ogole to gdzie to tacy przystojni sa??? Bo ja mam troche znajomych z Jastrzebiej i w sumie to oni raczej tacy hmm...no zalezy co sie komu podoba, ale jak dla mnie to kiepsko jak na ratownikow bo np francuzi... to dopiero ratownicy

Dobra dziewczynki, uciekam robic krem z brokulow i do Babla. Potem jeszcze wpadne na chwile mam nadzieje

Hej Madziulka
A kiedy sesja plenerowa? dziś to czasami nie miało być? Czy może ja znowu cosik przespałam i już dawno jesteście po plenerze
Super masz, że Zuzinka jest teraz u Ciebie Też bym się chętnie pozajmowąła takim bąbelkiem
Jak będziesz miała chwilkę to podaj nam przepis na ten krem z brokułów Mieliśmy tą zupkę na ślubie i mam na nią straszną ochotę
Stary 2010-07-12, 13:19   #2477
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo!!! Dzięki za informację Moja mama kupuje wszystkie gazety i chyba też Przyjaciółkę Nie bardzo tylko wiem, gdzie w pobliżu mojego miasta jest drogeria Natura, ale zaraz się to sprawdzi i wyślę esemeska

Esti, a miałam Ci się pytać, jaki był ten żel antycellulitowy? Pomógł cosik, czy nie bardzo?
Nie ma za co co sie mialam z wami nie podzielic taka informacja
Wiesz co gdybym moze uzyla dalej nastepna butelke i bardziej sie starala czyli robila peelingi i takie tam to pewnie by bylo super no ale to kosztuje ponad 100zl wiec mi szkoda troche
Stary 2010-07-12, 13:25   #2478
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma za co co sie mialam z wami nie podzielic taka informacja
Wiesz co gdybym moze uzyla dalej nastepna butelke i bardziej sie starala czyli robila peelingi i takie tam to pewnie by bylo super no ale to kosztuje ponad 100zl wiec mi szkoda troche
No więc właśnie, widziałam go ostatnio w aptece i jak zobaczyłam cenę to od razu pomyślałam, czy rzeczywiście jest jej wart?
Muszę się za siebie zabrać, jakaś dietka no i masaże Choć za bardzo mi się nie chce
Stary 2010-07-12, 13:35   #2479
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
No więc właśnie, widziałam go ostatnio w aptece i jak zobaczyłam cenę to od razu pomyślałam, czy rzeczywiście jest jej wart?
Muszę się za siebie zabrać, jakaś dietka no i masaże Choć za bardzo mi się nie chce
no ja od jakiegos czasu uzywam banki chinskie i musze powiedziec ze skora po nich robi sie gladsza i taka mila w dotyku zeby tylko sie tak zmobilizowac i robic to czesciej to by bylo super a mnie sie czasem tak nie chce ze szok

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Dziewczynki ja bede spadac, musze sie umyc i potem do sklepu.
A wlasnie zapomnialam wam powiedziec, ze jutro mnie z wami nie ma, bo jade wreszcie do Krakowa zobaczyc corcie mojej kolezanki a potem romantyczny spacerek po Ryneczku

To milego dnia wam zycze dzis i jutro buziaki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-12, 13:37   #2480
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
no ja od jakiegos czasu uzywam banki chinskie i musze powiedziec ze skora po nich robi sie gladsza i taka mila w dotyku zeby tylko sie tak zmobilizowac i robic to czesciej to by bylo super a mnie sie czasem tak nie chce ze szok

hmmm, muszę poczytać troszkę o tych bańkach Jak na razie w planach mam masaże, no i ograniczenie słodyczy, ale to mi zupełnie nie wychodzi Za jakiś sport się chciałam też zabrać, ale w taki upał to nic się nie chce Rowerek treningowy stoi i się kurzy, może niedługo na niego wsiądę, ale jak na razie nie chce mi się strasznie
Stary 2010-07-12, 13:37   #2481
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

A wlasnie zapomnialam wam powiedziec, ze jutro mnie z wami nie ma, bo jade wreszcie do Krakowa zobaczyc corcie mojej kolezanki a potem romantyczny spacerek po Ryneczku

udanego wyjazdu
wrzuciłam 2fotki na nk...
znikam też-na szczęście biuro w piwnicy, to mi upalnie nie jest-a na zewnątrz masakra jakaś...
muszę iść do miasta jakoś i mi się nie chcę-po 15metrach człowiek zziajany i spocony...
nie lubię extremalnej pogody
ale słonko świeci i lato w pełni
Stary 2010-07-12, 14:12   #2482
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

Ja chyba też powoli spadam, może już się słonko na balkonie pojawiło to sobie troszkę posiedzę
Szkoda, ze Cię jutro nie ma, ale rozumiemy Zrób jakieś fotki maluszkowi
Ja jutro do pracy jadę, mam nadzieję, że się za bardzo nudzić nie będę
Buziaki Esti i miłego dzionka, a jutro udanej wizyty

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Dobra dziewczynki, ja się też powoli zbieram
Pewnie jeszcze później do Was zajrzę
Buziaczki
Stary 2010-07-12, 14:43   #2483
alamig
Zakorzenienie

Dziewczynki, ja się witam i niestety od razu żegnam Mam dziś straszny dzień Jutro Wam opiszę. Buziaczki
Stary 2010-07-12, 17:23   #2484
signa
Zadomowienie

GG do signa

No wreszcie mam wolna chwilke wymeczyla mnie ta mala, ze szok a co dopiero jak podrosnie...az sie boje pomyslec jaki lobuz bedzie

Aniu strasznie fajnie z ta dzialka, ze tesc znalazl kupca dwie nie sa potrzebne, bo wiadomo ze tylko na jednej postaiwcie Wasz domek, a kasa z drugiej zawsze sie przyda na budowe Fajnie, fajnie
Dobrze pamietasz, ze mielismy byc dzisiaj na plenerze, ale sa takie upaly ze stwierdzilismy, ze nie chce nam sie w taki gorac jechac i pozowac w tych strojach wiec przelozylismy sobie plener na wrzesien. Czesc zdjec z pleneru juz mamy (z Zakopca) tzn nie mamy u siebie ale fotografowie juz maja wiec jakos strasznie nie zalezy nam zeby byl juz teraz, a po co sie meczyc w takim upale i pewnie jeszcze tlumach

U nas na weselu tez byl wlasnie krem z brokulow i mojemu mezusiowi tak zasmakowal, ze jako dobra zonka obiecalam ze mu zrobie i slowa dotrzymalam Dokladnego przepisu ilosciowego to Wam nie podam, bo ja gotujac obie tak bardziej wszystko na oko i na smaka, ale robie ja tak:
- brokulki gotuje w wodzie (nie sole jej tylko biore taka zwykla wode mineralna i wrzucam rozyczki brokulow)
- jak juz brokuly sa miekkie wyciagam z wody (nie odlewam jej tylko wyciagam dziurkawka) a wode zostawiam na zupke
- brokuly mikusje w blenderze i do zmiksowanych powoli dolewam wode z ich gotowania (nie dodaje calej, bo wtedy kremik bylby za rzadki)
- jak juz widze, ze konsystencja jest dobra wstawiam zupke zeby sie troche zagotowala, dodaje kostke warzywna lub takie cos zelowe drobiowe, chwilke podgrzewam, doprawiam do smaku sola i pieprzem i zupa gotowa
Ja ja podaje z platkami migdalowymi albo z grzankami. Tak sobie mysle, ze jak z grznkami to fajnie byloby tez posypac odrobina parmezanu...musze wyprobowac nastepnym razem Nam bardzo smakuje, mam nadzieje ze Wam tez bedzie

Doczytalam sie, ze mowilyscie o bankach...ja sama stosuje (chociaz nie tak czesto jak bym chciala) ale banki sa naprawde super. Cialo po nich jest takie fajnieutki, jak napisala Esti gladkie i mieciutki i jak fajnie modeluja Tylko niestety troche rozciagaja skore, wiec codziennie nie polecam sie masowac ale co 2-3 dzien jak najbardziej. Super sprawa
Ja tez mam cere naczyniowa, ale nie mam popekanych naczynek tylko plytko unaczyniona skore i mi kosmetyki o tyle pomagaja, ze naczynka sa mniej kruche i odporniejsze na temperature, alkohol itp Ale osobiscie bardziej polecam takie kremy na noc niz na dzien, bo jak skora odpoczywa w nocy skladniki sie lepiej wchalniaja i dzialanie takiego kremu jest lepsze

Esti milego pobuty w Krakowie ciekawa jestem jak sie malej i mamie spodoba prezencik od Ciebie ja jestem bardzo zadowolona z zakupow w tym sklepie wiec mysle, ze Twojej kolezance tez przypadna do gustu

signa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 21:15   #2485
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez signa Pokaż wiadomość

Oh, jak przyjemnie było w Galerii Bałtyckiej, tak przyjemnie chłodno i mało ludzi wyprzedaże są ekstremalne tylko w h&mie jakieś takie pustki

A co do ratowników Madziu, to u mnie w Gdański jest "na czym zawiesić oko" wiadomo... nie wszyscy są "ciachami", ale większość to

Jutro z rana jadę do dziekanatu oddać indeks, a potem do biblioteki bo czas zabrać się za pracę podyplomową a tak mi się nie chceeeeee
Stary 2010-07-13, 07:04   #2486
Esti10
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny a jednak do was zawitalam, nie moge spac jak jest tak goraco wiec wstalam i sie powolutku szykuje do wyjazdu ale najpierw weszlam i sprawdzilam co tam popisalyscie
U mnie wczorajsze popoludnie bylo bardzo udane Zakupki sie udaly tzn oprócz takich spozywczych to udalo mi sie kupic dla siebie sukieneczke z Reserved chociaz macie racje, ze juz prawie nic nie ma w sklepach na przecenach jakas porazka normalnie juz swetry wchodza do sklepow
Kupilam tez dla dzidzi sliczna sukieneczke i gryzaczki chlodzace Udalo mi sie tez kupic ten plyn micelarny z Pharmaceris i jest super bo sluzy tez do demakijazu oczu czyli nie musze juz kupowac specjalnie mleczka a wlasnie mi sie skonczylo
A teraz najwazniejsze zarezerowalismy juz hotel Zmienilismy jednak zdanie i jedziemy tylko na tydzien do Egiptu na samo leniuchowanie bo jak slucham tych informacji w pogodzie ze w tym roku jest wyjatkowo upalne lato i to wszedzie to mi sie odechciewa jednak lazenia i zwiedzania w taki skwar Pojedziemy innym razem i w innym terminie zeby sobie pozwiedzac takze termin mamy na 30 lipca juz nie moge sie doczekac a te hotele oni maja przesliczne rewelka to jest nasz hotelik i co najwazniejsze sprawdzony przez znjamogego wiec sie nie obawiamy http://www.caribbeanworldresorts.com/soma/photo.htm
To chyba tyle z wczorajszego dnia, jejku ale jest duszno dobrze, ze klima dziala w aucie bo bym chyba zwariowala

Zycze wszystkim milego dnia i pewnie do jutra moc buziakow
Stary 2010-07-13, 08:26   #2487
Forget_me
Zakorzenienie

Hej laseczki
I ja sie melduję U mnie też strasznie gorąco, już mam ochotę na zimny prysznic, a dopiero co godzinkę w pracy siedzę. Wczoraj mieliśmy jechać nad jeziorko, ale niestety Piotrek musiał jechać do pracy. Już zaplanowaliśmy sobie weekend, w sobotę spotkamy się ze znajomymi, a w niedzielę jeśli pogoda dopisze jedziemy na cały dzionek na basen otwarty, tam gdzie bylismy ostatnio

Madziulka, wielkie dzięki za przepis Muszę koniecznie wykombinować taką zupkę, choc teraz nie mam za bardzo ochoty na nic ciepłego Masz rację, z parmezanem by było super Kocham parmezan

Esti, świetnie, ze już macie zarezerwowane wakacje Czyli już niedługo lecicie Hotel jest przepiękny Ale sobie odpoczniecie My w końcu musimy połazić po jakis biurach podróży, tylko za bardzo nie mamy kiedy Dziś Piotrek znowu popołudniu do pracy jedzie, wiec dupa, ale może jutro się uda

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 09:31   #2488
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Hej!
ja też od rana nie mam siły przez ten upał-ale wczoraj wieczorkiem było bosko-posiedzieliśmy sobie w ogródku w centrum na piwku-mogłabym do domu nie wracać, gdyby nie praca...
Esti-hotel wyglada bajecznie-super,że już wiecie gdzie i kiedy.

ja jednak wczoraj ugotowałam fasolkę szparagową, a zupkę miałam od rodziców.
Dziś robię krem z brokułów-brokuły już mam-chcę tylko trochę więcej warzywek wrzucić (ziemnaiczki, marchewkę) i grzaneczki zrobię

niby w pracy mam chłodno,ale i tak energii brak....
poszłabym do domku
Stary 2010-07-13, 09:41   #2489
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!
ja też od rana nie mam siły przez ten upał-ale wczoraj wieczorkiem było bosko-posiedzieliśmy sobie w ogródku w centrum na piwku-mogłabym do domu nie wracać, gdyby nie praca...
Esti-hotel wyglada bajecznie-super,że już wiecie gdzie i kiedy.

ja jednak wczoraj ugotowałam fasolkę szparagową, a zupkę miałam od rodziców.
Dziś robię krem z brokułów-brokuły już mam-chcę tylko trochę więcej warzywek wrzucić (ziemnaiczki, marchewkę) i grzaneczki zrobię

niby w pracy mam chłodno,ale i tak energii brak....
poszłabym do domku

U mnie w pracy niestety strasznie gorąco jestWczoraj też tak miałam w chacie ciepło, normalnie masakra jakaś, non stop włączony mieliśmy wentylator, ale i tak to nie pomagało
Wczoraj miałam wielką ochotę pojechać nad jeziorko, ale niestety Piotrek znowu musiał popołudniu jechać do pracy i wrócił dopiero o 20:00. Dziś niestety nie będzie nic lepiej, bo już zapowiedział, że po obiedzie znowu musi jechać do pracy. Na szczęście w niedzielę jedziemy na cały dzionek nad jeziorko
Smaka mi narobiłyście tym kremem z brokułów. Nie wiem, czy dzisiaj nie kupię brokuła i zrobię na jutro na obiad taką zupkę Jutro mam wolne, więc mogę kombinować
My wczoraj wieczorkiem mieliśmy bób Normalnie uwierzyć nie mogłam, że Piotrek jadł go pierwszy raz w życiu
Stary 2010-07-13, 13:38   #2490
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczyny a jednak do was zawitalam, nie moge spac jak jest tak goraco wiec wstalam i sie powolutku szykuje do wyjazdu ale najpierw weszlam i sprawdzilam co tam popisalyscie
U mnie wczorajsze popoludnie bylo bardzo udane Zakupki sie udaly tzn oprócz takich spozywczych to udalo mi sie kupic dla siebie sukieneczke z Reserved chociaz macie racje, ze juz prawie nic nie ma w sklepach na przecenach jakas porazka normalnie juz swetry wchodza do sklepow
Kupilam tez dla dzidzi sliczna sukieneczke i gryzaczki chlodzace Udalo mi sie tez kupic ten plyn micelarny z Pharmaceris i jest super bo sluzy tez do demakijazu oczu czyli nie musze juz kupowac specjalnie mleczka a wlasnie mi sie skonczylo
A teraz najwazniejsze zarezerowalismy juz hotel Zmienilismy jednak zdanie i jedziemy tylko na tydzien do Egiptu na samo leniuchowanie bo jak slucham tych informacji w pogodzie ze w tym roku jest wyjatkowo upalne lato i to wszedzie to mi sie odechciewa jednak lazenia i zwiedzania w taki skwar Pojedziemy innym razem i w innym terminie zeby sobie pozwiedzac takze termin mamy na 30 lipca juz nie moge sie doczekac a te hotele oni maja przesliczne rewelka to jest nasz hotelik i co najwazniejsze sprawdzony przez znjamogego wiec sie nie obawiamy http://www.caribbeanworldresorts.com/soma/photo.htm
To chyba tyle z wczorajszego dnia, jejku ale jest duszno dobrze, ze klima dziala w aucie bo bym chyba zwariowala

Zycze wszystkim milego dnia i pewnie do jutra moc buziakow
Śliczny hotel!! no i bliziutko do morza
ja też bym się w taki upał nie wybierała na zwiedzania lepiej sobie poleżeć, poleniuchować i ponurkować (co gorąco polecam!)

ja dzisiaj wszystkiego nie załatwiłam, babeczka w dziekanacie nie przyjęła mi indeksu, ponieważ nie miałam wpisanych pkt ECTS

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości