|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
|
|
|
|
|
#2552 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomysł jest naprawdę super i powinien się zgodzić bez mrugnięcia okiem, a on mi tu jakieś piedoły wymyśla ![]() Też zamierzam kiedyś sobie do SPA wyjechać, ale jak na razie to mam ważniejsze wydatki Mi się marzy taki wyjazd ale z Piotrkiem ![]() Tunezja Też była na podrózy poślubnej ![]() Cytat:
Te dni skupienia to jakaś masakra jest!!! Nieźle się wysiedzieliście!!! Co do zaproszeń to widzę, że nie tylko my mieliśmy wesołe rozwożenie ![]() A SPA znalazłaś taniutkie!!! Ja bym chyba się zdecydowała i pojechała Cytat:
Bo już naprawdę mnie tak irytują, że szkoda gadać Piotrek miał im dać znać, że przyjedziemy, więc chyba byli poinformowani. Szkoda słów na to jak na przyjęli Ja wiem co do zapowiedzi tylko tyle, że to jest płatne
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Mojego naszykowałam na 150zł za zabieg bo przecież muszę jeszcze zaopatrzyć się w kosmetyki no
|
|
|
|
#2554 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Ale się naczytałam
Nie mogłam nadrobić tego wszystkiego, co tu piszecie, bo miałam tak mało czasu dla siebie. Najważniejsze , co się u mnie przez ten czasy wydarzyło - odebrałam butki ślubne! Śliczne są! Kobieta mi wszystko dokładnie przy odbiorze powiedziała, bo miałam wrażenie, że zrobili mi za małe Teraz się boje, że się zrobią za duże ![]() ![]() Dzisiaj na 17 idę na nauki a tak bardzo mi się chce słuchać tej kobiety i marznąć tam, że hu hu hu... ![]() U mnie też zasypało, ale wczoraj byliśmy w Sopocie, taki niespodziewany wyjazd sobie zrobiliśmy, a tam taka piękna pogoda Jak pomyśle, że jutro muszę autobusem w taka pogodę jechać to mi słabo!Ja chcę już w balerinkach pochodzić i bez płaszczyków, bo już mi się w tym roku tak znudziły
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z algami (znaczy sie na koniec walnie Ci na twarz maseczkę z alg ) płaciłam 120 zł
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem weszła babka, juz sie wystraszyłam że znowu bedzie o seksie i anty, ale ona zaczęła mówić o miłości, o obowiązkach wzgledem siebie itd. Gdyby nie mowiła tak nudnym i monotonnym głosem to mogło by być ciekawie ![]() Taniutką to mi babka ofertę przesłała powysyłałam parę zapytań do różnych ośrodków.http://www.dwordebowiec.pl/ to jest ten gdzie była fajna oferta: Proponuję, w cenie 100 zł/os, poniższą specyfikację: 1. Na powitanie Pań zaserwujemy Koktajl Czekoladowy wg receptury Dr Bardadyna - 1 porcja zawiera 200 kcal, działa wzmacniająco na układ nerwowy, szczególnie wskazany w okresie nadmiernego stresu, koi nerwy i działa uspokajająco. 2. Jako przekąska proponujemy lekki lunch również wg receptury dr Bardadyna - 1 porcja zawiera 350 kcal, będzie to sałatka z makaronem, na zimno do dyspozycji Pań na bufecie szwedzkim. 3. Przez cały dzień do dyspozycji Pań będzie oczyszczająca herbatka zielona. 4. W ofercie SPA proponuję dla każdej z Pań skorzystanie z 1 wybranego zabiegu spośród niżej wymienionych: a) Masaż relaksacyjny całego ciała na bazie oleju sezamowego (masaż ciała, twarzy i stóp) b) Zabieg na ciało Gorąca czekolada - eksluzywny zabieg działający kojąco na wszystkie zmysły c) Zabieg na twarz - Słodkie Owocowe Doładowanie - jest to bomba witaminowa dla skóry wymagającej odświeżenia i nawilżenia 5. Sauna sucha albo parowa albo infrared - 30 minut sauny (sauna przewidziana jest do skorzystania przez 2 osoby równocześnie) Z tym, że z sauny będę chyba rezygnować i za to dwa zabiegi będą- nie wszyscy saune tolerują
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
No powiem Ci, że jest fajna
Po maseczce jest bardzo mięciutka ![]() A wygląda to tak, że najpierw położą Cię na takim wyrku, potem kosmetyczka pod taką wielką lupą z lampą zobaczy, gdzie masz najbardziej zanieczyszczoną skórę Później nakłada jakieś specyfiki, zmywa makijaż i spulchnia troszkę skórę. Następnie zabiera się do wyciskania wszystkich wągrów i tych innych paskudztw Na końcu nakłada maseczkę i jakiś krem. Twarz się ma mega czerwoną i pociśniętą, ale znika to po jakimś czasie. Następnego dnia skóra jest naprawdę świetna, taka oczyszczona ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
Bosko Już zazdroszcz tego relaksiku
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A powiedz mi jeszcze taką rzecz- na ile wcześniej- przed ślubem, robicie oczyszczanie?
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() relaks jest niesamowity-jak się weźmie zabieg na ciałko-mmmmm-ja sobie przysnęłam zawinięta w folię, przykryta kocykiem,żeby składniki maski zadziałały i z maską na twarzy...
|
|
|
|
|
#2562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapiszę się tylko na ten zabieg na twarz jakiś migdałowy ![]() Cytat:
Ach, przejechalabym sie tak przed ślubem żeby się porelaksować troszkę
|
|
#2563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
caly weekend was nie bylo a tu pare godzin z rana i juz tyle napisalyscie musze poczytac i sie dolacze
|
#2565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach, taką mięciutką skórę mieć na ślubie- marzenie Przed ślubem będę się ratować sama jakimiś peelingami i balsamami Powiem Wam, że ostatnio w Rossmannie kupiłam ten nowy żel Dove, był akurat w promocji i rzeczywiście jest świetny!!! Skóra jest po nim super mięciutka!!! Twarzą zajmie się kosmetyczka i mam nadzieję, że będzie naprawdę ładnie wyglądać Zazdroszczę Wam dziewczyny tego SPA Uwielbiam jak się ktoś mną zajmuje, wklepuje jakieś mazidła i w ogóle U kosmeyczki czasami mam ochotę się zdrzemnąć ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() No, masz troszkę do nadrabiania
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
A Wy jak spędzicie wieczór panieński? kto go organizuje? kiedy?
Ja planuję to SPA tak wstępnie na dwa tygodnie przed ślubem
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- : ![]() sukienka śliczna-te srebrzyste ozdoby tez będą? ja mam taki srebrzysty hafcik na całej sukni-jak się w końcu doczekam przymiarki, to Wam wkleję... szal blee-a bolereczko mogłoby być z czegoś takiego jak suknia-ja się chcę zabezpieczyć na różne okoliczności pogodowe-nigdy nie wiadomo... Moje kumpela planowała ślub w czerwcu i miała koronkowe bolerko z krótkim rękawkiem-przełożyli na kwiecień i nie miała nic awaryjnego-niby mówiła,że z emocji było jej ciepło-ale ja siedziałam w Kościele w płaszczu wełnianym,a stopy mało mi nie zamarzły, bo miałam pantofelki... będę mieć zatem bolerko satynowe z rękawkiem długim lub 3/4,ale tylko do kościoła-i ewentualnie na sesję, jakby było chłodno...[/QUOTE] Tygrysku wlasnie pisalam, ze bedzie cala gladka tylko z kokardka, tzn ta na zdjeciu tak wyglada w orginale ale ja sobie zmienilam, chce ta suknie ale bez tych ozdobek no mnie szal tez sie nie podoba, a bolerka tez mi sie nie widza a poza tym nie sadze zeby w czerwcu bylo jakos strasznie zimno wiec jakos wytrzymam
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2010-03-15 o 12:22 |
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miało by to być na zasadzie takiej, że każdy by się mial za cosik przebrać, byśmy wysłali zaproszenia, takie własnoręcznie robione i wszystko było by w jakimś jednym stylu Jednak jak na razie to Piotrek ma wiecznie zajęte weekendy, a jak już jest cosik wolnego to chcemy się wtedy nacieszyć sobą ![]() Także nie wiem, jak to będzie z tym panieńskim i kawalerskim
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do imprezki to bylo fajnie, zaskoczyl nas bo zawsze chodzimy do lokali tak u nas w rejonie a tu odziwo zaprosil nas do takiej karczmy nawet kawalek od domu ale bylo super bo zawsze cos nowego tu jest stronka tej knajpki jak chcesz to sobie zobacz http://www.karczmabida.com/index.php?str=onas co do prezentu to sie podobal, mamy nadzieje ze serio a nie ze tylko tak powiedzial ale to jego zonka wybierala wiec jak cos to bedzie na nia
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam takie miejsca, jednak w moich rejonach nie ma takich wcale ![]() Podobna jest w Szklarskiej Porębie, smaczne jedzenie dają i pyszne grzane winko ![]() Tak czy siak, karczma bardzo mi się podoba, jest naprawdę piękna
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu czytalam, ze mialas nie przyjemny weekend tzn rozdawanie tych zaproszen, ale ludzie potrafia byc wredni ja Ci powiem, ze mielismy rozwozic zaproszenia do Luka rodzinki nie jest to tak daleko jak moja rodzina czyli np Warszawa, ale Lukasz powiedzial, ze on nie ma czasu i nigdzie nie bedzie jezdzic tylko wysle najblizszy wolny weekend bedzie miec za 5 tygodni wiec to juz torche pozno, takze ja sie troche ciesze bo Lukasz nie ma z nimi kontaktu i sam nie wiedzial o czym bedzie znimi gadac a co dopiero ja, takze zaproszenia juz mamy rozdane
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klimacik bardzo mi odpowiada i naprawdę zazdroszczę, że macie takie fajne lokale ![]() Ech, zaproszenia wczoraj to była jakaś masakra!!! Szczególnie ta ciotka, która sprawiała wrażenie, jakby chciała nas wyprosić JUtro do mojej chrzestnej chcemy jechać i do tego kuzyna Piotrka, którego to nie było wczoraj w domu. Fajnie, że już macie zaproszenia z głowy Nam jeszcze niestety troszkę zostało do rozwiezienia, poza tym jeszcze wysyłka nas czeka Wczoraj się zabraliśmy za wypisywanie kopert więc tylko kwestią czasu zostaje wysłanie wszystkich zaproszeń i rozwiezienie pozostałych
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2574 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tygrysku wlasnie pisalam, ze bedzie cala gladka tylko z kokardka, tzn ta na zdjeciu tak wyglada w orginale ale ja sobie zmienilam, chce ta suknie ale bez tych ozdobek no mnie szal tez sie nie podoba, a bolerka tez mi sie nie widza a poza tym nie sadze zeby w czerwcu bylo jakos strasznie zimno wiec jakos wytrzymam [/QUOTE]sorki-nieuwaznie przeczytałam-bez tych ozdóbek i z kokardką bosko. w czerwcu to ja mam nadzieję,że nie będzie ani strasznie zimno, ni strasznie gorąco-bolerko będę miała, bo nie chcę żeby całą uroczystość goście wagapiali się w moje placy (tatuaż na łopatce - już nowy )mam ramiączka i niezbyt głęboki dekolt,więc mogłabym nie mieć,ale chcę (poza tym mieszkam nad morzem-u Nas nie ma zazwyczaj strasznych upałów i dość często wieje...),a jestem zmarźluch,więc lepiej jak będę mieć bolerko,a nie kulić się lub zabierać marynarkę R. ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
Organizuje świadkowa z kumpelą do pomocy-zaproszone będą oprócz mnie moja bratowa i 5 najbliższych koleżanek ( z tym,że 3 są spoza mojego miasta i mają małe dzieci,więc nie wiem czy się pojawią-ja z nimi na ten temat nie gadałam, moja świadkowa wstępnie tak i dostanie namiary na nie-niech ustalają same).One miały pomysł,żeby gdzieś indziej, niż w naszym mieście-ale się nie zgodziłam.Pójdziemy do klubu-tyle wiem....
|
||
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze mnie też jest straszny zmarzluch Boję się, ze z nerwów będzie mi dodatkowo zimno i zacznie mi szczęka jeszcze latać w kosciele W kościele też będę miala bolerko, na sali zamierzam je zdjąć Ach, byle czerwiec był super słoneczny
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w czerwcu to ja mam nadzieję,że nie będzie ani strasznie zimno, ni strasznie gorąco-bolerko będę miała, bo nie chcę żeby całą uroczystość goście wagapiali się w moje placy (tatuaż na łopatce - już nowy )mam ramiączka i niezbyt głęboki dekolt,więc mogłabym nie mieć,ale chcę (poza tym mieszkam nad morzem-u Nas nie ma zazwyczaj strasznych upałów i dość często wieje...),a jestem zmarźluch,więc lepiej jak będę mieć bolerko,a nie kulić się lub zabierać marynarkę R. ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- z tego co ustalałyśmy-panieński ma być tydzień przed ślubem (długi weekend, bo Boże Ciało)-jak wcześniej pisałam-Wy będziecie ślubować,a ja będę się żegnać ze stanem panieńskim. Organizuje świadkowa z kumpelą do pomocy-zaproszone będą oprócz mnie moja bratowa i 5 najbliższych koleżanek ( z tym,że 3 są spoza mojego miasta i mają małe dzieci,więc nie wiem czy się pojawią-ja z nimi na ten temat nie gadałam, moja świadkowa wstępnie tak i dostanie namiary na nie-niech ustalają same).One miały pomysł,żeby gdzieś indziej, niż w naszym mieście-ale się nie zgodziłam.Pójdziemy do klubu-tyle wiem.... [/QUOTE] no dzieki mam nadzieje, ze bedzie bosko przekonam sie w maju bo wtedy ma byc juz uszyta z kokardka co do panienskiego to ja jeszcze nie wiem tez tak jak Ania myslimy o wspolnej imprezie ale zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, muszę iść na pocztę, przy okazji wstąpię na małe zakupy biurowe bo dużo rzeczy się nam kończy
![]() Będę za jakąś godzinkę, przynajmniej mam taką nadzieję, bo mam dzisiaj masę pracy
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2579 |
|
Zadomowienie
|
Napisane przez Forget_me
Dziewczyny, muszę iść na pocztę, przy okazji wstąpię na małe zakupy biurowe bo dużo rzeczy się nam kończy ![]() Będę za jakąś godzinkę, przynajmniej mam taką nadzieję, bo mam dzisiaj masę pracy ![]() Esti10-to ja sie z tobą pożegnam bo dzisiaj jedziemy do Luka babci w odwiedzinki i pewnie znowu zostaniemy na noc u tesciow wiec do jutra jak cos ja też znikam-dam znać jutro jak było na spotkaniu w poradni. PAPA |
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.

to na weselu możecie mieć "ciekawie" z dziadkami

.
Pomysł jest naprawdę super i powinien się zgodzić bez mrugnięcia okiem, a on mi tu jakieś piedoły wymyśla 

Jak pomyśle, że jutro muszę autobusem w taka pogodę jechać to mi słabo!
.

Tak mnie i moją rodzinę chamsko pomijano, że szok!!!!