|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak wygląda wizyta
Otóż byłam u dermatologa, chce mi włączyć leczenie Aknenorminem i do tego potrzebna jest antykoncepcja. Mam 17 lat, u ginekologa nie byłam jeszcze nigdy i jestem ciekawa czy jesli chodzi o dobór antykoncepcji musi odbyć się badanie czy wystarczy rozmowa z ginekologiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak wygląda wizyta
Badanie jest nizbędne. Tym bardziej, że to pierwsza wizyta. Niezbędne są także badania krwi itd., ale to mało, który lekarz zleca...
Nie bój się, wybierz jakiegoś polecanego gina i idź na wizytę, 17lat to już czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak wygląda wizyta
hej
![]() Tez bylam leczona Aknenorminem ![]() A co do ginekologa, to rozmowa generalnie wystarcza, ale mysle ze ginekolog moze chciec Cie zbadac, chocby z tego powodu, ze nigdy wczesniej nie bylas u takiego lekarza ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.