![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
ja 17 on 19...bylam gotowa na to ...chcielismy tego oboje
wiem, ze jestem mloda . Ale nie zrobilam tego tylko dla tego, ze tak wypada, ze wstyd byc dziewica i w ogole... zrobilam to poniewaz go kocham . a Nie z ciekawosci . Było to z miłości nie dla zabawy Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-05-20 o 22:45 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mój pierwszy raz
hehe spoko....sorki pomylilo mi sie ...nie bywam na forum zadnym wiec nie wiem jak to jest.... ale bylam gotowa na to.... juz od dawna sie piescimy i wogole ... wlasnie niczego sie nie balam ....bylam rozluzniona ....i wogole .
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy raz niezbyt udany ??
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja musialam zmienic partnera zeby bylo lepiej ![]() ![]()
![]() |
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuje znikam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
no ja mysle ze bedzie lepiej.... no nie doswiadczeni jestesmy . to byl moj i jego pierwszy raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
alufa ja bylam dziewica przez 18 lat i 5 miesiecy wlasnie.. i skonczylo sie to po dosc dlugim zwiazku z moim mezem potem
![]()
#307 |
Zakorzenienie
|
hehe napisam tak poniewaz wiele osob tak uwaza jesli robi sie to w mlodym wieku....ale mam przy sobie osobie ktora kocham .Wydaje mi sie ze 17 lat to nie jest źle ..... nie zaluje ze to zrobilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
no i bardzo dobrze.. to jest tylko dla was a nie dla kolezanek (nie mowie tu o tobie upadly_aniele) bo pamietam ze u mnie w klase byla straszna presja i dziewczyny strasznie smialy sie z dziewic.. ze mnie nie bo mysmy sie razem trzymaly ale tez mnie uwazaly za troche trzasnieta ze skoro tyle juz jestem z facetem to czemu nie..
#310 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam 18,5 roczku jak straciłam.
![]() ![]() I bardzo bardzo ważne jest by sie nie przejmować głupimi koleżankami i wybrać sobie faceta, któy szanuje ciało i psychikę swojej partnerki i do niczego jej nie zmusza. ![]()
#311 |
Przyczajenie
|
LOl ja gdzies czytalam ze niestety,cokolwiek by sie nie robilo to dziewczyne pierwszy raz bedzie zawsze bolał
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
przepraszam, ale mnie to rozwalilo. To moze nastepnym razem jak bedzie bardzo przyjemna to bedzie Ci lepiej
![]() Cytat:
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
popieram Cie wiec uwazam ze za kolejnym rez bedze lepiej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
ejjj gra wstepna czyli pieszczoty i w ogole..... w tym jestem doswiadczona ... poniewaz wiele razy sie piescilismy i w ogole...a le nigdy nie dochodzilo do stosunku . Wiec ta gra wstepna byla naprawde wyjątkowo przyjemna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
własnie masz race .... ja tez z zadnym innym nie miałam na to ochoty .... mimo wszytko tym razem wiem ze to jest ten , który nigdy mnie nie zrani, który zawsze bedzie. I bardzo chcieliśy to zrobić oboje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Raczkowanie
|
ale o co wlasciwie tu chodzi?
martwisz sie ze za pierwszym razem nie bylo rozkoszy? czy jest w ogole ktos kto mial? moze sie myle ale to chyba calkiem normalne ze nie odczuwalas przyjemnosci dopiero zaczynasz zycie seksualne i juz chcesz osiagnac wszystko? na to trzeba wielu lat pracy, prob i poznania siebie ale wszystko przed wami |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zadomowienie
|
na pierwszy raz powinnas (powinniście) wybrać bardziej romantyczne i komfortowe miejsce aniżeli samochód.
To oczywiste ze zważywszy na miejsce i okoliczności dochodzi stres i niewygodna więc poprostu na początek polecam łóżeczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Wtajemniczenie
|
Tez uwazam ze pierwszy raz powinien odbyc sie w bardzej komfortowych warunkach niz samochod.
#320 |
Zakorzenienie
|
a mnie tez bolalo i to starsznie, az sie poplakalam. Mimo, ze ja chcialam. Za pierwszym razem tez nie odczuwalam zadnej przyjemnosci (no przesadzilam - ale rozczarowalam sie), ale teraz jest juz o niebo lepiej, to znaczy bosko jest. daj sobie trochę czasu. Musisz po prostu poznac jak lubisz sie kochac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
eee to o czym tu gadamy?
kiedy każda z nas straciła dziewictwo czy o problemie autorki wątku??? ![]() Cytat:
to Twoja sprawa kiedy masz zamiar się pierwszy raz kochać jak i sprawa autorki że ona podjęła tę decyzję.... kompletnie nie rozumiem zaczęcia dyskusji na ten temat ![]() Do autorki wątku: mało kto czuję wielką przyjemność w czasie pierwszego razu ![]() Pamiętam jak mnie strasznie bolało, zresztą potem kolejni partnerzy nie potrafili mnie całkowicie zaspokoić seksualnie. Dopiero udało się to mojemu obecnemu TZ, widocznie musiało minąć trochę czasu abym potrafiła czerpać całkowitą przyjemność z seksu. Jesteśmy teraz ze sobą 7 lat ![]()
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o filmy to tam wszystko jest 'piękne i przyjemne' ![]()
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie-jest zbiorczy wątek na ten temat Po trzecie-jest wyszukiwarka Po czwarte i piąte-przesuwam wątek na Seks i łączę twój wątek z innym. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może faktycznie odbiegłam od tematu ale to nastąpiło małymi kroczkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
ja mam 23 lata nadal jestem dziewica i dobrze mi z tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Witaj w klubie
![]()
#328 |
Rozeznanie
|
Och a więc nie jestem jedynym osobnikiem
![]() ![]()
#329 |
Zakorzenienie
|
kobitki nie ma sie co wstydzic ze ma sie 23 lata i jest sie virgins;-) jak najbardziej popieram
![]()
#330 |
Przyczajenie
|
Nie podniecam go?
Jestem z moim TZ ponad pol roku. Ostatnio zdecydowalismy sie na wspolzycie. Dla mnie mial byc to pierwszy raz. Gra wstepna byla naprawde dobra i podniecajaca, jednak gdy mial juz "wejsc we mnie" to powiedzial mi, ze nie moze. Ze przeprasza, ale nie moze, bo jest zbyt zmeczony. Ja jednak czuje, ze to nie prawda, ze poprostu nie potrafie go podniecic, ze nie jestem wystarczajaco atrakcyjna itp.... czy mam racje? pomozcie.
Edytowane przez zagubiona88 Czas edycji: 2007-05-27 o 19:28 Powód: dopisek :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.