![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najśliczniejsza piosenka waszym zdaniem to ...
a moje najpiękniejsze najbardziej wzruszające to
Sting Fields of gold Bruce Springsteen Streets of Philadelphia tak piszą, tak komponują i tak śpiewają tylko geniusze... ![]()
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Najśliczniejsze... najśliczniejsze...
"Zamiast" Edyta Gepert "I will always love you" Whitney Houston "You're beautiful" James Blunt "Ostatni" Edyta Bartosiewicz "List" Hey "Tears in Heaven" Eric Clapton "List do M" Dżem "Do kołyski" Dżem "fix you" Coldplay i tak jeszcze z czystego sentymentu... "Whisky moja żono", "Na co komu dziś wczorajsza miłość.." Lady pank.. itd. itp. ![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Will Young - "Leave Right Now" prześliczna
![]() ![]() Doda - "Znak pokoju" MBrothers - "Trebles" ale to tak z innej beczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
David Gray "Sail Away"
![]() Smokie "If You Think You Know How To Love Me" ![]() A-Ha "Stay On This Roads" Blue "Breath Easy" Mezo "Kocham" Bruce Springsteen "Secret Garden" ATB "Extasy" Scorpions " Send Me An Angel" Albano & Romina Power "Sempre Sempre" Roy Orbison "Unchained Melody" Dido "Here With Me" Yann Thiersen i soundtrack "Amelia" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Doda "2 bajki"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
System of a down - "Roulette"
2pac & P.diddy - "Changes vs Ill be missing u" Aaliyah - "Miss you" Bright Eyes - "Lover I don't have to love" Christina Aguilera - "Infatuation" Coolio - "Gangstas paradise" Craig David & Sting - "Rise and fall" Cranberries - "Zombie" Guns N' Roses - "Dont cry" Leonard Cohen - "Everybody knows" No doubt - "Don't speak" Robbie Williams - "Feel" Rolling Stones - "Anybody seen my baby" Snow Patrol - "Run" Tiziano Ferro - "Sere nere" Toni Braxton - "Unbreak my heart" The calling - "Wherever you will go" Nick Cave & Kylie Minogue - "Where the wild roses grow" I jeszcze kupa innych, o których zapomniałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
popieram ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
VNV Nation - Solitary [!!!!], Beloved, Standing
Nightwish - Beauty of the beast, Sleeping Sun Iron maiden - Dream of Mirrors Projekt Pitchfork - Fear Rammstein - Ohne Dich The Kovenant - Mannequin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Magda
|
Slucham dużo, wiec nie moge ograniczyc sie do podania jednego czy dwoch utworów. Moje typy to
![]() Katie Melua - just like heaven; The Closest Thing To Crazy Safri Duo - Rise Matt Nathanson - Laid Bonobo - Scuba DJ Tiesto - In my memory Hillary Duff - Come Clean James Blunt - Cry; Goodbye my lover; Tears And Rain Kaoma - Labamba ![]() Kelly Clarkson - Because Of You Moby - Love Should Pete Yorn - Just Another Def Leppard - Miss You In A Heartbeat; All night (większośc kolegów na słych tej piosenki ma taką minę ![]() Chantal Kreviazuk - Feels Like Home Mr. Big - just take my heart Selena - I Could Fall In Love; dreaming of you Edytowane przez Imagine Czas edycji: 2006-01-08 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Piasek - niecierpliwi ..kocham tą piosenkę ale jej nie słucham bo mi przynosi pecha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
soundtrack do "Requiem dla snu" - coś niesamowitego..
a poza tym: frankie goes to hollywood - the power of love sting - shape of my heart (najsmutniejsza jaką znam) iron maiden - wasted love nirvana - something in the way placebo - my sweet prince i without you i'm nothing oasis - wonderwall soundtrack do amelii i duzo duzo innych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
za najśliczniejsza piosenkę uważam ,,my immortal" , ,,lies"evanesence i wszystkie jamesa blunta z płyty ,,back to bedlam"pozatym jest jeszcze duuużo ale mi się narazie nie chce pisac
![]()
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Kolejność przypadkowa
Metallica _ Unforgiven I i II, Fade to black, One Myslovitz - Dla Ciebie, Kraków(obie wersje), Good day my angel, Długość dżwięku samotności Wilki - Sid i Nancy Dżem - List do M, Sen o Victorii, Lunatycy Hey - Ho, Ja sowa, Heledore Marillion - Kayleigh, Beautiful Bruce Dickinson - Tears of the dragon Eric Clapton - Tears in heaven Maroon 5 - She will be loved(choc troche dziwne,ze mi sie spodobała... ![]() Ozzy Osbourne - Dreamer U2 - One, Walk on, With or without You, Miracle drug, Electrical storm (ostatnio moja ulubiona ![]() Porcupine Tree - Collapse the light into earth Sting - Shape of my heart Nirvana - Come as you are Guns'n'roses - November rain, Don't you cry + oczywiscie Depeche Mode ![]() Edytowane przez fredka Czas edycji: 2006-01-08 o 12:07 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
I jeszcze
Arash feat Rebecca - Temptation |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
"rozkołysanka" farben lehre - sliczne slowa
![]() "Con Te Partiro"= Andrea Bocelli "mru mru", "z rejestru strasznych snow", "mimo wszystko" hey "dla Ciebie", "chcialbym umrzec z milosci"myslovitz "zabiore Cie wlasnie tam""jesli tylko chcesz"kancelaria "oprucz blekitnego nieba"marek jackowski "wonderful dream" melanie thornton "zanim pojde"happysad troche tego jest=) niekazdemu moze sie to podobac ale ja jestem jak najbardzie zA ![]()
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Aa! I z tego wszystkiego zapomniałam wspomnieć o moim ukochanym "Somewhere else" Razorlight. Ale ze mnie gapa
![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Alanis Morissette - Uninvited
Janis Joplin - Piece Of My Heart Lauryn Hill - I Need You Baby
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Ostatnio Pati Yang- 'All that is thirst'
I jeszcze jedna ale nie wiem kto to śpiewa (może mnie ktoś oświeci?? ![]() Leci tak 'lalalalalalalala coś tam milion bicykles(dokładnie nie wiem) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Blank & Jones - Mind of wonderful
Blank & Jones - Loneliness (Chill house mix) Blank & Jones - Closer tu me Andain - Beautiful things Andain - Ave Maria Above and Beyond Vs Andy Moor - Air for life Vargo - Get back to serenity ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Magda
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
"Mały Elf" Haliny Frąckowiak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Bic Runga - Sway (soundtrack z American Pie)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
moje typy:
The Cranberries- "Daffodil Lament" The Cranberries- "Zombie" Smashing Pumpkins- "Blank Page" Pete Yorn - "Ever fallen in love" R.E.M. -" Loosing my religion" 4 non blondes - "What's up" Sztywny Pal Azji - "Wieża radości, wieża samotnosci"
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
To ja dodam trochę przydługawą
![]() ![]()
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Robbie Williams-Angels
Eros Ramazzotti - Aurora |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Destiny's Child = Stand Up For Love
Virgin = 2bajki Virgin = Dezyda Virgin = Dżaga(!) Virgin = Znak Pokoju Madonna = Hung Up! Wydra = Bezczas Avril = Nobody's Home Avril = Complicated Avril = My Happy Ending(!) ![]() HYMN WISEŁKI (śpiewany przez piłkarzyków ![]() ![]() Britney = Everytime aaaa jest jeszcze ich megaa dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Dopisuję:
Oceans, Black, Crazy Mary, Breathe (w oryginale, czyli w wykonaniu Floydów już mi się nie podoba ![]() ![]() High hopes - Pink Floyd Czarny blues o czwartej nad ranem - SDM List do M., Tylko Ja i Ty*, Sen o Victorii* i Do Kołyski - Dżem Teardrop - Massive Attack Hero of a day, No Leaf Clover (z S&M) - Metallica *Ech, gdyby tak Rysiek zaśpiewał je w operze.... ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Hahaha ... i uwielbiam od czasu do czasu włączyć Lynard Skynard - Sweet home Alabama ... wiem, wiem, ale cóż ja na to poradzę?
![]() ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.