![]() |
#151 |
BAN stały
|
Dot.: Smutne piosenki
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-09 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Wtajemniczenie
|
Damien Rice - wszystko ale przede wszystkim - The Blower's Daughter
Pearl Jam - Black Pati Yang - All that is thirst |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Monika Brodka "On"
Ira "Bezsenni" Virgin "2 bajki" i chociaż nie przepadam za tego rodzaju muzyką to kawałek "Młode wilki" Verby kojarzy mi się z pewną sytuacją i po pierwszych dźwiękach lęcą mi łzy po policzkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]()
piosenki stają się czasem smutnymi nie dlatego że są smutnymi tylko że je słuchamy kiedy jesteśmy smutni ( wykluczam metal i techno
![]() ja mam jedną smutną piosenkę - zwie się "zoe jane" i jest nagrana przez zespól staind - jak mam doła i chce się wypłakac to włacze te piosenkę i juz płaczę , piosenka opowiada czym sa ciągłe rozstania wokalisty z jego córeczką o imieniu zoe jane kiedy musi wyjechać w trasę ![]() ![]() ![]() jako słuchowiec dla mnie ten głos jest przepiekny , a ballady mają gitarowe i bardzo spokojne , podoba mi też piosenka cold feat aaron lewis - tam jest kapitalne zdanie : My love is music I will marry melody to piosenka gdzie jedynym instrumetem instrumetem jest gitara ![]() ![]() polecam ballady staind |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
A to moje typy:
A-ha - Locust; Bryan Adams - Please forgive me; Clannad - I'll find you (Ostatni Mohikanin) - i cała ścieżka z Robin Hooda; Dido - Here with me; Edyta Bartosiewicz - Ostatni; K.Kowlaska - Kto moze to dać; Wyznanie; i jeszcze kilka ![]() Martin Gore (Depeche Mode) - In a manner of speaking; Smile in the crowd; Morten Harket (z A-ha) - Los Angeles; Peter Gabriel - I grieve (Miasto aniołów); R.Rynkowski - Szczęśliwej drogi już czas; Sugababes - Too lost in you; Varius Manx - Bez; Co dalej; The gardeners; I jeszcze trochę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Smutne piosenki
Doprowadza mnie do placzu, rowniez teledysk, Green Day "Wake me up when september ends"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Przyczajenie
|
![]()
p0 pierwsze chcialabym sie przedstawic hihi, kamila jestem.
oki, chce powiedziec ze smutne piosenki . . . z jakiego powodu mi sie podobaja. Moge je sluchac i sluchac, kocham muzyke a gdy mam dola, fajnie tak miec muzyke depresyjna w tle. Dziwne wiem, ale ok . Zreszta pewnie wszyscy tutaj tak, inaczej byscie nie sluchali takiej muzyki =] ogolnie wogole pop to nie jest moja rzecz. Ale mam kilka faworytow. N0 NAME - W Strugach Deszczu N0 NAME - Jeden VERBA - Nic Wiecej DID0 - Don't Think Of Me DID0 - Honestly Ok DID0 - Who Makes You Feel ( a tak wogole to wszystkie jej piosenki sa smutne. To tylko te najlepsze - moim zdaniem ) BRIGHTNESS - Nocy Smak (accoustic remix) JET - Look What You've Done N0 NAME - Zapomnialam JAKIMA - Alone CANDEE JAY - If I were You DHT - I Miss You KASIA KOWALSKA - Bezpowrotnie ( i tak jak z DIDO mysle ze jej wszystkie piosenki ze starszych albumow sa dosc depresyjne ) GROOVE C0VERAGE - Million Tears LASG0 - Alone MARIA L0PEZ - Alone SUMPTUASTIC - Bo Mam Ciebie ( ha, ich wszystkie piosenki sa dosc .. mile i wesole, ale jak tak juz mysle ze ja wlasnie stracilam osobe ktora tak kochalam . . . czuje sie jeszcze gorzej ) AGE PEE - When The Rain Begins To Fall Jesli nie lubicie Trance lub Techno to uwazajcie bo czesc to wlanie taki rodzaj, ale tak wogole najbardziej lubie piosenki smutne polskie. Pianinko i piosenkarka spiewajaca cos podobnego jak moj wlasny problem - to jest to. hah. Znam wiecej ,ale juz nudzic nie bede =] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
może głupie to ale.. "Kilku kumpli weź" z filmu "Prosiaczek i przyjaciele"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Wilki - "Son of the blue sky"
The verve - "Bittersweet symphony" Audioslave - "Like a stone" Billy talent - "Nothing to lose" Jet - "Look what you've done" Guns N' Roses - "Don't cry" Bright Eyes - "Lover I don't have to love" Coolio - "Gangstas paradise" Cranberries - "Zombie" Marilyn Manson - "The nobodies" Nickelback - "Too bad" NoDoubt - "Don't speak" Robbie Williams - "feel" Rolling Stones - "Anybody seen my baby" Snow Patrol - "Run" System of a down - "Aerials" The Bravery - "Unconditional" Toni Braxton - "Unbreak my heart" I pewnie jeszcze kilka, ale nie mogę ich sobie przypomnieć...
![]() |
![]() |
#160 |
Rozeznanie
|
Smutne
![]() ![]() - Annie Lennox "Why" - Sade "King of sorrow" --> o ta to zwłaszcza - Coldplay "Fix you", "Trouble" i dużo innych - Dżem "List do M" - Hey "Mru mru" - Kasia Kowalska "Tak mi ciebie brak" - R.E.M. "Everybody hurts"
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
duużo będzie tych piosenek..
ale takie największe wyciskacze, które przypominają mi najpiękniejsze chwile mojego życia z pewną sobą to: Red Hot Chilli Peppers, Sylver -Shallow water, Sumptuastic- Kołysanka a gdy po rozstaniu slyszalam w radiu Verba- Pamiętasz , to od razu w bek ![]() pozatym gdy jestem wściekła i chce mi się plakac z bezsilnosci slucham Karramba- Pocaluj mnie w dupe
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Oj, za dużo tych smutnych piosenek było pewnego czasu w moim życiu...
- Michael Bolton -How am I supposed to live without you, Said I loved you but I lied, When a man loves a woman - Patrick Swayze - She's like the wind - Eric Carmen - Hungry eyes ( też z "Dirty dancing") - No Doubt - Don't speak - Madonna - Frozen - Kukulska - We mnie wszystko twoje - Rodowicz - Łatwopalni - Sting - Every breath you take - Ricki Martin - Private emotion, Nobody want's to be lonly - George Michael - Charles whisper - ONA - Niekochana - Edyta Górniak - Nie proszę o więcej - Bajm - Dwa serca, dwa smutki - Stachursky - Cholerny czas - Aerosmith - I don't want to miss a thing - Jeden Osiem L - Jak zapomnieć - John Secada - Another day, To late to soon To chyba takie moje najsmutniejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Przyczajenie
|
można jeszcze dodać do tego wszystkiego Evanescence "My immortal" oraz Lacuna Coil "Aeon"
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
![]()
O.N.A-Niekochana
Ira - Bezsenni Edyta Bartosiewicz - Ostatni P.Daddy - I'll be missing you 3 Doors Down- Here without you Virgin- Kolejny raz Avril Lavigne -Tomorrow
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Podciagam
![]() Cała najnowsza płyta Łez ,,Historie których nie było" z czego najbardziej polecam: ,,O Wszystki" ,,W moim śnie" ,,Jak anioł" verba- Mogliśmy K.Clarkson. -because of you k. Cerekwicka- ,,Na kolana" ,,Ostatnia Szansa" Sylwia Wiśniewska- 12łez E.Bartosiewicz- Sen Poparazzi-czy zrozumiesz to(disco polo to jest, ale tekst ma świetny) To na razie na tyle, jak bedziecie mieć coś jeszcze (najlepiej polskiego) to napiszcie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Smutne piosenki
peja - K.O.cham, ascetholix - tak wyszlo, liber - gdzie indziej. ania dabrowska - tego chcialam, monika brodka - ten, ashanti, ja rule, r.kelly - wonderful, the game - dreams i jeszcze wiecej ale nie moge sobie przypomniec, np. avril lavigne im with you
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Sarah McLachan "Angel"
Słucham jak mam totalnego doła. Ta piosenka dołuje mnie wtedy jeszcze bardziej, ale dzięki temu upadam na samo dno, bo tylko w ten sposób potrafię się z powrotem podnieść. I inaczej spojrzeć na pewne sprawy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
Moje typy:
Red Hot Chilli Peppers 'How long' Dido "here with me' Dido 'Thank you' Guns N' Roses 'Knocking on heavens door' Guns N' Roses 'Don't cry' Hey 'Moja i twoja nadzieja' Kasia Kowalska 'Co może przynieść nowy dzień' Kasia Kowalska 'Być tak blisko' Metalica 'Nothing else matters' The Kills 'I call it art' O.N.A. 'Niekochana' Perfect 'Niepokonani' Perfect 'Autobiografia' Pink Floyd "we don't need no education' The Kills 'Ticket man' Placebo 'Centrefolds' Placebo 'Sleeping with ghosts' Placebo 'Burger queen' Placebo 'Pierrot the clawn' Placebo'My sweet prince' Placebo 'Broken promise' Placebo 'Ask for answers' Placebo 'Bubblegun' Placebo 'Holocaust'
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Bardzo bardzo lubie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
Jeszcze!
Placebo 'The crawl' Placebo 'Twenty years' M.Carey 'I still believe' Placebo 'Summers' gone' Placebo 'Running up that hill' Placebo 'Narcoleptic' Placebo 'I'll be yours' Placebo 'Blue american' Placebo 'Black market' Z góry przepraszam za małą różnorodność jeśli chodzi o wykonawców. Ale Placebo są genialni, ich piosenki są cudowne, w większości o tematyce właśnie smutnej, więc musiałam ich tu wpisać.
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Mary J. Blidge "No more drama"
R.E.M. "Everybody huts" Celine Dion "Je't aime encore" Britney Spears "Everytime" Maroon 5 "She will be loved" Nelly Furtado "Try" Robbie Williams "Feel" i "Angels" James Blunt "You're beautiful" Backstreet Boys "Show me the meaning of being lonely" Spice Girls "Viva forever" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Wtajemniczenie
|
Ojjj duzo tego jest... min. niektore utworki :
ONA HEY COMA ANATHEMA THREE DOORS DOWN AEROSMITH CLOSTERKELLER THE CRAMBERRIES CREED DŻEM GOO GOO DOLLS GUANO APES GUNS AND ROSES LED ZEPPELIN METALLICA OASIS MARILLION MYSLOVITZ PINK FLOYD SCORPIONS THE CURE
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Wtajemniczenie
|
Mnie zawsze "smuci":
Evanescence - My Immortal Mandy Moore - Only Hope Borysewicz/Kukiz - Jeśli tylko chcesz Maroon 5 - She will be loved A ostatnio odkryta: IRA - Bezsenni...
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
kelly clarkson - anytime
myslovitz - chciałbym umrzeć z miłości lifehouse - everything katie melua - spider's web shout - jeśli chcesz rh+ - osaczony może melodia nie do końca smutna, ale trzeba posłuchać tekstu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
ja moge sluchac non stop Renaty Przemyk - te same piosenki potrafia smucic i radowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Rozeznanie
|
India.Arie - Ready For Love
AsiaT & dj decks & dj twister - Zła Dziewczyna Kasia Wilk, Kto To - Zero do stracenia Aaliyah - One In A Milion Pih - Nigdy juz nie wroci Ascetoholix- tak wyszlo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.