![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Placent Hair Liquid - cudowny środek na nowe włoski
Jeszcze tu jest , też za 35zł
http://www.allegro.pl/item383147487_...ga_szklo_.html ja ją jutro kupuję ![]() Ups, w tym linku jednak co podałam to droższa wysyłka jest ;/ Chyba jednak skorzystam z linku wcześniej podanego ![]()
Edytowane przez malenka146 Czas edycji: 2008-06-24 o 20:17 Powód: Dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
po prostu Łinli
|
witam;-) to mój pierwszy wpis, choć czytam wasze wypowiedzi od dawna;-)
opis działania cudownej placenty baaaaaardzo mnie zainteresował, (stosowałam maskę z placenty na włosy zniszczone-rewelacja), też muszę spróbować ampułek!!! może w końcu to mi pomoże na wypadające włoski ![]() wcześniej w tym wątku chyba z dwie osóbki pisały że kupiły tą za 27 zł >> http://www.allegro.pl/item386405751_...ml_x12szt.html czy ktoś może napisać czy też działa tak cudownie jak ta za 35? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Rozeznanie
|
malenka- jesli chodzi o ta druga planente-jest drozsza przesylka bo sprzedawca zaznacza na przesylce"uwaga szklo". wiec lepiej dac 8zl i miec pewnosc ze nic sie nie stlucze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
po prostu Łinli
|
kupiłam...no zobaczymy jak to działa
![]() ![]() ![]() i tak sie zastanawiam-ciekawe czy mogą urosnąć włoski tam, gdzie ich nigdy nie było ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#157 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
BAN stały
|
Nie dziękuję
![]() Załączam moje foto z widocznymi nowymi włoskami ![]() ![]() [img=http://img215.imagevenue.com/loc38/th_08348_0132526249_122_3 8lo.jpg] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
mmmmm ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Więc ja też załaczam placentowe włoski, teraz już naprawdę ich sporo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dziś kupiłam sobie na allegro placentę
![]() ![]()
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
po prostu Łinli
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
moja placenta w końcu dotarła
![]() Oparta na wyciągu z łożysk i dodatkowych minerałach, naprawia miejsca, które doznały największych uszkodzeń. Ekstrakt z łożysk zwiększa elastyczność i nawilża, co sprawia że włosy odzyskują pełnię zycia. STOSOWANIE: na umyte włosy nanieść ampułkę na całą długość włosów. Stosować raz w tygodniu przez pięć kolejnych tygodni! czy coś nie tak kupiłam? nie ma tu nic o porośćie włosów ani o wmasowaniu w skurę głowy...no i raz w tygodniu?...HELLLP!!! jak ja mam tego używać? po myciu głowy mogę nałożyć odrzywkę a po jej spłukaniu placente? i czy na całe włosy czy na tą skórę??? ![]() ![]()
![]() |
#168 |
po prostu Łinli
|
hmmm no nie wiem... według 'instrukcji' wygląda jakby miała inne zastosowanie...ale nie znam się, sama czekam na moją pierwszą placentę
![]() ![]() doruś jeśli możesz to podaj nazwę dokładną tej co kupiłaś, albo link do aukcji jeśli kupiłaś przez net, może ta co kupiłam jest taka sama. oby była to właściwa placenta! w opisie aukcji z której kupiłam placente jest napisane: ZALECANA PRZY PROBLEMACH Z WYPADANIEM WŁOSÓW. 90% CEBULEK WŁOSOWYCH JEST UŚPIONYCH, NIE .MARTWYCH. PLACENTA ROZBUDZA UŚPIONE CEBULKI, CO WPŁYWA NA SZYBSZY WZROST WŁOSA. ZALECANA PRZY TZW, ZAKOLACH U MĘŻCZYZN POPRAWIA I REGENERUJE STRUKTURE WŁOSÓW,ZWŁASZCZA ZNISZCZONYCH I ZMĘCZONYCH ZABIEGAMI CHEMICZNYMI, PO KOLORYZACJI I TRWAŁEJ ONDULACJI. POPRAWIA KONDYCJE WŁOSÓW ZNISZCZONYCH DZIAŁANIEM SŁOŃCA I MORSKIEJ WODY. ZWIĘKSZA OBJĘTOŚĆ WŁOSÓW DELIKATNYCH I CIENKICH WZMACNIA STRUKTURĘ WŁOSA. więc mam nadzieję że będzie ok Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2008-06-26 o 20:45 Powód: post pod postem- proszę korzystać z edycji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do nakładania ampułki, już było pisane - wmasuj w skórę głowy, możesz minimalnie nałożyć na całe wlosy jesli nie boisz się alkohol denat albo jesli nie szkoda ci ampułki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
moje pudełko jest biało niebieskie i pisze na nim: PLACENTA Trattamento Ristrutturante Restorative Treatment
www.rolland.it kupiłam z tej aukcji http://www.allegro.pl/item386405751_...ml_x12szt.html i tam jest napisane co innego...ale mam mętlik... a odrzywkę nałożę tylko od ucha w dół bo mi się włosy przetłuszczają a później po zmyciu placente na skóre. Kupiłam od razu dwa opakowania więc bede używała co drugie mycie. A i zaskoczyła mnie wielkość ampułek..są naprawde spore ![]()
![]() |
#171 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
to ta sama co ja kupiłam. nawet na tej samej aukcji ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zadomowienie
|
WinlyEm ja nie mam możliwości napisania do sprzedawcy bo nie mam konta na allegro, zamówiła mi to koleżanka, ale jak dojdzie Twoja i też będzie taka rozbierzność informacji to napisz może do tego człowieczka
![]() Calioppe ** ampółki są naprawde spore i zastanawiam sie czy nie dało by rady użyć jednej na dwa razy...zobacze jak to się będzie w skalp wchłaniało ![]() relacje oczywiście będe zdawała na bierząco ![]() Zastanawiam się czy w churtowniach kosmetychnych nie ma tel placenty...widziałam w centrum wawy w podziemiach koło złotych tarasów ze jest sklep z fryzjerskimi artykółami...zobacze może tam mają i nie trzeba bedzie zamawiać z allegro choć dochodzi jeszcze kwestia ceny. Ciekawe dla czego jest taka rozbierzność cenowa na allegro tej niby takiej samej placenty ![]()
![]() |
#174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do ceny, wiadomo, różni sprzedawcy narzucają sobie różne ceny. Tak jak i ze wszystkimi produktami tak i z placentą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
Calioppe** moje ampółki mają 12ml a Twoje?
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
ja mam takie :
http://www.allegro.pl/item383147487_...ga_szklo_.html po 6 ml ...czyli twoje,Doruś, sa dwa razy wieksze ...skoro tak to chyba moglabys je stosowac na dwa razy ..tylko musialabys chyba przelewac zawartosc gdzies po zlamaniu ampulki .. a tak poza tym to swietne sa te wasze wloski nad czolkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tylko koncowki troche rozdwojone ale to raczej wina moich nawykow pielegnacyjnych :P ...zreszta chcialabym koncowki podciac ale nie mam czasu isc do fryzjera ;( a poza tym pewnie przydalaby sie jakas odzywka regenerujaca na nie ..tylko nie za bardzo wiem jaka bo stosowalam juz rozne i obciazaja mi wlosy a ja nie chce tej cudownej objetosci po placencie stracic ![]() co do porostu to wlosow nie mierze ![]() ![]() ![]() aha ,zapomnialabym o najwazniejszym. wypadanie. no wiec dzis ilosc wloskow wyjetych z glowki po myciu byla mniejsza niz zazwyczaj ale nie mialam czasu ich policzyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do was kilka pytań
![]() Ostatnio włoski wypadają mi garściami ![]() Czy placenta pozwala zahamować wypadanie?? I czy "obecne" włosy zaczynają szybciej rosnąć, czy tylko nowe wyrastają? Czy stosując ampułkę po umyciu włosów nie czujecie że są bardziej obciążone? Z gory dziękuję za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
Zrobiłyście mi smaka na placente a że kocham wszystko co się wciera w skórę głowy to na nią również zapoluje. Tylko że wtedy to ja będę chyba musiała zrezygnować z pozostałych wcierek, bo obecnie wcieram sobie jantar i seboradin niger i sok z rzepy. Jakbym to wszystko stosowała równocześnie to mogłyby się jakieś nieporządane interakcje między nimi porobić
![]() A w ogóle to mi się coś przypomniało propo placenty. Bo placenta to wyciąg z łożysk co nie. I z tego co sobie przypominam są na allegro odżywki do włosów z wyciągiem z łożysk zwierzęcych i odżywki ze szpikiem kostnym, szpik kostny jest taka samą bombą odżywczą jak łożysko. To są takie odżywki pakowane w małe woreczki - takie na jedno użycie. I jakby połączyć wcierkę z palcenty z taką odżywką to by był prawdziwie zmasowany atak na włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
normalnie - codziennie albo co dwa dni wcierasz placente a dwa razy w tygodniu używasz odżywki na włosy, bo jednak wcierka jest do wcierania w skórę a nie we włosy.
a chodzi mi o tą odżywkę http://www.allegro.pl/item383071922_...ego_norki.html to jest akurat ze szpiku kostnego. Miałam też z placentą kallosa ale ten szpik jest o niebo lepszy. A jak napisałam wyżej zarówno szpik jak i łożysko to bomba odżywcza. Osobiście używałam już kiedyś tej ze szpikiem i była super i dlatego pomyślałam że połaćzenien wcierki z ta odzywka to moze byc prawdziwy zmasowany atak na włosy by byly sliczne i rosly lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.