![]() |
#151 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomocy!!!! Jaśniutki Platynowy Blond Jak To Zrobić?????
Witam. Jestem blondynka nie za ciemną ani nie za jasną to jest mój naturalny kolor. miałam robione pasemka rozjaśniaczem joanny i wyszła mi platyna ale nie wiem czy odważyć się żeby samemu zrobić tak na całej głowie ponieważ obawiam się żółtych włos.ów...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Przyczajenie
|
hej ja od niedawna jestem ponownie blondynka (wcześniej miałam kruczoczarne) do blond rozjasniałam u fryzjera pozniej sama probowalam ale ciagle mialam problem z zoltym odcieniem wiec dziewczyny uczcie sie na cudzych bledach i nie niszczcie sobie wlosow same zdecydowanie lepiej zrobi to fryzjer
![]() pozdrawiam wszystkie blondee ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
Z zainteresowaniem, czytam ten wątek , sama także schodziłam z ciemno brązowych włosów na blond, łatwo nie było ale jakoś się udało.
Zaczęłam od pasemek u fryzjerki (w sumie byłam trzy razy), skończyło się na tym, że góre miałam praktycznie białą a reszte ciemniejszą i do tego odrosty. Zaczęłam więc farbować je sama, pierwszej farby którą spróbowałam był garnier ( chyba 111- odcien najjasniejszy) kolor był okropny, odorsty mi kiepsko złapały, a te włosy które były jasne zrobiły się niebieskawe, a reszta się nie pofarbowała. Zaczęłam używać farby Wellaton 12/1 i używam jej do dziś, zamiennie z 12/0. Jest to jedyna farba które ładnie farbuje mój odrost, udało mi się po kilku miesiącach uzyskaćrówny kolor, bez stosowania rozjaśniacza, nie zmywa się i jestem z niej naprawdę zadowolona,.Farbuje nią całe włosy i nigdy nie zrobiły się niebieskie ![]() Czy wy też macie swoje ulubione farby blond, generalnie chodzi mi o takie które dobrze farbują odrosty?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
ja generalnie schodzilam z czerni do blondu przez okolo 1.5 roku.
stopniowo pasemkami ![]() no i oczywiscie u fryzjera ![]() raz wpadlam na idiotyczny pomysl rozjasniania w domu na wlasna reke . efekt? szkoda slow i wlosow ![]() jesli komus nie szkoda wlosow to moze probowac na wlasna reke jednak osobiscie odradzam ![]()
![]() |
#155 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() od zawsze wydziwiałam naprawdę różne rzeczy z moimi włosami jak większośc nas tutaj. Jakieś 3 miesiące temu pofarbowałam się kolorem Mango z Ferii. Byl super ognisty pomarańcz, ale wszystko co czerwone szybko się kończy ![]() ![]() ![]() włoski rozjaśniłam farbą z pierwszego obrazka. Efektem byłam zdumiona!! bardzo jasne wloski wyszły, niestety żółte ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam wszystkie Wizażanki i prosz e o pomoc ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. w awatarze mam na głowie kolor, który jest moim celem ponownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Konto usunięte
|
http://obojetnieco.blogspot.com/2012...l#comment-form
Wyżej wstawiam linkt do mojego sposobu na platynowe włosy + zdjęcia. Włosy wychodzą takie jak chce bez pomocy fryzjerów, którzy za każdym razem chcą ładować na moje włosy rozjaśniacze i inne cuda fryzjerstwa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
[1=360cd8870e6496ab44e5ee2 6887f94fc52465381;3197345 5]http://obojetnieco.blogspot.com/2012...l#comment-form
Wyżej wstawiam linkt do mojego sposobu na platynowe włosy + zdjęcia. Włosy wychodzą takie jak chce bez pomocy fryzjerów, którzy za każdym razem chcą ładować na moje włosy rozjaśniacze i inne cuda fryzjerstwa.[/QUOTE] Podobają mi się Twoje włosy ![]()
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
ja używam Palette 100 skandynawski blond i mam b. jasne se słonecznym poblaskiem, nie szare jak po N12. nie lubię zimnych blondów. kiedyś robiłam E20 ale po tych zmianach ich całych to mi zupełnie żółte - pomarańczowe wręcz odrosty wychodziły
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Przyczajenie
|
Witaj. Polecam Loreal z serii Frost Design, (nru nie pamietam w tej chwili) nazwa koloru "Champagne" lub Revlon rowniez z serii Frost Designe, kolor Platinum. Obie farby to preparaty do pasemek ale ja wiele razy nakladam to na cale wlosy i za kazdym razem daje piekny odcien platyny bardzo jasnej a gdy wole miec srebrzysty, o ton ciemniejszy odcien - uzywam plukanki lub szamponu So Silver Matrix. Moje wlosy maja duzo zlocistego barwnika, wiec nie sa najlepsza baza do uzysknia platyny, farbe trzymam 45 minut a wlosy sa lsniace i jedwabiste. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
hej chce uzyskac ladny platynowy blond taki jak na zalaczonym zdjeciu w opisie byl opisany jako "platynowy blond" ale wydaje mi sie ze to platyna zmieszana z jakims zlotym i bezowym. zamierzam malowac farba wella touch. jak myslicie ktore kolory trzeba zmieszac??
![]() |
#163 |
Przyczajenie
|
Witaj.. Mogę napisać Tyle. 6 miesiecy temu miała włosy czarne jak kruk .. uznałam chce miec jasne. Fryzjerka sciągła mi kolor z włosów.. mialam sliczny jasny brąz.. ale oczywiście było mi mało.. i od razu wymarzyłam sobie blond.. Zaczeła schodzic mi pasemkami.. po kilku wizytach miałam juz sliczne blond wlosy.. ale po czasie znów było mi mało.. Wymarzyłam sobie platynowe.. Kupiłam farbe z Plett color creme C9. Jedyne co moge napisac to tyle ze jestes strasznie zadowolona. Farba kosztuje 13zł. ale ja kłade dwie naraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.