|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
bo mam już 40 lakierów hihi ale tutaj są mega także fajna cena pękaczy http://allegro.pl/pekajacy-lakier-go...653483634.html
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-07 o 17:40 |
|
|
|
|
#3002 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
czy błękit czy turkus czy szafir to dla niego i tak niebieski![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
http://paatal.pl/makijaz/cienie_do_p...do_powiek.html zobaczcie co zamówiłąm
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
ej oni serio nas czytają na wątki avonowym
Witam serdecznie, Proszę o informację w jakich dniach/dniu i godzinie wykonywane były połączenia skutkujące kontaktem z "wrednym kolesiem" ![]() Zweryfikujemy to, a pracownik zostanie pouczony. Bardzo nam zależy na pozytywnym odbiorze naszych pracowników. Proszę o wspomniane info, z góry przepraszam za zachowanie pracownika. Pozdrawiam serdecznie, Manager Infolinia Paczkomaty/InPost
|
#3006 |
|
|
ejjj...a czym się różnią?
![]() Resscue rozszalałaś się
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi , tak co się maż nie dowie
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że to InPost, a nie Avon ![]()
|
|
|
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam białego pekacza vipery za 15.50 dzisiaj w drogerii |
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Dla niego szary to wszystko co ciemne, ale jeszcze nie czarne
A popielaty, to taki jasny Mam właśnie takie jasne spodnie i to jedyny kolor popielaty, który widział
|
|
|
|
#3011 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
Ojejej!!! Vipera nie równa sie do barry m moim zdaniem... jakieś nierówne to pękanie
|
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę mu napisałam od siebie co myśle heh .
odpisał mi : Dziękuję za odpowiedź. Dokładamy wszelkich starań, aby podnosić jakość obsługi. Pisze Pani, miesiąc temu - to cenna uwaga, ponieważ niewiele ponad miesiąc temu rozszerzaliśmy ilość osób zatrudnionych na Infolinii i najprawdopodobniej trafiła Pani na osobę dopiero uczącą się, co nie zmienia faktu, że Pani odczucia w kontakcie z nami były negatywne. Wszystkie rozmowy nagrywamy, dlatego gdybym miał datę przynajmniej i mniej więcej godzinę (rano, po południu) wiedziałbym o kogo chodzi. Zmartwiła mnie Pani pisząc, że "połowa personelu nie wywiązuje się ze swoich obowiązków". Czy byłaby Pani w stanie przytoczyć cokolwiek? Bardzo by mi zależało, żeby mieć przykłady takich nieprofesjonalnych zachowań. Mamy tyle połączeń, że nie jestem w stanie codziennie wysłuchać setek rozmów, aby wychwycić te negatywne. Może udałoby się Pani coś sobie przypomnieć? Ze swojej strony zapewniam, że pracownicy naszej infolinii cały czas się szkolą i ten proces będzie trwał. Mamy również zaplanowane dodatkowe szkolenia weekendowe dla nich, więc tylko będzie lepiej. Proszę pisać, dziękuję! Łukasz " http://moda.allegro.pl/piekna-seksow...633340830.html
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-07 o 18:51 |
|
|
|
#3014 | |
|
Wtajemniczenie
|
witam
miałam się nie udzielać przez cały czerwiec ale chyba nie dam radyCytat:
|
|
#3015 | ||
|
|
Cytat:
i u tego sprzedawcy ta sukienka http://moda.allegro.pl/hit-piekna-ol...635292343.html Cytat:
udzielaj się
|
||
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do tych bluzeczek to zamówiłam czarną i szarą
|
|
#3017 |
|
Wtajemniczenie
|
robię wszystko by się nie uczyć
musicie mnie zmobilizować bo sesja zbliża się wielkimi krokami a ja w czarnej
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ci moimi czarami neta odłączę chcesz się przekonać ?
|
#3019 | |
|
|
szalooona
Cytat:
miłość?
|
|
|
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3021 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale widać przy malowaniu tymi jasnymi przez kilka lat nabrałam jakiejś tam wprawy i teraz już nieźle sobie radzę z kolorowymi lakierami. Miałam na pazurkach już neonową pomarańczkę, teraz jest taki odcień jak Avonowy strawberry. Ale tu się już kończy moja kolekcja lakierów i muszę sobie dokupić parę(naście) odcieni. Bo strasznie mnie cieszy patrzenie na takie kolorowe pazurki. Cytat:
![]() Gratuluję, ale węszę w tym Twoją zasługę
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko to jest tylko kwestia wprawy
|
|
#3023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sarunieczko, boska sukienka ![]() Za✂✂✂iste: http://thecrapshoot.soup.io/post/136...the-first-time |
|
|
|
|
#3024 | ||
|
Wtajemniczenie
|
oj możesz bo źle to widzę
![]() Cytat:
Cytat:
nawet wczoraj znów mnie zapraszał do Krk i robił jakieś tam odległe plany dotyczące wakacji (aha niby kocha a jest w związku partnerskim) więc nie biorę tego na serio
|
|
#3025 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie żebym się chwaliła,bo nie ma czym,ale faceci to są okropni,miałam kilku adoratorów,zarówno żonatych jak i...![]() ![]() Dokia interesowały Cię moje pękacze,te co Ci dawałam link do allegro,jeszcze nie testowałam na pazurkach,ale na papierze tak,chciałam zobaczyć czy ładnie pękają wklejam fotkę zebyście zobaczyły,czerwony metaliczny i złotyEdytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-06-07 o 20:22 |
||
|
|
|
#3026 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostałam błyszczyk gratis ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale ja bym tak dopasowanej sukienki w ciemno nie kupiła ... nie wymiarowa jestem cierpię na brak biustu i talii
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a powiedzcie jakie pękacze Wam najbardziej pasują....jakich firm...mysle o kilku i nie moge sie zdecydować...
?? ?Sarunieczko Sunny Melon...zaraz idę się w nim pluskać...
|
|
|
|
#3028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja cierpię z kolei na syndrom Kim Kardashian: mam ogroooomną pupę i drobną górę. Jak chce mieć sukienkę, to albo muszę ją uszyć u krawcowej albo muszę kupić taką z bardzo rozciągliwego materiału, który się jakośtam dopasuje. Albo nie mogę nosić spodni ani spódnic z takim bardzo wysokim, gorsetowym stanem, bo jak pasują w biodrach, to w talii są dużo za duże
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
Rescue tunika jest piękna, bardzo mi się podoba i nawet bym się na nia połasiła ale puchy w porfelu ... Zamówiłaś dwie? Szalejesz!!!
Kurczę ja to na allegro rzadko kupuję, wolę rzecz zobaczyć, przymierzyć, zobaczyć jak na mnie leży- często mi się zdarzało,że coś mi się bardzo podobało ale jak przymierzyłam okazało się że lipa. Jakoś mało zdecydowana jestem, ale takich oporów nie mam jesli chodzi o moja Oliwkę. Z nią to wpadamy do sklepu, ona mówi to, to, to i idziemy do przymierzalni. Chciałabym tak łatwo jak ona podejmować decyzję. Powiem Wam, że się wczoraj wściekłam na nauczycielkę tańca mojej córki- mieliśmy w sobotę piknik rodzinny w szkole. W sobotę była palma niesamowita, dzieci miały zawody sportowe no i występowali. Mieli być w szkole na 9 rano- jeszcze rano nie było takiej palmy, przyszli w strojach- moja córka tańczy w czarnym body, czarnych getrach i złotej spódnicy. Występ miał być zaraz po 10 ale w wyniku za✂✂✂istej organizacji występowali o 14. Słońce tak prażyło, a jeszcze byli w tych czarnych ciuchach że te dzieci są całe czerwone od słońca. Wczoraj córka miała taniec w szkole i nauczycielka zadaje jej pytanie czemu jest taka czerwona i czy ją smarowałam czymś. No krew mnie zalała- wypadałoby odpowiedzieć bo jakiś debil tak zorganizował piknik, że w pełnym słońcu w czarnych strojach staliśmy jak kołki czekając na występ. I oczywiście nie pozwoliła jej uczestniczyć w zajęciach. W czwartek idę na zebranie to zrobię dym. Uff wylałam swoje żale |
|
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Despo, popieram Cię |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

ale tutaj są mega także 
czy błękit czy turkus czy szafir to dla niego i tak niebieski

miałam się nie udzielać przez cały czerwiec ale chyba nie dam rady
nie żebym się chwaliła,bo nie ma czym,ale faceci to są okropni,miałam kilku adoratorów,zarówno żonatych jak i...
?? ?