Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-13, 13:18   #3331
sheryl
szeryfcio

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

No cudne, musso

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za rady...kupię sobie ten Vanish w proszku, bo ten w płynie cos nie bardzo...Musso a jak to z tym proszkiem pocudować- moczyc w tym czy posypac i potrzec...???
Ja sypię na zmoczoną plamę i trochę wcieram i tak zostawiam na kilkanaście minut, potem do pralki.
Stary 2011-06-13, 13:41   #3332
Oja 84
Zadomowienie

ach dziewczyny muszę Wam się pochwalić, że własnie dostałam odp od tego sprzedawcy od opasek i na szczęście trafiłam na wyrozumiałego człowieka dla którego moja pomyłka nie była problemem uffff...kamień z serca. Juz zrobilam przelew ale juz normalnie z konta nie poprzez "placę z allegro" bo tam byl ten gotowy blankiet z gotowa kwotą za 7 szt a nie za 3 szt a tego się wlasnie nie dalo zmienic. Mam nadzieję, ze będzie ok

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 13:56   #3333
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
ach dziewczyny muszę Wam się pochwalić, że własnie dostałam odp od tego sprzedawcy od opasek i na szczęście trafiłam na wyrozumiałego człowieka dla którego moja pomyłka nie była problemem uffff...kamień z serca. Juz zrobilam przelew ale juz normalnie z konta nie poprzez "placę z allegro" bo tam byl ten gotowy blankiet z gotowa kwotą za 7 szt a nie za 3 szt a tego się wlasnie nie dalo zmienic. Mam nadzieję, ze będzie ok
skoro odpisał, że rozumie pomyłkę to powinno być ok
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 14:06   #3334
karinka124
Wtajemniczenie

zalotnico chyba Ty chciałaś ,żeby wstawiać linki z allegro z sukienkami/ tunikami ?

nie wiem czy ten był http://allegro.pl/nowosc-letnia-suki...4.html#gallery
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 14:36   #3335
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
witam
wypróbowałam malowanie paznokci na wodzie fajna sprawa wypiję kawę to zrobie fotki moich eksperymentów
Piękne... Mi jakoś zbyt wiele lakieru na paznokciach zostawało..
Stary 2011-06-13, 14:55   #3336
bogi11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
zalotnico chyba Ty chciałaś ,żeby wstawiać linki z allegro z sukienkami/ tunikami ?

Dzięki pozwoliłam sobie zajrzeć i spodobała mi się u tego sprzedającego spódniczka w kolorze chabrowym chyba będzie moja
bogi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 15:09   #3337
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
No cudne, musso

Ja sypię na zmoczoną plamę i trochę wcieram i tak zostawiam na kilkanaście minut, potem do pralki.
No to też tak muszę spróbować...mam nadzieję że się uda

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość

Dzięki za linka fajna tylko jak dla mnie zbyt wyzywająca- wolę podkreślać albo górę albo dół
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 15:38   #3338
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Jestem z siebie dumna, bo około połowy maja postanowiłam sobie do końca czerwca:

-nie kupować kosmetyków
-nie kupować ubrań
-nie kupować biżuterii
-nie kupować gazet
-nie jeść na mieście

I prawie się udaje to moje oszczędzanie Kupiłam tylko białą kredkę do oczu. I raz zjadłam na mieście kebab i wczoraj jadłam pizzę, ale koszty dzieliłam z 3 koleżankami, więc zapłaciłam po zniżce studenckiej...5 zł. I jeszcze malinowe Karmi dostałam gratis
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 16:03   #3339
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość

A dziś jakimś fuksem jadę na koncert Bryana Adamsa
ooo kochana będziesz w moim mieście ?

Koncert jest jakiś kilometr od mojego domu , a na niego nie ide hihi
Przez tego całego Adamsa od wczoraj nie idzie tylko wejść na stadion a my tam z ekipą treningi robimy wrrrrr

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-06-13 o 16:05
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 16:03   #3340
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Jestem z siebie dumna, bo około połowy maja postanowiłam sobie do końca czerwca:

-nie kupować kosmetyków
-nie kupować ubrań
-nie kupować biżuterii
-nie kupować gazet
-nie jeść na mieście

I prawie się udaje to moje oszczędzanie Kupiłam tylko białą kredkę do oczu. I raz zjadłam na mieście kebab i wczoraj jadłam pizzę, ale koszty dzieliłam z 3 koleżankami, więc zapłaciłam po zniżce studenckiej...5 zł. I jeszcze malinowe Karmi dostałam gratis
Wow gratuluję, ja przyznam szczerze że jestem za słaba - kawka czy lody w cafe, zakupy kosmetyczne i ciuchowe dają mi tyle radości, że nie potrafię z tego zrezygnować...
Zawsze mam tylko żal do siebie że kupuję impulsywnie i nieprzemyślanie- dziś np. poszłam po buty a kupiłam stanik i bluzeczkę...no ale i tak jestem mega zadowolona
Karinko fajne ciuchy u tego Sprzedawcy
Stary 2011-06-13, 16:13   #3341
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Wow gratuluję, ja przyznam szczerze że jestem za słaba - kawka czy lody w cafe, zakupy kosmetyczne i ciuchowe dają mi tyle radości, że nie potrafię z tego zrezygnować...
Zawsze mam tylko żal do siebie że kupuję impulsywnie i nieprzemyślanie- dziś np. poszłam po buty a kupiłam stanik i bluzeczkę...no ale i tak jestem mega zadowolona
Ja po prostu zauważyłam, że często zakupami czy dobrym jedzeniem odreagowuję stres. I że jestem pierońsko leniwa, bo np wolę zamówić jakieś jedzenie niż coś gotować albo kupić gazetę niż pójść do biblioteki po książkę. A że z pieniążkami u mnie krucho ostatnio, to wcale nie tak trudno idzie mi ten odwyk od kupowania

Czasem tylko TŻa naciągnę na jakiś drobiazg
Stary 2011-06-13, 16:15   #3342
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
witam
wypróbowałam malowanie paznokci na wodzie fajna sprawa wypiję kawę to zrobie fotki moich eksperymentów
kochanie mam dwa pytania , maluje się to na zwykłej wodzie ? I czym oklejasz sobie skore wokół paznokcia ?
Chyba dzisiaj bym sprobowała

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 16:40   #3343
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cześć piękne
Cytat:
zarąbiste pazurki ja wczoraj próbowałam,tzn wlałam wodę do kieliszka i wkrapiałam lakiery,ale różnie się one rozprowadzały...niektóre mam gęste,niektóre rzadkie,i na wodzie nie chciały się rozpływać...na paznokcie nia nakładałam bo mam pękacza (białego na grafitowym tle),w weekend się pobawię

Cytat:
A dziś jakimś fuksem jadę na koncert Bryana Adamsa
ale faajnie,daj znać po koncercie jak było

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
Bardzo się cieszę,nastresowałaś się,coo?

Cytat:

-nie kupować kosmetyków
-nie kupować ubrań
-nie kupować biżuterii
-nie kupować gazet
-nie jeść na mieście

Ja bym nie dała rady,strasznie szastam pieniędzmi i zwykle tydzień przed wypłatą nie mam już ani grosza no ale...za specjalnie też nie mam czym szastać
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 17:45   #3344
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po prostu zauważyłam, że często zakupami czy dobrym jedzeniem odreagowuję stres. I że jestem pierońsko leniwa, bo np wolę zamówić jakieś jedzenie niż coś gotować albo kupić gazetę niż pójść do biblioteki po książkę. A że z pieniążkami u mnie krucho ostatnio, to wcale nie tak trudno idzie mi ten odwyk od kupowania

Czasem tylko TŻa naciągnę na jakiś drobiazg
To tak jest że kobiety często tak odreagowują stres...ja z jedzeniem mam łatwiej, bo gotować muszę a z tymi gazetami od tego roku ograniczyłam się do Twojego Stylu co miesiąc i daje radę...kiedys kupowałam wszystkie!
Stary 2011-06-13, 19:18   #3345
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Sarunieczko mam nadzieję, że kubeczek cały troszkę wczoraj się wyładowałam na takim jednym "biedaku" i mi prawie przeszło zaliczyłam dzisiaj koło
Cytat:
To tak jest że kobiety często tak odreagowują stres...ja z jedzeniem mam łatwiej, bo gotować muszę a z tymi gazetami od tego roku ograniczyłam się do Twojego Stylu co miesiąc i daje radę...kiedys kupowałam wszystkie!
jak miałam 13-16lat to wszystkie "czasopisma" były moje do czasu gdy mama powiedziała, że nie będzie sponsorować moich składów makulatury i tym sposobem kupuję 3 gazety na rok ale z innych odwyków nie dam się wyleczyć

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Ja bym nie dała rady,strasznie szastam pieniędzmi i zwykle tydzień przed wypłatą nie mam już ani grosza no ale...za specjalnie też nie mam czym szastać
nie tylko Ty szastasz kasą ale jak muszę to daję radę przeżyć do ostatniego

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 20:03   #3346
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
Patrzcie co znalazłam
http://www.youtube.com/watch?v=vuHK6...eature=related
Naoglądałam się tych filmików i lecę teraz zrobić sobie coś takiego z naszych avonowych lakierów
wow ja nie mam cierpliwości do takich eksperymentów ...

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
Dodaję też moje dzieło z wczoraj
super

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Dziewczęta, dziś mam kolejne 18-te urodziny Zaraz idę wpierdzielać tort, który upiekła Mamuśka
Któraś chętna na kawałek?
STO LAT!!

Cytat:
Co do pająków, to jak już pisałam, strasznie się boję i wydaje mi się, że mój organizm wyrobił już sobie przez to taki "system alarmowy" - czasem coś mnie tknie, spojrzę np. na ścianę, czy podłogę, a tam pająk
ze mną jest odentycznie

Cytat:
[/COLOR]katniewojt, koleżanka powiedziała mi dziś o fajnym miejscu w Kielcach z tanimi kosmetykami. Ceny są niewiarygodnie niskie.

http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7122944

Kosmetyki mają podobno nieraz krótkie daty przydatności, dlatego lepiej nie kupować na odległość, bo wyślą najstarsze, co mają, ale przy odbiorze osobistym pozwalają podobno wybrać nowsze.

Kupowałaś u nich coś kiedyś?
ja dziś odebrałam paczkę od tego sprzedawcy
co do terminów to się nie wypowiem, bo nie chce mi się tych kodów spawdzać, ale jestem zadwolona z zakupów
napewno do nich jeszcze wrócę ...

troszkę mnie nie było, więc -> BRY

na weekend byłam z bąblem na działeczce ... pogoda dopisała było super ... w piątek wypiłam dwa piwa i ... zasnęłam w ubraniu, z soczewkami, makijażem mama mnie obudziła na szczęście ... ja spać nie chciałam, tylko bąbla kładłam

w niedzielę, jak wróciliśmy, to pozliśmy na dni naszczego miasta - wesołe miasteczko, konserty, piwko ile kasy wydalismy tam na bąbla to masakra
no i byłam wpadka - mąż wysłał mnie z bąblem na takie samochody na prąd - co się wszyscy o siebie ubijają ... nie potrafiłam tym jeździć bachory specjalnie w nas wjeżdżały i młody się bał lae musialiśmy dotrwać do końca ... wkońcu wychodzimy ... patrzę, a w mojej torebe od tych uderzeń zniótł się pomarańczowy soczek w kartonie telefom, portfel, paczka fajek, zapalniczka, klucze od domu pływały
na szczęście było to blisko domu,więc pobiegłam do domu ... telefon osuszyłam i zostawiłam na słońcu, resztę umyłam, torebkę (babianę zdresztą) wrzuciłam do prania (btw nic się jej nie stało );
no niestety komórka wyzionęła ducha teraz wyjęłam w szuflady jakąś cegłę, którą wstyd obierać przy ludziach
dziś poszłam do play'a, bo akurat mam przedłużać umowę, ale nic fajnego dla mnie nie ma no i jakiś czas będę z cegłą chodziła (nokia komunikator czy jakoś tak)

ale z dobrych wieści - bąbel ma wyznaczony termin zabiegu usuwania przerostu trzeciego migdała na 7 września super super bo wizja lutego mnie dobijała

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 20:14   #3347
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
STO LAT!!

co do terminów to się nie wypowiem, bo nie chce mi się tych kodów spawdzać, ale jestem zadwolona z zakupów

troszkę mnie nie było, więc -> BRY

na weekend byłam z bąblem na działeczce ... pogoda dopisała było super ... w piątek wypiłam dwa piwa i ... zasnęłam w ubraniu, z soczewkami, makijażem mama mnie obudziła na szczęście ... ja spać nie chciałam, tylko bąbla kładłam

w niedzielę, jak wróciliśmy, to pozliśmy na dni naszczego miasta - wesołe miasteczko, konserty, piwko ile kasy wydalismy tam na bąbla to masakra
no i byłam wpadka - mąż wysłał mnie z bąblem na takie samochody na prąd - co się wszyscy o siebie ubijają ... nie potrafiłam tym jeździć bachory specjalnie w nas wjeżdżały i młody się bał lae musialiśmy dotrwać do końca ... wkońcu wychodzimy ... patrzę, a w mojej torebe od tych uderzeń zniótł się pomarańczowy soczek w kartonie telefom, portfel, paczka fajek, zapalniczka, klucze od domu pływały
na szczęście było to blisko domu,więc pobiegłam do domu ... telefon osuszyłam i zostawiłam na słońcu, resztę umyłam, torebkę (babianę zdresztą) wrzuciłam do prania (btw nic się jej nie stało );
no niestety komórka wyzionęła ducha teraz wyjęłam w szuflady jakąś cegłę, którą wstyd obierać przy ludziach
dziś poszłam do play'a, bo akurat mam przedłużać umowę, ale nic fajnego dla mnie nie ma no i jakiś czas będę z cegłą chodziła (nokia komunikator czy jakoś tak)

ale z dobrych wieści - bąbel ma wyznaczony termin zabiegu usuwania przerostu trzeciego migdała na 7 września super super bo wizja lutego mnie dobijała
Witaj, fajnie, że wypad się udał I super z terminem Ucałuj Bąbla
Tylko tym razem nie wsadzaj soku w kartoniku do torebki
A co kupiłaś u tego sprzedawcy?
I dziękuję za życzenia
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 20:27   #3348
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Pochwalisz się, co kupiłaś? Mnie kuszą błyszczyki Burżuje w tubkach, suchy szampon, puder brązujący taki sypki i lakier SH taki niby holograficzny.

A co ja sobie ostatnio zrobiłam Zawsze jak wychodzę z domu, to z twarzą konkretnie zaszpachlowaną, czyli krem na twarz, krem pod oczy, podkład, puder, plus kolorowe pierdoły: cienie, kredka, tusz, błyszczyk.

Ostatnio rano mi się zaspało, a mieliśmy cośtam załatwiać z TŻem na mieście. Więc pomyślałam sobie, a co mi tam, założę okulary, nikt nie zauważy, że jestem niepomalowana. Nałożyłam tylko krem i puder. Pochodziliśmy piechotką ze 3 godziny, potem jeszcze psoiedzieliśmy nad wodą z godzinkę.

Następnego dnia obudziłam się z nosem i z czołem czerwonym jak burak I oczywiście biały ślad od okularów. Moja skóra, smarowana zawsze podkładem z filtrem dawno nie widziała słońca.

Na szczęście zaczerwienienie szybko zeszło, ale opaliłam się tak, że Magix Nude, który był dla mnie idealny, teraz jest co najmniej o odcień za jasny.
Stary 2011-06-13, 20:27   #3349
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
A co kupiłaś u tego sprzedawcy?
kupiłam kollagen na spróbowanie
tonik do twarzy
mus do twarzy
bibułki matujące
2 żele brązujące różnych firm
i jakąś mikrodermabrazję

narazie jeszcze nic nie próbowałam, więc się nie wypowiem, ale jestem zadowolona z tych zakupów, jak to baba wybór jest duży, ja się bardzo mocno ograniczyłam

Stary 2011-06-13, 20:31   #3350
Sarunieczka

Cytat:
Zgadza się,zakupy i jedzenie dobre na stresco do gazet to odkąd mam laptopa(6 lat)to gazet malutko kupuję,raz na 3-4 mies.Cosmopolitan,w sobotę dostałam w YR Claudię gratis więc będzie spokój na jakiś czas

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
Sarunieczko mam nadzieję, że kubeczek cały troszkę wczoraj się wyładowałam na takim jednym "biedaku" i mi prawie przeszło zaliczyłam dzisiaj koło
tak,cały kubeczek,ale wzięłam "Cię" do pracy,bo w pracy stłukłam stary a w domu mam teraz z lwem
Cytat:

No komóra zalana to kicha...a tak apropo jakie macie modele komórek?
Bardzo się cieszę że Mały będzie miał zabieg 7 września niedaleko,cieszę się z Tobą

A ja dziś byłam w Centrum Jana Pawła II,to nowe w Kraku,jest cały czas w budowie ale troszkę tam już można zwiedzać,i jest tam tak pięknie widziałam relikwię-ampułkę z krwią,oraz płytę nagrobną przywezioną z Rzymu.Jejku jak ja kocham klimaty kościelne,taka cisza,magia,mogłabym tam mieszkać
Stary 2011-06-13, 20:35   #3351
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Pochwalisz się, co kupiłaś? Mnie kuszą błyszczyki Burżuje w tubkach, suchy szampon, puder brązujący taki sypki i lakier SH taki niby holograficzny.
te błyszczyki kupiłam już jakiś czas temu w sklepie internetowym; nawet wczoraj je obfociłam (mam dwa - nr 01 i 02) i jutro wstawię o nich notka na moim blogu
generalnie szału nie ma smak i konsystencja pozostawia dużo do życzenia ale 02 bardzo mi się podoba 01 - leży nieużywany

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
No komóra zalana to kicha...a tak apropo jakie macie modele komórek?
ja MIAŁAM samsung galaxy s - nie polecam baterię musiałam codziennie ładować, zazinał się itp., ale zawsze szkoda
teraz więc nie chciałam już samsunga, a okazuje się, że w play to większość tej firmy

Stary 2011-06-13, 20:40   #3352
Sarunieczka

Cytat:
kupiłam mus do twarzy
Jakiej firmy ten mus? bo szaleję za musami,tzn za Maybeline Dream Matt Mousse miałam jeszcze mus z Rimmela bodajże Stay Matte czy jakoś tak,to była tragedia,jakbym gumę do żucia próbowała rozetrzeć na twarzy
Stary 2011-06-13, 20:44   #3353
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

ja mam lg viewty
Stary 2011-06-13, 21:06   #3354
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:

ja MIAŁAM samsung galaxy s - nie polecam baterię musiałam codziennie ładować, zazinał się itp., ale zawsze szkoda
teraz więc nie chciałam już samsunga, a okazuje się, że w play to większość tej firmy
Mi TŻ kupił Samsunga Corby i chociaż trochę czasu zajęła mi nauka dogadywania się z tym telefonem, to teraz jestem z niego zadowolona.

Cytat:
Jakiej firmy ten mus? bo szaleję za musami,tzn za Maybeline Dream Matt Mousse miałam jeszcze mus z Rimmela bodajże Stay Matte czy jakoś tak,to była tragedia,jakbym gumę do żucia próbowała rozetrzeć na twarzy
Chyba trafiłaś na jakiś nieświeży egzemplarz, bo mi ten podkład jak był świeży, to zawsze się rozprowadzał wspaniale, ale po jakimś czasie od otwarcia słoiczka przysychał i wtedy rzeczywiście nie dało się go nałożyć. Ale jest to mimo wszystko jeden z lepszych podkładów jakie miałam
Stary 2011-06-13, 21:41   #3355
Sarunieczka

Cytat:
mój facet chyba czai sie na którąś wersję tego telefonu,chyba galaxy 2 czy jakoś tak w każdym razie teraz chyba na topie są dotykowce,prawda? ja od roku dopiero mam dotykowy,i ja gustuję tylko i wyłącznie w Nokiach
Cytat:
Chyba trafiłaś na jakiś nieświeży egzemplarz, bo mi ten podkład jak był świeży, to zawsze się rozprowadzał wspaniale, ale po jakimś czasie od otwarcia słoiczka przysychał i wtedy rzeczywiście nie dało się go nałożyć. Ale jest to mimo wszystko jeden z lepszych podkładów jakie miałam
Wiesz,na wizażu są sprzeczne opinie,niektórzy go chwalą,inni narzekają na to co ja,że gumowy i cężko go rozprowadzićmój niby nie był przeterminowany,na pewno nie otwierany,bo był zabezpieczony,więc nie wiem skąd taka guma czaje się na Bell Mousse ale nie mogę go nigdzie poza all kupić...a nie wiem jaki odcień,chciałabym najpierw na żywo zobaczyć
Stary 2011-06-13, 21:54   #3356
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
kochanie mam dwa pytania , maluje się to na zwykłej wodzie ? I czym oklejasz sobie skore wokół paznokcia ?
Chyba dzisiaj bym sprobowała
na wodzie z kranu, oklejałam palce takimi specjalnymi naklejkami co służą do przedłużania paznokci żelem bez tipsów, ale te otwory troche za duże, bo normalnie przykleja się je z drugiej strony palca, spróbuję jeszcze ze zwykłą taśmą klejącą
Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
ja mam lg viewty
ja mam sony ericsson Xperia x10 mini pro
Stary 2011-06-13, 22:00   #3357
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
źle się wyraziłam - mus do twarzy, ale taki oczyszczający niby zwężający pory

Stary 2011-06-13, 22:02   #3358
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam sony ericsson Xperia x10 mini pro
zadowolona jesteś z telefonu? zastanawiam się nad jego kupnem

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 22:11   #3359
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
zadowolona jesteś z telefonu? zastanawiam się nad jego kupnem
zadowolona fajne robi zdjęcia, wszystkie co wrzucam, bo aparatu nie mam klawiatura też przydatna, no i ma przeglądarkę internetową, więc jak tż blokuje kompa wieczorem to włącza mi wifi na routerze i serfuję za darmo przez telefon
Stary 2011-06-13, 22:11   #3360
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Z tymi pazurkami to czad- gratuluje cierpliwości. Z chęcią bym spróbowała ale ja jestem kołek do takich rzeczy i nie umiem, jak tą taśmą trzeba by oblepić paznokcia?

Ja mam LG KU 990 od ponad dwóch lat i jest zarąbisty. Dotykówka, robi świetne zdjęcia- i jest wytrzymały, spadł mi tyle razy, że szok i działa bezawaryjnie mimo tych częstych upadków. Do każdego telefonu można się przyzwyczaić- oprócz moim zdaniem SE bo ma moim zdaniem strasznie małą klawiaturę.
Kiedyś pracowałam przez dwa lata w pewnej sieci i uważam że teraz to telefony są proste w obsłudze, nie to co kiedyś...
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości