|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
szeryfcio
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
No cudne, musso
Ja sypię na zmoczoną plamę i trochę wcieram i tak zostawiam na kilkanaście minut, potem do pralki.
|
#3332 |
|
Zadomowienie
|
ach dziewczyny muszę Wam się pochwalić, że własnie dostałam odp od tego sprzedawcy od opasek i na szczęście trafiłam na wyrozumiałego człowieka dla którego moja pomyłka nie była problemem
uffff...kamień z serca. Juz zrobilam przelew ale juz normalnie z konta nie poprzez "placę z allegro" bo tam byl ten gotowy blankiet z gotowa kwotą za 7 szt a nie za 3 szt a tego się wlasnie nie dalo zmienic. Mam nadzieję, ze będzie ok
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3334 |
|
Wtajemniczenie
|
zalotnico chyba Ty chciałaś ,żeby wstawiać linki z allegro z sukienkami/ tunikami ?
nie wiem czy ten był http://allegro.pl/nowosc-letnia-suki...4.html#gallery |
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3336 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
fajna tylko jak dla mnie zbyt wyzywająca- wolę podkreślać albo górę albo dół
|
||
|
|
|
#3338 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem z siebie dumna, bo około połowy maja postanowiłam sobie do końca czerwca:
-nie kupować kosmetyków -nie kupować ubrań -nie kupować biżuterii -nie kupować gazet -nie jeść na mieście I prawie się udaje to moje oszczędzanie Kupiłam tylko białą kredkę do oczu. I raz zjadłam na mieście kebab i wczoraj jadłam pizzę, ale koszty dzieliłam z 3 koleżankami, więc zapłaciłam po zniżce studenckiej...5 zł. I jeszcze malinowe Karmi dostałam gratis
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
ooo kochana będziesz w moim mieście ?
Koncert jest jakiś kilometr od mojego domu , a na niego nie ide hihi Przez tego całego Adamsa od wczoraj nie idzie tylko wejść na stadion a my tam z ekipą treningi robimy wrrrrr
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-13 o 16:05 |
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze mam tylko żal do siebie że kupuję impulsywnie i nieprzemyślanie- dziś np. poszłam po buty a kupiłam stanik i bluzeczkę...no ale i tak jestem mega zadowolona ![]() Karinko fajne ciuchy u tego Sprzedawcy
|
|
|
|
|
#3341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czasem tylko TŻa naciągnę na jakiś drobiazg
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba dzisiaj bym sprobowała
|
|
#3343 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cześć piękne
zarąbiste pazurki ![]() ale faajnie,daj znać po koncercie jak było Cytat:
Cytat:
Ja bym nie dała rady,strasznie szastam pieniędzmi i zwykle tydzień przed wypłatą nie mam już ani grosza no ale...za specjalnie też nie mam czym szastać
|
||
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tymi gazetami od tego roku ograniczyłam się do Twojego Stylu co miesiąc i daje radę...kiedys kupowałam wszystkie!
|
|
|
|
|
#3345 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Sarunieczko mam nadzieję, że kubeczek cały
troszkę wczoraj się wyładowałam na takim jednym "biedaku" i mi prawie przeszło zaliczyłam dzisiaj kołoCytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
|
|
#3346 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
co do terminów to się nie wypowiem, bo nie chce mi się tych kodów spawdzać, ale jestem zadwolona z zakupów napewno do nich jeszcze wrócę ... troszkę mnie nie było, więc -> BRY na weekend byłam z bąblem na działeczce ... pogoda dopisała w ubraniu, z soczewkami, makijażem mama mnie obudziła na szczęście ... ja spać nie chciałam, tylko bąbla kładłam ![]() w niedzielę, jak wróciliśmy, to pozliśmy na dni naszczego miasta - wesołe miasteczko, konserty, piwko ile kasy wydalismy tam na bąbla to masakra ![]() no i byłam wpadka - mąż wysłał mnie z bąblem na takie samochody na prąd - co się wszyscy o siebie ubijają ... nie potrafiłam tym jeździć bachory specjalnie w nas wjeżdżały i młody się bał lae musialiśmy dotrwać do końca ... wkońcu wychodzimy ... patrzę, a w mojej torebe od tych uderzeń zniótł się pomarańczowy soczek w kartonie na szczęście było to blisko domu,więc pobiegłam do domu ... telefon osuszyłam i zostawiłam na słońcu, resztę umyłam, torebkę (babianę zdresztą) wrzuciłam do prania (btw nic się jej nie stało );no niestety komórka wyzionęła ducha ![]() dziś poszłam do play'a, bo akurat mam przedłużać umowę, ale nic fajnego dla mnie nie ma ![]() ale z dobrych wieści - bąbel ma wyznaczony termin zabiegu usuwania przerostu trzeciego migdała na 7 września
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko tym razem nie wsadzaj soku w kartoniku do torebki A co kupiłaś u tego sprzedawcy? I dziękuję za życzenia |
|
|
|
|
#3348 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie kuszą błyszczyki Burżuje w tubkach, suchy szampon, puder brązujący taki sypki i lakier SH taki niby holograficzny.A co ja sobie ostatnio zrobiłam Zawsze jak wychodzę z domu, to z twarzą konkretnie zaszpachlowaną, czyli krem na twarz, krem pod oczy, podkład, puder, plus kolorowe pierdoły: cienie, kredka, tusz, błyszczyk.Ostatnio rano mi się zaspało, a mieliśmy cośtam załatwiać z TŻem na mieście. Więc pomyślałam sobie, a co mi tam, założę okulary, nikt nie zauważy, że jestem niepomalowana. Nałożyłam tylko krem i puder. Pochodziliśmy piechotką ze 3 godziny, potem jeszcze psoiedzieliśmy nad wodą z godzinkę. Następnego dnia obudziłam się z nosem i z czołem czerwonym jak burak I oczywiście biały ślad od okularów. Moja skóra, smarowana zawsze podkładem z filtrem dawno nie widziała słońca. Na szczęście zaczerwienienie szybko zeszło, ale opaliłam się tak, że Magix Nude, który był dla mnie idealny, teraz jest co najmniej o odcień za jasny.
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam kollagen na spróbowanie
tonik do twarzy mus do twarzy bibułki matujące 2 żele brązujące różnych firm i jakąś mikrodermabrazję narazie jeszcze nic nie próbowałam, więc się nie wypowiem, ale jestem zadowolona z tych zakupów, jak to baba wybór jest duży, ja się bardzo mocno ograniczyłam
|
#3350 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
a w domu mam teraz z lwem![]() Cytat:
![]() Bardzo się cieszę że Mały będzie miał zabieg A ja dziś byłam w Centrum Jana Pawła II,to nowe w Kraku,jest cały czas w budowie ale troszkę tam już można zwiedzać,i jest tam tak pięknie |
|||
|
|
|
#3351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie szału nie ma ale 02 bardzo mi się podoba ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() teraz więc nie chciałam już samsunga, a okazuje się, że w play to większość tej firmy
|
|
#3352 |
|
|
Jakiej firmy ten mus? bo szaleję za musami,tzn za Maybeline Dream Matt Mousse
|
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam lg viewty
|
|
|
|
#3354 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3355 | ||
|
|
Cytat:
w każdym razie teraz chyba na topie są dotykowce,prawda? ja od roku dopiero mam dotykowy,i ja gustuję tylko i wyłącznie w Nokiach![]() Cytat:
mój niby nie był przeterminowany,na pewno nie otwierany,bo był zabezpieczony,więc nie wiem skąd taka guma czaje się na Bell Mousse ale nie mogę go nigdzie poza all kupić...a nie wiem jaki odcień,chciałabym najpierw na żywo zobaczyć
|
||
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam sony ericsson Xperia x10 mini pro
|
|
|
|
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3358 |
|
Wtajemniczenie
|
zadowolona jesteś z telefonu? zastanawiam się nad jego kupnem
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
zadowolona
klawiatura też przydatna, no i ma przeglądarkę internetową, więc jak tż blokuje kompa wieczorem to włącza mi wifi na routerze i serfuję za darmo przez telefon
|
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi pazurkami to czad- gratuluje cierpliwości. Z chęcią bym spróbowała ale ja jestem kołek do takich rzeczy i nie umiem, jak tą taśmą trzeba by oblepić paznokcia?
Ja mam LG KU 990 od ponad dwóch lat i jest zarąbisty. Dotykówka, robi świetne zdjęcia- i jest wytrzymały, spadł mi tyle razy, że szok i działa bezawaryjnie mimo tych częstych upadków. Do każdego telefonu można się przyzwyczaić- oprócz moim zdaniem SE bo ma moim zdaniem strasznie małą klawiaturę. Kiedyś pracowałam przez dwa lata w pewnej sieci i uważam że teraz to telefony są proste w obsłudze, nie to co kiedyś... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

uffff...kamień z serca. Juz zrobilam przelew ale juz normalnie z konta nie poprzez "placę z allegro" bo tam byl ten gotowy blankiet z gotowa kwotą za 7 szt a nie za 3 szt a tego się wlasnie nie dalo zmienic. Mam nadzieję, ze będzie ok
fajna sprawa

Ja bym nie dała rady,strasznie szastam pieniędzmi i zwykle tydzień przed wypłatą nie mam już ani grosza
no ale...za specjalnie też nie mam czym szastać

lae musialiśmy dotrwać do końca ... wkońcu wychodzimy ... patrzę, a w mojej torebe od tych uderzeń zniótł się pomarańczowy soczek w kartonie
czaje się na Bell Mousse ale nie mogę go nigdzie poza all kupić...a nie wiem jaki odcień,chciałabym najpierw na żywo zobaczyć