|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | ||
|
szeryfcio
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za Was dziewczyny ![]() Cytat:
|
|
#3422 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli Sheryl jesteś nauczycielką języka angielskiego właśnie ,żebym nie zapomniała dopisać tego sprayu teraz w kat 9
|
|
|
|
|
#3425 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/alcate...OT_Pocket.html Bardzo przypomina cegłę ![]() Ja się nie Ciebie pytałam, Ty detektywie jeden Coś w tym rodzaju, tylko dorosłym do łba wbijam
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-06-15 o 00:35 |
||
|
|
|
#3426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3427 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupuję u niego, tzn nie bezpośrednio - koleżanka ze studiów przynosi czasem wielką reklamówę kosmetyków tanich od niego. ten mus mam, kolor 21 bodajże całkiem fajny!Cytat:
Cytat:
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem już w pracy i pazurki mi schnął ![]() musso4 jesteś zadowolona z tego SE x10 mini pro?? (dobrze zapamiętałam, że masz ten model?); ma jakieś mankamenty? bateria ile trzyma?
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj pomalowałam takim zielonkawym, troszke mietowym lakierem pazurki... I
|
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem zadowolona, bteria trzyma kilka dni na pewno, nie zwróciłam uwagi ile, ale zbyt często go nie ładuję mankament ma taki, że nie można zmienić tematu tzn skórki , trzeba go zrootować, tż przyniósł mi od kolegi z pracy całego pendrive programów do tego telefonu, ale jakoś nie mam czasu tego przejrzeć najbardziej to mi się podoba aparat, to jak w kązdym SE robi super zdjęcia ma też wifi, wiec jak złapiesz darmowy internet to możesz korzytać bez ograniczeń, a i jeszcze trzeba wyłączyć w nim transfer danych, bo on sam sobie pobiera aktualizacje i naliczane są dodatkowe opłaty a spokojnie można aktualizować go przez kompa za free
|
|
|
|
|
#3431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczny
Cytat:
I bardzo kocham swoje studia, chociaż niektóre przedmioty kocham miłością znacznie mniejszą, jak np historię. Ale i tak się pocieszam, że nawet ucząc się historii rozwijam swoje umiejętności językowe
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2011-06-15 o 09:37 |
|
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja skonczylam studia w tamtym roku
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój poprzedni tel. był na androidzie i teraz tez bym chciała tylko ten mały wyświetlacz mnie powstrzymuje przed zakupem tego SE
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki przy kawce
Zmęczona byłam po tej konferencji na maxa, ale dzieci nie dały mi czasu na użalanie się nad sobą i zrobiły pobudkę o 7 Było całkiem fajnie, ale podróż mnie umęczyła(mam chorobę lokomocyjną) Nic nowego tak naprawdę się nie dowiedziałam...opowiadali o farbach, całuskach itp. Dostałyśmy wodę LRD i mi z tych trzech sukeinkowych najbardziej się podoba- taka kobieca, zmysłowa ale nie dusząca... Jeszcze dostałyśmy nową pomadkę, ale jakąś ciemnokrwistą...więc nie mogę się zdecydować czy otwierać... Zaskoczona byłam koncertem...nie przepadam za zespołem Bajm a koncert był rewelacyjny...to chyba najlepsza część konferencjiNie mogę się doczekać tego lakieru żółtego z Avonu, jeśli taki jak u musso to bardzo fajnie się prezentuje...no i właśnie zaczynam przeglądać allegro z tych Waszych linków
|
|
|
|
#3435 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż ja w sumie nie wiem, co ze mnie wyrośnie. Zajmuję się też handlem i to też bardzo lubię. Ale kosztuje mnie to mnóstwo nerwów. W zeszłym miesiącu np zarobiłam tyle, że po odjęciu ZUSu i opłat za allegro zostało mi 100 zł Teraz kupiłam trochę towaru, który przysłali mi w 25% (!!!) wadliwy. (Taki przeciętny odsetek wad w partii towaru to może z 1%.) Odesłałam wadliwe egzemplarze, zwrot oczywiście przyjęli, ale teraz przez dobry miesiąc będą zgodnie twierdzić, że butów które mnie interesują już nie ma, chociażbym spytała o każdy model po kolei w ich ofercie A mi się właśnie te kupione ostatnio buty fajnie sprzedają, chciałabym więcej, a one są w tej jednej jedynej hurtowniPowiedz mi jeszcze, zajmujesz się np udzielaniem korepetycji, pracujesz w jakiejś szkole językowej?
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2011-06-15 o 09:54 |
|
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam kiedyś nokię 7210 - taką niebieską była cudowna http://www.nokia.pl/pomoc/produkty-pomoc/nokia-7210 , bardzo żal mi było się z nią rozstawać, do tej pory ją wspominam ![]() Ostatnio miałam nokię 6300 też super telefonik i nawet jak już dostałam nowy telefon to po niedługim czasie wróciłam do 6300 A teraz "testuję" nowy telefon - oczywiście Nokia C6 - jest dotykowa i ma do tego pełną klawiaturę. Mam go od tygodnia i zaczyna mi się podobać ![]() Uważam , że nokie są najlepsze ![]() nawet mój synek ostatnio stwierdził, że chyba weźmie nokie, bo on używa dla odmiany tylko sony ericsony, ale jakoś w tamtych nie może nic znaleźć dla siebie
|
|
|
|
|
#3437 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Mała firma z małymi dochodami nie ma szans na przeżycie w naszym kraju A jeszcze nie ma czegoś takiego jak bezpłatny urlop, inne wolne dni przysługującemu etatowcowi, świadczenia socjalne i niższe stawki przy zwolnieniach, macierzyńskim. Pamiętam, że ja na macierzyńskim dostawałam co miesiąc 1138, a pracując w firmie na etacie na pewno dostawałabym więcej, tyle co pensja.(nie pamiętam już czy 100 czy 80 %). A jeszcze w mojej branży święta, ferie, wakacje są bez pracy, a zus trzeba płacić. Dlatego przekwalifikowuję się i nie ma to jak stały dochód.
|
|
#3438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3439 |
|
szeryfcio
|
No niestety
![]() (a jak ja zaczynałam z działalnością, to nawet małych zusów nie było )
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny szukam sprawdzonych sposobów (i skutecznych) na oduczenie bąbla sikania w nocy
![]() no nie mogę sobie z tym poradzić ... dodam, ze w dzień nie nosi już pieluch połtora roku (chociaż w przedszkolu, jak jest mocno zajęty zabawą to zdarzy mu się wpadka chociaż dziwne, bo w domu nigdy ...); niewiem dlaczego tego niemoczenia w nocy nie moze załapać ...znaczy mam pewne przypuszczenie - on bardzo dużo pije jak wróci z przedszkola to nie można go oderwać od napojów ![]() no i ma mocny sen - jak się posiusia to się nawet nie obudzi ![]() poświęcam się i czekam do 23trzeciej, żeby go wysadzić ... czasami zrobi czasami nie ... jak budzik mnie obudzi (a zazwyczaj nie budzi - zwyczajnie w nocy w głębokim śnie go nie słyszę ale i tak to jest około 2-3 razy w ciągu nocy (chodzi spać o 19:30-20stej); już nie wiem jak to ugryźć ....
|
#3442 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
W dzień świadomie sam się załatwia od ponad roku, a noce jeszcze nie załatwione Ale ja się nie przejmuję, z nocami zawsze dłużej się się schodzi, to kwestia dojrzałości, widocznie jeszcze nie jego czas. Wiem, że za mocz nocny odpowiada dojrzałość jakiegoś tam hormonu wydzielanego przez przysadkę... i ma on wpływ na gęstość/ciężar moczu. Tak więc jak dziecko jeszcze nie jest dojrzałe, to i tak nie utrzyma nawet małej ilości moczu.(jak nie pije nic przed snem).U nas zdarzają się i mokre noce i suche, tak więc myślę, że już bliżej końca niż dalej . Na wszystko przychodzi czas.
|
|
#3443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet o tym nie wiedziałam ... więc nie warto świrować tylko czekać i prać codziennie ![]() dzięki za info
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np. ja wg opowieści rodziny to miałam rok i jakieś 2 miesiące i sobie pieluchę zdejmowałam sama i chodziłam bez, nawet wieczorem tak długo się szarpałam aż zdjęłam i w końcu mi odpuścili i nauczyli mnie "wołać siku" |
|
|
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma rok i 8 kiedys zrobiła do nocnika jak miała rok skończone ale to bardziej przez przypadek, bo akurat wyczaiłam że chce nic na siłę jak skończy 2 lata to będę kombinować jak ją uczyć wołać |
|
|
|
|
#3447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprwdzone, nie mogą sie tego czepić![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ty masz sklep spożywczy, dobrze wywnioskowałam?
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( wtedy nie wiedziałam o czymś taki, jak zus wyrolować ) a teraz w ewentualnej drugiej ciąży już wiem co robić
|
|
|
|
|
#3450 |
|
Wtajemniczenie
|
są też pękające lakiery z Bell http://allegro.pl/bell-graffi-lakier...655433846.html
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

zawsze jestem pół godziny przed, więc byłoby akurat na malowanie, a wyschłoby już godzinach pracy

Kupuję u niego, tzn nie bezpośrednio - koleżanka ze studiów przynosi czasem wielką reklamówę kosmetyków tanich od niego. ten mus mam, kolor 21 bodajże 

, trzeba go zrootować, tż przyniósł mi od kolegi z pracy całego pendrive programów do tego telefonu, ale jakoś nie mam czasu tego przejrzeć
najbardziej to mi się podoba aparat, to jak w kązdym SE robi super zdjęcia