Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-16, 11:40   #3571
sheryl
szeryfcio

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość

ja gdybym wygrała w lotto to i tak bym pracowała, ale oczywiście na swoje, czyli własna działalność itp. ja nie nadaję się do siedzenia w domu
ale żaby wygrać, trzeba grać, a ja nie gram ... a mimo to łudzę się, że wygram
No ja też bym oczywiscie coś robiła ale robiła co chcę, rozwijała swoje zainteresowania, podróżowała albo otworzyła swój biznes... albo wzięłabym się za współpracę z jakąś fundacją (na obecnym etapie życia najbardziej chciałabym pomagać kobietom i dzieciom).
Tak więc plany już mam: co bym zrobiła gdyby....
teraz tylko po kupon lecieć

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-06-16 o 11:43
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 11:47   #3572
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
jamapi i co fajne te lakiery z H&M ? ja mam też tylko że ciemnoo różowy- paradies pink czy coś takiego i jest super
fajne jestem zadowolona, tylko maleństwo straszne
mama jeszcze fioletowy ... a nie sory - lawendowy

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Gratuluję Jako łatwy sposób na manicure polecam nasz Avonowy krem do skórek, ten w białej tubce. On jest wręcz magiczny, bo błyskawicznie upiększa skórki
wezmę pod uwagę, dzięki

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
No ja też bym oczywiscie coś robiła ale robiła co chcę, rozwijała swoje zainteresowania, podróżowała albo otworzyła swój biznes... albo wzięłabym się za współpracę z jakąś fundacją (na obecnym etapie życia najbardziej chciałabym pomagać kobietom i dzieciom).
Tak więc plany już mam: co bym zrobiła gdyby....
teraz tylko po kupon lecieć
o mój mąż to jest w tej kwestii debeściak już wie jaki samochód i w jakim stylu dok ... a czasami jak się rozkręci to już go nawet i mebluje

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 11:54   #3573
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
o mój mąż to jest w tej kwestii debeściak już wie jaki samochód i w jakim stylu dok ... a czasami jak się rozkręci to już go nawet i mebluje
Fajnie jest mieć marzenia, wyobrażać sobie przyszłość w jasnych barwach
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 11:54   #3574
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Gratuluję Jako łatwy sposób na manicure polecam nasz Avonowy krem do skórek, ten w białej tubce. On jest wręcz magiczny, bo błyskawicznie upiększa skórki

Myślę, że stawki za korepetycje też obecnie bardzo spadły. Jest duża konkurencja i w moim mieście zdarza się, że osoba o tytule magistra albo o zgrozo...native speaker bierze np 25 zł za godzinę. A student musi brać
10
O, ja też uwielbiam ten nasz biały kremik do skórek Bardzo dobrze skórki po nim wyglądają

Oczywiście, bardzo dużo też zależy od miasta
Cytat:

Stary 2011-06-16, 11:56   #3575
LIO82
Przyczajenie

witam mam pytanie odnośnie torebki Babina z katalogu nr 09 czy posiada ona kieszonkę w środku???
LIO82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 12:02   #3576
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Muszę się zacząć szykować i jechać na trochę do mojej mamy
Stary 2011-06-16, 12:07   #3577
sheryl
szeryfcio

Anno Antonino, bardzo ładne te twoje buciki
Stary 2011-06-16, 12:15   #3578
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Anno Antonino, bardzo ładne te twoje buciki
Dziękuję i naprawdę już znikam
Stary 2011-06-16, 12:17   #3579
pattku
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LIO82 Pokaż wiadomość
witam mam pytanie odnośnie torebki Babina z katalogu nr 09 czy posiada ona kieszonkę w środku???
Niestety nie ma żadnej dodatkowej. Chwilowo oddzielam sobie katalogiem he he. Ale jednak dam ja mamie a ja zmienię uszy (dzięki Sarunieczce mnie naszło) w mojej zeszłorocznej dużej torbie. Ma malutkie drapniecia na tej ala skórce i właśnie maźnieta jest długopisem. Wiecie co poradzić na to ?

Avon
- 30.06.2010. / K10
pattku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 12:23   #3580
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez pattku Pokaż wiadomość
. Ma malutkie drapniecia na tej ala skórce i właśnie maźnieta jest długopisem. Wiecie co poradzić na to ?
Odplamiacz do długopisu Dr. Beckmanna?
Stary 2011-06-16, 13:01   #3581
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Damskie, poślę linka na PW
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Też chcę
Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ja tez
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
i ja
Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
ja tez
I ja też poproszę
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 13:15   #3582
pattku
Raczkowanie

Cytat:
Odplamiacz do długopisu Dr. Beckmanna?
A gdzie mogę go szukać?

Avon
- 30.06.2010. / K10
pattku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 13:19   #3583
musso4
Zakorzenienie

w końcu zrobiłam sobie śniadanko pomidorki z cebulą i śmietaną
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 13:27   #3584
Oja 84
Zadomowienie

a ja dostałam dziś swoje zamówienie z all moje wrażenia są takie:
jeśli chodzi o opaski to wzięłam białą, czarną i fioletową w kratkę. Są ładne ale ja nie wyglądam w nich dobrze a ta fioletowa jest mi za ciasna

od innego sprzedawcy zakupiłam te tanie kosmetyki, co kiedyś był tu link podawany i co Jamapi też od nich zamawiała. Jestem rozczarowana po pierwsze dlatego, że nie ma na niczym oprócz suchego szamponu, instrukcji w języku polskim a po drugie bo te produkty mają krótkie daty! np, żel antybakteryjny do rąk dettol- 09. 2011r! (antybakteryjna pianka nieco dłuższy termin)
testy owulacyjne- 11. 2011r. a wzięłam ich 20 sztuk
testy ciążowe ta sama data 11. 2011r. (na szczęście tylko 2 szt wzięłam)
podkład z astora nr 401 niestety za ciemny jak dla mnie- na co dzień używam z naszych avonowych odcienia almond. Ale jak wymieszałam z innym, za jasnym odcieniem, to jest ok
ten suchy szampon to bardziej się nadaje dla jasnych włosów, bo ja teraz w weekend zrobiłam se ciemną śliwkę to niestety po tym suchym szamponie zrobiły się takie matowe z jasnym nalotem... może za dużo nałożyłam, nie wiem, zobaczymy następnym razem
płatki p/wągrom na nos- jeszcze nie używałam
tonik (raczej żel) antycellulitowy próbowałam ale nic specjalnego on nie zrobił i zapach ma taki jakby ostro mentolowy
i to chyba wszystko

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 13:35   #3585
musso4
Zakorzenienie

jak już zaczniesz używać testów owu to zdążysz je wykorzystać czyżby drugie bobo my się już prawie rok produkujemy nad drugim i nic chociaż przy pierwszym też tyle zeszło, więc cały czas mam nadzieję, że się uda
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 13:46   #3586
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez pattku Pokaż wiadomość
A gdzie mogę go szukać?
W marketach typu Real, w dziale z odplamiaczami.
Nie wiem czy jest w rossmanie, muszę sprawdzić.

Cytat:
w końcu zrobiłam sobie śniadanko pomidorki z cebulą i śmietaną
O, ja uwielbiam pomidorki ze śmietanką ale z cebulką i ze śmietaną jeszcze nie jadłam, muszę spróbować.

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość

ten suchy szampon to bardziej się nadaje dla jasnych włosów, bo ja teraz w weekend zrobiłam se ciemną śliwkę to niestety po tym suchym szamponie zrobiły się takie matowe z jasnym nalotem... może za dużo nałożyłam, nie
Bo ten talk trzeba dobrze szczotką wyczesać. I nakładać z daleka, żeby było go mało na głowie.
Stary 2011-06-16, 14:04   #3587
malutka84
Zakorzenienie

Cześć Kobietki
Czytam Was codziennie, ale niestety nie mam czasu się udzielać

Ale przyłaczam się do prósb i poproszę o linki do sklepów naszych Avonomaniaczek Dziekuje z góry!
Stary 2011-06-16, 14:10   #3588
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
od innego sprzedawcy zakupiłam te tanie kosmetyki, co kiedyś był tu link podawany i co Jamapi też od nich zamawiała. Jestem rozczarowana po pierwsze dlatego, że nie ma na niczym oprócz suchego szamponu, instrukcji w języku polskim a po drugie bo te produkty mają krótkie daty! np, żel antybakteryjny do rąk dettol- 09. 2011r! (antybakteryjna pianka nieco dłuższy termin)
testy owulacyjne- 11. 2011r. a wzięłam ich 20 sztuk
testy ciążowe ta sama data 11. 2011r. (na szczęście tylko 2 szt wzięłam)
podkład z astora nr 401 niestety za ciemny jak dla mnie- na co dzień używam z naszych avonowych odcienia almond. Ale jak wymieszałam z innym, za jasnym odcieniem, to jest ok
ten suchy szampon to bardziej się nadaje dla jasnych włosów, bo ja teraz w weekend zrobiłam se ciemną śliwkę to niestety po tym suchym szamponie zrobiły się takie matowe z jasnym nalotem... może za dużo nałożyłam, nie wiem, zobaczymy następnym razem
płatki p/wągrom na nos- jeszcze nie używałam
tonik (raczej żel) antycellulitowy próbowałam ale nic specjalnego on nie zrobił i zapach ma taki jakby ostro mentolowy
i to chyba wszystko
co do instrukcji - skoro kosmetyki mają z anglii to może się było domyslić, że nie bedzie polskich napisów ja tak zakładałam i miałam rację - dlatego pełen opis wraz ze sposobem użycia podają na aukcji

co do terminów ważności - no przecież tu o tym pisałyśmy!!

a specyfik antycellulitusowy - po jednej aplikacji nie spodziewaj się cudów

ja tam jestem zadowolona ze swoich zakupów może dlatego, że byłam przygotowana na pewne rzeczy typu angielskie napisy i krótkie terminy

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
O, ja uwielbiam pomidorki ze śmietanką ale z cebulką i ze śmietaną jeszcze nie jadłam, muszę spróbować.
ja dziś na trzecie śniadanie w pracy miałam sałatę z roszponką, szczypiorkiem, koperkiem i jogurtem naturalnym zjadłam taką ilość, ze wstyd się przyznać ale to lajtowe, więc mogłam

Stary 2011-06-16, 14:16   #3589
katniewojt
Zakorzenienie

W mojej naturze oczywiście nie było pękaczy W ogóle wielkie pustki, jeśli chodzi o markę Essence
Ale pomknęłam na planty i tak kupiłam pękacz z Bell Był w zestawie z bazą za 20zł Bazę wzięłam beżową, czyli taką jaką chciałam
Będę testować
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 14:25   #3590
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
W mojej naturze oczywiście nie było pękaczy W ogóle wielkie pustki, jeśli chodzi o markę Essence
Ale pomknęłam na planty i tak kupiłam pękacz z Bell Był w zestawie z bazą za 20zł Bazę wzięłam beżową, czyli taką jaką chciałam
Będę testować
dostać pękacz z essence graniczy z cudem, dlatego zdziwiłam się, że dziewczynom tutaj się udało ...
i dlatego też na all jest taka cena, a nie inna

Stary 2011-06-16, 14:56   #3591
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
dostać pękacz z essence graniczy z cudem, dlatego zdziwiłam się, że dziewczynom tutaj się udało ...
i dlatego też na all jest taka cena, a nie inna
Jamapi fajnego masz tego bloga Przejrzalam sobie i bardzo mi się spodobal
Stary 2011-06-16, 16:29   #3592
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Też chcę linka od Antoniny z bucikami,moze któraś mi podeśle? na pewno nie będzie miała nic przeciwko

Cytat:
troche na grzaski grunt zeszla tu dyskusja... wyciagacie wnioski, ze skoro duzo pracujecie to jestescie bardziej ambitne... ja pracuje malo, tzn. tyle ile trzeba (8 godz) bo MOJA AMBICJA jest miec NORMALNA RODZINE, SZCZESLIWE DZIECKO i ZADOWOLONEGO MEZA - czyli co? nie jestem ambitna? nie mam zamiaru zaharowywac sie do upadlego po to tylko zeby bylo mnie stac na super zabawke dla synka, bo na szczescie nauczylam go cieszenia sie tym co ma
Ja potrafię zrozumieć oburzenie Monique,sama sobie tak troszkę pomyślałam że macie mnie za lenia bo nie zacharowywuję się na śmierć dla mnie bycie ambitnym nie zależy od ilości godzin w pracy ale od wspinania się na wyższe szczyty kariery

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
ja mam trochę podobnie, mam fajną atmosferę w pracy, chociaż zarobki niskie. Ale nie chcę na razie tego zmieniać, wolę taką sytuację, niż mieć beznadziejnych ludzi koło siebie, a zarabiać trochę więcej Po części pewnie dlatego, że jakoś wspólnie z mężem dajemy radę.

witam mam taki sam telefon :P

Miałam wrzucić zdjęcia - pierwsze z wesela, a 2 kolejne to Bryanek Jakość niestety kiepska, ale cyfrówkę mamy popsutą :/
Ja też atmosferę w pracy mam fajną,sama praca nudna,codziennie to samo,ale koleżanki BEZCENNE uwielbiam te babki,dogadujemy się i jest świetnie a zarobki...ja zarabiam najniższą krajową,zimą nawet poniżej
Fajny z Ciebie rudzielec i tel.też mam taki

Cytat:
ja gdybym wygrała w lotto to i tak bym pracowała, ale oczywiście na swoje, czyli własna działalność itp. ja nie nadaję się do siedzenia w domu
ale żaby wygrać, trzeba grać, a ja nie gram ... a mimo to łudzę się, że wygram
Mam to samo
A co do pracy,nawet będąc milionerką musiałabym pracować,nie wyobrażam sobie siedzieć w domu,ale...wybrałabym coś pożytecznego,wolontariat np,albo w schronisku dla zwierząt

Aaaa gdybyście miały pieniądze i możliwość otwarcia własnej działalności,co by to było?o czym marzycie?
Ja chciałabym chyba małą przytulną kawiarenkę

Cytat:
czyżby drugie bobo my się już prawie rok produkujemy nad drugim i nic chociaż przy pierwszym też tyle zeszło, więc cały czas mam nadzieję, że się uda
moja koleżanka chciała drugie dziecko i udało się jej,po 16 latach

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-06-16 o 16:31
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 16:43   #3593
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Aaaa gdybyście miały pieniądze i możliwość otwarcia własnej działalności,co by to było?o czym marzycie?
Ja chciałabym własny punkt doradztwa zawodowego, ale nie takie coś jak w urzędzie pracy - na siłę Chciałabym prowadzić szkolenia dla dzieciaków i pogadanki, warsztaty. Dla dorosłych też, ale pod innym kątem (zupełnie inna tematyka)
Stary 2011-06-16, 16:56   #3594
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Jezu dziewczyny, będę cytować po kolei bo zdaje się że niektóre z Was po swojemu zinterpretowały moje słowa, zamiast przeczytać je dosłownie:

Cytat:
No właśnie,ja mam tak że nie żyję pracą,wielkimi pieniędzmi,dla mnie ważniejsze jest to co jest poza murami pracy jestem domatorką,osobą rodzinną,przyjacielską i nie wyobrażam sobie że nie spotkam się z kimś bo nie mam czasu Muszę mieć wszystkiego po trochu po prostu
Nigdzie nie napisałam że nie mam czasu na spotkania z przyjaciółmi, to że czasem padam na pysk bo tak to ujęłam nie oznacza że kładę się i leżę.

Cytat:
troche na grzaski grunt zeszla tu dyskusja... wyciagacie wnioski, ze skoro duzo pracujecie to jestescie bardziej ambitne... ja pracuje malo, tzn. tyle ile trzeba (8 godz) bo MOJA AMBICJA jest miec NORMALNA RODZINE, SZCZESLIWE DZIECKO i ZADOWOLONEGO MEZA - czyli co? nie jestem ambitna? nie mam zamiaru zaharowywac sie do upadlego po to tylko zeby bylo mnie stac na super zabawke dla synka, bo na szczescie nauczylam go cieszenia sie tym co ma
ZA AMBITNA - tak dokładnie napisałam. Co dla mnie oznacza że jak coś robię to na maksa. I mimo tego że w pracy daję z siebie 150 % normy i nieraz muszę zostać po godzinach czy wziąć coś do domu (i też mimo tego ze się ode mnie więcej wymaga niż od innych, starszych, przed emeryturą, mimo iż muszę zrobić swoje i za kogoś bo nie potrafi, bo nie ma dodatkowego etatu żeby kogoś zatrudnić)- mam WBREW temu co napisałaś normalną rodzinę, szczęśliwe dziecko i zadowolonego męża.
Mało tego napisałam, że nie potrafiłabym zostać w jednym miejscu jeśli miałabym opcję pracy za większe pieniądze- to też źle? O rany, to czy mając w perspektywie firmę w której pracuję a jakąś inną w której będę robić to samo ale będę więcej zarabiać - mam nie iść do przodu? Bo to będzie oznaczało że jestem materialistką?Chyba każdy coś w życiu chce osiągnąć- a mogę liczyć tylko na siebie i TŻ - więc chcąc do czegoś dojść muszę na to zarobić- i tyle!

Cytat:
A ja się chciałam tylko pożalić, a tu wyszła reklama

Linki posłałam wszystkim, Tobie też Jolu odpowiedziałam na PW
Mnie nie posłałaś, też poproszę!

Cytat:
jak już zaczniesz używać testów owu to zdążysz je wykorzystać czyżby drugie bobo my się już prawie rok produkujemy nad drugim i nic chociaż przy pierwszym też tyle zeszło, więc cały czas mam nadzieję, że się uda
Uda się na pewno

Edytowane przez despa
Czas edycji: 2011-06-16 o 17:00
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 17:22   #3595
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

kurczaki , moja pralka umarła , zgon potwierdził pan z serwisu
Teraz się zastanawiam czy kupić nową na raty czy za gotówkę

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Ja chciałabym własny punkt doradztwa zawodowego, ale nie takie coś jak w urzędzie pracy - na siłę Chciałabym prowadzić szkolenia dla dzieciaków i pogadanki, warsztaty. Dla dorosłych też, ale pod innym kątem (zupełnie inna tematyka)
a ja swój własny salonik kosmetyczny

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Jezu dziewczyny, będę cytować po kolei bo zdaje się że niektóre z Was po swojemu zinterpretowały moje słowa, zamiast przeczytać je dosłownie:

Nigdzie nie napisałam że nie mam czasu na spotkania z przyjaciółmi, to że czasem padam na pysk bo tak to ujęłam nie oznacza że kładę się i leżę.

ZA AMBITNA - tak dokładnie napisałam. Co dla mnie oznacza że jak coś robię to na maksa. I mimo tego że w pracy daję z siebie 150 % normy i nieraz muszę zostać po godzinach czy wziąć coś do domu (i też mimo tego ze się ode mnie więcej wymaga niż od innych, starszych, przed emeryturą, mimo iż muszę zrobić swoje i za kogoś bo nie potrafi, bo nie ma dodatkowego etatu żeby kogoś zatrudnić)- mam WBREW temu co napisałaś normalną rodzinę, szczęśliwe dziecko i zadowolonego męża.
Mało tego napisałam, że nie potrafiłabym zostać w jednym miejscu jeśli miałabym opcję pracy za większe pieniądze- to też źle? O rany, to czy mając w perspektywie firmę w której pracuję a jakąś inną w której będę robić to samo ale będę więcej zarabiać - mam nie iść do przodu? Bo to będzie oznaczało że jestem materialistką?Chyba każdy coś w życiu chce osiągnąć- a mogę liczyć tylko na siebie i TŻ - więc chcąc do czegoś dojść muszę na to zarobić- i tyle!

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 17:26   #3596
katniewojt
Zakorzenienie

Resscue21, czy o czymś przypadkiem nie zapomniałaś?
Stary 2011-06-16, 17:42   #3597
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Resscue21, czy o czymś przypadkiem nie zapomniałaś?

a nie zapomniałam ooo nie z myślą o waszej prośbie pozytywnie przeze mnie rozpatrzonej właśnie włożyłam baterie z aparatu do ładowarki

ahh za chwile leci pierwsza minetka -nie mogę się doczekać takie ekscytujące teraz odcinki lecą że szok

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-06-16 o 17:45
Stary 2011-06-16, 17:47   #3598
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
a nie zapomniałam ooo nie z myślą o waszej prośbie pozytywnie przeze mnie rozpatrzonej właśnie włożyłam baterie z aparatu do ładowarki

ahh za chwile leci pierwsza minetka -nie mogę się doczekać takie ekscytujące teraz odcinki lecą że szok
Uszczęśliw nas, o tak!
Stary 2011-06-16, 18:27   #3599
sheryl
szeryfcio

Cytat:

Ja centrum SPA albo jakieś studio kosmetyczne, gdzie jest salon kosmetyczny, manicure, solarium, masaże, fitness, fryzjer....

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-06-16 o 18:31
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 18:46   #3600
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Uszczęśliw nas, o tak!
dodam za godzinkę tylko wiesz jako - ja się dopiero ucze je robić więc narazie są takie sobie

kobitki jeszcze 14 dni i spadam do warszawy na papa roach ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh zaś będę przeżywać niezliczoną ilość orgazmów

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-06-16 o 18:56
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości