|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
szeryfcio
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
Tak więc plany już mam: co bym zrobiła gdyby.... ![]() teraz tylko po kupon lecieć
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-06-16 o 11:43 |
|
|
|
|
#3572 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mama jeszcze fioletowy ... a nie sory - lawendowy ![]() Cytat:
Cytat:
już wie jaki samochód i w jakim stylu dok ... a czasami jak się rozkręci to już go nawet i mebluje
|
|
#3573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3574 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Oczywiście, bardzo dużo też zależy od miasta Cytat:
|
|
#3575 |
|
Przyczajenie
|
witam
mam pytanie odnośnie torebki Babina z katalogu nr 09 czy posiada ona kieszonkę w środku???
|
|
|
|
#3576 |
|
Wtajemniczenie
|
Muszę się zacząć szykować i jechać na trochę do mojej mamy
|
#3577 |
|
szeryfcio
|
Anno Antonino, bardzo ładne te twoje buciki
|
#3578 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję i naprawdę już znikam
|
#3579 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nie ma żadnej dodatkowej. Chwilowo oddzielam sobie katalogiem he he. Ale jednak dam ja mamie a ja zmienię uszy (dzięki Sarunieczce mnie naszło) w mojej zeszłorocznej dużej torbie. Ma malutkie drapniecia na tej ala skórce i właśnie maźnieta jest długopisem. Wiecie co poradzić na to ?
|
#3580 |
|
szeryfcio
|
Odplamiacz do długopisu Dr. Beckmanna?
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3582 |
|
Raczkowanie
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu zrobiłam sobie śniadanko
pomidorki z cebulą i śmietaną
|
|
|
|
#3584 |
|
Zadomowienie
|
a ja dostałam dziś swoje zamówienie z all
moje wrażenia są takie:jeśli chodzi o opaski to wzięłam białą, czarną i fioletową w kratkę. Są ładne ale ja nie wyglądam w nich dobrze a ta fioletowa jest mi za ciasna ![]() od innego sprzedawcy zakupiłam te tanie kosmetyki, co kiedyś był tu link podawany i co Jamapi też od nich zamawiała. Jestem rozczarowana po pierwsze dlatego, że nie ma na niczym oprócz suchego szamponu, instrukcji w języku polskim a po drugie bo te produkty mają krótkie daty! np, żel antybakteryjny do rąk dettol- 09. 2011r! (antybakteryjna pianka nieco dłuższy termin) testy owulacyjne- 11. 2011r. a wzięłam ich 20 sztuk testy ciążowe ta sama data 11. 2011r. (na szczęście tylko 2 szt wzięłam) podkład z astora nr 401 niestety za ciemny jak dla mnie- na co dzień używam z naszych avonowych odcienia almond. Ale jak wymieszałam z innym, za jasnym odcieniem, to jest ok ![]() ten suchy szampon to bardziej się nadaje dla jasnych włosów, bo ja teraz w weekend zrobiłam se ciemną śliwkę to niestety po tym suchym szamponie zrobiły się takie matowe z jasnym nalotem... może za dużo nałożyłam, nie wiem, zobaczymy następnym razem płatki p/wągrom na nos- jeszcze nie używałam tonik (raczej żel) antycellulitowy próbowałam ale nic specjalnego on nie zrobił i zapach ma taki jakby ostro mentolowy i to chyba wszystko
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
jak już zaczniesz używać testów owu to zdążysz je wykorzystać
czyżby drugie bobo my się już prawie rok produkujemy nad drugim chociaż przy pierwszym też tyle zeszło, więc cały czas mam nadzieję, że się uda
|
|
|
|
#3586 |
|
szeryfcio
|
W marketach typu Real, w dziale z odplamiaczami.
Nie wiem czy jest w rossmanie, muszę sprawdzić. O, ja uwielbiam pomidorki ze śmietanką ale z cebulką i ze śmietaną jeszcze nie jadłam, muszę spróbować.Bo ten talk trzeba dobrze szczotką wyczesać. I nakładać z daleka, żeby było go mało na głowie.
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kobietki
![]() Czytam Was codziennie, ale niestety nie mam czasu się udzielać Ale przyłaczam się do prósb i poproszę o linki do sklepów naszych Avonomaniaczek
|
|
|
|
#3588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do terminów ważności - no przecież tu o tym pisałyśmy!! ![]() a specyfik antycellulitusowy - po jednej aplikacji nie spodziewaj się cudów ![]() ja tam jestem zadowolona ze swoich zakupów ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
zjadłam taką ilość, ze wstyd się przyznać ale to lajtowe, więc mogłam
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
W mojej naturze oczywiście nie było pękaczy
W ogóle wielkie pustki, jeśli chodzi o markę Essence![]() Ale pomknęłam na planty i tak kupiłam pękacz z Bell Był w zestawie z bazą za 20zł Bazę wzięłam beżową, czyli taką jaką chciałamBędę testować
|
|
|
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dlatego też na all jest taka cena, a nie inna
|
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przejrzalam sobie i bardzo mi się spodobal
|
|
|
|
|
#3592 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Też chcę linka od Antoniny z bucikami,moze któraś mi podeśle? na pewno nie będzie miała nic przeciwko
![]() Cytat:
dla mnie bycie ambitnym nie zależy od ilości godzin w pracy ale od wspinania się na wyższe szczyty karieryCytat:
a zarobki...ja zarabiam najniższą krajową,zimą nawet poniżej![]() Fajny z Ciebie rudzielec i tel.też mam taki![]() Cytat:
A co do pracy,nawet będąc milionerką musiałabym pracować,nie wyobrażam sobie siedzieć w domu,ale...wybrałabym coś pożytecznego,wolontariat np,albo w schronisku dla zwierząt ![]() Aaaa gdybyście miały pieniądze i możliwość otwarcia własnej działalności,co by to było?o czym marzycie? Ja chciałabym chyba małą przytulną kawiarenkę ![]() Cytat:
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-06-16 o 16:31 |
||||
|
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3594 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jezu dziewczyny, będę cytować po kolei bo zdaje się że niektóre z Was po swojemu zinterpretowały moje słowa, zamiast przeczytać je dosłownie:
Cytat:
Cytat:
Mało tego napisałam, że nie potrafiłabym zostać w jednym miejscu jeśli miałabym opcję pracy za większe pieniądze- to też źle? O rany, to czy mając w perspektywie firmę w której pracuję a jakąś inną w której będę robić to samo ale będę więcej zarabiać - mam nie iść do przodu? Bo to będzie oznaczało że jestem materialistką?Chyba każdy coś w życiu chce osiągnąć- a mogę liczyć tylko na siebie i TŻ - więc chcąc do czegoś dojść muszę na to zarobić- i tyle! Cytat:
Cytat:
Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-06-16 o 17:00 |
||||
|
|
|
#3595 | ||
|
Zakorzenienie
|
kurczaki , moja pralka umarła , zgon potwierdził pan z serwisu
![]() Teraz się zastanawiam czy kupić nową na raty czy za gotówkę ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie zapomniałam ooo nie ![]() ahh za chwile leci pierwsza minetka -nie mogę się doczekać takie ekscytujące teraz odcinki lecą że szok
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-16 o 17:45 |
|
|
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3599 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
albo jakieś studio kosmetyczne, gdzie jest salon kosmetyczny, manicure, solarium, masaże, fitness, fryzjer....
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-06-16 o 18:31 |
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
dodam za godzinkę
tylko wiesz jako - ja się dopiero ucze je robić więc narazie są takie sobie ![]() kobitki jeszcze 14 dni i spadam do warszawy na papa roach ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh zaś będę przeżywać niezliczoną ilość orgazmów
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-16 o 18:56 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

i co fajne te lakiery z H&M ?
już wie jaki samochód i w jakim stylu dok ... a czasami jak się rozkręci to już go nawet i mebluje 

chociaż przy pierwszym też tyle zeszło, więc cały czas mam nadzieję, że się uda
ale z cebulką i ze śmietaną jeszcze nie jadłam, muszę spróbować.
zjadłam taką ilość, ze wstyd się przyznać
ale to lajtowe, więc mogłam
nie mam zamiaru zaharowywac sie do upadlego po to tylko zeby bylo mnie stac na super zabawke dla synka, bo na szczescie nauczylam go cieszenia sie tym co ma