|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
Cytat:
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Cytat:
moja babcia św.p. była ekspertką w polowaniu na krety u mnie moje koty polują, co jakiś czas znajduje w ogrodzie martwego i wyrzucam do kosza![]() wypiłam właśnie kawę, patrze na spodzie, a tam komar
|
|
|
|
|
#3633 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja jestem za wypłoszeniem przy pomocy butelki...a nie od razu zabijać. |
|
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;27568508]nie szkoda Ci tak zabijać biedne zwierzę?
Ja jestem za wypłoszeniem przy pomocy butelki...a nie od razu zabijać.[/QUOTE] nigdy nie udało mi się jeszcze upolować pewnie jakby spojrzał na mnie to bym go nie trzasła , ale jak kot złapie to już mi nie szkoda, przyroda
|
|
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3636 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padlam
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;27568740]Mi szkoda każdego zwierzęcia, którte jeszcze żyje na wolności, a szczególnie tego chronionego.[/QUOTE]
a mi bardziej szkoda zwięrząt w gospodarstwach domowych, moje koty i pies śpią w pościeli, a u sąsiadów psy na krótkim łańcuchu, całe życie nie spuszczane i często głodne, bo "pies najedzony to śpi, a nie szczeka" kiedyś sąsiad trzymał psa przy moim płocie jak zobaczyłam, że je własne odchody, to zaczęłam go dokarmiać przez płot, sąsiad chyba się skapnął i przestawił budę w inne miejsce, w końcu pies zdechł... |
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.kdc.pl/solarne-odstraszac...p11048758.html koleżanka mówiła, że u niej jest to skuteczne więc polecam |
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie to miałobyć troche w formie żartu z tym kretem, a wyszło, że zabijam zwierzęta
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;27568740]Mi szkoda każdego zwierzęcia, którte jeszcze żyje na wolności, a szczególnie tego chronionego.[/QUOTE]
mi szkoda, ale nie szkodnikow typu szczur (FUJ!!!) czy kret naturalna selekcja
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
a jak jesteśmy w temacie zwierząt to co powiecie na biedne kocięta, czy szczenięta, które są "likwidowane" zaraz po urodzeniu, bo "przecież nic nie czują jeszcze"
|
|
|
|
#3643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
muszę wypróbować ten specyfik
|
|
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli ktoś lubi niech wspiera schroniska, ja bym wolała pomóc ludziom...
|
|
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3646 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Najłatwiej jest skrzywdzić kogoś kto jest bezbronny i słaby... |
|
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama mam psa w domu, którego uwielbiam, ale na pościel nie ma prawa wejść ... jak DLA MNIE muszą być jakieś granice ale każdy robi jak chce
|
|
#3648 |
|
Rozeznanie
|
dzięki ![]() ja to dziś umieram w pracy, oczy mi się same zamykają ![]() Od razu życzę Wam miłego weekendu, jadę dziś do Wawki i na forum będę pewnie dopiero w niedzielę. |
|
|
|
#3649 |
|
szeryfcio
|
To ja jeszcze napiszę, że mój ojciec jak miał krety na działce, to próbował z tymi butelkami i nic nie dało
.Oja, jak ci się nie uda z butelkami, to spróbuj z ultradźwiękami, to ponoć skuteczne. No cóż, dla jednych kret to słodkie zwierzątko, dla innych (którzy mają ziemię i coś na niej hodują) to szkodnik. No ale tak to jest, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia .Jak byłam młodą osóbką kochałam wszystkie zwierzątka i mnie wzruszały i bym je głaskała... i całowała.... Byłam kociarą (i nadal mam kota )Od kiedy mam dziecko, dojrzałam i mam bardziej praktyczne spojrzenie i już nie rozpływam się tak na widok zwierzątek. Oczywiście nie mogę patrzeć na krzywdę tych i tych, ale gdybym miała działać, działałabym w sprawie pokrzywdzonych dzieci.
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
laski ale czad
sprzedałam w zeszłym roku auto, było full ubezpieczone, zgodziłam się przekazać ubezpieczenie kupującemu, żeby nie zchodzić z ceny, zgłosiłam sprzedaż w wydziale komunikacji, a u ubezpieczyciela już nie wysłałam i dzisiaj przyszło pismo, że niewykorzystana składkę AC mi oddadzą, więc dostane przekaz na ponad 460zł![]() jutro jadę kupić małej basen do ogrodu, więc nie będę musiała się ograniczać cenowo![]()
|
|
|
|
#3651 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Możesz poszaleć zakupowo.Lecę do Coku po paczuszke.
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro u mnie na stadionie Ewa Farna i Piasek heh kupiłam sobie na nich bilety a co tam
Ahhh kupiłam sobie tez śliczna bluzeczke i szal A o 15 jade do gliwic na szał ciał - czyli zakupy w Gliwicach ( Auchan ) hihihi
|
#3653 |
|
Zadomowienie
|
ło matko a co tu taka cisza? wbiłam dwa pale i nałożyłam na to butelki, zobaczymy czy ten dziad się wyniesie a jak nie to jutro coś kupię.
|
#3654 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
gdzie byś krecika biednego z łopaty przyszły mi kosmetyki z allegro,te tanie co się im data ważności kończy,zadowolona jestem,porobię fotki to pokażę |
|||||
|
|
|
#3655 |
|
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;27568508]nie szkoda Ci tak zabijać biedne zwierzę?
Ja jestem za wypłoszeniem przy pomocy butelki...a nie od razu zabijać.[/QUOTE] O tym samym pomyślałam! ![]() Jestem wielką miłośniczką zwierząt i nawet przez myśl mi nie przychodzi krzywdzić zwierzaków, co dopiero to czynić ... Nie chcę dalej wgłębiać się w temat, bo aż mnie zamroziło, jak przeczytałam posta
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
#3656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale musialam troche ochłonąć i przemyśleć hehe Ja to tak trochę narwana jestem, do wszystkiego podchodzę zbyt emocjonalnie i wczoraj byłam rozczarowana, że te daty takie, że te napisy nie polskie... ale już jest ok i za tą kasę jest naprawdę ok
|
|
#3657 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Kredka i szminka Rimmel oraz cień Sally Hansen
|
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Maja! pokazuj co kupiłaś
![]() o, juz dałaś, w tym samym czasie chyba ![]() bardzo fajne rzeczy... prosze o linka ze szminką.. Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-06-17 o 20:43 |
|
|
|
#3659 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane, wypada iść na egzamin z gołymi nogami?
Zestaw będę miała prawie identyczny, jak Pani na zdjęciu, tylko bluzeczka będzie biała, do tego chciałabym moje kochane czarne piptoły. Z jednej strony rajstopy do odkrytego paluszka mi nie pasują, a z drugiej brak rajstop do egzaminu. A z trzeciej nienawidzę rajstop całym sercem, nienawidzę mieć na nogach tego plastikowego paskudztwa. Tak więc co myślicie?
|
#3660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

. Nawet koty mu z podwórka zaczęły spylać (bo okazało się, że za płytko tę tubę wkopał) 

, ale jak kot złapie to już mi nie szkoda, przyroda

ale musialam troche ochłonąć i przemyśleć hehe Ja to tak trochę narwana jestem, do wszystkiego podchodzę zbyt emocjonalnie i wczoraj byłam rozczarowana, że te daty takie, że te napisy nie polskie... ale już jest ok i za tą kasę jest naprawdę ok