|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
szeryfcio
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
) Najfajniejsze ceny mają pod koniec sezonu. Pokupowałam małemu mnóstwo bluz, świetne są A skąd te zniżki?
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez zalotnica83 Czas edycji: 2011-06-26 o 13:02 |
|
|
|
|
#4173 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam buty z tego sklepu (Boti) i całkiem nieżle się w nich chodzi. Z kolei z butami mam tak,że za adidasy mogę sporo zapłacić i eleganckie szpile też, a takie sezonówki - to mi nie zależy bo obstawiam ich żywot na jeden sezon- to kupuje tam gdzie mi się spodobają Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4175 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
ale cena (promocyjna ) - 99, hehe. No za taką cenę to ja im szortów nie kupię, chociaż widać, że fason i kolor bardzo na czasie i to pewnie dlatego ta cena
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-06-26 o 13:44 |
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie po obiadku
dzisiaj były kluski z truskawkami i młoda kapusta
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie już tradycyjnie za parę minut będzie kurczak z butelki
|
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
A U MNIE BĘDZIE TO http://dukan.blox.pl/2010/05/Ruloniki-bolognese.html
|
|
|
|
#4179 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
. U nas naleśniki robi mąż
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie koniec pracy
Zmykam do domku
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś zdrzemłam się z córa 2 godziny
i piję drugą kawe taki senny ten dzień
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
O mój Boju, ale sie objadłam.. jakie plany na resztę dnia dziołchy?
|
|
|
|
#4183 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwszy raz od jakiegoś roku cieszę się dniem, na który nie mam żadnych planów
Leżymy z TŻem w łóżeczku, oglądamy TV i objadamy się.
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
Słodkie nicnierobienie
![]() Też się najadłam czereśni i teraz się zastanawiam czy to się źle nie skończy |
|
|
|
#4185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w miare możliwości z berbeciem
|
||
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Ja dziś cały dzień jakoś leniwie spędziłam...najpierw byłam z mężem i młodszą córcią na spacerku, potem u rodziców(tato zabrał dzieci na plac zabaw) a teraz siedzę ze starszą córką, gram z nią w gry planszowe i popijam trzecią już kawę z mlekiem i bitą śmietaną....mniam....:lov e: |
|
|
|
|
#4187 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Dobryj wiecier
![]() Despa,tak,TK Maxx jest,otwarty jakiś mies.temu bodajże,wieeelki sklep,wcześniej tam był Avans,ale zlikwidowali Cytat:
![]() Kawę rozpuszczalną też kocham ![]() Ba...Tygrysek moja miłość Oj ja tak nie wiem czy 12 mcy jak piszą dziewczyny...mam tu kartę gwarancyjną ale z Deichmanna i jest tylko 3 mies.więc tam pewnie podobnie... Cytat:
można tak zrobić pod warunkiem że sukienka z tyłu nie ma dekoltu do pasa![]() Ja jeszcze nie smażyłam naleśników,bo każdy mi mówi że cieżko,że pierwszy zawsze się przykleja itp,a że ja się szybko zniechęcam,to na razie nie próbuję,bo jak mi nie wyjdzie,to jak pierdzielnę patelnią to siwy dym ![]() ja się leniłam dziś z facetem,u niego tzn przyjechała siostrzenica z dzieckiem,i bawiłam się z nim,co za kochany berbeć(ma 14 miesięcy) jest strasznie żywy i ruchliwy,pokażę Wam moje zdj z nim,ale nie z dzisiaj,tylko sprzed kilku miesięcy
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-06-26 o 20:37 |
||
|
|
|
#4188 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć laseczki po weekendzie
![]() troszkę wypoczęłam, ale mogłby być lepiej pogoda w sumie była ok - trochę padało, ale bąblowi to nie przeszkadzało ![]() najgorsze, ze obrzerałam się jak świnia piwka też sobie nie żałowałam, więc jutro rano, jak wejdę na wagę, to pewnie z niej spadnę z wrażenia ![]() no i od jutra powrót do szarej rzeczywistości .... Cytat:
Cytat:
na dole ogoli się raz kiedyś, ale jak zaczynały odrastać, to za mocno drapał, więc zostaje owłosiony ![]() Cytat:
a już tak bym chciała odsapnąć od roboty na dłużej ![]() ale ale ... są i plusy - mój mąż ten urlop w lipcu bierze, bo już nie może przełożyć i jeden niecały tydzień będzie na domku u moich rodziców, na weekend w domu, a właściwie to jedziemy do łeby do parku dinozaurów, a potem na drugi tydzień jedzie do swoich rodziców ... będę miała prawie dwa tygodnie laby ![]() to tak jak ja ![]() dobra ... pranie zrobione, to teraz ja się idę wykąpać
|
|
#4189 |
|
Raczkowanie
|
Oj ja tak nie wiem czy 12 mcy jak piszą dziewczyny...mam tu kartę gwarancyjną ale z Deichmanna i jest tylko 3 mies.więc tam pewnie podobnie...
w deichmanie gwarancja jest na 24 mies., nigdy nie miałam problemów z reklamacją, a przy 3 dzieci to tych butów muszę się nakupić. W ccc tak samo, tylko nieraz są problemy z reklamacją więc tam nie kupuję. Ja jeszcze nie smażyłam naleśników,bo każdy mi mówi że cieżko,że pierwszy zawsze się przykleja itp,a że ja się szybko zniechęcam,to na razie nie próbuję,bo jak mi nie wyjdzie,to jak pierdzielnę patelnią to siwy dym ![]() . Smażenie naleśników wcale nie jest trudne, u mnie w pracy nieraz smażymy 400, warunkiem udanych placków jest dobra gęstość ciasta, za żadkie będą się rwały. przepraszam, ale mam problem z cytowaniem, coś mi nie wychodzi
Miłego dnia Edytowane przez izka@izka Czas edycji: 2011-06-26 o 21:11 |
|
|
|
#4190 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4191 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A miałam napisać- są getry takie w stylu dzinsów- Sarunieczka kiedyś link do takich na allegro podawała- na pewno są na dziecinnym- ale tam jest rozmiarówka do 164 cm- ja nosząc S-kę czy XS-kę spokojnie w nie weszłam(a nawet w rozmiar 158 cm) - kosztują 39 zł są w jaśniejszym normalnym dżinsowym i takim bardzo ciemnym granacieCytat:
Pycha... Powiem szczerze że ja otrębów używam na co dzień, ostatnio zrobiłam pyszne ciasto z dodatkiem otrębów- aż byłam w szoku że takie beztalencie do pieczenia jak ja coś takiego wymyśliło. Byliśmy na działce u teściów na grilu, przy okazji pozbierałam owoców i warzyw do zamrażarki. Cytat:
Kawę piję Nescafe Creme- albo Nescafe 3w 1, ta Biedronkowa mi nie przeszkadza, więc jak mi się nie chce iść do sklepu wpadam do Biedry i ta kupuję. Anię z Zielonego Wzgórza też lubię- czytałam wszystkie części Ani, ogladałam film, żałuję że w wakacje go nie powtarzają. Była to książka mojego dzieciństwa... A tak przy okazji- wiadomo, że z czasem gusta się zmieniają i teraz pewnie czytacie co innego. ale macie takie książki z lat dziecięcych/ młodzieżowych do których wracałyście? W C&A mam ten problem że trudno trafić z rozmiarówką, to samo mam z 5-10-15, ciuchy niby w tym samym rozmiarze a w jedne spodnie córa wejdzie w drugie nie... |
|||
|
|
|
#4192 | |
|
|
Cytat:
z późniejszych lat to "Sagę o Ludziach Lodu" uwielbiam |
|
|
|
|
#4193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lubię wyprzedarze, ostatnio obkupiłam dzieciaki w h&m, terranowie, do zary rzadko zaglądam, czasami małej kupię jakiś sweterek ale to koszt ok. 100 zł. (masakra) wolę 5-10-15. U mnie c&a jest w galerii silesia city center, ale tam są zawsze takie tłumy, że nie mam nerwów. A najgorsze jest szukanie miejsca na parkingu. robię sobie jeszcze jedną kawę, dzieci śpią, muszę jeszcze trochę ogarnąć mieszkanie i naszykować się na jutro do pracy. Dobranoc
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pamiętam jeszcze że strasznie ryczałam przy "Pokoju na poddaszu" i "Dzikusce" Izka- dlatego ja do Zary na większe zakupy uderzam 23 czerwca i 27 grudnia- bo jak zaczną się przeceny to naprawdę sporo ciuchów córce kupię- ostatnio podkoszulki za 15/19 zł sweterki za 25 zł- było jeszcze kilka sukienek, które mi się podobały ale na razie są za 79 zł- więc jeszcze trochę poczekam. W zeszłym roku właśnie w zimie kupiłam jej czadowy płaszczyk jesienno-wiosenny przeceniony z ponad 200 zł na 79 zł- więc się opłacało. Tak jak pisałam w 5-10-15 to powiedzmy, że na pewniaka mogłabym kupić podkoszulek czy sweterek, ale spodnie czy spódnice - mimo tego samego rozmiaru nie są takie same w sensie rozmiaru- różnica kilku cm w pasie w przypadku dziecka to jednak dużo. W Krakowie tak naprawdę dobrze zaopatrzony 5-10-15 jest tylko jeden- w Geancie (teraz to już chyba Krokus- czy jakoś tak)- tam naprawdę dużo ciuchów fajnych i większy wybór rozmiarów- ostatnio kupiłam tam taki długi sweter w czekoladowym kolorze- był przerwany na ściągaczu w rękawie i był przeceniony z ponad 100 na 25 zł- zeszyłam i jest gitara. No i kupiłyśmy sobie takie same sukienki tam- nie wiem w sumie gdzie w swojej będę śmigać ale była cudna i w moim ukochanym kolorze- więc nie mogłam się oprzeć Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-06-26 o 23:32 |
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytajcie sobie "Poczwarkę" Terakowskiej
Obejrzę jeszcze kawałek CSI Las Vegas i lecę spać. Kolorowych ![]() |
|
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam- podobała mi się ale mną potrząsnęła A Terakowskiej- "Ono" czytałaś? Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-06-26 o 23:36 |
|
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nie |
|
|
|
|
#4198 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A poza tym, jeszcze Alice Sebold - "szczęściara" najbardziej wstrząsająca książka jaką czytałam chyba. Lubię też Agathę Christie, Lauren Weiseberger - to ta od "diabeł ubiera się u Prady", saga zmierzchu wszystkie części i pewnie mogłabym wymieniać tak bez końca
|
|||
|
|
|
#4199 | |
|
|
Cytat:
O tak,o Musierowicz zapomniałam,czytałam co tylko było dostępne w bibliotece,Siesickiej też ![]() to ja lecę do pracy Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-06-27 o 06:40 |
|
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
o tak
poza tym Wisniewski a reszta to to co mi wpadnie w rece - ostatnio "Ojciec chrzestny" Puzo, teraz czytam Atwood na zmiane z Dostojewskim - lubie miec kilka ksiazek czytanych rownoczesnie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

) Najfajniejsze ceny mają pod koniec sezonu. Pokupowałam małemu mnóstwo bluz, świetne są

Kupiliśmy wczoraj nową patelnię do naleśników i mężuś się produkuje
) - 99, hehe. No za taką cenę to ja im szortów nie kupię, chociaż widać, że fason i kolor bardzo na czasie i to pewnie dlatego ta cena

ale on dba o higiene (zeby nie bylo) i ladnie pachnie wiec mi to nie przeszkadza