|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
ja nie ogladalam
|
|
#4292 |
|
Raczkowanie
|
Anno u mnie nie trafiłam jeszcze na ta gazetę ani biuro ale zaraz poszukam w @. Truskawki już przerabiałam rok temu zbierałam, potem gdzie indziej sprzedawałam, a 2 lata temu ulotki i wkładki do butów
to nie jest tak że ja siedzę na dupie i czekam aż mi z nieba spadnie.
|
#4293 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Ja jako dziecko byłam chorobliwie nieśmiałą dziewczynką,nie pytana się nie odzywałam,ba,nawet pytana się nie odzywałam biedna mama się nachodziła ze mną do psychologa,kazał mnie wysłać samą na kolonie,pojechałam,nic się nie bałam nikogo i jeszcze wracać nie chciałam nauczyciele mnie specjalnie wypuszczali do teatrzyków szkolnych,przedstawień,że by mnie rozruszać,jejku jaka to dla mnie była katorga![]() Cytat:
chociaż...kto wie,może raz w życiu zaszaleję,człowiek tak ciągle chytrzy na samą siebie![]() Cytat:
a film był nudny,książka superNatomist Władcy Pierścieni,Harrego nie czytałam,i filmów nie oglądałam bo nie cierpię tego typu rzeczy ![]() Cytat:
Ja osobiście najbardziej lubię tusze Maybelline,i w opakowaniu różowym Falsies,i w niebieskim Volume Express,i w zielonym Define-a-Lash
|
||||
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
Bóg stworzył mężczyzne, poczym powiedział do szatana:
-"Twój ruch! "... tak powstała kobieta. ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Mojemu bardzo się to spodobało
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Faceci nie czują motyli w brzuchu, tylko ucisk w spodniach.
Jeśli chłopak zatrzymuje gre tylko po to aby Ci odpisać... wyjdź za niego! ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Pająk je biedronke...A co to jest dronka? Bóg stworzył mężczyznę, a gdy go ujrzał krzyknął; "Stać mnie na więcej! ". I o to chodzi! |
|
|
|
#4297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem Ci, że odkąd muszę się sama utrzymać i zadbać o różne rzeczy, to czuję się staro
![]() Cytat:
![]() Umarłam
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
- Co tam masz?
- Eliksir szczescia - A po polsku? - Wodka z sokiem. Kobieta nie ma racji, dopóki nie zacznie płakać. Ja nie przeklinam, używam tylko partykuły wzmacniającej. Kto się smuci ten jest? - Smutas. Kto się kłóci ten jest? -... |
|
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4300 | |
|
|
Cytat:
z tymi męskimi spodniami to jeszcze coś takiego znam: "kobieta chcąc trafić do serca meżczyzny przez żołądek,mierzy ciut za wysoko"
|
|
|
|
|
#4301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech chłopak ma radochę![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnie mi się najbardziej podoba |
|
|
|
|
#4303 |
|
|
Jutro sprzedam to w pracy
![]() Kurczę szłam do łazienki się myć,i sobie nuciłam "pająk je biedronkę,pająk je biedronkę" ![]() idę prasować sukienkę kwiecistą do pracy
|
|
|
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4305 |
|
|
Wzajem
![]() a jeszcze apropo prasowania,ilekroć to robię,przypomina mi się dowcip który mnie strasznie śmieszył w młodości: "Przychodzi baba do lekarza z poparzonym uchem: -co się pani stało? -prasowałam i zadzwonił telefon" Potem ktoś mi jeszcze dopowiedział dłuższą wersję: "Przychodzi baba do lekarza z poparzonymi uszami: -co się pani stało? -prasowałam i zadzwonił telefon -a drugie ucho? -próbowałam zadzwonić na pogotowie" teraz mnie aż tak nie śmieszy ![]() dobra...Sarunieczka idzie do łóżka,jutro wstaje o 5.40 i idzie piechotą (35 min.szybkim krokiem) do pracy ![]() dobranoc i grzeSZnych snów
|
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
o jaaaa... ale tu wesoło
|
|
|
|
#4307 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
O, o Waris Dirie też chcę przeczytać, na razie film oglądałam. No, film był tragiczny ![]() Cytat:
![]() A mnie się jeszcze przypomniała z lat dziewczęcych Mary Poppins, nie wiem czy któraś pamięta ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Rżewski przyszedł do laryngologa. A tam młoda pani doktor. Porucznik wyciąga przyrodzenie - okrutnie podrapane, pocięte nawet... i kładzie na stół. - Oszalał pan?! Z tym to do urologa! - Chwilunia... Otóż co sobotę chodzę z kolegami do sauny. Pijemy sporo, jakieś dziewczynki... - To nie do mnie - do wenerologa paszoł won! - Chwilunia... Jak już dużo się napijem, Wasia Sokołow bierze tasak. Wszyscy kładą przyrodzenia na stół. On wywija tasakiem nad głową i robi takie: "Uchuchachachaaaaa". Po czym tasakiem wali w stół - kto nie zdąży... Może sobie pani wyobrazić... - Do psychiatry, a nie do laryngologa! - Do pani, do pani... Problem bowiem w tym, że bardzo często nie słyszę tego "Uchuchachachaaaaa". ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Staruszek u spowiedzi: - Proszę księdza, w czasie wojny ukrywałem Żyda w piwnicy. - To bardzo dobry uczynek! - Ale proszę księdza, za każdy dzień musiał mi płacić 100 dolarów. - Ryzykowałeś życiem, to nie grzech. - Co za ulga - mówi staruszek, oddala się na parę kroków, jednak po chwili wraca i niepewnie pyta: - A może powinienem mu powiedzieć, że wojna się już skończyła?
|
|
#4308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurczę wczoraj jak byliśmy u znajomych na grillu to moja mała bawiła się z dziećmi znajomych i nie wiadomo kiedy weszła dwa stopnie na betonowy taras i z tych dwoch stopni spadła prosto na betonowy chodnik!!! prosto na głowę!!! ma guza i zdarte czoło aż po policzek ![]() a tak w ogóle to zapewne słyszałyście o aferze z pobieraczkiem? w piatek wysłali mi pismo na mejla od firmy windykacyjnej! ze jak nie zaplacę to bla bla bla.....
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
fajne kawały dziewczyny
![]() uśmiałam się z rana
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Gratuluję wygranej na blogu ![]() Witajcie dziewczynki, ja dziś przy herbatce...mleka brakło
|
|
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
witam kochane
![]() co was tak na kawały wzieło ? hihi super![]() -Dlaczego blondynka chodzi na kolanach w sklepie? Bo szuka niskich cen! ![]() -Przychodzi blondynka do sklepu i mówi: - Chciałam złożyć skargę. - Tak? A z jakiego powodu? - Dlaczego moje Lays prosto z pieca są zimne ? -Dlaczego blondynka nakleja plastry nicorette na samochód? - Bo za bardzo pali -co zrobisz jak blondynka rzuci ci granat? Wyciągniesz zawleczkę i odrzucisz z powrotem. -Jasiu wchodzi do pokoju gdy rodzice są w łóżku. Jasiu się pyta: - Co Wy robicie? Rodzice udawali, że nie słyszą. Po czym znowu się pyta: - Co Wy robicie? Na to tata: - Jedziemy rowerkiem. Po 10 minutach tata wchodzi do pokoju i widzi Jasia i Małgosie w łóżku i pyta: - Co Wy robicie? Na to oboje: - Doganiamy Was! -Co trzeba zrobić jak ptak nasra ci na głowę? Trzeba dziękować Bogu, że nie dał krowom skrzydeł!
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-28 o 08:00 |
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąż ma dar opowiadania kawałów, ja usłyszę pośmieje się i zapomnę
|
|
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze coś z pracy przyniesie Jak nazywa się niewrażliwa podstawa penisa? - Facet. Szara komórka weszła do mózgu faceta. - Hallo, hallo, jest tu ktoś!!! – woła. Odpowiada jej cisza. - Hej, hej, no jest tu ktoś!!! Dalej cisza. Nagle z oddali z drugiego końca ktoś odpowiada: - Tu jestem!!! – nieśmiało woła jakaś zabłąkana druga szara komórka. - A dlaczego jesteś tu sama? – pyta pierwsza. - Bo wszyscy są jak zwykle na dole – smutno mówi druga. Co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny? - Pierwsze śliwki robaczywki Dlaczego mężczyzna jest jak burza? - Bo nigdy nie wiadomo, kiedy dojdzie, jak obfite będą opady i jak długo to potrwa. - Jaka jest różnica między dwulatkiem a dorosłym facetem? - Dwulatka można zostawić samego z nianią
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-06-28 o 08:35 |
|
|
|
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co dzisiaj wyjątkowo po nocce nie chce mi się spać - cudownie w takim razie zaraz zaczne robić sobie paznokietki na wodzie ![]() Chwaląc się troszkę na weselu każdy podziwiał moje paznokietki - pytali się mnie jakim cudem takie sobie robie
|
|
#4316 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do filmów na podstawie książek, to nie lubię, jak mi zmieniają bohaterów, czy fabułę i dlatego zwykle nie podobają mi się słyszałam o nim, ale ostatecznie nie udało mi się go jeszcze namierzyć a Ty już widziałaś? ![]() miłego dnia |
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś rano poprzeglądałam gazety i w kilku właśnie były te tusze kolorowe Pupa...może się zdecyduje na któryś...jakby któraś miała wcześniej czekam na opinie
|
|
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak o filmach , to właśnie mam w planach puścić sobie " Dzień dobry TV " podobno jest fajny
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() dowcipy super nic mi sie nie chce
|
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

natomiast "Samotność w sieci" film to porażka....nudy, nudy, nudy...

to nie jest tak że ja siedzę na dupie i czekam aż mi z nieba spadnie.
biedna mama się nachodziła ze mną do psychologa,kazał mnie wysłać samą na kolonie,pojechałam,nic się nie bałam nikogo i jeszcze wracać nie chciałam
chociaż...kto wie,może raz w życiu zaszaleję,człowiek tak ciągle chytrzy na samą siebie