|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Musicie to przeczytać
![]() http://piekielni.pl/12319 |
|
|
|
#4562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4563 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Z racji wolnego od pracy, córki i męża przeczytałam wszystkie strony Piekielnych
3 dni temu było ich 303 dziś już tylko świeżo dodane nadrabiam.Na równi z Demotami lubię Piekielnych ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Dziś o 8.06 dostałam pozytywną odpowiedź w sprawie pracy ![]() Zaczynam 15tego - wszystko idzie ku dobremu. Boszzzzz nie uwierzycie, ale od kiedy znowu jestem konsultantką same dobre rzeczy się dzieją AVON RULEZZZZ bosko idę pić z sąsiadką - ona dużo zamawia ;p |
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- a tak wogóle to dzień dobry
|
|
|
|
|
#4568 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobrrry dzennnn
![]() Ale mnie ta pogoda dobija na pocieszenie funduje sobie maseczki hihi może dzisiaj w koncu wezme się za sprzątanie mieszkania bo mój mąż chce mnie już wymienić na lepszy model ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
Jutro mam wazny dzień w pracy - zaczynam rekrutacje hihi ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
dokia cześć łobuzie
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Luksa powodzenia w nowej pracy. Co Wy tam z sąsiadką pijecie z rana....chyba nie alkohole... Resscue ja mojego szantażuje dziećmi inaczej by mi już dawno uciekł przez to moje bałaganiarstwo... ![]() A penisy jak penisy jeden może i ładny(dwa też jeszcze ujdą)ale co za dużo to nie zdrowo( Sarunieczka pewnie ich sporo się naoglądała jak ją zemdliło)...
|
|
|
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje perełko
|
|
#4575 |
|
Wtajemniczenie
|
jolka - trzymam mocno kciuki za Twojego TŻa; wiem, jak się czujesz i mocno wierzę, ze wszystko skończy się dobrze
rescue - za Ciebie też trzymam kciuki, ze spełnienie Twoich marzeń Luksa - gratuluję
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobitki od wczoraj smaruje brwi rzęsy i paznokcie olejkiem rycynowym he zobaczymy jak to cudo się na mnie sprawuje Jeszcze dzisiaj dam sobie tego olejku pare kropel do kąpieli bo ponoć cudnie regeneruje i odżywia skórę ![]() A za chwilę dają sobie maskę kokosową z ziaji na dłonie - też trzeba w koncu to przetestować
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-01 o 09:31 |
|
|
|
|
#4577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja na początku, jak się wprowadziłam 'do siebie' to sprzątałam 2 razy na tydzień. Ale wtedy jeszcze nie uczyłam się i nie pracowałam. Teraz też sprzątam dopiero jak Tomasz mi zacznie marudzić, a na szczęście nie zdarza się to często. Bo wolny czas wolę spędzić ciekawiej niż z mopem w jednej ręce i ze ścierką w drugiej Czasem tylko mamy w domu taki syf, że znajomych zapraszamy do baru, bo do mieszkania wstydA pogoda i mnie zaczęła wkurzać, lato jest, wakacje,a nie jakieś chmury i deszcz
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj był pierwszy dzień mojego urlopu to byłam na działce, potem oczywiście musiałam zalecieć jeszcze do pracy oraz w dwa inne miejsca podpisac listę płac.. dziś czekam na wynagrodzenie z tych wszystkich miejsc |
|
|
|
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tej pogody to szkoda słów ani sie poopalać ani nic chyba na poprawę humorku walne się dzisiaj samoopalaczem
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-01 o 09:37 |
|
|
|
|
#4580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulujemy, cieszymy się razem z TobąCholera lekarz ma zajety tel cały czas ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- A u nas zawsze czysto, zwłaszcza teraz tego pilnujemy, bo ludzie czasami dzwonią, że są na miejscu i już chcą mieszkanie obejrzeć
|
|
|
|
|
#4583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz mi kochana jak dokładnie nazywa się ta odżywka ?
|
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra.html&next=1 |
|
|
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam zamiar zrobić dzisiaj jakiś wieszak na kolczyki, (nie mam jeszcze koncepcji )mam ich całe mnóstwo, bo siostra tża robiła hand made zanim wyjechała do szkocji![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- coś dawno nie było u nas ziarnko piasku ciekawe jak jej się pracuje
|
|
|
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabawek wszędzie tyle, że nie da się ogarnąć. Jak coś wymyślisz na te kolczyki to się pochwal, bo ja mało pomysłowa jestem, a tez by mi się przydało![]() Dziś nie gotuję to chociaż coś posprzątam Miłego Dnia Avonówki!
|
|
|
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam całą biżu w jednej szkatułce, ale Klaudia coraz częściej chce tam zaglądać i robi taki kocioł, że później nie mogę tego rozplątać i sama jak czegoś szukam to się wkurzam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

na pocieszenie funduje sobie maseczki hihi 

ciekawe jak jej się pracuje