|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kawuś śliczne pisaneczki. zieeeeef.
![]() |
#4862 |
Chi~
|
hmm igusiu radzą wpisać KANJI do wyszukiwarki. powinno cię coś zadowolić
![]()
#4863 |
Zadomowienie
|
Owieczko podwójne gratulcje !
![]() Kawuś cudowne te twoje pisanki ! ![]() malijko, tysiu dziękuję ![]()
#4864 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() owieczko gratuluję.
#4865 |
Przyczajenie
|
NO kawko tymi" jajcami " to Ty napewno sie zbłaznisz !!!Dziewczyno Twoje talenty są po prost niocenione SUPPEERR!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Raczkowanie
|
kawa - jaja super!!!!! a żuberek to już w ogóle wymiata - chyba jakiś lokalny patriotyzm się we mnie obudził
![]() tysia - nie grałam już kupę lat - a nawet jak grałam to było to raczej takie ogniskowe brzdąkanie do kiełbasy... niestety nigdy nie nauczyłam się sztuki strojenia gitary ![]()
#4867 |
Konto usunięte
|
Blue - gratuluję pomysłowej córeczki
![]() ![]() Owieczka - gratuluję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() igusia - przepraszam zapomniałam:/ już się biorę za szukanie ![]() dzisiaj napisałam pierwszego posta na tym wątku ![]() a siedzi któraś może w bransoletkach z mulinki lub kordonka. nazywają się brzylijskie bransoletki czy bransoletki przyjaźni. bo koleżanka mnie zainsirowała i szukam fajnych wzorków ![]() igusia - nie znalazłam tej stronki, na której to kiedyś widziałam, ale znalazłam cośinnego. http://img86.imageshack.us/img86/9869/miopk3.png jakby co to ja nie mam pewności że to jest miłość, bo chińskiego nie znam Edytowane przez Owieczka666 Czas edycji: 2007-03-24 o 09:03 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4868 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Igusiu, chciałaś o ile dobrze pamiętam kocham po chińsku. W opisach gg str 230 aniolka (post6892) wpisywała w różnych językach "kocham cię", w tym też po chińsku. mam nadzieję, że się przyda.
![]() Poza tym witam dziś wszystkie wizażanki. Jak dobrze że was mam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
P.S. Ja również witam wszystkie wizażanki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
To już kolejny raz piszę wiadomość.
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Gratuluję Owieczko,T-girl, Kawa piękne pisanki, a żuberkowa i z zamkiem (ręcznie malowana?) najładniejsza i najciekawsza, wyjątkowa. EDIT> No mocna argumentacja słowna pomogła chyba, bo się załadowało.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
ojejku hejasz... nie mam pojęcia, dlaczego tak się dzieje...(?)
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
Ja tym bardziej Elianko. Ciemna masa jestem.
![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Rozeznanie
|
wytłumaczę się trochę z tym żuberkiem. Wystawa na którą jadę to między innymi promocja mojej gminy, mamy tutaj fajny park w którym jest ten zameczek i zagroda z żubrami między innymi
Awanturo zaspokoisz moją ciekawość, czy my się znamy? lub czy spotkałyśmy się gdzieś już w necie??
#4874 |
|
Tatty, chyba masz rację.
Znalazłam jeszcze coś takiego http://www.saiga-jp.com/cgi-bin/dic....74645019_20906, słownik ang-jap. I są ideogramy, wymowa również, więc jak ktoś zapyta co to, to można mu nawet "przeczytać" Hejasz, biedaku ![]() A tak przy okazji, jak coś piszę na interii(komentarz) to mam tak samo i tez nie wiem dlaczego. I to bez względu na jakiej przeglądarce. |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zadomowienie
|
![]()
Tatty - nie córeczka ale siostrzenica
![]() Hejasz - to może jak nie IE nie Mozilla to spróbuj na operze ? kto wie może będzie dobrze Ps: strasznie kolorowo zrobiło Ci się w opisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
dziekuje dziewuszki za gratulacje
![]() hejasz ciesze sie ze nieporozumienie sie wyjasnilo ![]()
#4877 |
|
Mam do was pytanie: tak ogólnie, jakie macie doświadczenia z zakupami na allegro? Ja dopiero zaczynam i zaczyna mi się to coraz mniej podobać. Zamawiałam pościel, przyszła taka jak zamówiłam, ale mogę się założyć, ze to nie jest 100% bawełna, zamawiałam farbki do ceramiki, przyszły tej samej firmy, ale inne opakowanie i wydaje mi się że pojemność pojemniczków jest różna, zamówiłam pędzle, "zachwalane przez artystów", przynajmniej w opisie, może 2 pędzle nadają się do urzytku, wyłazi włosie, w zadośćuczynienie za towar niezgodny z opisem za korzystną cenę zamówiłam jeszcze raz farby, i znowu przyszły nie te co chciałam, a do tego upominek-farby panda maluśki w tubkach z czego 4 na 12 jest w stanie ciekłym, reszta zaschnięta, ale może uda się rozpuścić i do masy solnej dodać, ale może szkoda masy, jak farbki sa wiekowe to jeszcze mi masę zepsują. A przed chwilą dostałam kamerkę internetową i parametry się nie zgadzają.
![]() ![]() Ale dzięki temu czegoś się uczę. Mam zamiar handlować przez net i widzę na co trzeba zwrócić uwagę. I jak ważny jest dokładny opis. Chciałabym, aby każdy kto u mnie cokolwiek kupi był zadowolony, a nie rozczarowany. |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Wtajemniczenie
|
wlasinie dlatego nie lubie kupowac przez internet... moj tz raz zamowil kable do telefonu i nie dzialaly... tak to juz jest. jest za duzo szustow. zdarzalo sie przeciez nieraz ze zamiast telefonu ktos dostal ziemniaka...
#4879 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie kupowałam na Allegro, ale mam duzo zadowolonych znajomych. Ja sama osobiscie czuję się tak jak Owieczka w tym temacie - boje sie oszustów. Wole kupować u wizażanek i to sprawdzonych.
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4880 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiedziałam ![]() ![]() ![]() P.S. właśnnie mam informatykę w szkole. ale nudy. a w dodatku monitor mały, więc ciągle suwakiem muszę latać i internet powoli chodzi ![]() Edytowane przez Owieczka666 Czas edycji: 2007-03-23 o 15:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Raczkowanie
|
a ja ostatnio uważam się za wielką szczęściarę w zakupach internetowych;-)
tzn takie szczęście w nieszczęściu, bo najpierw zakupiłam na allegro nasiona białej szałwii i zamiast tego dostałam suszone liście - zareklamowałam - i teraz jestem posiadaczką i nasion i suszu (który wykorzystałam już do mydełek ![]() a na allegro rzeczywiście czasem zdarzają się oszuści, ale z moich doświadczeń, to rzadkość raczej, jako sprzedająca więcej mam problemów z osobami, które coś zlicytowały a kiedy przychodzi do płacenia to zero kontaktu....
#4882 |
Konto usunięte
|
ja też nie lubię kupować na allegro. jeżeli już, to kupuję tylko u sprawdzonych użytkowników.
a nie zna ktoś może stronki z wzorami na jakieś fajne bransoletki z mulinki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4884 | |
Konto usunięte
|
kalima - naprawdę ci się poszczęściło z tymi zakupami na allegro
![]() gratuluję 100 wiadomości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mój brat cioteczny kupił za 500zeta komórkę na allegro, która w sklepie kosztowałaby normalnie ponad 1000. a pszysłali mu zardzewiały scyzoryk. później nie mógł zareklamować, bo nie otworzył paczki przy świadku. bo reklamować się da tylko jak się odbiera osobiście w poczcie, a nie w domu, przy pracowniku kótry wydał paczkę. mama mi powiedziała. lepiej wiedzieć ![]() Cytat:
![]() ![]() P.S. sorka że się tak rozpisałam, ale nudzi mi się w szkółce ![]() Edytowane przez Owieczka666 Czas edycji: 2007-03-23 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Wtajemniczenie
|
Halo??? Reklama Nawizazu Zabroniona Takze Lepiej Zebyscie Nie Pisaly Co Sprzedajecie Bo Bede Musiala Wam Bana Wlepic!!!!!!!!!
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;3986896]pewnie chodziło jej o wymianę na targowiskach ![]() ![]() P.S. sorka że się tak rozpisałam, ale nudzi mi się w szkółce ![]() jak masz cos fajnego to pewnie ze sie wymieniaj ![]() ![]()
![]() ![]() "rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę czasu ![]() Edytowane przez Owieczka666 Czas edycji: 2007-03-23 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Konto usunięte
|
oj, przepraszam owieczko, czasami zapominam o regulaminie...
już powinno być ok ![]() owieczko - jeszcze jeden pościk i będziemy świętować twoje 2000 wiadomości na wizażu ![]() ![]() Edytowane przez 788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5 Czas edycji: 2007-03-23 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
no i fakt - 100 za mną ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 |
Wtajemniczenie
|
Ojj ja też nie wiem Hejasz co się dzieje.
Ehhh weeeekendddd nareszcie
#4889 |
Zadomowienie
|
Oj Malijka sie pojawiła jak tam kolejne starcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Wtajemniczenie
|
Blue w oczach mi się mieni
![]() ![]() I A matko kochana nawet Patryk ukadał rozsypankę wyrazową !! i ułożył dooobrze ![]() No i informatyka w klasie IA ... są dzieciaki które potrafią dużo na pc .... i się nudzą i nie lubią ciągle tego samego robić .... no ale cóż. Generalnie jest ok zostało mi 5 godzin przedmiotów 2 śweitlice i 3 informatyki .... także środa chyba wolna będzie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.