|
|
#5011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Ja właśnie kończę 4 kawę...
|
|
|
|
#5012 |
|
Zadomowienie
|
ach dziewczyny a ja dziś byłam na zarobku!
![]() a co do przemocy domowej to niestety temat jest mi znany aż zbyt dobrze-najpierw tata a potem ojczym-obaj alkoholicy, tyrani i lali nas aż huczało, ojczym bardziej bo już byłyśmy starsze to i znęcanie fizyczne i psychiczne ale jak już miałam naście lat to mu się stawiałam i wiele razy się z nim biłam- czasem jak se pomyślę to cud, że żyjemy... tylko żal do matki został, że na to pozwalała... Teraz na szczęście mam dobrego męża który mnie szanuje i raczej na damskiego boksera się nie zanosi ;p
|
#5013 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki cześć
Bo ja was tak nadrabiam i nadrobić nie mogę bo już już chce odpisywać :PCytat:
I wygląda dość młodo Nikt nie daje mu tylu lat ile ma Ale to chyba ta miłość do muzyki tak konserwuje ![]() Cytat:
a fotki z moim TŻ moge wstawić jeśli chcecie :P Cytat:
kółeczko niedłougo będzie miał na głowie. Nic strasznego by w tym nie było, gdyby nie to, ze od 16 roku życia ma długie włosy i za cholerę ściąć nie chce :P Mówię mu cały czas, ze kiedys będzie łysym baciarzem :P A ja dziewczyny miałam w sobote urodziny Melki. Sama byłam ze wszystkim G 600 km od domu.....tak mi jakoś smutno było, pogoda wcale się nie udała, miałam wszystkiego dość ![]() Poza tym dziś byłam u gina i czekają mnie kolejne badania. I wkurzyłam się strasznie na G bo mi powiedział, ze 20 minut zmarnował na czekanie na mnie, a powienien już być na próbie Bo telefon wyłączyłam na czas wizyty i nie mógł się dodzwonić ....---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
autor mojego dziecka przesiedział za to 3 lata na Załężu Ja raczej tego tematu unikam, staram się za nic w świecie do tego nie wracać. I ja równiez dziękuje Bogu za to, ze G nie jest agresywny. Mam straszny uraz, do tego stopnia, ze jak babcia mi mówi "Ja bym czasem Amelce zaglądnęła pod ogonek" to mnie dreszcz przechodzi i mówię "ale po co??sprawiać komuś ból?bo co?bo jestem (póki co silniejsza?mam przewagę??właśnie tak okazuje się swoją słabość". Dla mnie tez przemoc to temat rzeka....
|
|
#5014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Popieprzony ten świat. Ja co dziecka nie chcę mieć i nie wolno mi mieć z TŻem, to pewnie bym zaszła w ciążę raz-dwa. A Ci co chcą, to nie mogą zajść, a jak zajdą, to poronią. Dziwnie w niebie rozdzielają te bobaski Czasem tacy ludzie mają dzieci, którym ja bym psa nie dała pod opiekę, a co dopiero dziecka. A Ci porządni, którzy stworzyliby dziecku wspaniały dom, to nie mogą się doczekać...Co do Twojego guza, to po raz kolejny napiszę, że mocno wierzę w dzisiejszą medycynę. Na pewno uda Ci się wyleczyć. Poprosimy o fotki z TŻem. A tego, że zostajesz sama to strasznie współczuję. Biedactwo
|
|
#5015 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
ja też dziś 4 wychlałam
![]() Cytat:
każdy grosik się przyda,prawda?Cytat:
mój jak widać łysy ale mnie to zupełnie nie przeszkadza,a i On nie ma kompleksów więc luzik![]() Przykro mi bardzo że doświadczyłyście przemocy domowej... ja dostawałam lanie jak mama przychodziła z wywiadówki
|
||
|
|
|
#5016 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do mojego guza, to raczej sie nim nie martwię, jesli będzie się powiększał to go po prostu zoperują. On nie jest (podobno) złośliwy i bardzo rzadko daje przerzuty. Tylko leczenie w poczatkowej fazie strasznie uciążliwe Ale to już za mną ![]() No i fotki usze w nich porządek zrobić, bo nie moge się niczego doszukać :Pmam ten problem, ze przez te wszystkie lata mam chyba 4 zdjęcia z moim TŻ
|
|
#5017 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój jak wyłysieje to w końcu będzie gładki w jakims miejscu, bo ogólnie ma bardzo twardy i gęsty zarost :P i będę go całowac nie drażniąć okolic ust ![]() a ta druga fotka jakaś taka za bardzo....intymna przepadło :P
|
|
#5018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i wtedy własnie tak mi się spodobało, że koniecznie prawko na auto musiałam zrobić ![]() a jeśli chodzi o przemoc domową to jest to niestety dość powszechne zjawisko i to w domach o których byśmy nawet nie pomyśleli
|
|
#5019 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo podobają mi się obie fotki. Twój TŻ to ciekawe połączenie. Ma twarz bankowca, ekonomisty, takiego bardzo poważnego człowieka na bardzo poważnym stanowisku. A do tego długie włosy, czapka i baki. Już go lubię. I Twoje włosy też mi się bardzo podobają
|
|
#5020 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja byłam kiedyś na wakacjach na czereśniach było rewelacyjnie ![]() I przypomniało mi się teraz jak pod=szłam do pracy (zreszta mojej ostatniej). Malowałam bombki i ozdoby szklane. Kochałam pracę ,nienawidziłam klimatu I wtedy te dziewczyny szeptały między sobą, ze z takiej rodziny a za 5 zł/h pracuje Swoją drogą moge wstawić linka do stronki internetowej mojej byłej firmy i nie będzie to odebrane jako reklama??Chciałabym wam pokazac co malowałam
|
|
#5021 |
|
vel Turkusoowa :)
|
piękna fotka,zakochani
|
|
|
|
#5022 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ależ mi się humor poprawił ![]() ludzie odbierają go jako bardzo spokojnego, opanowanego człowieka. Mają do niego szacunek. Ja z kolei jestem roztrzepańcem "flower power" A ta pierwsza fotka to taka pokoncertowa gdzie TŻ odreagowuje stres :P---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Sarunieczko ja teraz jestem taka....czekoladowo-blond....i tak mi się za tymi rudościami tęskni..... magnetyczna uroda....hmmmm...tyle osób mi to mówi, ze chyba zacznę w to wierzyć Mój tż z kolei mówi, ze ja to taki elfik jestem :P a Anna antonina przypomina mi styrasznie polską aktorkę tylko kurczę nie wiem jak się nazywa...zaraz poszukam :P---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() a Anna Antonina przypomina mi Katarzynę Herman
|
|
#5023 |
|
Wtajemniczenie
|
A teraz Ty mnie zaskoczyłaś. Kilka osób mówiło mi, że przypominam Maję Ostaszewską. Ale pani Herman też niebrzydka
|
#5024 |
|
Zakorzenienie
|
Sarasfati czesć słonko ale dawno Cię tutaj nie było
mojego mężulka biora na oddział chirurgiczny będą go usypiać i usuwać trzy zęby które ma ukryte głęboko w szczęce , jak tego nie usunie to będą mu się robić torbiele i szczękościski
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-06 o 21:26 |
|
|
|
#5025 |
|
Rozeznanie
|
Resscue cześć !!!Tęskniłam za tobą
Miałam dziś na gg pisac do cię Bo na chwilkę sie pojawiłaś, ale w końcu dziecię moje kazało mi puzzle układać
|
#5026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co tam u ciebie laleczko słychać ?
|
|
#5027 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przynajmniej go usypiac będą...mój G miał rok temu usuwane chirurgicznie, tak, ze wszystko widział co się dzieje....i jeszcze mi naopowiadał o krwi i o tym jak mu sie dentystka wieszała "u zęba"
|
|
#5028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi to się zaraz przypomina jak mi usuwali guza z czoła , znieczulenie miejscowe ale jak przecieła skalpelem tkanki pod guzem to myślałam że się zesram , w ogóle samo wstrzyknięcie znieczulenia tak bolało ze byłam skłonna uciec
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-07-06 o 21:33 |
|
|
|
|
#5029 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A on tylko mówił "panikujesz, nic ci nie jest będziesz żyła, gorzej jakby nie bolało"![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
|
|
#5030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przed zabiegiem też się bałam, ale teraz mogę sobie wyrwać i pozostałe 3
|
|
#5031 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mi z kolei każdy mówił, ze przypomniam Jodie Foster cos wtym jest
|
|
#5032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5033 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#5034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#5035 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja się rozpłaczę na wejściu panikara jestem straszna..... dobrze by było, zebym na fotelu jak gdyby nigdy nic przytomność straciła....i ocknęła się po wszystkim
|
|
#5036 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiem ile trwał mój zabieg, ale w każdym bądź razie bardzo krótko. Nawet się na dobre nie zaczęło, a już się skończyło. Ale wiem, że trudno się nie bać przed
|
|
#5037 |
|
Rozeznanie
|
odważę sie napewno...tylko nie wiem kiedy... ![]() dziewczynki ja mam do was pytanie....troche mi głupio....może ja już stara jestem...ale ostatnio ciągle czytam np o facetach" JP", albo widze w necie jakies zdjęcie gdzie koleś ma napis na klacie JP.....kojarzy mi się z tym kilka skrótów....ale wyrokowac nie chcę mój tż ma w pracy młodego gościa, który tak jedzie z tekstami, że . Np tekst "wracałem do domu na autopilocie", albo "wyświetliłem się wczoraj na mieście", albo "wywaliłem wczoraj 3 kopeczki"...do szczęscia mi to niepotrzebne...ale za moich czasów
|
#5038 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, dziś już chyba się nie pokażę...
Trzymajcie jutro kciuki! Zaczynamy o 9, ale nie wiem, o której kończymy... Trzymajcie mocno
|
|
|
|
#5039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wracanie na autopilocie to u nas wracanie po pijaku, kiedy nie pamiętasz jak wróciłaś, ale jednak wróciłaś. A reszta niestety brzmi bardzo tajemniczo.
|
|
#5040 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a te kopeczki to po prostu butelki wódki .... ja jestem jednak zwolenniczką "zwyczajnej" mowy :P
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

Bo ja was tak nadrabiam i nadrobić nie mogę bo już już chce odpisywać 
pewnie Twój tata jest w jego wieku
G 600 km od domu.....tak mi jakoś smutno było, pogoda wcale się nie udała, miałam wszystkiego dość
Czasem tacy ludzie mają dzieci, którym ja bym psa nie dała pod opiekę, a co dopiero dziecka. A Ci porządni, którzy stworzyliby dziecku wspaniały dom, to nie mogą się doczekać...
ja dostawałam lanie jak mama przychodziła z wywiadówki
przepadło :P

co tam u ciebie laleczko słychać ?
A on tylko mówił "panikujesz, nic ci nie jest będziesz żyła, gorzej jakby nie bolało"
panikara jestem straszna..... dobrze by było, zebym na fotelu jak gdyby nigdy nic przytomność straciła....i ocknęła się po wszystkim