|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5371 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5372 |
Wtajemniczenie
|
elianko pieklam muffinki ale chcialam inne ciacha robic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5373 |
CraftMod
|
Igusiu, ładny avatarek.
Jako, że jutro już pewnie tu nie zajrzę, składam Wam wszystkim najlepsze życzenia z okazji Świąt Wielkiej Nocy, abyście spędziły go razem z bliskimi wam osobami, aby był to dla Was czas odpoczynku i radości. Pamiętajcie też, że istotą świąt nie są jajka czy zajączki, ale jest to pamiątka Zmartwychwstania Pańskiego. Wesołego Alleluja! |
![]() ![]() |
![]() |
#5374 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5375 |
Wtajemniczenie
|
Dla wszystkich przemiłych Wizażanek, Wesołych Świąt
![]() Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki. Gdy nikt nie widzi chorągiewką buja i beczy cichutko Wesołego Alleluja |
![]() ![]() |
![]() |
#5376 |
Zadomowienie
|
Wesołego Alleluja
![]()
#5377 |
Konto usunięte
|
życzę wszystkim wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, smacznego jajka, uśmiechniętego baranka w tym szczególnym dniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5378 |
Zakorzenienie
|
witam Kochane babeczki...właśnie odeszłam od stołu i mogę nadrobić zaległości na forum...zaraz przyjedzie TŻ i jedziemy do Sztutowa więc znowu 2 dni nie posiedzę...
na mój wątek wrzucę zaraz ostatnią partię tegorocznych jajek...pozdrawiam Was Serdecznie i życzę wesołych i spokojnych świąt... malijko gdzieś mi musiała wcześniej uciec wiadomość o Twoim wyjeździe...krufka wyjechała teraz Ty zwiewasz...nie dobrze
#5379 |
Wtajemniczenie
|
Wesołych świąt dziefcynki
![]() ![]() ![]() Kamilcia ... heh dobrze niedobrze jest sporo powodów dla których chcę wyjechać 1. chcę się uniezależnić ... nie lubię być zależna od kogoś np. w kwestii finansowej. Poza tym czuję że nadszedł czas ... częściej kłócę się z maminą ... 2. Zanim osiądę tutaj tak na stałe i zarosnę korzeniem chciałabym to i owo zobaczyć 3. No cóż język chciałabym dokształcić nabrać doświadczenia gdzieindziej w kwestiach zawodowych. Chciałabym poznać inne metody inną pracę ... wypracować może coś własnego. 4. Gdyby mi się udało to chciałabym z koleżankami otworzyć ośrodek tutaj w Polsce .... taki naprawdę dobrze wyposażony, tak żeby faktycznie dać możliwości dzieciakom. No i tak po krótce to chyba cała jakaś moja taka misja życiowa ![]() I uż wiem dlaczego tak chciałabym pracować z dzieciakami małymi ... bo to u nich zaczyna się proces wychowawczy ... nie cierpię przejmować po kimś czegoś (że tak brzydko to ujmę) bo np. na praktykach źle się czułam ... nie mogłam np. pozwolić sobie na swoje metody, bo dzieciaki były inaczej prowadzone i szczerze powiedziawszy częściej miały mnie w tyłku niż cokolwiek innego.
#5380 |
Zadomowienie
|
Witam was dziewczyny
![]() ![]() ![]()
#5381 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 1. czy ciężko się pracuje 2. ile czasu musisz spędzać roznosząc ulotki? 3. czy zatrudniają <18? 4. ile dają 5. gdzie powinnam się zglosić żeby roznosić ulotki? pytam bo sama chciałabym trochę zarobić, a za poważniejszą pracę jeszcze się nie biorę, bo nie jestem pełnoletnia ![]() ale jestem happy ![]() właśnie ściągam simsy 2. już nie mogę się doczekać grania xD szkoda że nigdzie w necie się nie da grać, bo giereczka jednak trochę miejsca zajmuje:/ ale to jedyna wada tej gry moim zdaniem ![]() Edytowane przez 788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5 Czas edycji: 2007-04-08 o 14:17 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#5382 |
Zadomowienie
|
![]()
Tatty bo Cię o piractwo posądzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5383 |
Zadomowienie
|
Tatty
1. No zależy czy jesteś w formie ![]() ![]() 2. Tutaj dużo zależy od firmy, u mnie płacą za godzinę, więc musisz spędzić przynajmniej godzine na roznoszeniu, lub rozklejaniu ulotek, żeby coś zarobić ![]() 3. Skoro mnie przyjeli to widocznie tak ![]() 4. U mnie to jest tak: 4zł za 1h roznoszenia ulotek, a 5zł za rozklejanie na np. słupach. Słyszałam ostatnio od koleżanki, że w lukasie płacą nie za 1h, tylko za to ile rozniesiesz tych ulotek, więc widocznie różnie to bywa. 5. Chyba najczęściej ludzi do roznoszenia ulotek szukają w kredytach, więc ja na twoim miejscu popytałabym się po takich właśnie biurach ![]() Też lubię simsy 2, ale ostatnio mi się nie chciało, więc odinstalowałam, a miałam razem z dodatkiem zwierzaki ![]() ![]()
#5384 |
Zakorzenienie
|
a ja sobie czasem w necie poklikam i tez jakaś kaska wpadnie
![]() a simsy też mam na kompie tylko nie mam czasu grać ![]()
#5385 |
Konto usunięte
|
ehh, jakie tam piractwo
![]() ![]() a skoro piszemy już o grach, to słyszałam w telewizji, że jest jakaś wirtualna symulująca prawdziwe życie. coś w rodzaju giełdy - inwestujesz prawdziwe pieniądze, pracujesz jakoś jak w simsach ludkiem, no i albo zyskujesz albo tracisz kasę... t-girl - a pracę dostałaś z jakiegoś banku? no bo jeśli tak, to gdzie trzeba się zglosić żeby dostać pracę? no bo chyba nie podejdę do okienka i nie spytam czy jest jakaś praca dla niepełnoletniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5386 |
Wtajemniczenie
|
Tatty ale instalujesz ściąganą ;P
#5387 |
Zadomowienie
|
Tatty to jest strona tej firmy http://www.kredyty-chwilowki.pl/
![]() ![]()
#5388 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
czesc dziewuszki
![]() ![]() ![]() chemia zaliczona!!! ![]() bydgosiu dziekuje za karteczke i nawzajem ![]()
#5389 |
Zadomowienie
|
Brawo Owieczko !
![]() ![]()
![]() |
#5390 |
Zadomowienie
|
![]()
Owieczko gratuluje
![]() Hej dziewczyny wracajcie na wizaż ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5391 |
Raczkowanie
|
czesc Dziewczyny, moge sie tu wcisnac?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5392 |
Konto usunięte
|
owieczko - gratuluję
![]() ![]() witam nową osóbkę na wątku ![]() Blue - a o co chodzi - chcesz coś naszyć na bolerko czy sama zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5393 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Ehh święta święta i po świętach ... a te święta przeszły niepostrzeżenie przy uzupełnianiu praktykowych teczek i robieniu referatu z technologii informacyjnej. Jeszcze muszę napisać jeden referat przygotować lekcję na sobotę i wtorek. i skończyć badania do pracy. Istne zawirowanie
![]() |
#5394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie wrócilismy sobie ze spaceru w lesie i przywieźlismy wode ze źródełka. J czuje się lepiej i chciał się trochę przewietrzyć. Takie świąteczne dni uwielbiam kiedy mogę robić co chcę, a nie co muszę czy to co wypada. Mieliśmy inne plany co prawda, ale choć się zmieniły to czas z moimi chłopakami był (i jest nadal) fajny. J teraz sobie śpi, a ja na chwilkę wpadłam tu aby Was pozdrowić świątecznie Kochaniutkie moje. ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5395 |
Raczkowanie
|
tatty hej
![]() Blue ja zachorowalam na czerwona torebke w biale groszki, kupilam material i moja mama nie chce mi dac maszyny, bo mowi ze jej zepsuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5396 |
Wtajemniczenie
|
hejcia kobitki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5397 |
Raczkowanie
|
igusia13 sie wszyscy chyba porozjezdzali na Swieta :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#5398 |
Zakorzenienie
|
hejka Dziewczyny właśnie wróciłam do domku, jestem obżarta i zmęczona, dziękuję Wszystkim za wspaniałe życzenia
![]()
#5399 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5400 |
Zadomowienie
|
![]()
Tatty - chodzi mi o dziergane bolerko z kapturem
![]() Twinkle_ - witam na plotkowym, hmm czerwona torebka w groszki namów mamę może Ci uszyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.