|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5491 |
Zadomowienie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Witam panienki.Związki na odległość brr.. wogóle związki są mi obce.Totalnie obce
![]() ![]()
#5492 |
Zakorzenienie
|
tylko w sprawach zwiazkowych ja mam wizje katastroficzne że wyjedzie a jak wróci to..... ach a kysz złe myśli a kysz ja też jestem zazdrośnica
![]()
#5493 |
Raczkowanie
|
thougful-girl tata? xD
to mama w takim razie uczy jak zrobic polke na narzedzia? ![]() nie no, gratki takiego taty ![]() ![]() a co do zwiazkow... ja chyba jakas dziwna jestem... wiekszosc osob w tym wieku to wychodzi z zalozenia "jak nie ten, to nastepny", a ja? szukam idealu... jak pokocham to juz na zawsze... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Twinkle_ Tata jako syn krawcowej musi umieć choć trochę szyć na maszynie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5495 |
Konto usunięte
|
ehh, mi związki też nie są najbliższe. szczególnie po ostatnim...
chodziło mi o szycie ciuchów. chociaż też chciałabym wiedzieć jak ozdobić taki ciuch, bo jak zaczęłabym jakieś koraliki czy cekiny naszywać, to więcej by było pewnie poplątanej nitki widać niż ozdóbek xD a do takich związków na odległość to ja wolę podchodzić z dystansem... jak mam jeszcze wybór (czyli jestem niezaobrączkowana i bez dzieci) to raczej nie wiązałabym dłuższych planów życiowych w takim związku... |
![]() ![]() |
![]() |
#5496 |
Raczkowanie
|
thougful-girl ooo a to Ci dopiero
![]() a moja mama nie jest krawcowa, a takie rzeczy szyje, ze glowa mala xD jak mi sukienke na komers sprawila, z bolerkiem, to szczena wszystkim na sali opadla ![]() tatty forum wizaz ---> zrob to sama ---> druty igla i szydelko ![]() ![]() poza tym jest jeszcze Wujek Google, tylko ze tam Ci przy okazji wyskoczy tysiac niepotrzebnych stron ![]() ale popros mame, babcie (albo tate thougful-girl ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5497 |
Wtajemniczenie
|
Ehh dziewczyny ... widzę, że tematy związkowe się włączyły. Porażka na całej linii w tej sferze ... a dodatkowo teraz wpadłam jak śliwka w kompot bo mi się spodobał taki jeden z przypadku w zasadzie (pracuje w kiosku kebabu obok mnie i jak raz wracałam ze sklepu to kukał zza rolety ... nie ma jak ciekawość kobiety ehh).
Dobijcie mnie ![]()
![]() |
#5498 |
CraftMod
|
Twinkle_, wcale dziwna nie jesteś, ja podchodziłam do tej sprawy w ten sposób: nie chcę wielu przelotnych związków, marnować czasu, tylko tego jedynego "księcia", no i Bóg dał mi taki prezent. To był pierwszy z którym na poważnie byłam i myślę że ostatni. Chyba, ze śmierć nas rozłączy.
Cóż, taka idealistka jestem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5499 |
Zadomowienie
|
Mój tata jest człowiekiem wszechstronnie uzdolnionym
![]() ![]()
#5500 |
Raczkowanie
|
malijka chwytaj okazje
![]() ![]() poza tym jedno spotkanie zwiazku nie czyni ![]() ![]() nirshya.dwbh ja tez... i jestem pewna tego, ze jedyna osoba ktora pokocham, bedzie moj maz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5501 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5502 |
CraftMod
|
Twinkle_, to dobrze, ze nie jestem jedyna, która ma takie zdanie. U mnie to po 2 latach znajomości skończyło się obrączkowaniem.
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o związki na odległość, to jest w nich o wiele trudniej. Ja bym raczej nie chciała, ale różnie to bywa, amor różnie strzały wypuszcza... Na dziś już kończę. Kolorowych senków kochane. ![]() Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2007-04-12 o 20:23 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#5503 |
Raczkowanie
|
tatty jesli jestes kompletnie zielona to poogladaj jak pozszywane sa najprostsze bluzki, spodnie, spodnice, w Twojej szafie
![]() ![]() ![]() ![]() nirshya.dwbh noo to ja Ci powiem jeszcze, ze w zwiazku z zaspokajaniem swoich potrzeb, no... kopulacyjnych ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5504 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie twórcze osóbki ![]()
#5505 |
Zadomowienie
|
![]()
No proszę Malijko "motylki" się pojawiły ?
![]() Nirshya.dwbh - dobranoc Bydgoszczanko - cieszę się, że Twoje święta były udane nic tylko życzyć takich samych za rok ![]() Hejaszku - cieszę się, że ze zdrówkiem już OK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5506 |
Zakorzenienie
|
bydgoszczanko a ja dzisiaj o tobie myślałam
![]()
#5507 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() I to jakie motylki, jak wracam z zajęć to zanim zobaczę to już mi serce kołata ... ahhh noo tego mi było mało ot co.
![]() |
#5508 |
Zakorzenienie
|
dziewuszki wszystkie dobre myśli dziś w moim kierunku przydadzą się na egzamin
#5509 |
Wtajemniczenie
|
Dobre myśli w Twoją stronę Sol
![]() A w moją proszę jutro ![]()
![]() |
#5510 |
Zakorzenienie
|
Sol. trzymamy kciuki
![]() a co do związków.. hmm. jak byłam jeszcze młodziutka to robiłam mnóstwo nie do końca przemyślanych rzeczy, których teraz żałuje.. no ale cóż "błędy młodości", każdy ma jakieś... teraz spotkałam księcia z bajki i jestem szczęśliwa jak fretka, czego każdemu zycze ![]()
#5511 |
CraftMod
|
Solagne, dołączam sie do trzymania kciuków.
elianko cieszę się, że spotkałąś księcia, oby po jakimś czasie nasi księcia nie okazali się wstrętnymi ropuchami ![]() malijko wreście pies się dotleni porządnie, jak częściej chodzi na spacery ![]() bydgoszczanko cieszę się, ze twoje święta były udane. Twinkle_ jak na te czasy masz dość niecodzienne podejście, ale ja jestem za. Taki klejnocik dostać w prezencie, chyba już nic lepszego być nie mogło. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5512 |
Wtajemniczenie
|
Eli też chciałabym spotkać tego jedynego ehhh ...
Nirshya i to jak na tyle się przyzwyczaił że mnie nie ciągnie ![]() Nirshya no cóż Twinkle ma podobne podejście do mnie ... gdyby coś to tylko z facetem, którego byłabym pewna ... cyba dlatego niktze mną nie może wytrzymać ![]()
#5513 |
Zakorzenienie
|
hehe ja szukałam że tak powiem bardzo aktywnie
![]() ![]() miałam kiedyś chłopaka 5 lat i jakoś nie byłam pewna.. nie mogłam sobie wyobrazić wspólnego życia z nim.. potem okazał się wstrętnym ropuchem.. i bardzo dobrze. Kiedy poznałam swojego G. to bardzo szybko wiedziałam już na pewno, że to TEN JEDYNY. Dlatego uważaam, że albo się to po prostu wie, albo to nie ten.. wiecie co dziewuszki..? mam strasznego lenia. nic mi sie nie chce tworzyć ani się uczyć, to przeslenie wiosenne działa na mnie depresyjnie. Całe dnie spędzam owinieta kocem czytając książki... mam nadzieje, że wena twórcza mi wróci...
#5514 |
CraftMod
|
elianko ja też mam trochę lenia, ale więcej w tym braku czasu. a na lenia to baty trzeba spuścić, o tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5515 |
Raczkowanie
|
ja tam wychodzę z założenia, że od czasu do czasu trochę lenia nie zaszkodzi
![]() w końcu leń mija i energia wstępuje taka, że nie wiadomo za co się złapać, hihi a co do chłopów - podpisuję się wszystkimi łapkami pod stwierdzeniem, że "to się po prostu wie" i tyle w zeszłym roku np mieliśmy z moim TŻ poważny kryzys - właściwie to już wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały, że nasze drogi się zupełnie rozeszły, ale jakiś malutki głosik w środku mi mówił, że to przecież WŁAŚNIE TEN - minęło trochę czasu i teraz twierdzę, ze ten straszny czas bardzo nas wzmocnił i uświadomił jakimi skarbami jesteśmy dla siebie wzajemnie ![]()
#5516 |
CraftMod
|
Dobrze, ze jakoś przetrwaliście te trudne chwile, bo wiele osób rezygnuje, fakt, że nie zawsze ta druga osoba jest tego warta.
thougful-girlgratuluję uzdolnionego taty Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2007-04-13 o 09:56 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#5517 |
Zakorzenienie
|
witam moje panie...co do związków na odległość to ja wpadłam w to akurat przed wyjazdem na studia...czasem zastanawiam sie po co mi to było...tak to bym poszalała i wogóle...ale za chwile sie otrząsam i ciesze sie z tego co mam...
kalima tak jak u Ciebie zeszły rok a dokładnie ok 3 miesięcy były tragiczne...kryzys jak nigdy...już się wszytko kończyło, ale przetrwaliśmy i powtarzam cały czas że jak ma być tak jak jest teraz to ja sie nawet zgadzam na kryzys raz na 3 lata... ![]() co do wianuszka to też miałam kiedyś takie zdanie, będę trzymaćććććććć....kolega mi powiedział "nie bierze się kota w worku" Twinkle uwierz mi że jak dojdziesz do tego że to jest ten i koniec będziesz prowadziła z sobą dużą wojnę, chyba że trafisz na takiego mężczyznę który też będzie ostro obstawał przy czystości...
Edytowane przez kamilcia_w Czas edycji: 2007-04-13 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#5518 |
Zakorzenienie
|
Ufff, przeczytałam wszystko i już jestem na bieżąco
![]() hejasz, cieszę się, że wracasz do zdrowia ![]() sol, Fajnie, że ktoś o mnie myśli ![]() ![]() ![]() Twinkle, buciki extra ![]() malijko, super,że masz motylki, to super uczucie ![]() ![]() ![]()
#5519 |
Zakorzenienie
|
bydgoszczanko wielki buziek dla ciebie ( byłam w skrzynce na listy) i dzięki dziewczyny ZDAŁAM!!!!!
#5520 |
Konto usunięte
|
a ja siedzę na informatyce przy kompie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.