plotkowy dla ludzi tworzacych;) - Strona 185 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Notka

Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-13, 14:12   #5521
nirshya.dwbh
CraftMod

GG do nirshya.dwbh
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)

Solagne bardzo się cieszę. Gratuluję!

nirshya.dwbh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-13, 15:01   #5522
Couver de Neige
Zadomowienie

GG do Couver de Neige

SOL-BRAWOOO!!
malijko jesli pracuje w budce z kebabami no to ja bym poszła zjeść kebab
Co do facetów.Kocham się w jednym u którego nie mam szans.Pozatym w szkole zaden mnie nie lubi..ech moz e to prze zemnie moze przez NIĄ? nie wiem
Couver de Neige jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-13, 15:01   #5523
malijka
Wtajemniczenie

GG do malijka

Sol gratulacje

Asiu nie lubię motyli w brzuchu już dawno tak nie miałam (ojjjjj dawno) bo wtedy jestem totalnie rozkojarzona. Nie lubię gdy mnie coś tak absorbuje.
Stary 2007-04-13, 15:03   #5524
tysia_15
Chi~

GG do tysia_15

Cytat:
Napisane przez Couver de Neige Pokaż wiadomość
Witam panienki.Związki na odległość brr.. wogóle związki są mi obce.Totalnie obce mam zamiar nawet wraz z moją panią od hostorii zostać starą panną
spokojnie, znajdziesz swojego jedynego

Cytat:
Napisane przez malijka Pokaż wiadomość
Ehh dziewczyny ... widzę, że tematy związkowe się włączyły. Porażka na całej linii w tej sferze ... a dodatkowo teraz wpadłam jak śliwka w kompot bo mi się spodobał taki jeden z przypadku w zasadzie (pracuje w kiosku kebabu obok mnie i jak raz wracałam ze sklepu to kukał zza rolety ... nie ma jak ciekawość kobiety ehh).
Dobijcie mnie
nie dobijamy tylko trzymamy kciuki, zagadaj do niego mali! zobaczysz że będzie ok

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny . Jakoś nie mogę przejść przez te wszystkie strony, które napisałyście zabiegana ostatnio jestem. Święta spędziłam w tym roku w gronie moich najbliższych ( mąż i syn) i wiecie , to były najlepsze święta do tej pory . Byliśmy na spacerach, graliśmy w kalambury ( naśmialiśmy się nieźle ). W drugi dzień mieliśmy gości i ogólnie było super, super, super .
Pozdrawiam wszystkie twórcze osóbki .
super, cieszę się że swięta minęły dobrze, i życzę tak samo udanych kolejnych, i kolejnych, i kolejnych...

Cytat:
Napisane przez elianka Pokaż wiadomość
wiecie co dziewuszki..? mam strasznego lenia. nic mi sie nie chce tworzyć ani się uczyć, to przeslenie wiosenne działa na mnie depresyjnie. Całe dnie spędzam owinieta kocem czytając książki... mam nadzieje, że wena twórcza mi wróci...
to chyba zaraźliwe.mnie też sie nic nie chce tylko bym przed kompem siedziała, ewentulnie bym spała

Cytat:
Napisane przez solagne Pokaż wiadomość
bydgoszczanko wielki buziek dla ciebie ( byłam w skrzynce na listy) i dzięki dziewczyny ZDAŁAM!!!!!
Wielkie gratulacje!

a wracając do tematu "zakochania" to powiem wam że lepiej nie mieć chłopaka, niż mieć natrętnego "fana" który ciągle wysyła sms, zagaduje itd, a tak naprawde jest cóż tu mówić - niefajny. uwierzcie i przez niego nie mogę sobie nikogo "znależć" bo wszyscy myślą że z nim jestem xD

Zobacz, co słychać na moim blogu
tysia_15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-13, 15:11   #5525
malijka
Wtajemniczenie

GG do malijka

Tysiu ... niestety jestem względem nieznanych facetów nieśmiała potrafię spojrzeć w oczy i wytrzymać, ale zagadać ..... język kołkiem staje.

Couver hmm możekiedyś nakebaba pójdę

W zasadzie są dwie rzeczy, które mogłyby mnie zatrzymać w Polsce - studia magisterskie i tż
Stary 2007-04-13, 15:20   #5526
nirshya.dwbh
CraftMod

GG do nirshya.dwbh

tysiu co do natrętnego fana to się zgadzam, dość denerwujące to. Ja kiedyś takowego miałam, zupełnie mi się nie podobał, ale jakoś go spławiłam, ale to dawno już było

Stary 2007-04-13, 16:00   #5527
kamilcia_w
Zakorzenienie

GG do kamilcia_w

soluś gratuluję...
malijko
nie lubisz motyli w brzuchu?... piękny stan...i nie poddawaj sie tak szybko...kebaby są super...trzymam kciuki...

nowa karteczka 27.10
kamilcia_w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-13, 17:56   #5528
tysia_15
Chi~

GG do tysia_15

Cytat:
Napisane przez nirshya.dwbh Pokaż wiadomość
tysiu co do natrętnego fana to się zgadzam, dość denerwujące to. Ja kiedyś takowego miałam, zupełnie mi się nie podobał, ale jakoś go spławiłam, ale to dawno już było
z tym, to nie takie proste xd on nie kapuje że go nie lubię

Stary 2007-04-13, 18:14   #5529
malijka
Wtajemniczenie

GG do malijka

Kamilcia to nie tak, lubię, ale nie lubię zawodów, nie lubię tego stanu, bo wtedy mam problemyz koncentracją ... myślę nie o tym co trzeba. Codziennie chodzę z psiakiem tą samą trasę obecnie żeby iść obok w jedną i obok w drugą stronę. Bo kurcze mam nadzieje. A że nie jestem pewna siebie wręcz ciągle mam wrażenie, że jestem jakaś taka, że nikt mnie nie chce.

Jutro lekcja, troszkę się stresuję ... mam nadzieje, że będzie ok
Stary 2007-04-13, 18:28   #5530
igusia13
Wtajemniczenie

tysiu wlasnie dzis kupilam sobię piżamę z takim wzorkiem jak masz avatarek hehe . byla taka śmieszna to wzielam .
igusia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-13, 19:04   #5531
Twinkle_
Raczkowanie

nirshya.dwbh a no i ja wychodze z takiego zalozenia

kamilcia_w wiem o tym... i boje sie, ze sie zlamie... ale mam nadzieje ze on do tego nie dopusci tak samo powiedzial moj kolega: "juz malo nam braklo, ale w przeciwienstwie do innych dziewczyn, ja naprawde kocham i wiem ze bedziemy mieli na wszystko czas"

malijka motylki w brzuchu, to dobry znak! sproboj sie na niego patrzec i usmiechnac delikatnie, tak tajemniczo albo pusc mu oczko xD i idz na kebab
a na lekcji powodzenia ja Ci powiem ze jutro do mnie przyjezdza kolega znad morza, nie widzielismy sie od wakacji, a tam ostro krecilismy tez sie bardzo stresuje

Solagne gratki

bydgoszczanka dziekuje
Twinkle_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-13, 19:16   #5532
malijka
Wtajemniczenie

GG do malijka

Cytat:
Napisane przez Twinkle_ Pokaż wiadomość
malijka motylki w brzuchu, to dobry znak! sproboj sie na niego patrzec i usmiechnac delikatnie, tak tajemniczo albo pusc mu oczko xD i idz na kebab
a na lekcji powodzenia ja Ci powiem ze jutro do mnie przyjezdza kolega znad morza, nie widzielismy sie od wakacji, a tam ostro krecilismy tez sie bardzo stresuje
Ohhh jak dobrze, że mój kolega mnie nie odwiedza ... a w zasadzie mój były ... bo między nami zawsze coś było, ale to nie w tym kościele będzie grać .

Hmm no tak jesli nie wyjdzie z tym oczkiem albo uśmiechem to zawsze mogę przestać chodzić tamtędy, albo ignorować wsio hehe.

A co do lekcji nie dziękuję co by nie zapeszać ... ehh ciężkie to będzie bo mam dużo do gadania i pytania. Mam nadzieje, że załapią po praktach jestem zmęczona i mi wszystko wisi tak naprawdę. Psychiczne wycieńczenie jest zdradzieckie dla nauczyciela.
Stary 2007-04-13, 19:16   #5533
Couver de Neige
Zadomowienie

GG do Couver de Neige

Cytat:
nirshya.dwbh a no i ja wychodze z takiego zalozenia

kamilcia_w wiem o tym... i boje sie, ze sie zlamie... ale mam nadzieje ze on do tego nie dopusci tak samo powiedzial moj kolega: "juz malo nam braklo, ale w przeciwienstwie do innych dziewczyn, ja naprawde kocham i wiem ze bedziemy mieli na wszystko czas"

Solagne gratki

bydgoszczanka dziekuje
Dziewczyny macie moze ksiażke do niemieckiego WAS IST LOS?do II klasy pilnie mi jest potrzeba.Moja przyjaciólkaa ogromne ogromne kłopoty.W weekend ma przepisać KSIĄZKE I ĆW!! i poprawić 10 pał w tdzien.jej mama chce ją przenieść.RATUNKU ;(;(
Stary 2007-04-13, 19:22   #5534
malijka
Wtajemniczenie

GG do malijka

Ja mam tylko Sowiso ... więc nie pomogę niestety. Ale się dziewczyna wkopała
Stary 2007-04-13, 19:26   #5535
Couver de Neige
Zadomowienie

GG do Couver de Neige

wkopała się.Ale nie znacie jej mamy i jej sytuacji więc blagam nie oceniajcie ej tak negatywnie.Jakbyście mialy na głowie cały dom 3 braci,kroliki i milion innych spraw to teżbyscie czasu na nauke nie miały O____O
Stary 2007-04-13, 19:37   #5536
malijka
Wtajemniczenie

GG do malijka

Ale ja jej nie oceniam Couver ... w której linijce Ty to widzisz? Ja tylko powiedziałam, że się wkopała współczuję, bo nie będzie łatwo jej tego nadrobić.
Stary 2007-04-13, 19:46   #5537
tysia_15
Chi~

GG do tysia_15

Cytat:
Napisane przez igusia13 Pokaż wiadomość
tysiu wlasnie dzis kupilam sobię piżamę z takim wzorkiem jak masz avatarek hehe . byla taka śmieszna to wzielam .
o, jak fajnie

Cytat:
Napisane przez Couver de Neige Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie moze ksiażke do niemieckiego WAS IST LOS?do II klasy pilnie mi jest potrzeba.Moja przyjaciólkaa ogromne ogromne kłopoty.W weekend ma przepisać KSIĄZKE I ĆW!! i poprawić 10 pał w tdzien.jej mama chce ją przenieść.RATUNKU ;(;(
ja mam tylko der die das... biedna dziewczyna, współczuję jej... tymbardziej że ostatnio wiem co to znaczy nie mieć czasu nawet na naukę

Stary 2007-04-13, 19:56   #5538
Twinkle_
Raczkowanie

malijka no dokladnie co masz do stracenia?
no zobaczymy co to bedzie jak przyjedzie... teraz go juz znam zdecydowanie lepiej, wiec tez inne podejscie... aczkolwiek no fajny jest fajny... ( http://www.fotka.pl/profil/AbandonedByAngel/ )
a w lekcje postaraj sie wlozyc troche serca i uczucia - to zdecydowanie lepsze niz bezsensowne prowadzenie zajec, mimo iz sie starasz... daj cos "od siebie", z wnetrza, a zobaczysz ze bedzie dobrze ja tak zawsze robie jesli mam cos przedstawiac, recytowac, itp i naprawde jest super chodzi o to, zeby innych zainteresowac, nie czytac na sucho - lepiej mowic czasem nawet troszke sie zakopujac w tym wszystkim, niz bezsensowie recytowac wykuty na pamiec tekst z kartki, czy tez realizowac oschle program... powodzenia

Couver de Neige o rany... masakra ja niestety nie mam tej ksiegi ;/
Stary 2007-04-13, 20:05   #5539
malijka
Wtajemniczenie

GG do malijka

Cytat:
malijka no dokladnie co masz do stracenia?
no zobaczymy co to bedzie jak przyjedzie... teraz go juz znam zdecydowanie lepiej, wiec tez inne podejscie... aczkolwiek no fajny jest fajny... ( http://www.fotka.pl/profil/AbandonedByAngel/ )
a w lekcje postaraj sie wlozyc troche serca i uczucia - to zdecydowanie lepsze niz bezsensowne prowadzenie zajec, mimo iz sie starasz... daj cos "od siebie", z wnetrza, a zobaczysz ze bedzie dobrze ja tak zawsze robie jesli mam cos przedstawiac, recytowac, itp i naprawde jest super chodzi o to, zeby innych zainteresowac, nie czytac na sucho - lepiej mowic czasem nawet troszke sie zakopujac w tym wszystkim, niz bezsensowie recytowac wykuty na pamiec tekst z kartki, czy tez realizowac oschle program... powodzenia

Couver de Neige o rany... masakra ja niestety nie mam tej ksiegi ;/

1. Ahh fajny, ale nie w moim typie ... nie wiem czemu ale lubie takich .... niegrzecznych chłopców zarościk ... itp
Chociaż PanKebab zarostu nie ma, ale tee oczy takie niebieskie

2. Zawsze daje coś z siebie ... jutro będziemy robić herbatkę (będą odmierzać pół litra hehe) na wprowadzenie buteleczki z kolorowymi korkami (papierowe) i muszą ułożyć według kodu (pasek z prosotkątami jak butelki powinny pokolei być przyklejone)
Bęę pokazywać o,5 litra i pół litra dwa kolory czerwony jeden i drugi niebieski i połączenia pół i pół daje fioletowy litr .
Także super

Poza tym zawsze jestem pogodna raz na 3tyg. praktyce jedna uczennica moja powiedziała, że ja zawsze mam dobry humor. Powiedziałam, że pewnie bo życie jest piękne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-13, 20:25   #5540
Blue_Lady
Zadomowienie

Smile Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)

Couver de Neige - ja chyba miałam ale nie jestem pewna chyba wyniosłam do piwnicy skoczę poszukać zaraz
Solagne - gratuluję napisze "wiedziałaaaam"
Kupiłam sobie waniliowy body spray mniaaam !
Przed chwilką przeczytałam "przebicie samemu języka" totalna głupota ! chciałam napisać niech sobie sama mózg przekłuje ale się powstrzymałam ;p nerwy mnie biorą jak czytam takie głupoty... :P
Malijko - "PanKebab" hehe

Licencjat obroniony czas na relaks
Powrót na forum
Blue_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-13, 20:30   #5541
malijka
Wtajemniczenie

GG do malijka

Waniliowy mniam

Ehh też czytałam własnie to o przebijaniu języka. Jakaś nastka z chęcia na bycie kimś innym.

Noo co tak prościej Mr.Kebabo
Stary 2007-04-13, 20:40   #5542
kamilcia_w
Zakorzenienie

GG do kamilcia_w

Blue aż się zaśmiałam...ty nerwus jesteś....ale ja też tak zareagowałam stad ten mój uśmiech...

oki jakby ktoś szukał jestem na dole kolorowych senków Wam życzę...papa

nowa karteczka 27.10
kamilcia_w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-13, 20:46   #5543
Twinkle_
Raczkowanie

malijka no mi tam w sumie sie podoba chyba :P na zywo lepszy zdecydowanie bardziej niegrzeczny... jemu blizej do diabelka [oooo tak!] niz aniolka... :P
co Ty wlasciwie za lekcje przeprowadzasz?
i swietnie, ze sie w to angazujesz

Mr.Kebabo

a co do kolczykow: jak ja bylam w 1 gim, to takie 3 dziewczyny z 3 klasy sobie przebily agrafkami pepki ;|
Stary 2007-04-13, 21:13   #5544
malijka
Wtajemniczenie

GG do malijka

Cytat:
malijka no mi tam w sumie sie podoba chyba :P na zywo lepszy zdecydowanie bardziej niegrzeczny... jemu blizej do diabelka [oooo tak!] niz aniolka... :P
co Ty wlasciwie za lekcje przeprowadzasz?
i swietnie, ze sie w to angazujesz

Mr.Kebabo

a co do kolczykow: jak ja bylam w 1 gim, to takie 3 dziewczyny z 3 klasy sobie przebily agrafkami pepki ;|
No wiesz ... ja chyba zresztą jestem za stara Nie no tak serio .... zawsze mi się podobali faceci z lekkim zarostem bruneci ... Mr Kebabo też jest brunetem ale zarostu nie ma. :P i bardzo śmieszne ksywkę nadałam bo ileż mozna mówić chłopak z budki kebabowej :P zaaaa długie :P

A lekcja ... matematyka klasa 4 SP szkoła specjalna
Jestem na olgiofrenopedagogice rok III obrona licencjatu za 2 miesiące praktykuję się w szkołach specjalnych z dziecmi upośledzonymi umysłowo w tym roku rzucili nas do 4-6 sP i gimnazjum . Gimnazjaliści są suuuper
Angażuję się ... tzn wiem że gdybym była nauczycielką na codzień to w 100% bym nie robiła dzień w dzień takich rzeczy bo bym wysiadła po miesiącu pewnie. Ale wiadomo że z czasem gdy staż wzrasta to jednego roku można przygotować dwa tematy takie na tydzień a w następnym roku dwa dodatkowe ... itp itd. potem tylko pracować na tym co się ma i ewentualnie modyfikować. Poziom ustawiać do uczniów.

Wiesz uczniowie wymagają wiele od nauczyciela czasami sami nie dając nic z siebie ... ale nauczyciel też nie zawsze może dać siebie na 100% bo to naprawdę dużo czasu zajmuje. Ehh będąc nauczycielem oceniam swoje postępowanie ze szkoły w bardzo krytyczny sposób, bo wiele się wymaga ale nie ułatwia się sprawy.
Stary 2007-04-13, 21:35   #5545
elianka
Zakorzenienie

Sol gratulacje! ja jestem u rodziców, mam mało czasu na net, więc macie być grzeczne!!! prosze ładnie obiecać moderatorowi
Stary 2007-04-13, 21:40   #5546
hejasz
Zakorzenienie

GG do hejasz

Solagne gratuluję! Zdolniacha+Pracuś daje wyniki. Powodzenia na kolejnych stopniach maratonu.
1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia.

Cichy kącik hejasz

Papierowy kącik hejasz
hejasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-13, 21:49   #5547
Blue_Lady
Zadomowienie

Smile Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)

Couver de Neige - niestety mam tylko z I klasy
Taaak... ja to jestem straszny nerwus a w szczególności jak czytam takie pierdoły
Hejasz - no nareszcie jesteś... co tam :P ?
Elianko - obiecuję

Licencjat obroniony czas na relaks
Powrót na forum
Blue_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-13, 21:56   #5548
hejasz
Zakorzenienie

GG do hejasz

Blue jestem, jestem. Jednak wpadłam w wir porządkowania domowiska i doprowadzenia wszystkiego do poziomu kobiecego. Mam nadzieje umyć jutro okna. Trochę to zajmuje mi czasu, ale takiej frajdy to mi porządki nie sprawiału już dawno. Dwa miesiące "nicnierobienia&quot ; zrobiły swoje. Teraz cieszy mnie najmniej przyjemne zajęcie jakim jest mycie kibelka.
1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia.

Cichy kącik hejasz

Papierowy kącik hejasz
hejasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-14, 07:05   #5549
thougful-girl
Zadomowienie

Dzień dobry, jest tu kto ?

Malijko zamiast cał czas mówić Mr.Kebabo , lepiej by było poznać jego imię

Couver niestety ma tylko Deutch Aktuell, czy jakoś tak.

Sol moje gratulacje!

Hejasz
witam, też cię nie widziałam tu ostatnio

thougful-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-14, 08:25   #5550
nirshya.dwbh
CraftMod

GG do nirshya.dwbh

Witajcie!
Couver nie mam książek z niemca, bo się go nie uczyłam
hejasz znam to. Ja po wręcz całodobowej opiece nad dzieckiem z przyjemnością robie inne rzeczy. Dobrze czasem takiej odmiany zaznać, bo z małym to truudno, mała blyskawica.
A propo wątku o dziurawieniu języka, jak dla mnie głupota totalna. Może nie powinno mnie dziwić, ale czasami dziwi, jak widzę dyskusję do czegoś co było już rok czasu temu i dziewczyna już pewnie jest po, albo zrezygnowała. No chyba, ze ma to służyć ostrzeżeniu innych.

Edytowane przez nirshya.dwbh
Czas edycji: 2007-04-14 o 08:55 Powód: dopisek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości