|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5521 |
CraftMod
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Solagne bardzo się cieszę. Gratuluję!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5522 |
Zadomowienie
|
SOL-BRAWOOO!!
malijko jesli pracuje w budce z kebabami no to ja bym poszła zjeść kebab ![]() Co do facetów.Kocham się w jednym u którego nie mam szans.Pozatym w szkole zaden mnie nie lubi..ech moz e to prze zemnie moze przez NIĄ? nie wiem ![]()
#5523 |
Wtajemniczenie
|
Sol gratulacje
![]() Asiu nie lubię motyli w brzuchu już dawno tak nie miałam (ojjjjj dawno) bo wtedy jestem totalnie rozkojarzona. Nie lubię gdy mnie coś tak absorbuje.
#5524 | |||||
Chi~
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a wracając do tematu "zakochania" to powiem wam że lepiej nie mieć chłopaka, niż mieć natrętnego "fana" który ciągle wysyła sms, zagaduje itd, a tak naprawde jest cóż tu mówić - niefajny. uwierzcie ![]() ![]()
![]() |
#5525 |
Wtajemniczenie
|
Tysiu ... niestety jestem względem nieznanych facetów nieśmiała potrafię spojrzeć w oczy i wytrzymać, ale zagadać ..... język kołkiem staje.
Couver hmm możekiedyś nakebaba pójdę ![]() W zasadzie są dwie rzeczy, które mogłyby mnie zatrzymać w Polsce - studia magisterskie i tż ![]()
#5526 |
CraftMod
|
tysiu co do natrętnego fana to się zgadzam, dość denerwujące to. Ja kiedyś takowego miałam, zupełnie mi się nie podobał, ale jakoś go spławiłam, ale to dawno już było
|
![]() ![]() |
![]() |
#5527 |
Zakorzenienie
|
soluś gratuluję...
malijko nie lubisz motyli w brzuchu?... piękny stan...i nie poddawaj sie tak szybko...kebaby są super...trzymam kciuki...
![]() |
#5528 |
Chi~
|
z tym, to nie takie proste xd on nie kapuje że go nie lubię
#5529 |
Wtajemniczenie
|
Kamilcia to nie tak, lubię, ale nie lubię zawodów, nie lubię tego stanu, bo wtedy mam problemyz koncentracją ... myślę nie o tym co trzeba. Codziennie chodzę z psiakiem tą samą trasę obecnie żeby iść obok w jedną i obok w drugą stronę. Bo kurcze mam nadzieje. A że nie jestem pewna siebie wręcz ciągle mam wrażenie, że jestem jakaś taka, że nikt mnie nie chce.
Jutro lekcja, troszkę się stresuję ... mam nadzieje, że będzie ok ![]()
#5530 |
Wtajemniczenie
|
tysiu wlasnie dzis kupilam sobię piżamę z takim wzorkiem jak masz avatarek hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5531 |
Raczkowanie
|
nirshya.dwbh a no i ja wychodze z takiego zalozenia
![]() kamilcia_w wiem o tym... i boje sie, ze sie zlamie... ale mam nadzieje ze on do tego nie dopusci ![]() ![]() malijka motylki w brzuchu, to dobry znak! sproboj sie na niego patrzec i usmiechnac delikatnie, tak tajemniczo ![]() ![]() ![]() a na lekcji powodzenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Solagne gratki ![]() ![]() bydgoszczanka dziekuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#5532 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Hmm no tak jesli nie wyjdzie z tym oczkiem albo uśmiechem to zawsze mogę przestać chodzić tamtędy, albo ignorować wsio ![]() A co do lekcji nie dziękuję ![]()
![]() |
#5533 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5534 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam tylko Sowiso ... więc nie pomogę niestety. Ale się dziewczyna wkopała
#5535 |
Zadomowienie
|
wkopała się.Ale nie znacie jej mamy i jej sytuacji więc blagam nie oceniajcie ej tak negatywnie.Jakbyście mialy na głowie cały dom 3 braci,kroliki i milion innych spraw to teżbyscie czasu na nauke nie miały O____O
#5536 |
Wtajemniczenie
|
Ale ja jej nie oceniam Couver ... w której linijce Ty to widzisz? Ja tylko powiedziałam, że się wkopała współczuję, bo nie będzie łatwo jej tego nadrobić.
#5537 | ||
Chi~
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#5538 |
Raczkowanie
|
malijka no dokladnie
![]() ![]() no zobaczymy co to bedzie jak przyjedzie... teraz go juz znam zdecydowanie lepiej, wiec tez inne podejscie... aczkolwiek no fajny jest fajny... ![]() ![]() a w lekcje postaraj sie wlozyc troche serca i uczucia - to zdecydowanie lepsze niz bezsensowne prowadzenie zajec, mimo iz sie starasz... ![]() ![]() ![]() ![]() Couver de Neige o rany... masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5539 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. Ahh fajny, ale nie w moim typie ... nie wiem czemu ale lubie takich .... niegrzecznych chłopców ![]() ![]() Chociaż PanKebab zarostu nie ma, ale tee oczy takie niebieskie ![]() 2. Zawsze daje coś z siebie ... jutro będziemy robić herbatkę (będą odmierzać pół litra hehe) na wprowadzenie buteleczki z kolorowymi korkami (papierowe) i muszą ułożyć według kodu (pasek z prosotkątami jak butelki powinny pokolei być przyklejone) Bęę pokazywać o,5 litra i pół litra dwa kolory czerwony jeden i drugi niebieski i połączenia pół i pół daje fioletowy litr ![]() Także super ![]() Poza tym zawsze jestem pogodna ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#5540 |
Zadomowienie
|
![]()
Couver de Neige - ja chyba miałam ale nie jestem pewna chyba wyniosłam do piwnicy skoczę poszukać zaraz
Solagne - gratuluję ![]() Kupiłam sobie waniliowy body spray ![]() Przed chwilką przeczytałam "przebicie samemu języka" totalna głupota ! chciałam napisać niech sobie sama mózg przekłuje ale się powstrzymałam ;p nerwy mnie biorą jak czytam takie głupoty... :P Malijko - "PanKebab" hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#5541 |
Wtajemniczenie
|
Waniliowy mniam
![]() Ehh też czytałam własnie to o przebijaniu języka. Jakaś nastka z chęcia na bycie kimś innym. Noo co tak prościej ![]() ![]()
#5542 |
Zakorzenienie
|
Blue aż się zaśmiałam...ty nerwus jesteś....ale ja też tak zareagowałam stad ten mój uśmiech...
oki jakby ktoś szukał jestem na dole ![]()
#5543 |
Raczkowanie
|
malijka no mi tam w sumie sie podoba chyba :P na zywo lepszy
![]() co Ty wlasciwie za lekcje przeprowadzasz? ![]() i swietnie, ze sie w to angazujesz ![]() ![]() Mr.Kebabo ![]() ![]() a co do kolczykow: jak ja bylam w 1 gim, to takie 3 dziewczyny z 3 klasy sobie przebily agrafkami pepki ;| |
![]() ![]() |
![]() |
#5544 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A lekcja ... matematyka klasa 4 SP szkoła specjalna ![]() Jestem na olgiofrenopedagogice rok III obrona licencjatu za 2 miesiące ![]() ![]() ![]() Angażuję się ... tzn wiem że gdybym była nauczycielką na codzień to w 100% bym nie robiła dzień w dzień takich rzeczy bo bym wysiadła po miesiącu pewnie. Ale wiadomo że z czasem gdy staż wzrasta to jednego roku można przygotować dwa tematy takie na tydzień a w następnym roku dwa dodatkowe ... itp itd. potem tylko pracować na tym co się ma i ewentualnie modyfikować. Poziom ustawiać do uczniów. Wiesz uczniowie wymagają wiele od nauczyciela czasami sami nie dając nic z siebie ... ale nauczyciel też nie zawsze może dać siebie na 100% bo to naprawdę dużo czasu zajmuje. Ehh będąc nauczycielem oceniam swoje postępowanie ze szkoły w bardzo krytyczny sposób, bo wiele się wymaga ale nie ułatwia się sprawy.
![]() |
#5545 |
Zakorzenienie
|
Sol gratulacje! ja jestem u rodziców, mam mało czasu na net, więc macie być grzeczne!!! prosze ładnie obiecać moderatorowi
![]()
#5546 |
Zakorzenienie
|
Solagne gratuluję! Zdolniacha+Pracuś daje wyniki. Powodzenia na kolejnych stopniach maratonu.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#5547 |
Zadomowienie
|
![]()
Couver de Neige - niestety mam tylko z I klasy
![]() Taaak... ja to jestem straszny nerwus a w szczególności jak czytam takie pierdoły ![]() Hejasz - no nareszcie jesteś... ![]() Elianko - obiecuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5548 |
Zakorzenienie
|
Blue jestem, jestem. Jednak wpadłam w wir porządkowania domowiska i doprowadzenia wszystkiego do poziomu kobiecego. Mam nadzieje umyć jutro okna. Trochę to zajmuje mi czasu, ale takiej frajdy to mi porządki nie sprawiału już dawno. Dwa miesiące "nicnierobienia" ; zrobiły swoje. Teraz cieszy mnie najmniej przyjemne zajęcie jakim jest mycie kibelka.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#5549 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry, jest tu kto ?
![]() Malijko zamiast cał czas mówić Mr.Kebabo ![]() ![]() Couver niestety ma tylko Deutch Aktuell, czy jakoś tak. Sol moje gratulacje! ![]() Hejasz witam, też cię nie widziałam tu ostatnio ![]()
#5550 |
CraftMod
|
Witajcie!
Couver nie mam książek z niemca, bo się go nie uczyłam hejasz znam to. Ja po wręcz całodobowej opiece nad dzieckiem z przyjemnością robie inne rzeczy. Dobrze czasem takiej odmiany zaznać, bo z małym to truudno, mała blyskawica. A propo wątku o dziurawieniu języka, jak dla mnie głupota totalna. Może nie powinno mnie dziwić, ale czasami dziwi, jak widzę dyskusję do czegoś co było już rok czasu temu i dziewczyna już pewnie jest po, albo zrezygnowała. No chyba, ze ma to służyć ostrzeżeniu innych. Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2007-04-14 o 08:55 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.