|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5551 |
Zadomowienie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Dziekuj za pomoc.Przepraszam malijko byłam trochę neisprawiedliwa ale to ze zdenerwowania
![]() ![]() mr.Kebabo <hahaha> swietne naprawde xD hejasz jesteś nareszciee !! ![]() ![]()
#5552 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam panie piękny i słoneczny dzień nam nastał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5553 |
CraftMod
|
U mnie nic ciekawego. A pogoda to naprawdę przepiękna. Chyba dziś na jakiś dłuuugi spacerek się wybiorę.
A co do wątków to chyba do tego samego zajrzałam. Głupoty nie będę komentować bo i po co, ale jeśli chodzi o ten odkurzacz to przyznam, ze nieco mnie to rozbawiło. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5554 |
Raczkowanie
|
malijka ah, rozumiem
![]() ![]() i jak Ci poszlo? ![]() no, ale moze mr.kebabo mysli ze nie lubisz zarostu i dlatego nie ma, daj mu znak jakis albo cos i na pewno zapusci xD ja zaraz jade na to spotkanie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5555 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No a tak poza tym to jestem śpiąca 5 rano w sobotę to nie moja godzina. A jak przechodziłam koło Kebabu to się nie popatrzyłam ot co :P ... włączyłam ignora póki co.
![]() |
#5556 |
Zakorzenienie
|
witam moje panie w słoneczną sobotę...troszkę tworzę więc nie mogę z wami poplotkować ale żebyście nie myślały ze o Was nie myślę weszłam żeby sie przywitać...
malijko jak tam spacerek z pieskiem... Blue....1...2...3...4...5.... 6.........10...spokój... hejasz tylko nie szalej z tym sprzątaniem... elia one są grzeczne dziąchy wiec spokojnie możesz odpoczywać u rodziców... t-girl...kobieto ty spać nie możesz?
#5557 |
Wtajemniczenie
|
Spacerki z pieskiem są cudowne ... ale dzisiaj po Chorzowie to jestem tak padnięta... umówiłam się z moimi przyjaciółkami na soczek/piwko wybiorę to pierwsze bo drugim to w takim stanie to ja się ululam że hej
![]()
#5558 |
Zadomowienie
|
![]()
Malijko może gdy wybierzesz to drugie nabierzesz śmiałości i zagadasz do Mr.Kebabo
![]() Kamilciu Ja jestem spokojna... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5559 |
Wtajemniczenie
|
Blue co jak co, ale zataczać się przed nim nie będę :P
#5560 |
Zakorzenienie
|
malijko ale nikt Ci nie karze beczki pić...i nie unikaj go tylko nie pozwól mu o sobie zapomnieć...
Blue...grzeczna dziewczynka ![]()
#5561 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj koleżanka mi powiedziała, że gdybym mu się nie podobała, to nie zerkałby zza rolety ... może coś w tym jest.
A co do tej beczki ... dzisiaj 0,33 by mi starczyło właśnie kawę piję, żeby po Chorzowie i wczesnej (5 rano) pobudce doprowadzić się do stanu używalności ![]()
#5562 |
Zadomowienie
|
![]()
Malijko "stanu używalności"
![]() ![]() Kamilciu a jak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5563 |
CraftMod
|
kamilciu ciekawa jestem co tam tworzysz
|
![]() ![]() |
![]() |
#5564 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Łyczek na odwagę heh ... no od razu buteleczka taka malutka ![]()
![]() |
#5565 |
Zadomowienie
|
![]()
Haha no taka maciupeńka
![]() EDIT : Mykam na obiad ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5566 |
Wtajemniczenie
|
Są takie o pojemności nieco wiekszej niż sam kieliszek ;P
Zaraz idę się szykować na spotkanko ![]() ![]()
#5567 |
Zadomowienie
|
![]()
Malijko - no to rób się na bóstwo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5568 |
Zadomowienie
|
Malijko ja wiem, że nie takie proste, ale trzeba spróbować
![]() Kamilciu rodzina mnie obudziła rano, więc przyszłam na wizaż ![]()
#5569 |
CraftMod
|
Dziewczyny, mam do was pytanie. Który z bezpłatnych serwisów aukcyjnych jest największy? Jestem na allegro, ale jakoś za dużo mi to kasy zjada, szczególnie jak powystawiałam trochę drobiazgu. Cóż, człowiek uczy się na błędach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5570 |
Raczkowanie
|
malijka zakazany owoc smakuje najlepiej
![]() ![]() juz jestem po randce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5571 |
Zadomowienie
|
Twinkle i jaak?
![]()
#5572 |
Raczkowanie
|
lypa, bo nie widzielismy sie 9 miesiecy, a mial tylko 1,5h... i jeszcze jego kolega byl :/ ale przezylam, w sumie sie nim nie przejmowalismy
![]() no, a teraz wyszlam na taka, co pisze "oo nie dam sie przed slubem, szukam idealu", a jak przyszlo co do czego, to mam to gdzies... ale tak nie jest! jakbysmy mogli, to fajnie byloby byc razem... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5573 |
Chi~
|
hej babeczki
![]() ![]() ![]() Malijko ignor ok, tylko nie za bardzo bo straci nadzieję ![]() Couver koleżanka już sobie poradziła? ![]() Twinkle_ hihi, jak sie skończyłoooo? bo ja nie wiem ![]() ![]() Nirshya nie znam sie niestety... ![]() t-girl ja rano sama wstaję i na wizaż mnie ciągnie ![]() Kamilciu pokaż co tworzysz, pokaż :-P Blue ja mam koleżanki z poprzebijanymi pępkami, nosami i językami samodzielnie więc... ![]() a ja mam huk roboty. chemia, fizyka, prace pisemne, "doświadczenia" itd, itd...
![]() |
#5574 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5575 |
Zadomowienie
|
![]()
Podziwiam osoby które same sobie umią przebić język... nie robiąc sobie przy tym krzywdy
![]() ![]() Ps: Nie rozumie czemu kierujecie te słowa do mnie... nie tylko ja uważam, że to głupota...ehhh... whatever |
![]() ![]() |
![]() |
#5576 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5577 |
Zadomowienie
|
tylko?
![]() heeh ![]() ![]()
#5578 |
Zakorzenienie
|
No i z plotkowego zrobił się romansowy wątek. Cieszę się, że jesteście normalne młode dziewczyny i przeżywacie wspaniałe, romantyczne chwile. Jednak najfajniej jest potem trafić na tego swojego, nawet gdyby troche dłużej czekać, to warto. No a trzymać "czystośc dla tego jedynego, też warto.
Mówi to ta, która czekała do 38 roku życia. Warto było!
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#5579 |
Raczkowanie
|
Couver de Neige tylko? :P
wiesz przeciez ze nic wiecej w sumie nie jestem w stanie mu dac ![]() hejasz ja wiem, czekam do slubu tez ![]() szkoda ze on tak daleko mieszka... pewna jestem ze bylibysmy razem, gdyby nie te 560km... |
![]() ![]() |
![]() |
#5580 | ||||
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam się na bóstwo
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A więc .... oczy brąz jasny i ciemny kredka tusz ... usta lekko brązowy odcień włosy spięte z tyłu spinką i krótkie włosy spuszczone z przodu spodnie i marynarka zielone bluzka brazowa wyglądałam chyba super bo: w autobusie starszy nieco podpity facet kłócił się z kolesiem że jesteśmy super ładne (ten drugi powiedział że my małolaty jesteśmy nie żebym płakała z tego powodu) potem poszliśmy do jednego klubu gdzie był wieczorek kawalerki jeden koleś całkiem fajny uśmiechał się do mnie a drugi podszedł patrzy i usiadł, trzeci pyta: koleżanki macie ognia? Oczywiście wyttłumaczyć że my niepalące było trudno ale dotarło. Potem poszliśmy do Jazzu. Rockotecka drink piwo ... jakiś koleś się patrzył, a ja lubię nieco prowokująco tańczyć (w sensie wyrażać siebie) no i 2 typków się patrzyło, ochroniarz do nas zagadał, jakiś starszy facet pytał o wieczorek jazzowy i pytał: pani piękna studiuje pracuje ja mówię że studiuję. Normalnie morale tak mi wzrosło..... a teraz jakby nie patrzeć jestem wstawiona. ehh miał być soczek i nie wyszło ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.