|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Couver przykro mi z powodu Twojego złego samopoczucia. My Cię lubimy. No i pomyśl, że piękny masz głos i ślicznie śpiewasz, może wszyscy Ci zazdroszczą?
Wizażanki moje kochane - witam Was wszystkie.A ja dziś jestem w pracy. To mój pierwszy dzień po 2 miesiącach przerwy i 2 dniach. Nawet jest fajnie. Chociaz na przywitanie kolega wsadził mnie w sobotę i w niedzielę na dzień, ale to nic i tak się cieszę, że mogłam już tu wrócić. Nie bawi mnie siedzenie w domu kiedy nic nie wolno mi robić.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#5642 |
Zakorzenienie
|
hejasz to oznacza że częściej będziesz u nas...miłej pracy życzę...
#5643 |
Zakorzenienie
|
Wszystko na to wskazuje. Tymbardziej, że zainstalowali nam internet w naszej dziupli i nie muszę chodzić do pokoju obok.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#5644 |
Zakorzenienie
|
widzisz jak masz fajnie...pewnie o wiele milej się do pracy wracało...i nie ponudzisz się ani chwilkę...chyba że wszyscy spać pójdą...
#5645 |
Zakorzenienie
|
o hejaszku jak się cieszymy, że do nas wróciłaś
![]()
#5646 |
Zadomowienie
|
Hejasz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malia - śliczne oczka no i ten kolorek szalej dziewczyno szalej takiemu "ciachu" żaden sie nie oprze tym bardziej Mr. Kebabo ![]() ![]() Couver - ![]() Thougful-Girl - powodzenia 3x5 jak nic ![]() Twinkle_ - Ty też dasz radę należysz do naszego "(winko ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5647 |
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że o czymś zapomniałam! Malijko piękny uśmiech na licealnym zdjęciu, a ten na naowszym taki tajemniczy się wydaje... ech....
Blue twardziel jesteś - podziwiam Cię. O Was wszystkich myślę, że jesteś orły.
![]() ![]() |
![]() |
#5648 |
Wtajemniczenie
|
Blue Hejasz dziękuję
![]() ![]() Cieszę się, że już do pracy wróciłaś, a w zasadzie bardziej, że do nas ![]() Zaraz trzeba będzie się szykować i na lekcję pomykać kk ruuulez ![]()
#5649 |
Zakorzenienie
|
dziś jestem na wagarach
![]()
#5650 |
CraftMod
|
Witajcie! A u mnie wakacje już od dłuższego czasu.
![]() ![]() Tak fajnie na drorze, ze idę pogrzać się na słoneczku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5651 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() ![]() sol, gratuluję zdanego egzaminu ![]() Twinkle, fajny chłopak , niezłe ziółko z niego ![]() malijko, bardzo ładnie wyszłaś na ostatnim zdjęciu ![]() ![]() Owieczko, nie zapomnimy o Tobie ! ![]() hejasz, fajnie, że już pracujesz i że wszystko ok ![]() kamilcia, szkoda, że nie było Ciebie w Koszalinie bo ja byłam 14 i 15 u znajomych. Byliśmy w Mielnie na rybce ( mniam ![]() ![]()
![]() |
#5652 |
Wtajemniczenie
|
I po lekcji ponoć poprowadzona wzorowo
![]() Ale wiecie co nogi tak mnie bolą, buty mnie obtarły tak że na pięcie mam dziurę po kilku pęcherzykach a przy palcu bąbla z krwią ..... ehh a jeszcze dzisiaj musze w tych butach wyjść ![]()
#5653 |
CraftMod
|
bydgoszczanko witaj!!
malijko wieszco?, może to trochę śmieszne,ale jak patrzę na twoje zdjęcie z liceum to kojarzysz mi się z Lucy z filmu "ukryte pragnienia" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5654 |
Wtajemniczenie
|
Hmm nie kojarzę tego
![]() Zastanawiam się czy jak dam watę do bucików to czy mnie bardziej nie obrobią buty bo musze jeszcze iść dzisiaj w nich na zajęcia ![]()
#5655 |
CraftMod
|
W każdym razie tą rolę grała Liv Tyler.
![]() Co do nóżek i bucików to nie wiem, nie próbowałam, ja bym zmieniła koszmarne buty. Wiem co to jest, bo u mnie zanim buty dopasują się do nogi (albo na odwrót) to muszę się dużo nacierpieć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5656 |
Zakorzenienie
|
malijka zaplasterkuj się. to pomaga. a na noc posmaruj butki gliceryną zrobią się mieksze
#5657 |
Wtajemniczenie
|
Eli ale ja miałam plastra
![]()
#5658 |
CraftMod
|
Kobietki, mam do was prośbę o radę: muszę założyć konto na serwisie aukcyjnym. Z danych znalezionych w jakiejś gazecie wynika, ze z darmowych największe są świstak a póżniej ebay.pl. Problem z tym, ze te dane są sprzed dwóch lat, a oba serwisy dość dobrze się rozwijają. Moze macie jakieś informacje z tej dziedziny?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5659 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że Ci trochę temat rozjaśniłam ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#5660 |
CraftMod
|
Ja mam konto na allegro, ale koszty już mnie denerwują, fakt, uczę się na błędach, jak na razie powystawiałam trochę tego co mi w domu zbywało, sporo drobiazgu i wyszło mi 20 zl, i właściwie tyle zarobiłam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5661 |
Zadomowienie
|
nirshya-nie mam pojecia.Ja siedze na allegro-ale częściej kupuje wię c
![]() hejasz-jak miło ![]() kamilciu_W-przyczyna to penie ja,ale kiedy rozstałąms ię z moja dawna przyjaciółka moja sytuacja pogorszyła się na maksa jako ze ona otwarcie mówiła innym ze mnie zniszczy(tak więm głupie,skłądam na innych tak więc winą obarczoną jestem JA...;(
#5662 |
CraftMod
|
Couver de Neige gdzies to czytałam/słyszałam, ale mniejsza o to, ktoś powiedział kiedyś, ze nasi najwięksi wrogowie to zazwyczaj nasi byli najwięksi przyjaciele. Cóż, świat już taki jest i raczej na lepsze się nic nie zmienia. Ja osobiście mam raczej złe doświadczenia w tej kwestii, między innymi pewnie przez to, ze jestem idealistką, a jakoś nie znalazłam takiej przyjaciółki do "grobowej deski". Może mam za wysokie wymagania? Kiedyś miałam taką kumpelę, okazało się że miała straaaasznie długi język i nasz znajomośc szybko się skończyła. Od tamtego momentu już z nikim się nie zaprzyjaźniam za bardzo, a czasem dochodzę do wniosku, ze ze starszymi osobami lepiej mi się rozmawia. No, ale ja juz do szkoły nie muszę chodzić. W czasie szkoły średniej jakoś z nikim bliżej się nie przyjaźniłam (poza tą feralną koleżanką, ale ona była moją sąsiadką, rok młodsza i w dodatku gdzie indziej się uczyła), bo jakoś nie mieliśmy za dużo wspulnych zajęc; nie chodziłam na imprezy, żadnych używek nie zażywałam, wolałam sobie książki czytać i takie tam... . Na biwaki z nimi nie jeździłam bo i po co?-część będzie piła, durnoty wyrabiać, a ja mam stać i na to się patrzeć?. Hmmm.., ja jestem jak z innej bajki.
![]() Poza tym masz nas!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5663 |
Zakorzenienie
|
Asiu rzeczywiście przyjechałam dopiero wieczorem...lodów tam jeszcze nie jadłam, ale ta lodziarnia nie jest długo, cukiernia była wcześniej...no no muszę sie wybrać...
elia...dobre wagary nie są złe.. ![]() nirshya.dwbh ja np nigdy z e-bay i świstaka nie korzystałam...nawet nigdy nie byłam na ich stronach...no ale jeżeli istnieją to widocznie ludzie muszą z nich korzystać...
#5664 |
Chi~
|
witam dziewczyny...
Hejaszku Jak to super że jesteś z nami tu ![]() Couver ja tak miałam w 6 klasie, mieli nawet taki klub przeciwko mnie.. to było takie dziecinne... Ale poradziłam sobie z tym... ale jestenm dzisiaj zmęczona... chętnie poszłobym jutro na wagary, może uda mi sie jakoś się wykręcić? ![]()
#5665 |
CraftMod
|
Witaj tysiu!! Może na zmęczenie byłby dobry wieczór leniuszka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5666 |
Zakorzenienie
|
hehe dziewczyny ja taki swój antyklub mialam nawet na pierwszym roku studiów.... ludzie po prostu sa tacy podli i już.... tylko faktycznie strasznie ciężko się funkcjonuje jak nie ma nikogo normalnego w okól. Sniezynko nie przejmuj sie, wiesz, że my cię kochamy
![]()
#5667 |
Zakorzenienie
|
Couver czyli widzisz że większość z nas coś takiego w życiu przechodziła i nie ma sie co załamywać i życie odbierać...żyj, uśmiecha się, śpiewaj i nie przejmuj głupotami...
Wy tu o leniuchowaniu... ja dziś na 7 miałam zajęcia do 14 i za chwilkę wychodzę na kolejne zajęcia (moje szydełkowe wykłady, ale coś dziś mi się nie chce dziergać) no i tak do 21...
![]() |
#5668 |
Zadomowienie
|
nirshya-jestesmy bardzo podobne O_o
Dzięki ![]() ![]()
#5669 |
CraftMod
|
Couver nawet nie wiesz jak bardzo. Ja też śpiewam, ale żadną gwiazdą nie jestem. Bo jak słyszę swój głos w odsłuchu, albo gdzieś nagrany to dostaję białej gorączki, jak tak można śpiewać.
![]() To ja chyba na dziś kończę, bo zaraz mój tż wróci i znowu mi się dostanie, że ja " znowu przy komp". Buziaczki dla was. Miłego popołudnia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5670 |
Raczkowanie
|
Blue dzieki, podbudowalas mnie, bo cos mam dzisiaj dola i zastanawialam sie czy nie rzucic tego wszystkiego... dziekuje
![]() ![]() ![]() Bydgoszczanka ten z nadmorza ? no fajny fajny... ![]() hejasz hej hej ![]() ![]() dziewczyny, nie poszlam na te kartkowki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.