|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5731 |
Zadomowienie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
O tak tak malia! czekamy cierpliwie
![]() dziękuje nirshya jutro konkurs i jednak stwierzdiłamz ę nie przygotuje się>Ale przydadzą się wieeelkie dzięki ![]() Własnie jutro trzymać kciuki za moją szkołe a sobote za mnie.A zapomnijcie to ja Wam DAM! ![]() Co do wagi.Uwilebiam jeść koło 22. I musze sie przyznać Mam na imie jola,Jestem uzależniona od słodyczy.I to jest szczera prawda!nie moge sie opanowac czasem O_O Pozatym mam 10 kg niedowagi ![]() ![]()
#5732 |
Zakorzenienie
|
eeee ja też mam 10kg..... niedowagi, a co!
a normalnie urwanie głowy nie dość że same egzaminy, to jeszcze słoneczko kusi i macak też żeby na spacerek iść .... choć strasznie u nas wiało.... mój TŻ jest w finlandi troszke im się zmieniło a mała zażyczyła sobie renifera ![]()
#5733 |
Zakorzenienie
|
sol przyznam Ci się tak na ucho że właśnie wróciłam z Twojego bloga...i coś Ci tam zostawiłam...ale to tak w tajemnicy...ciiiiiiiii
#5734 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5735 |
Zakorzenienie
|
hmm, siadłam na komputer z maseczką na pyszczku. TŻ się ze mnie smieje, że ma w domu ufoludka (maseczka jest zielona..) a ja was nie widze bez okularów.. buu jak ja bym chciała dobrze widzieć.. ale to nic jak nazbieram 5 tys to zrobię sobie operację laserem
![]()
#5736 |
Chi~
|
dzieńdobry, witam rano
![]() siedzę w szkolnej bibliotece, nie mam co robić, żadnych lekcji dziś nie mam ![]()
#5737 |
CraftMod
|
Witajcie!
Couver trzyam kciuki i jeszcze buzi masz ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#5738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sol to faktycznie nie wypoczniesz, a pogoda coraz ładniejsza. Jak Cie to pocieszy to ja jutro i w niedziele cały dzień jestem w pracy. Malijko jak tam ubaw sie udał? Jest zdjecie? Couver powodzenia na konkursie. Daj znać co i jak poszło choć i tak pewnie pieknie zaspiewasz. Miłego dnia życzę wszystkim dziewczynom z ZTS.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5739 |
Wtajemniczenie
|
Jakie znowu jakie znowu :P raz na pół roku wychodzę a ta mi znowu ;P hehe
Wypad się udał, jestem lekko połamana ![]() Zdjęć niestety nie mam bo jako biedna studentka takowego nie posiadam ![]() No cóż niedowaga to coś czego nie znam ![]() ![]() Miłego dnia życze ![]()
#5740 |
CraftMod
|
A no właśnie, malijko, masz zdjęcie?- pokaż nam, pokaż
![]() hejasz witaj! więc czeka cię pracowity weekend. Szkoda, ze nawet w niedzielę nie można odpocząć. O ty, malio jedna, wskoczyłaś przede mnie. ![]() Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2007-04-20 o 09:35 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#5741 |
Wtajemniczenie
|
Bo ja lubię tak sobie wciskać się przed kolejkę
![]()
![]() |
#5742 |
CraftMod
|
![]() ![]() ![]() Ale co tam, daruję ci. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5743 |
Wtajemniczenie
|
To nie moja wina, że mnie śledzisz
![]()
#5744 |
Zakorzenienie
|
witam moje panie...
malia ![]() ![]() hejasz ale porażka, praca w weekendy, mó TŻ jest kapralem czyli pracuje w wojsku i znamy ten ból, widujemy sie tylko w weekendy i często bywa tak ze on ma jeszcze wtedy jakieś nadzory...katastrofa... Couver jestśmy z Tobą... a teraz muszę Wam się pochwalić jaka jestem fantastyczna...dzień zaczął się przednio...dziś miałam koło z nawierzchni drogowych (trochę dużeee koło), uczyłam się do 5 a że koło na 9 to pomyślałam że prześpię się z 2 godz no i tak zrobiłam...problem w tym że przez sen wyłączyłam budzik i obudziłam się po 10...teraz muszę iść zaliczać ustnie... ;(
#5745 |
CraftMod
|
No, ładnie, ładnie. Ja też zawsze miałam problemy ze wstawaniem i budzikami, teraz wystarczy mi cicha wibracja komórki, tylko, ze ja nie musze nigdzie się śpieszyć, tylko mój tż. Takie to już moje wspaniałe życie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczegóły: no cóż najpierw poszliśmy do tego klubu gdzie są rockotecki ... no ale że się nic nie działo wybraliśmy się na troszkę do Promila - tam oczywiście taneczny pop i z koleżanką wyskoczyłyśmy na parkiet ... kilku facetów się patrzyło było przyjemnie ![]() ![]() Dziewczyny jakieś lekko drętwe były, ale nieistotne ... później znowu przenieślismy się do Revolution na rocko ... i taniałyśmy dalej ![]() Ale niestety żadnego bożyszcza nie było i nie spotkałam w ten sposób miłości swojego życia. Dzisiaj wszystko mnie boli ![]() ![]() Kamilcia współczuję ... trzeba było się już nie kłaść .... ja zawsze się stresuję tym, jak idę późno wstać i mam wcześnie wstać, że zaśpię ![]()
![]() |
#5747 |
Zakorzenienie
|
malia ale co wytańczyłaś to Twoje, a jak tam Twój Mr. Kebabo?...a co do koła to już mi trochę przeszło, studia to nie podstawówka...dam rade...
#5748 |
Zakorzenienie
|
kamilciu dziękuje za wpis dziś wam pokaże zdjęcia mojego ogrodu
![]()
mój wędraś jest u..... 1.sol 2.katasiaczek 3. beaux 4.eli 6. damurek 7.nirsh 8.hejasz 9.kamilcia 10.malgwa 11.mamuta 12.bydgoszczanka 13.pupil 14.castilia 15. Jambolaja 16. Noalia Edytowane przez solagne Czas edycji: 2007-04-20 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#5749 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mr. Kebabo ... ehh powoli ucieka mój entuzjazm i powoli zaczynają opadać jakieś emocje zauroczenia itp. To chyba takie przejściowe będzie i tyle ![]() Jasne że dasz radę ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#5750 |
Zakorzenienie
|
...
#5751 |
Zakorzenienie
|
sol ale kolorowo...te tulipany...śliczny masz ten ogródek........a macak to najśliczniejszy kwiatek...
#5752 |
CraftMod
|
Może mi się tylko tak wydaje, ale masz dużą działkę. Ogród bardzo ładny, śliczne są tulipce dwukolorowe i takie niebieskie kwiatuszki na przedostatniej fotce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5753 |
Zakorzenienie
|
hehe dziewczyny ja dziś mam mega lenia (ostatnio coraz częściej mi sie zdarza.....) ponieważ mam dzis wolny dzień (seminarium ma co dwa tygodnie, dziś nie) więc jeszcze siędze w piżamie i nie umyta i chrupie jabłka.... ach zycie jest piekne..z araz wracam do łozna z wiedźminem ;D
#5754 |
Wtajemniczenie
|
No a ja zaraz idę kończyć badania do pracy ... obiecałam sobie że dzisiaj napiszę tyle żebym miała 45 stron (czyli musiałabym skończyć opisywać swoje metody techniki i narzędzia i potem napisć teren badań) ale jakoś tego nie widzę, mam za ciężką głowę
![]() Za to zrelaksowałam się z moimi Decorfinkami Sol masz piękny ogródek ... i te wszystkie kwiaty ![]()
#5755 |
Zakorzenienie
|
hmmm ogród jest babci i jest duży a za domem dwa razy taki... hejasz wie co ja bym z ogrodem zrobiła
![]() kochane niech każda z was co ma bloga albo stronke podeśe mi linka na priv ![]()
#5756 |
Zakorzenienie
|
elia wstyd się przyznać ale ja też w piżamie siedzę...ale zaraz idę się myć i ubierać bo chyba do miasta muszę się przejść po klej do tapet...
#5757 |
CraftMod
|
kamilciu będziesz sciany upiększać, czycoś pięknego tworzyć?
elianko tobie to dobrze. Wolne, spokój i do tego w łóżku z wiedźminem ![]() ![]() ![]() Ja idę coś modzić, nie wiem czy coś z tego wyjdzie ładnego, ale ćwiczenie czyni mistrzem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5758 |
Zakorzenienie
|
muszę zrobić serce z sizalu jako ozdobę na samochód, jeszcze nigdy nie prasowałam sizalu więc zobaczymy co z tego wyjdzie...
#5759 |
Wtajemniczenie
|
Eli mam pytanko ... bo ostatnio tak jakoś (znaczy dzisiaj) przeglądałam mój wątek i tam przy świeczce kawowej ... wspomniałaś o tealight i nie bardzo zrozumiałam wtedy o co chodzi ... Myślałaś że tam w środku wsadziłam świeczuszkę tealight ??
![]()
#5760 |
Zadomowienie
|
hej panny
![]() na konkursie dzisiaj było superowo ![]() ![]() A jutro konkurs w piekrch.mamy basen do dyspozycie łącznie z jacuzzi i kąpiele perełkowe czy jakos tak.mam wziąć strój.normalnie mnie skreca! Nie moge się doczekac ![]() ![]() A we wtorek FAM młodzieżowy przeglad piosenki młodziezowwe w KRAKOWIE więc jak ktos z kraka to zapraszam na al.tysiąclecia do MDK ![]() Co do 2 konkursu.nie mam piosenki jeszce ![]() Anreazie mam streza a zachwile ide sią kapciac ,golić i wogóle(nie bedę zdradzac pikantnych szcegółów xD) bo utro wstaje o 5.00 O__O TRZYMAJCIE KCIUUKI ![]() sol.-zrobilas baardzo wiosennie ![]() ![]() malijko-cieszę się ze się wyszalałas hehee
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.