|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5851 |
Zadomowienie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
heja.Na talentach nic ale bicze wodne i jacuzzi mi to zrekompensowało xD
jutro fam.Zapraszam do krakowa ![]()
#5852 |
CraftMod
|
Couver szkoda, ale zawsze miło spędziłaś czas
![]() A ja plotkara jedna, be, ![]() ![]() Dziewuchy, znowu zapraszam na party. Tym razem z okazji mojego 100 postu w tym wątku. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 22:04 buuu, nikt nie chce soczku ???? ![]() Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2007-04-23 o 21:04 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#5853 |
Zakorzenienie
|
ja chcę soczku
dzis jest mój wielki dzień! poszłam do galerii odwiedzić moje aniołki i zwierzaaczki i aniołek nie sprzedał się ani jeden.. ale za to zwierzaczki posżły na pniu i ludzie się o nie pytali i pani z galerii poprosiła, żeby przynieść ich więcej! Jupi jestem z siebie dumna jak lew ![]()
#5854 |
Zakorzenienie
|
elia gratuluję...to teraz pracowity czas nastał dla Ciebie...
ale rzeczywiście jakoś pusto i zimno na naszych plotkach....brrrrrr
#5855 |
Konto usunięte
|
dzieńdobry wszystkim
![]() dawno tu nie zahlądałam, ale ostatnio mam strasznie mało czasu na wizaż ![]() dzisiaj są urodziny mojej mamy i brata. dla mamy już wykombinowałam prezent ale dla brata ciężko idzie... chyba po lekcjach pójdę do sklepu z zabawkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5856 |
Zakorzenienie
|
tatty a co zrobiłaś? ja skaleczyłam sie w palec
![]() dziś mam kolokwium, nic nie umiem. Trzymajcie za mnie kciuki ![]()
#5857 |
Zakorzenienie
|
trzymamy
![]() aleście tego naprodukowały.... couver za ciebie też trzymam masz piekny głosik
#5858 |
Wtajemniczenie
|
a ja dzisiaj zajęcia mam do wieczora :/ grrr nie lubię tak w tym tygodniu idę do Orangeu
![]() ![]()
#5859 |
Konto usunięte
|
dla mamy zrobiłam świeczki i sól do kompieli. taką kolorową w ładnej buteleczce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5860 |
CraftMod
|
elianko gratuluję i cieszę sie ze masz kupców na swoje wyroby; trzymam kciuki za kolokwium
malijko ach, jak ci zazdroszczę zmainy tel, ja mam już 2,5 roku mojego siemensa i już marze o wymianie. Ale ma on swoje zalety, bateria nieźle trzyma, szczególnie po ostatnim czyszczeniu, i nie włożyłam w niego ani grosza, bo znajomy kupił go w salonie, ale doszedł, że stary tel bardziej mu odpowiedał i się ze mną zamienił ![]() tatty fajnie, że zajrzałaś do nas, prezenty dla mamy pewnie ci pięknie wyszły |
![]() ![]() |
![]() |
#5861 |
Wtajemniczenie
|
ja TAKżE gratuluję elianko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#5862 |
CraftMod
|
Witaj Igusiu!
Fajnie, ze masz troszkę wolnego. Ja gdybym miała to bym chyba chciała normalnie się wyspać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5863 |
Wtajemniczenie
|
Witaj ! ja się wyspalam ... hehe spalam az do 10.00 heeh . Ja juz bylam w tym miesiącu na rowerkach w lesie. Bylo super.... tak cieplutko i przyjemnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5864 |
Zakorzenienie
|
ja miałam simensa ponad 3 lata i nie miał łatwego zycia wysokie schody + mały macak = wielkie londowanie ale teraz przedłużałam umowe i wziełam sobie motorolke l6 i jestem wniebowzięta nierysowalny ekranik obudowa metalowa i robi świetne zdjęcia
a dziś byłam z macaczkiem w mieście zapłaciłam wreszcie za studia 1800 serce peka ale miałam fajną sytuacje byłam na poczcie kolejka że ho ho... i stoi przedemna babka w kolczykach strasznie podobnych do robionych prze zemnie więc mówie jej że świetne kolczyki ![]() ![]() potem jej powiedzialam że ta jej znajoma pani Ania, kupiła jej kolczyki i branse a naszyjnik robiłam na specjalne zamówienie ![]() ach ale i tak niemogę dziś przezyć tych1800zł ![]()
#5865 |
Zakorzenienie
|
Sol gartuluje
![]() ![]() a 1800 no cóż... ciężko, ale twoje kolczyki sprzedają się jak świeże bułeczki, zaraz odrobisz ![]()
#5866 |
CraftMod
|
Mój tel służył poza znanymi wszystkim celami jako gryzak, a właściwie śliniak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5867 |
Zakorzenienie
|
to dobrze
![]() ![]() mój się zepsół na dobre ale sluzy macakowi jako zabawka elia ostatnio odnoszę wrażenie że przed latem wszyscy są na diecie i nie jedzą bialego pieczywa ![]()
#5868 |
CraftMod
|
Baaaardzo kochane!!!
![]() ![]() Co do biżu to sezon letni zaczyna sie, na pewno cos zbyjesz, wystarczy, ze słoneczko przygrzeje. |
![]() ![]() |
![]() |
#5869 |
Zakorzenienie
|
zwłaszcza takie biżu jak Twoje Sol
![]()
![]() |
#5870 |
Raczkowanie
|
dziołszki z każdej z Was jestem baaardzo dumna
![]() ![]() ![]() a ja Wam powiem, że dostałam 5 z kartkowki z WOKu [tydzień temu nie poszlam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buziaki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5871 |
Wtajemniczenie
|
hejcia ! Sol widzę że twoja biżuteria jest bardzo popularna. Czy masz może zdjęcia swoich wyrobow .. bo bardzo jestem ciekawa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5872 |
Zakorzenienie
|
widzę że dziś tu troszkę większy ruch...super...
nirshya.dwbh ja tez mogę Ci powiedzieć że mam wiele różnych biżuteryjnych pierdółek ale kolczyki od sol stały się moimi ulubionymi i chodzę w nich najczęściej...
#5873 |
Wtajemniczenie
|
kurcze a ile kosztują twoje kolczyki solus ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5874 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiecie co jeszcze mi się łapki trzęsą po 19 utknęłam z psem w windzie (wychodziłam z nim na spacer) i dopiero po 20 wyszłam !!!!!!!!!! A do tego dzisiaj z moimi dziewczynami poszłyśmy na kebab i kurde one napisały smsa na numer kom. który był na budce !!! Wracam z zajęć licząć na to że one zartowały a on się na mnie gapi jak nigdy !! No i ja się uśmiechnęłam bo nie mogłam wytrzymać i on pyta co to był za sms ... ja na to jaki sms?? No i spytał czy blondynka go wysłała powiedziałam że nie to spytaŁ czy ja powiedziałam że też nie i uciekłam w zasadzie.... No i jak wyszłam z windy i poszłam z tym psem to przechodziłam obok i on chrząknął i zagadał mnie jak wracałam z notabene bardzo krótkiego spaceru ... ma chyba na imię Mariusz i pytał o Elę i o Róże (ona napisała) o ich imiona (znaczy nie jest mną zainteresowany z tego wynika!! potem jego brat jechał na rowerze i mnie zobaczył i spytał o imię (a że to 2 knypków było bo brat i ktoś jeszcze ) no ja powiedziałam zgaduj zgadula i ten drugi niebrat powiedział że jestem fajna loooool. Koleś ma 21 lat (rok młodszy ode mnie) i najpierw spytał o wiek tych moich koleżanek potem spytał mnie. I generalnie pytał gdzie one mieszkają. Maaaasaaaakraaaaa dzisiaj powinien być piątek 13tego :/ bo czar prysł i czuję się beznadziejna teraz :/
![]() |
#5875 |
Raczkowanie
|
malijka bo on chce wzbudzic w Tobie zazdrosc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5876 |
Konto usunięte
|
oj współczuję ci malijko
![]() ![]() a jednak wyszły mi świeczki ![]() ![]() ja chodzę do domu dziecka, do działu przedszkolnego, ale czasami są tam takie maluchy po 1,5 - 2 latka, no i z jakiś miesiąc temu dla takiego jednego malucha mp3 kumpelki służyła jako gryzak i smoczek. byle odłoży na chwilę a ty weźmiesz dyskretnie i to zauważy zaczyna płakać i człapać za tobą, puki nie znajdzie się w jego buzi. w sumie to niby nic takiego zabrać na chwilkę, ale przyznam że silny był ten chłopczyk. mnie przewalił na podłogę, a jak próbowałam stać to tak w plecy klepnął że przez jakieś 10min. brzuch mnie bolał ![]() ale był strasznie słodki i zabawny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5877 |
Zakorzenienie
|
malia Ty przestań sobie wkręcać...ja Cię proszę...przestań...
![]()
#5878 | |
Wtajemniczenie
|
Jasne nie podobam mu się i tyle
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#5879 |
Zakorzenienie
|
malijeczko kochanie nie martw się to takie smutne... aż mi się smutno zrobiło jakby co zawsze moge solidarnie z tobą się pobeczeć...
a facet jest ślepy jesteś śliczną i wartościową dziewczyną i tyle , niech żałuje
#5880 |
CraftMod
|
mali popatrz na to z innej strony, coś zaczęło się dziać
Ja na dziś kończę, miłych senków, papatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.