|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5911 |
CraftMod
|
![]()
Witajcie! U mnie tak pięknie, że zaraz sie ubieram i na podwóreczko z moil Żuczkiem.
![]() Ja miałam wczoraj wieczorem niezła przygodę. Mój mały sobie skakał po łóżku ( tzn 2 materacach położonych na podłodze) i tak fajnie fiknął że głową trafił w brzeg kaloryfera (ja mam takie blaszane panelaki) ![]() No i nadrabiam zaległości: JOASIU, fajny prezencik ![]() solagne pewnie już ci się lepiej zrobiło jak te smutki z ciebie wypłyneły igusia nie czepiam się, ale co to jest, pościk pod pościkiem, nieładnie... ![]() mali pamiętaj, ze na nas zawsze możesz liczyć, a na faceta nie zawsze, bo oni mają inne mózgi ![]() ![]() Buziaczek dla was wszystkich ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2007-04-25 o 10:29 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#5912 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Ehhh jestem w dobrym nastroju mimo wszystko
![]()
#5913 |
Wtajemniczenie
|
Nirshya ty to dzisiaj chyba na mnie polujesz heheeh
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5914 |
CraftMod
|
hehehe, jakoś wpadłaś mi dziś pod ręce
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5915 |
Zakorzenienie
|
Malijko jako przyszły pedagog proszę wytłumacz mi co to za człowiek który posiada takie cechy: oralno-schizoidalno-psychopatyczne?
![]() Joasiu prezent przedni... dziewczyny od tygodnia nie jem słodyczy...a na kolacje płatki z mlekiem...brzuch troszkę spał więc w gorset się zmieszczę ale tak jakoś mi dziwnie beż moich ulubionych truflowych batoników...w sumie to myślałam że będzie gorzej ale na weselu sobie odbiję...
#5916 |
Zakorzenienie
|
Malijko najwazniejsze, że masz dobry humor.
Nirshya biedny maluszek. No dzieciaki to takie sreberka, że z reguły trafiaja głową tam gdzie najmniej bezpiecznie. Mój "maluszek" (hihi stary koń) właśńie mnie zaczyna denerwowac i oberwie, ale tam gdzie trzeba. Taki sie pyskacz zrobił, że ćwicze swoja cierpliwość, oj ćwicze i najczęściej przegrywam.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#5917 |
Zakorzenienie
|
ja byłam u hejaszka naszego dobrą kawkę sobie wypiłam( a ciekawe gdzie kawa się podziewa?) ciastka zjadłam ( ciocia powiedziała że zeszczuplałam to mogłam) poplotkowałyśmy mala się wyszalała z szymonkiem tylko teraz takie wiatrzysko się zerwało
mój macak już za kare w łóżku leży...
#5918 |
Zakorzenienie
|
Mój wielki maluszek właśnie za karę sprząta pokój. Miałam mu odpuścić, ale mnie zdenerwował i ma. Myslę, że to lepsze niż tyłkowanie.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#5919 |
Wtajemniczenie
|
Nirshya.dwbh moj maly 3 lata temu mila podobnie, krecil sie w kolko i upadl i glowa w kaloryfer. Niestety zalal sie krwia. NAwet nie plakal bo wiedzial ze krecic sie nie wolno. Tylko krzyczal ze nie chce do szpitala na szycie. Zaznacze, ze nigdy wczesniej nie byl szyty. Rana zaraz sie zagoila ale na czole zostal slad, tuz pod grzywka.
Kamilcia_w koniecznie se odbij na weselu. Kurde dla mnie tez przydalo by sie zrzucic jeszcze z 7 kilo. Przez pol roku zrzucilam 10 wiec i tak sukces, a teraz waga stoi. Moja wina za duzo slodyczy. A dzis w ramach odchudzania skwarki na obiad byly. Normalnie miodzio ![]()
#5920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#5921 |
Wtajemniczenie
|
Skwareczki z ziemniaczkami i ogoreczkiem kwaszonym. A co raz sie zyje. Do wesela kolezanki mam jeszcze miesiac.
![]()
![]() |
#5922 |
Zakorzenienie
|
A my dzisiaj skromnie zapiekankę a'la przegląd tygodnia. Całkiem niezła wyszła.
![]() ![]() |
![]() |
#5923 | |
CraftMod
|
Cytat:
![]() ![]() Ja skwarek nie lubie, ale słodycze pod każdą prawie postacią ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5924 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tylko jak jest jakaś rana na głowie to trzeba pamiętać że uciskać nie można bo krwiak może być - przedwczoraj pielęgniarka zrobiła nam kurs pierwszej pomocy więc wiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5925 |
CraftMod
|
Mialam jeszcze inny przypadek. Mjój mały po porodzie miał takie cos wielkości jajka na głowie, nie zwiny personelu, ale własciwie mojej
![]() ![]() ![]() Z dziećmi to trzeba bardzo uważać, niby to twoje dziecko, ale jak czegoś nie zrobisz, albo jak coś mu się stanie to poźniej będą ciągać, dlaczego to a tamto nie zostało dopilnowane.... Ale i tak warto je mieć! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5926 |
Wtajemniczenie
|
Dzieci zawsze warto miec. Chociazby po to zeby miec kogo kochac.
Nie lyzka tylko wiedelcem ![]()
#5927 |
Zakorzenienie
|
u mnie dzis najskromniej- puszka szprotek...
#5928 |
Konto usunięte
|
oj, zjedz czasem lepszy obiadek eli
![]() ![]() a dzieciaki, szczególnie male są naprawdę słodkie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5929 |
Zadomowienie
|
Hej panny
![]() Szykuje mi się długi weekend...Sol te lawendowe kolczyki ![]() Co tam u was ciekawegoo? Malijko nie przejmuj sie tym facetem.Widocznie się ostrego sosou nawąchał w budce,poprzestawiało mu się coś ![]()
![]() |
#5930 |
Zakorzenienie
|
mi się przypomniało jak macaczek był malutki i my z babcią dwie głupie baby ją ważyłyśmy na wadze kuchennej i macak sturlał się z tej wagi to było na stole nic się nie stało ale ja oczami wyobraźni widziałam jak spada ze stołuna podłoge serce mi waliło... wziełam małą na ręce i w ryk a babcia zemną aż mój tata przybiegł zobaczyć co się stało...
można zmienić na klipsy ![]()
#5931 |
Zadomowienie
|
klipsy bee...jak sobie przebije to dam znać
![]()
#5932 |
CraftMod
|
Mi sie dośc często robi gorąco z jego powodu. Nie żebym nie lubiła adrenalinki, ale nie w takich sytuacjach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5933 |
Konto usunięte
|
ja też nie lubię klipsów. bleee... moja babcia miała ich pełno i niedość że nie podobały mi się to jeszcze zawsze z uszu spadaly
![]() ![]() dzisiaj jest równo mój 250 dzień jako użytkowniczki wizażu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5934 |
CraftMod
|
tatty ciesze się razem z Tobą!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5935 |
Zakorzenienie
|
z tymi dziećmi małymi to naprawdę różnie bywa...ja zawsze jak mam małe dziecko na rękach to boję się że mi spadnie...a nie powinnam tak mieć bo jak mi się siostra urodziła to 9 lat miałam więc wynosiłam ją ostro...
a teraz impreza...nawet nie wiem kiedy 1000 mi wskoczył...zapraszam na party... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#5936 |
Konto usunięte
|
gratultję kamilciu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() spadam na obiadek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5937 |
CraftMod
|
No to dziś balujemy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5938 |
Zakorzenienie
|
o i zauważyłam że zostałam zakwalifikowana do "zadomowionych" tzn że już wstałam na nogi i nie "raczkuję"... hihi
#5939 |
CraftMod
|
ta, ile to już można raczkować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5940 |
Zakorzenienie
|
uffffffff życzę każdemu...bo kolana pozdzierane jak u małej dziewczynki biegającej po drzewach...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.