|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Czesc dziewczyny, mam pytanko.
Na amerykanskim ebayu widzialam ciekawa bizuterie podobno z avonu, chcialabym Was spytac czy moze kojarzycie ja? Podejrzewam, ze musiala ukazac sie w starych katalogach a ja nie sledze na biezaco wiec niestety nie wiem. Chodzi mi o naszyjniki, pierscionki, broszki itd porcelanowe w metalowym obramowaniu i z malowanymi motywami kwiatowymi itd ogolnie bizuteria stylizowana na retro. Noi drugie pytanko jesli juz udaloby mi sie odnalezc wymarzone cycuszka to czy jest mozliwosc zamowienia ze starego katalogu? Dziekuje i pozdrawiam |
|
|
|
#602 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
A ze starego katalogu nie da się zamówić, tylko z bieżącego. Pozostają ci więc poszukiwania w necie...
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
sheryl, dzie za odpowiedz. No trudno czyli musze sie pogodzic z tym, ze raczej nie uda mi sie kupic tek bizuteri
|
|
|
|
#604 |
|
Raczkowanie
|
na 100% jej nie było w pl avonie, od 13 lat zamawiam co katalog i jej nie widziałam, więc pewnie była w jakimś zagranicznym, ale może to coś z obecnego zagranicznego katalogu, wtedy jest szansa, że może kiedyś pojawi się u nas, powodzenia
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
magrens, dziekuje za odpowiedz. No to bede szukac przez internet
|
|
|
|
#606 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() od niedawna też stałam się Avono-maniaczką .
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
. nie wiem czy w dobrym miejscu pisze. Czy ktoras z Was zmniejszala moze pierscionek z avonu? Ostatnio dostalam, ale jest na mnie za duzy
|
|
|
|
#608 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Jestem Kinga Jestem (nie)anonimową Avonomaniaczką od ok. 7 lat
|
|
|
|
#609 |
|
Rozeznanie
|
witam,
nie wiem, w którym wątku mam wstawić to pytanie, dostałam wczoraj zamówienie a w nim katalog aktualny i jeden dodatkowy wakacyjny (kolejny), czemu to miało służyć i czy inne konsultantki też go otrzymały? |
|
|
|
#610 |
|
Zadomowienie
|
a czy miał ktoś już może aromatyczny błyszczyk do ust i może mi coś o nim powiedzieć bo na KWC na razie brak opinii.
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, mogę wam tu zadać parę pytań nt. avonu? ja wiem, ze duzo wakow bylo itd., ale sa one bardzo dlugie i na moje konkretne pytania nie moglam znalezc odpowiedzi, a mam ich chyba ze 3
. jezeli dla ktorejs z was to nie problem, to napisze pw, zeby nie zasmiecac wam watku .
|
#612 |
|
szeryfcio
|
pisz
Ten wątek i tak martwy, ale może ktoś zajrzy, będzie wiedział i odpowie
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#615 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy to najlepsze miejsce by zadać takie pytanie ale w końcu chyba znajde tutaj najwięcej znawczyń kosmetyków avon
moje pytanie dotyczy pewnej 'maseczki' ? nie wiem jak to nazwać jest ona z serii clearskin a właściwie to chyba BYŁA... była to maź koloru białego ktorą nakładało się na wilgotną skóre buzi i ona zastygała i później się ją odrywało razem z wągrami. Pełniła ta maseczka rolę plastrów na nos, brodę czy czoło. Ja prosze o podanie nazwy kosmetyku oraz informacje czy nadal istnieje możliwość zakupu tego specyfiku i w jakiej cenie jest z góry dziękujeja osobiście ostatni raz używałam jej z 5/6 lat temu
Lady Emerald . <3 Edytowane przez lady3m3r4ld Czas edycji: 2010-09-13 o 14:54 |
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
jako poczatkujaca avon maniaczka zainteresowalam sie podkladem magix
co o nim sadzicie? jestem nim zainteresowana i to ostro ale tyle tych kosmetykow w avoniku ze zapytam was, mozna jakos odkrecic ten pdzelek zeby wlac do srodka colorstaya? no ze tak uzupelniac? bede wdzieczna jak ktoras odpisze
|
#617 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
a da sie go uzupelnic innym? jak ten pedzel fajny?
|
#619 |
|
szeryfcio
|
a .... to my mówimy o tym samym podkładzie? Ja mam na mysli magix wygładzająco-matujący, stosunkowo nowy (od kilku katalogów) i on na pewno nie jest z pędzlem.
Z pędzlem był jakiś podkład, ale to jakiś czas temu było....
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
on wlasnie chyba magix byl, dzisiaj bylam na stoisku avonu chcialam go zobaczyc ale babka nie wiedziala co to wogole podklad magix i kazala mi sobie wybrac z kubelka w ktorym byly podklady
gdy chcialam katalog do domu powiedziala ze ma 1 hehe w piatek bede w coku to powiem co i jak
|
#621 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
najczęściej nie wiedzą co sprzedają, a jeszcze te kosmetyki leżące na słońcu czy deszczu... ![]() Co do podkładu - ten z pędzlem to nie był magix. Już się pofatygowałam, wygooglałam i proszę: masz na KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...alny-kolor.htm W katalogu już go nie ma, gdzieś mi się rzucił w oczy w ofertach wyprzedażowych..., więc nie wiem czy uda Ci się go kupić. Ale też nie ma chyba czego żałować. Dziewczyny nie były z niego za bardzo zadowolone. Aplikacja pozostawiała wiele do życzenia.
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
o o o
a tak sie na niego napalilam ![]() wydaje mi sie ze ta pani chyba byla w zastepstwie bp naprawde byla strasznie zielona, a to bylo w carefour na pasazu ![]() co do katalogu chcialam Pani pokazac o jaki mi chodzi (myslalam ze jest jeszcze) ale ze jedna dziewczyna ogladala katalog (druga stala w kolejce do niego bo byl tylko 1 ) to odpuscilam, dziekuje za fatyge
|
#623 |
|
Przyczajenie
|
cześć, ktoś używał już kosmetyków z linii Zodiak od avon? zastanawiam się czy są dobre, zamówiłam sobie tusz do rzęs, dostane pojutrze... a tak w ogóle wiecie może co o sa oferty cobo? pytanie do konsultantek
|
|
|
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
erato0 Zodiac to limitowana edycja opakowań avon, tak samo jak edycja koronkowa czy "tygrysia" Tusz supershock to ten sam tusz tylko w nowym specjalnym opakowaniu
Jeśli chodzi o sam tusz ja go bardzo lubię... |
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wodę toaletową Secret Fantasy tak szczerze powiedziawszy spodziewałam się czegoś lepszego na razie zapach do mnei kompletnie nie przemawia wręcz mi sie nie podoba tak jakby za ostry... ale też każdy ma swoje upodobania.
Nie wiem będę próbować i może się z nim oswoję
|
#626 |
|
szeryfcio
|
oferta cobo to oferta wiązana
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do konsultantek:
wczoraj zlozylam swoje drugie zamowienie, jak potem zerknelam jeszcze raz to widze, ze przy dwoch produktach mam czerwone krzyzyki, czy oznacza to, ze sa niedostepne? Czy znaczy to, ze nie otrzymam ich z tym zamowieniem? A placic bede cala kwote czy mniejsza? No i jak wtedy z wysylka, bo jesli mniejsza kwote zaplace to nalicza mi oplaty za kuriera(chodzi o nieosiagniecie limitu)? |
|
|
|
#628 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
światło czerwone: Produkt jest niedostępny w momencie składania zamówienia i nie będzie dostarczony w bieżącej przesyłce. Zostanie dosłany w jednym z kolejnych zamówień. Jak nie przyjdzie w paczce nie będziesz musiała za tę rzecz płacić. No i obniży to wartość zamówienia, bo do bazy zamówienia doliczają się rzeczy ze światłem żółtym....
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy mogłabyś podać skrót opisu przy którym miałaś te krzyżyki? a moze pamietasz co to było? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

moje pytanie dotyczy pewnej 'maseczki' ?
nie wiem jak to nazwać jest ona z serii clearskin a właściwie to chyba BYŁA... była to maź koloru białego ktorą nakładało się na wilgotną skóre buzi i ona zastygała i później się ją odrywało razem z wągrami. Pełniła ta maseczka rolę plastrów na nos, brodę czy czoło. Ja prosze o podanie nazwy kosmetyku oraz informacje czy nadal istnieje możliwość zakupu tego specyfiku i w jakiej cenie jest
najczęściej nie wiedzą co sprzedają, a jeszcze te kosmetyki leżące na słońcu czy deszczu... 
bo byl tylko 1 ) to odpuscilam,