|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
iguś super ten avek potem wam zdam relacje z dzisiejszego dnia ze zdjęciami
![]()
#6392 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() W Mielnie byliśmy z grupką przyjaciół. Było również małżeństwo buddystów zen i jednego dnia zażyliśmy wszyscy "kąpieli" dźwiękami z mis tybetańskich. Seans trwał 40 minut i było tak super, że aż nie umiem tego opisać. Po prostu bajka. Super relaks i odprężenie. Ach, w ogóle było świetnie. Pierwsze 3 dni były chłodne i wietrzne ale później plażówa. Skóra z nosa mi już schodzi ![]()
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2007-05-07 o 14:38 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#6393 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
witam
![]() bydgosiu-zazdroszcze wycieczki...
#6394 |
CraftMod
|
bydgosiu bardzo fajne miejsce, aż chciałoby się tam być
![]() owieczko witaj! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6395 |
Zakorzenienie
|
ale się wkurzyłam, byłam dziś z macaczkiem na placu zabaw i oprócz zielonych włosów( po wczorajszej zabawie) było fajnie tak się ubiegałam za macaczkiem...
ale nic wracam do domku i jechał listonosz, popołudniu z macaczkiem poszłyśmy na spacerek i przyokazji do skrzynki choć listonosz mnie widział i niezatrombił a zawsze to robi jak coś wsadza do skrzynki no i zaglądam do skrzynki a tam... koperta z listu do elianki( z zawieszką do komurki) właśnie sama koperta chamsko rozerwana i w dodatku żadnej pieczątki ani opisu że zwrot czy że uszkodzone więc po powrocie do domu pierwsze zadzwoniłam do listonosza czy dziś mi coś przynosil on na to że dziś nic nie było dla nas tylko dla moich kuzynek a ostatnie co mi przynosił to polecony który podpisywałam powiedziałam co się stało iże jadę na pocz, za 10 minut sam pomnie przyjechał ![]() na poczcie babka powiedziała że pewnie ktoś wyciągnął zawartość i kopertę wsadził z powrotem do skrzynki .... całe takie tłumaczenie trwało pare minut... potem pokazałam ze w tym dniu wysyłałam 4 listy do elianki,owieczki, i couver oraz zamówienie to takiej pani która już kiedyś odemnie kupowała babka sprawdziła w rejestrze przesyłek i niebyło ani jednej z moich zaznaczonych do wysłania ![]() więc się wściekłam i powiedziałam że widzę że teraz nawet zwykłe listy kradna... siekła byłam na to mi babkaże nie będzie zemną rozmawiać ja powiedziałam że nie musi bo chcę rozmawiać z szefem ponieważ powiedziałam że się nie ruszę dopuki szef nie przyjedzie babka zadzwoniła ten wpadł do gabinetu wściekły bo już miał jechać do domu to ja mu wszystko tłumaczę i nagle okazało się że są wszystkie koperty z moich listów bo podobno sobie żart zrobiłam i wysłałam puste to się wściekłam i mówie że po 1. wysyłam poleconym z potwierdzeniem nadania 2. zawsze ważą taki list więc widzą czy jest pusty 3 komplet wysyłałam z potwierdzeniem odbioru i koszt wysyłki był 6 zł bo był dość ciężki ![]() a oni mi pokazują puste koperty zabrałam koperty i mówie że idę na policję na co szef powiedział że zwrócą mi za przesyłki( tu niezacytuję że powiedziałam że może sobie...) co mi da że przesyłki jak sam komplet był za 50 zł kture musze zwrócić pani annie, elianka miała dostać zawieszkę z ostatnich kolorow koralików bo więce fuksjowych nie mam a owieczka i couver miały sporo różnych koralików także porcelanowych i dużych lampworkow za 5 zł jeden powiedziałam że nieprzepuszczę im tego i mają tydzień potem idę na policję kazałam skserować księgę wysyłek z tego dnia co wysyłałam koperty w worek zakleić i pieczątkę poczty... i poszłam normalnie jak wpadłam do domu to nawet pies do budy uciekał ![]() nigdy więcej nie bede nic wysyłać u nas w oddziale ![]() jest mi przykro już nie o pieniądze które w to włozyłam..... poprostu się popłakałam ![]() musiałam się wyżalić
#6396 |
Wtajemniczenie
|
oj biedactwo
![]()
#6397 |
Zakorzenienie
|
Ojejku sol, przykro mi bardzo
![]() ![]()
#6398 |
Wtajemniczenie
|
dokladnie. pozniej ci pewnie powiedza ze juz za pozno czy cos. ja bym od razu zglosila. im mniej czasu maja na wymyslenie swojej wersji tym lepiej...
#6399 |
Zadomowienie
|
Ja już ci pisałam na gg.Słońce.Wierze ze będzie dobrze
![]()
#6400 |
Zakorzenienie
|
ech na szczęscie mam świadków
nic już się uspokajam pomału ![]() macie zdjęcia macaczka w nowej fryzurce i z zielonymi włoskami sama się wczoraj pomalowała ![]()
#6401 |
Zakorzenienie
|
Fryzurka super a kolor na włoskach wymiata
![]()
![]() |
#6402 |
Zakorzenienie
|
soluś ale przykra sprawa...współczuję...:cm ok:...ale nie popuść im, bo ktoś Cię po prostu okradł...
zdjęcia rewelacja...czym ona włosy pomalowała?
#6403 |
Wtajemniczenie
|
Sol wspolczuje. Nie daj sie walcz o swoje moze nastepnym razem beda uwazniejsi. Choc jak znam zycie na policji powiedz ze mala szkodliwosc spoleczna i umoza.
![]() ![]() MAcaczek sliczny, a zieleninka cudna ![]()
#6404 |
Wtajemniczenie
|
Sol
![]() ![]() A fryzurka macaczka śliczna ![]()
#6405 |
Chi~
|
hm ja tak piszę ze na dwadzieścia lat sie wydaję?
![]() ![]() Sol jestem w wielkim szoku ![]() ![]() A ja jestem zła na to że nie potrafię odmowić ostatnio. Justysiu masz może czas na... A co Justysia odpowiada? ![]() i teraz mam za to. Jutro po 7 lekcjach ( wtym dwa wufy i dwie kartkówki z WOSu i z polaka) które kończą sie o 14:15 mam GONIĆ do domu, przebrać się w mundur, i GONIĆ 2 km do Ośrodka Kultury na jakieśtam spotkanie, które skończy sie o 17, a ja mam w środę kartkówkę z niemcai dwa polskie. I w sumie to niewiem co tu robię. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6406 |
Zakorzenienie
|
tysiu dasz rade...musisz dać rade...a tak wogóle uporałam się z ATC i już wysłałam listonosza do Ciebie...
i mam propozycję nie wiem co o tym myślicie ale proponuję założyć wątek zbiorowy z ATC...tak jak jest wątek z księgami życzeń...wszytkie byłyby razem...co o tym myślicie?
#6407 |
Wtajemniczenie
|
Postęp napisałam kolejne strony do pracy
![]() Ale wiecie co muszę Wam coś powiedzieć, pobijecie mnie pewnie, ale coś czuję że od tego weekendu będę zaglądać bardzo rzadko .... egzaminy (17, 28 maj) teraz zaliczenia muszę skończyć pracę muszę zacząć uczyć się do egzaminów i do obrony. i jak ja bez Was wytrzymam prawie miesiąc ![]() ![]()
#6408 |
Zadomowienie
|
![]()
Bydgoszczanko - zazdroszczę takich atrakcji a miejsce które podałaś w linku wygląda rewelacyjnie
![]() Soluś - no okropna jest ta poczta polska :/ a fryzurka macaczka rewelacja jak zawsze wyszła uroczo na fotkach ![]() Tysiu_15 - musisz nauczyć się odmawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6409 |
Zakorzenienie
|
już ochłonełam sprawa zgłoszona na policje policjant który przyjmował zgłoszenie to dwa razy upuścił długopis ze zdenerwowania podobno taką minę miałam
![]() ale ponieważ mam dokumentowane wszystko co robie i wysyłam ze zdjęciami opisem materiałów adresem odbiorcy i numerem nadania mówią że sprawa jest prosta szef oddziału chce polubownie ustalić kwote odszkodowania- już mu powiedziałam że renkodzieło się ceni ![]() swoją drogą policja mnie pozytywnie zaskoczyła a macak wczoraj malował farby plakatowe + barwnik do farb kolorek pozostał nie tylko na kartce i włoskach także na ścianie kaloryferze i firankach o dywanie niewspominając ale łatwo się zmywa więc będzie można poszaleć przed balem przebierańców w przedszkolu ![]() przebiore ją za żabe ![]()
![]() |
#6410 |
Zakorzenienie
|
Blue jak angielski?
#6411 |
Wtajemniczenie
|
Ehh właśnie pocięłam sobie palca ostrym nożem ... ześliznął mi się .... ehhh tak jakby krew kapie .... sieeerota ze mnie
#6412 |
Zakorzenienie
|
malia uważaj na siebie i nie baw się niebezpiecznymi narzędziami...a może Ty jakaś zamyślona jesteś
![]()
#6413 |
Wtajemniczenie
|
Tak zamyślona ... myślę jak tu wygrzebać każdego dnia dodatkową godzinę na
![]() A już po pocięciu dostałam smsa ... ehh nie daje za wygraną Hej słoneczko co robisz ciekawego .... kurde od kiedy ja słoneczko jestem dla niego arghh arghhh Hmm nerwowa jestem ZNM ![]()
#6414 |
Zakorzenienie
|
oj coś Mr Kebabo tak łatwo nie odpuszcza...
#6415 |
Zakorzenienie
|
Sol ale mi się smutno zrobiło. O tym chciałaś rozmawiać? Szkoda, że nie miałam czasu wpaść. Zielony Macak to taki wiosenny Macak.
Malijko uważaj na siebie, bo coTy bez paluszków zrobisz? Bydgosiu fajnie, że miałaś dobry czas. A ja byłam dziś w Jastrzebiu na kontroli u mojego kochanego laryngologa. I stało się coś takiego, że nie mogę wytrzymać. Zrobił mi dwa dodatkowego badania słuchu i okazało sie odzyskałam prawie 90% słuchu. Część nerwu, o której myslał, że jest martwa (wyschnięta) najnormalnie w swiecie zaczęła sobie przesyłać impulsy do ucha. Koniec końców nie muszę mieć kolejnej operacji w lipcu. Moje ucho jest całkowicie zdrowe. Dzięki Bogu za tego fantastycznego lekarza. Pewnie gdybym była młodsza to bym go wyściskała, a tak to mi zabrakło odwagi. Ale sie cieszę! Wybaczyłam mu nawet to, że mi wsadzał przez nos do ucha taka jakąś cienka rurke, żeby zbadać nerw. I co Wy na to?
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#6416 | |
Wtajemniczenie
|
Jak widać ... uparty ehhh
Cytat:
![]() Cieszę się że wszystko dobrze i z uszkiem ok ![]() ![]() Dobrej nocki ![]()
![]() |
#6417 |
Zakorzenienie
|
No cos Ty ani jednego się nie pozbywaj. Dobrej nocki (ja czuwam w pracy).
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#6418 |
Zakorzenienie
|
cioteczko bardzo dobre wieści przynosisz...cieszę się razem z Tobą...przypomniało mi się coś jak przeczytałam Twój post...moja babcia kilka miesięcy temu miała operacje na oczy...bardzo się jej bała ale została podparta przez moją mamę do ściany i musiała iść...w tym momencie jest tak że widzi wszystko...śmieje się czasem że to problem bo teraz to każdy okruszek widzi i lata ze ścierka a wcześniej jej to nie przeszkadzało...zobaczymy co będzie w twoim wypadku...
moja mama i siostra są jednowzroczne ale lekarze mówią że nic się z tym nie zrobi...
#6419 |
Rozeznanie
|
no no ale naplotkowałyście.
malijko uważaj na swoje paluszki,bo bez jednego czasem nawet ciężko. hejasz bardzo sie ciesze że słuch wporządku widocznie masz lekarza z powołania a nie jak niekturzy kase tylko ciągną. solagne dobrze zrobiłaś z tą policją że odrazu zareagowałaś jak ci dziewczyny radziły. kurczaki i jak tu teraz wysłać co kolwiek gdzie nie spojrzysz tam korupcja i złodziejstwo z każdej strony. a ja dostałam zamuwienie na książke do angli ciekawe czy dojdzie hehe. ach bym zapomniała piękne zdjęcie macaczka i fryzurka .włoski zielone też. |
![]() ![]() |
![]() |
#6420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ze mna to teraz jest tak, że jak przedtem mój J chrapał kładłam się na lewe (zdrowe-słyszące)ucho i przestawałam słyszeć chrapanie, a teraz niestety słyszę na obie strony, ale to jedyny minus. Poza tym są same plusy.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2007-05-08 o 01:54 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.