|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6511 |
Zadomowienie
|
![]()
Maliu & Kamilciu - dobranoc
Hejasz - witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6512 |
Zakorzenienie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Tak sobie teraz przypominam, że bardzo chciałam być przedszkolanką. Nawet chodziłam 3 lata do liceum pedagogicznego, ale dzisiaj się cieszę, że nie jestem. Musiałam zrezygnować ze szkoły i z zawodu, bo zanikała mi głos. Myslę, że mogłabym mieć ogromne kłopoty ze zdrowiem. Gardło to przecież podstawowy instrument nauczyciela.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2007-05-10 o 13:18 Powód: literka |
![]() ![]() |
![]() |
#6513 |
Zadomowienie
|
![]()
Hejasz no tak poza tym w tych czasach bycie nauczycielem to taki niewdzięczny zawód
![]() EDIT: Hejaszku ja już mykam dobranoc spokojnej nocki ![]() Edytowane przez Blue_Lady Czas edycji: 2007-05-10 o 01:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#6514 |
Wtajemniczenie
|
Hejasz, dlatego nauczycielki powinny dbać o to, żeby nie chorować na anginę np.
![]() ![]() Blue eee tam niewdzięczny, to chyba zależy od placówki jednak ... u mnie dzieciaki twierdziły, że jestem miła i generalnie pytały kiedy będę miała lekcję u nich.
#6515 |
CraftMod
|
Witajcie! Kebaby, mówicie?
![]() ![]() ![]() kamilciu cieszę się , ze wieczór się udał ![]() hejasz a na czym grasz, jak możne wiedzieć? Blue jak dla mnie to podobają sie pprzedstawione przez ciebie zestawy, pewnie też bym sobie taki kupiła, ale w tej chwili nie mam swojego kąta na robótki ręczne, więcmuszę wszystko do skrzyneczki pakować, zeby malec mi nie zrobił porządków ![]() mali jeśli chodzi o strategię (olewać-narzuać się) to trzeba po prostu zastosować odpowiednią do efektu jaki chcemy osiągnąć ![]() U mnie w końcu słoneczko się pokazało, może już w końcu ciepło się zrobi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6516 |
Zakorzenienie
|
Malijko ja na anginę pierwszy raz zachorowałam kilka lat temu. Całe życie nie chorowałam na anginę.
Nirshya na skrzypcach gram.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#6517 |
Zakorzenienie
|
witam panie...coś mało od rana ploteczek...dziś z okazji juwenaliów mam wole więc z koleżankami byłyśmy na polowaniu na lumpkach...dziś wydałam najmniej...pierwszy raz...ale jestem zadowolona z zakupów...4 bluzeczki, sweterek,sukienka letnia i torebeczka dla mojej chrześnicy...a teraz idę do wyrka bo wymarsz do miasta zawsze wyciąga ze mnie wszystkie siły...
![]() |
#6518 |
Wtajemniczenie
|
Malijka zgadzam sie z Nirshya.dwbh to zalezy co chcesz osiagnac.
![]() Hejasz ja kiedys lezalam w szpitalu w Bialymstoku i tam zachorowalam na taka angine ze pokazywali mnie studentom Akademii Medycznej ![]()
#6519 |
CraftMod
|
Skrzypce? Wow! Kocham ten instrument
![]() ![]() ![]() Co do anginy nidgy nie miałam z nią do czynienia i mam nadzieję, że sie nigdy nie spotkamy ![]() kamilciu gratuluję udanych łowów katasiaczku ciekawa jestem czy u was już bzy zakwitły, bo u mnie jakoś jakby chciały a nie mogły... ![]() Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2007-05-10 o 13:45 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#6520 |
Zakorzenienie
|
cześc dziewczyny!
ja jako dziecko chorowałam na anginę trzy- cztery razy w roku.. teraz wyrosłam, ale mam kłopoty ze stawami ![]() mój kiciuś dzisiaj został wykastrowany.. szkoda mi go bardzo źle znosi narkozę ![]() ![]() ![]()
#6521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Elia ja ze swoja Majka po sterylizacji spałam 3 noce na podłodze, a ona na prześcieradle z wełny wielbłądziej, żeby jej było ciepło i wygodnie. A w dzień siedzieliśmy koło niej na zmianę wszyscy. Była wtedy pępkiem świata. Zresztą do dziś jest naszym kochaniem.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6522 |
Zakorzenienie
|
elianko potulaj go odemnie.....
ech dziś chciała się tu zarejestrowaćmoja znajoma robi takie cudne ozdoby ... ale poczytała pare wątków i stwierdziła że woli nieryzykowac bo cośię do jakiegos popatrzyła tam ktoś kogoś o plagiat posądzał niekture osoby popadaja w paranoje....
#6523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#6524 |
Raczkowanie
|
no mam kilka ale takie malutkie sa
![]() 1 - ja, jako Swiadkowa stoje na weselu z cukierkami ![]() 2 - w zakrystii ![]() 3 - wprowadzam Pana Młodego ![]() 4 - sesja z Para Mloda u fotografa ![]() 5 - tancze z Mackiem juz w drugi dzien ![]() hah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6525 |
Zakorzenienie
|
macaczek powiedział : patrz mamo księżniczka
#6526 |
Wtajemniczenie
|
Ale ślicznie wyglądałaś
![]() Hmm jakiego efektu pożądam ... ekhm nie wiem :')
#6527 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6528 |
Zakorzenienie
|
Twinkle_ mam nadzieje że nie wyglądałaś lepiej niż panna młoda bo podobno tak nie wolno, ale wyglądałaś prześlicznie...wcale się nie dziwię ze świadek nr tel wziął...właśnie mama dzwoniła do mnie że widziała takie śliczne sukieneczki w groszki
![]() elia...współczuję...ja kociara nie jestem ale szkoda mi Twojego kotka i Was bo pewnie to przeżywacie...
#6529 |
Zakorzenienie
|
Twinkle dzisiaj sie przymierzałam do takiej sukienki jak Twoja w groszki
![]() ![]() kamilcia- to nie tak, że ja przezywam, tylko szkoda mi kocinki jak sie tak snuje po domu jak jakas dusza potępieńcza... juz mu lepiej robi inwentaryzację: liże sie po tym czego już nie ma ![]() hejaszku- chłopczyk duzo łagdniej przechodzi sterylke niz dziewczynka. la to dla zwierzaczka lepiej bo może zyć jak chce a nie pod dyktando hormonów ![]()
![]() |
#6530 |
Raczkowanie
|
kamilcia_w dziekuje
![]() ![]() Panny Młodej nie zaliczam do gosci, wiec sie z nia nie porownuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a te w groszki to cudne sa, ja akurat mam przywieziona z Warszawy, bo w Czestochowie to nigdzie takich... podobne, ale inne... ale to dobrze, nie powtorzyla sie ![]() elianka moze na allegro sprobuj ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6531 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny przed chwilą miałam dusze na raieniu
ostatnio troszke poddenerwowana jestem i egzaminy i prace do pisania i o poczcie niewspominając a przy małej zero szans na naukę no więc oglądam z nią baje , jak się skończyła macak poszedł do babci a siedze nad notatkami i słysze ktoś stara się otworzyć bramke- wyglądam przez okno a tam macak w majtkach i kapciach chce bramke otworzyć( tu szereg wyobrażeń przebiegających przez głowe: że bramka niezamknięta i tusia biegnie na drogę , że sąsiad będzie autem dostawczym wyjeżdzać) no imrzykłam na nią przez okno pędem na dół a ona że babcia jest na polu i ona też chce.... normalnie mamy do drogi kawałek ale stach był... teraz jest z babcią w ogrodzie ale już ubrana
#6532 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6533 |
Wtajemniczenie
|
Twinkle_ slicznie wygladalas
![]() Sol znam ten bol. Chyba najgorsze uczucie na swiecie. MI kiedys Mlodziak na bazarku sie zapodzial-znaczy poszedl sobie zamiast stac obok nas. On w bek i idzie sobie a ja nie wiem gdzie on jest . JA w bek i szukam. Ludzi pelno normalnie szok. Ale na szczescie zatrzymal sie i go znalazlam. Ale normalnie z 10 lat mi przybylo. Teraz go caly czas za reke trzymam. Kamilcia mam nadzieje ze kotek juz lepiej. U mnie jak byla w domu dożyca to po operacji mama 2 dni na podlodze z nia spala. Sol jak dobrze rozumiem to ktos komus zarzucal plagiat na forum?? ![]() ![]() ![]() Nirshya.dwbh u nas tak samo z bzami. Niby juz sa ale jeszcze nie ma. Za malo sloneczka. Dobrze ze chociaz deszczu troche popadalo
#6534 |
Zakorzenienie
|
katasiaczku kotek jest MÓJ
![]()
#6535 |
Zakorzenienie
|
wiktoria -tusia-macaczek
#6536 |
Wtajemniczenie
|
Sol Ty tez jestes cudowna
![]() ![]() Elianka to bobrze ze kotkowi juz lepiej ![]()
#6537 |
Wtajemniczenie
|
Moj Mlodziak wlasnei spadl z lozka. Nawet sie nie obudzil i spi dalej. Polozylam go spowrotem
![]() Nogi mnie bola jak cholera. Zrobilam dzis czhyba z 15 km. Mlodziak na rowerze a ja za nim prawie truchtem. Zmachalam sie. Ale musialam isc na zakupy do centrum, a on koniecznie chcial rowerem. Potem jeszcze do babci pracy mu sie zachcialo. Wiec bieglam z jezykiem na brodzie. Dobrze, przynajmniej cwiczyc nie musze ![]()
![]() |
#6538 |
Raczkowanie
|
katasiaczek dziekuje
![]() ![]() ![]() solagne macaczek w majtkach i w kapciach? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6539 |
Zakorzenienie
|
Twinkle piekna dziewczyna w ślicznej słodkiej sukience. Bardzo elegancko wyglądałaś.
Elianko cieszę sie, że Guzik już coraz lepszy. Słyszałam, ze zwierzęcym facetom lżej to przechodzi. Sol o rany!Normalnie zawału zaraz dostanę. Dzieki Bogu byłaś czujna.
![]() ![]() |
![]() |
#6540 |
Wtajemniczenie
|
Sol poprostu miala matczyne przeczucie ze musi zerknac w okno
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.