|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6541 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Dobra Dziewczyny zmykam! Dobrej nocy wszystkim i milych snow.
Blue trzymam kciuki ![]()
#6542 |
Zakorzenienie
|
oj naprawdę nie wiem czym sobie na to zasłużyłam , dziękuję ![]() ![]() a macaczek przyszedł do mnie przed chwilką ( obudziła się na siusiu) i mówi kocham cię mamusiu, naprawdę nie chciałam, będę grzeczna i będę uważać .... i dała mi takiego buziaka.... ach normalnie ąż sie wzruszyłam ![]()
#6543 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziewczyny dzisiaj najbardziej się obawiam żeby mi poszło jak na próbnym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6544 |
CraftMod
|
Witam sie z wami na początku i nadrabiam zaległości:
Blue jak zawsze trzymam kciuki, mam nadzieję, ze wszystko pójdzie dobrze elia biedne stworzonko, mam nadzieję, ze już mu lepiej przez noc się zrobiło Twinkle_ naprawdę ślicznie wyglądałaś, Macaczek miał racje ![]() ![]() katasiaczku no, mocny sen ma ![]() solagne dobrze że nad nią czuwasz, małe dzieci mają ciekawe pomysły i często niebezpieczne. Co do plagiatów, to widziałam taki jeden wątek na biżu i może ona też na niego wpadła, szkoda. A z tego co pamiętam z regulaminu to jak pokazujemy tu swoje dzieła to można je kopiować, czyli zrzekamy sie praw autorskich |
![]() ![]() |
![]() |
#6545 |
Zakorzenienie
|
blue nie martw się jesteśmy z tobą
nirshya już pomijam tamten wątek ale fakt chodzi o biżu gdzie się tam nie ruszysz tam ktoś na kogoś najeżdza mam wrażenie że kiedyś było lepiej przynajmniej u nas na zts spokój ![]()
#6546 |
Wtajemniczenie
|
Od wczoraj nie mam głosu a jak mam to cichy i zachrypnięty ... mam kaszel katar i co jakiś czas czuję się jakbym miała gorączkę ... idę się położyć buziaki
Blue pozytywne myśli w Twoją stronę (też biologię pisemnie zdawałam)
#6547 |
CraftMod
|
malijko biedactwo,
![]() solagne tak to jest. Szkoda. Wydaje mi się, że oglądając inne dzieła wcześniej czy później zrobisz bardzo podobne, czy wręcz identyczne, nie wspominając o sytuacji, gdy nas coś zachwyci... Co do biologii to ja taz zdawałam, ale tylko ustna, ach, jak dobrze, ze to już za mną Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2007-05-11 o 07:57 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#6548 |
Wtajemniczenie
|
MAlijko
![]() Slo nawet jak prace sa podobne to Nirshya.dwbh ma racje zrzekamy sie praw autorskich czyli mozna kopiowac. Wiec nei rozumiem pretensji o plagiat. Szok. Sa ludzie i parapety. MAsz racje dobrze ze tu spokojnie ![]() ![]() ![]()
#6549 |
CraftMod
|
Znam to uczucie, kiedyś jak mój mały był noworodkiem to różnie było ze spaniem w nocy, czasami 2-3 godz wyrwane, ale jak mi się uśmiechnął o 6 rano to mi i złość i zmęczenie natychmiast przeszło, aż się wzruszyłam, dla takich chwil warto mieć dzieci i się trudzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6550 |
Wtajemniczenie
|
nirshya.dwbh kochanienka ja do 4 roku zycia Mlodziaka calej nocy nie przespalam. Budzil sie co 2 godziny, krzyczal, plakal, nie mogl zasnac, a jak juz zasnal to za godzine sie budzil i tak 4 lata. Dopiero jak dostal leki na ADHD to sie uspokoil. Teraz jest w miare. BUdzi sie 1-2 razy ale szybko zasypia. Wtedy bylam wykonczona na nic nei mialam sily. On tez byl wykonczony po takich nocach.
#6551 |
Konto usunięte
|
cześć babeczki
![]() wreszcie udało się w połowie uporać z moim kompem i mogę wejść na wizaż ![]() a ja mam do was pyatnko - właśnie przeglądam katalog z ciuchami i chcę skomponować sobie strój kompielowy. no i się pytam czy do takiego topu od tankini pasowałoby pareo? bo się uwzięłam że muszę mieć ten top, a o stroju z pareo zawsze marzyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#6552 |
CraftMod
|
![]() tatty hmmmm, nie wiem, może gdybym zobaczyła oba zdjecia to bym coś powiedziała więcej |
![]() ![]() |
![]() |
#6553 |
Zakorzenienie
|
ja się w nocy z macaczkiem w jednym łóżku i tylko co jakiś czas dostaje kubkiem niekapkiem jak mała chce tutu, w nocy sama juz wstaje na nocnik,
jak idę w niedzielę rano na zajęcia to mała jeszcze śpi, ale babcia mówi że zawsze schodzi na dół ubrana ( tył na pródz najczęściej) ech dzieciaczki są kochane choć nie powiem czasem dają porządnie w kość ![]()
#6554 |
CraftMod
|
To widzę, ze nie tylko ja zabieram malucha do siebie. Łóżeczko stoi niedaleko, ale śpi w nim okazjonalnie, bo komu by sie chciało wstawać w nocy, a jak zasypia to się przytuli do mnie, nóżki da do wycałowania, tylko trzeba uważać, bo można oberwać nogą, albo łokciem, kiedyś miałam taka przygodę, oj bolało, bo piętą w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6555 |
Wtajemniczenie
|
Mlodziek spal ze mna do 5 roku. Ale doszlam do wniosku ze juz dosc i kupilam 2 lozka. Teraz spi sam ale i tak do mnie przychodzi, bo w jednym pokoju. Spanie z dzieckiem wygodniejsze. Choc czasem da w kosc.
Mlodziak tez wstaje wczesniej ode mnie jakas 5.30 a ja czujnie ![]() ![]()
![]() |
#6556 |
Zakorzenienie
|
cześc laski. Z moim koteczkiem już dobrze, jest taki ja zawsze, tyle, że nie daje sie brac na ręce
![]() ![]()
#6557 |
Wtajemniczenie
|
A oto jak moj Mlody spi
Elianka to super ze juz jest ok z kiciusiem. A dziwisz sie ze nie chce by go dotykano ![]()
#6558 |
CraftMod
|
To dobrze, ja bardzo lubię kotki, szczagólnie jak sobie tak mrumkują
![]() ![]() katasiaczku wygląda, trochę jak mój, jak się umęczy i padnie ze zmeczenia ![]() Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2007-05-11 o 09:55 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#6559 |
Wtajemniczenie
|
Ale on tak spi caly czas. co go polze na lozko, to on myk i juz na podlodze. Dobrze ze gobki leza bo zmarzlby. Zreszta on i tak cala noc odkryty, a moja mam tak krzyczy ze zachoruje. Ale jego nakryc sie nie da bo za chwile odkrywa sie
![]() |
#6560 |
Zakorzenienie
|
elia to dobrze że już z nim lepiej...
jak przeczytałam wypowiedz sol przypomniało mi się jak siostra była malutka i spała ze mną...a za chwilę przeczytałam że nirshya.dwbh miała podobne przygody...Ksenia jest 9 lat młodsza i zawsze spała ze mną (łóżeczka praktycznie wcale nie znała).....zawsze bardzo się wierciła w łóżku...już miała tak z 3 latka jak którejś nocy coś mnie tknęło żeby otworzyć oczy i patrzę a na mnie pieta leci i prosto w oko...teraz się z tego śmieje ale wtedy do śmiechu mi nie było... katasiaczek...dobre zdjęcie...
#6561 |
CraftMod
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6562 |
Zakorzenienie
|
ech lepiej nie liczyć sińców po wspólnym spaniu
![]() u nas jest tak że mała dostała od chrzestnych łużeczko na 2 urodzinki i bardzo się ucieszyła jak stwierdziła przy gościach: tata będzie miałwreszcie gdzie spać( mamy małe łużko ![]()
mój wędraś jest u..... 1.sol 2.katasiaczek 3. beaux 4.eli 6. damurek 7.nirsh 8.hejasz 9.kamilcia 10.malgwa 11.mamuta 12.bydgoszczanka 13.pupil 14.castilia 15. Jambolaja 16. Noalia Edytowane przez solagne Czas edycji: 2007-05-11 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#6563 |
CraftMod
|
Dobre!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6564 |
Zakorzenienie
|
hmm laski a jak faceci znoszą to wspólne spanie z dzieciaczkami? dzieciaczki sa super, ale chyba każdy facet chciałby mieć czasem swoją kobietę tylko dla siebie...?
#6565 |
Wtajemniczenie
|
Sol MAcaczek jest the best
![]() Elanka zgadzam sie. Ja nie mialam problemu, bo rozstalismy sie, gdy Mlodziaka mial 4 miesiace. A nie mieszkalismy razem.
#6566 |
Zakorzenienie
|
elia właśnie sobie uświadomiłam że moi rodzice to mieli dobrze...małą mi do łóżka wrzucili i mieli ją z głowy...na szczęście musiała grzecznie spać bo nie przypominam sobie nieprzespanych nocy...
#6567 |
Zakorzenienie
|
mój tż jest za granicą
nie w sumie tż nieprzeszkadza mała w łózku ale zawsze bał sie koło niej spać że jej zrobi niechcący krzywde ale mamy zawsze drugie łóżeczko jakby co elianko ![]()
#6568 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziękuję wam już po jestem dobrej myśli czekam na wyniki żeby być pewna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6569 |
Wtajemniczenie
|
Drugie lozko jest potrebne
![]() Mlodziak sie drze ze jest glodny. Mowie dam kotleta a on ze nie, bo ;"zamiast kokleta woli kanapke, albo zupe, ale nie taka burakowa, co jest, bo ta to wczoraj jadl" Szok. Mowie ze nie dostanie kanapki, a innej zupy nie ma. To on ze jestem wredna i jesc mu nie chce dac. I siedzi obrazony bajki oglada ![]()
#6570 |
Zakorzenienie
|
ja chce kotleta
![]() blue napewno dobrze poszło
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.