|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6661 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
JA bym bez lumpkow zyc nei potrafie
![]() ![]() Elianka pudeleczko sliczne. Ciesze sie ze dalam pomysl ![]()
#6662 |
Konto usunięte
|
malijko - do tego trzeba wprawy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6663 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6664 |
Konto usunięte
|
a nie wiecie jak można zmienić obrazek w tle w Mój Komputer? chodzi mi o coś takiego:
|
![]() ![]() |
![]() |
#6665 |
Zakorzenienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;4339229]a nie wiecie jak można zmienić obrazek w tle w Mój Komputer? chodzi mi o coś takiego:[/quote]
Ja Ci na pewno nie pomogę. Nawet nie wiem do końca czy rozumiem o co Ci chodzi. Kiedyż ja zacznę coś łapać z komputerowej techniki itp itd? Jestem przerażona moją niewiedzą. Czasem nie rozumiem o czym Wy rozmawiacie, aż wstyd sie przyznać.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#6666 |
Chi~
|
JA lumpki lubię, ale tylko z moją Ciocią, ona zawsze coś znajdzie
![]() Eli, pudełko śliczne! ![]() Couver fajnie masz, dużo was jest... Ja mam tylko moją siostrę, dobrze że nie jestem sama... ![]() mam mnóstwo konwalii w domu, tak ślicznie pachną że nie mogę ![]()
#6667 |
Zakorzenienie
|
ja jestem jedynaczką... chyba niestety
![]() ![]() ![]() tak mi się spodobało robienie tamtego pudełka, że robię następne ![]() ![]()
#6668 |
Zakorzenienie
|
katasiaczku- wkleiłam cie do galerii
![]()
#6669 |
Chi~
|
O, proszę bardzo. 600 postów mi stuknęło!
![]() ![]() ![]() ![]()
#6670 |
Wtajemniczenie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;4339229]a nie wiecie jak można zmienić obrazek w tle w Mój Komputer? chodzi mi o coś takiego:[/QUOTE]
tatty nie sądze aby dalo radę zmienic ten akurat obrazek. ja tez taki mam . |
![]() ![]() |
![]() |
#6671 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#6672 |
Raczkowanie
|
tysia kocham konwalie
![]() ![]() tatty ja chyba wiem o co Ci chodzi, ale nie pamietam tez ;/ wiem ze kiedys u mojej kuzynki widzialam jak miala w tle folderu jakies serudszka czy cos, sama sobie podlozyla hejaszku Ty masz pastora? ![]() ![]() dziewczyny co myslicie o tym tuszu: http://allegro.pl/item192299552_mast..._waldelka.html ![]() kosmetyczka mi nim rzesy pomalowala, jak na ten slub mnie malowala i bardzo pozytywnie ![]() ![]() Edytowane przez Twinkle_ Czas edycji: 2007-05-13 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#6673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6674 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6675 |
Wtajemniczenie
|
JA tez bym na allegro nie kupowala. Ale wybor nalezy do Ciebie.
Elianko do galerii czyli gdzie?? ![]() ![]() ![]()
#6676 |
Wtajemniczenie
|
Hejcia! sluchajcie chcialabym za tydzien zrobic lody, jednak takie co się nie rozpuszczą. I tak sobie pomyslalam ze gdybym kupne lody zmiksowala z jakimis dodatkami to nie zepsulyby się ? no i na pudelkach jest napisane ze rozmrozonych lodow nie mozna ponownie zamrazac... więc nie wiem juz sama...
|
![]() ![]() |
![]() |
#6677 |
Zakorzenienie
|
katasiaczku- na górze są linki do galerii wzystkich uzytkowniczek
![]() twinkle- popatrz na KWC- opinie o masterpiece są pozywywne, chyba ma nawet "najlepszy w kategorii".. sama uzywam tylko tuszy astora, więc na pewno będzie dobry. A jeśli chodzi o allegro, to z doświadczenia wiem, że jak kupujesz od ss to nie masz się czego obawiać- i jakość produktu i rzetelnośc przesyłki bedzie ok ![]() igusia13-a nie chcesz zrobić lodów z proszku? wtedy dodałabyś dodatki przed zamrożeniem i nic by się nie popsuło. Lodów rozmrożonych nie mozna zamrażaać drugi raz, bo może sie w nich (ale nie musi) rozwinać gronkowiec
#6678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6679 |
Zadomowienie
|
![]()
Tysia_15 - gratuluje 603
![]() Iga - za 1615 ![]() I za 3 najwięcej piszące osoby w tym wątku ![]() Malijka - 934 Elianka - 575 Couver de Neige - 550 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#6680 |
Wtajemniczenie
|
hehe chyba za 1614 teraz hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6681 |
Raczkowanie
|
igusia ja nie widze problemow
![]() ![]() ![]() co do lodow to nie mam pojecia - nigdy sama nie robilam elianka dzieki za rade ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ostatnio jak na allegro kupowalam to buty - nie powiem, strach troche byl, bo rozmiar itp ale wlasciwie wszystko jest podane, wiec nie ma sie czym przejmowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6683 |
Rozeznanie
|
couver jak dobrze zapamiętałam to przebiłaśmoją rodzine o jedną osobe.
gratulacje dla rodziców. nas jest sześcioro 4 chłopa i tylko 2 dziołchy. a ja sie związałam z jedynakiem ale za to mam parke chłopiec 10 lat a dziewczynka 6 lat.jestem jeszcze młodą mamą bo sama miałam 16 lat jak zaszłam w ciąże.i wcale niczego nieżałuje może tylko tego że nieskończyłam żadnej szkoły poprostu niebyło warunków sama musiałam sobie radzić przy dzieciach niebyło tak że mama popilnuje bo z tą moją mamą to bardzo przykra dla mnie spraw.ale sie rozpisałam.a tak do lumpków to swego czasu moja teściowa uwielbiała latać po lumkach i zawsze coś wynalazła.w tych sklepach wszyscy sie ubierają nawet lekarze a wiecie dlaczego bo po ubraniu takiego ciucha nie zobaczycie nikogo kto ma taki sam łaszek i to jest to. a tak przyokazji witam rozpisałam sie i nawet sie nie przywitałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6684 |
CraftMod
|
Aleście naplotkowały.
Co do lumpków, to ostatnio mało tam zaglądam, ale jak jestem to dla tż obowiązkowo koszulek szukam, kilka mu eleganckich znalazłam za parę zł i jak jedzie do pracy to ładnie wygląda Couver ja ci zazdroszczę, ja jestem jedynaczką, ale wiem, że będę chciała mieć 3 dzieci |
![]() ![]() |
![]() |
#6685 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj byłam na działce ale się spiekłam ![]() potem spacerek z pieskiem ... czuję się taka naergetyzowana ![]()
![]() |
#6686 |
Zakorzenienie
|
TŻ mnie zaciagnął na palenie gumy..., było beznadziejnie nierozumiem tego sportu brrr a musiałam ładnie się uśmiechac i udawać, że się dobrze bawię, w końcu czego się nie robi dla miłości :P
#6687 |
Chi~
|
czego się nie robi dla miłości
![]() ![]() [edit] To ja idę ćwiczyć, i kładę się spać wczesniej, papa ![]() ![]()
Bez pracy i największy talent nie da ci nawet kolacji. Zobacz, co słychać na moim blogu ![]() Edytowane przez tysia_15 Czas edycji: 2007-05-13 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#6688 |
Wtajemniczenie
|
Elianka to mialas przygode. JA tez nie wiem co faceci w tym lubia. Ale usmiech musi byc i to ten nr 5
![]() Malijka jogurcikiem nasmaruj sie i raczek zniknie ![]() Couver de Neige zazdroszcze Ci bardzo rodzenstwa. U mnie calej rodziny z ciotkami i wojkami i ich dziecmi jest 12 osob. Ze mna i Mlodziakiem 14. Chcilaby zeby Mlody mial rodzenstwo, wiec szukam dobrego materialu genetycznego i nie moge znalesc. Bo jak sie juz jakis trafi to albo zajety albo gej ![]()
#6689 |
Wtajemniczenie
|
No ja mam brata generalnie z mojej bliskiej rodziny jest nas wszystkich ...... nasza 4 3 ze strony mamy i 6 ze strony taty (tzn. brat przyrodni i jego rodzina) także malutka rodzina .. jak będę wyprawiać wesele (w dalekiej przyszłości o ile) przynajmniej nie pójdzie dużo pieniędzy
![]() Ahhnie nie jogurciku nie poptrzebuję ... ja już tak mam opalam się 2 pierwsze razy na czerwono a na następny dzień jestem już brązowa właściwie ![]()
#6690 |
Wtajemniczenie
|
Zgadza sie ale ciekawe jak arodzina bedzie partnera?
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.