|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
witam na nowym wątku, nie wiem czy bede sie udzielała, ale na pewno bede Was czytała:
|
|
|
|
#692 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam i ja
Cytat:
siódemkę, bo ósemek się nie dorobiłam jeszcze ![]() w sumie nie bolało, ale był jeden wielki plus tego wytrwania - w święta nie przytyłam ![]() Cytat:
za pląska, za wąski pasek .... jak nie weźmie to zostanie u mnie w szafie, bo na all to się już teraz nie opłaca ![]() Cytat:
![]() idę porządki robić, bo dziś babskie spotkanie u mnie będzie
|
|
#693 |
|
w krainie snu i marzeń
|
jestem i ja
Sarunieczka mnie skusiła...
|
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień zaczął mi się fatalnie, pokłóciłam się z siostrą i o czym od razu myślę....zakupach a najchętniej kosmetykowych...
|
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry w piękną sobotę
![]() Ja dziś uciekam na działeczkę na grilla, więc nie szalejcie z pisaniem, żebym nie przyrosła wieczorem do komputera ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Tego się nie spodziewalam! Nasza Alegrowiczka wyslala maila do wszystkich klientow i przez przypadek do mnie bo miala mojego maila z zapytaniem. List był długi i bardzo szczery. Napisala że przeprasza za opoznienia, ze nie ogarnia jako jedna osoba takiej sprzedazy, ze nie wyjechala nigdzie tylko siedzi i pakuje i biega na poczte i po towar. Wszystko powoli wysyla wraz z upominkami. Towar ma dojsc do wszystkich do 20 maja. Jak czytalam tego maila to mi sie jej zal zrobilo. Chciala sobie zarobic bo nie ma innej pracy a tu ludzie od zlodziejki jej pocisneli. |
|
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żal mi jej trochę, ale z drugiej strony sama się się w to wpakowała...Czy Was też złapał dziś leń? Kompletnie nic mi się nie chce |
|
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Ten allegrowicz, którego link ja puściłam już ma konto zawieszone
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
widze, że stronki lecą i dwa wątki trzeba będzie nadrabiać
![]() ja mam dzisiaj grilla u siebie na 12 osób plus dzieci, wpisowe flaszka pepsi i kiełbacha, mąż robi szaszłyki, takie wypaśne, a ja surówki, kapustę młodą i takie tam, niby każdy coś przyniesie, ale i tak wydałam 3 stówki ale miałam dzisiaj przypływ gotóweczki i zapłaciłam też za avon, więc raczej torebkę abelia zamówię a jutro pędzę do Portu kupić dziecku sandałki i sobie jakieś baleriny, bo 30 par butów i żadne na płaskim oprócz japonek...
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-05-14 o 11:17 |
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sklepie wydają się super, a potem jak kupię i przechodzę 1 dzień, to modlę się, że jak najszybciej trafić do domu, bo mnie tak obcierają A wczoraj kupiłam sobie sandałki w CCC za 29,90 Muszę sobie zakupić jakieś "cichobiegi" (czyt. tenisówki)
|
|
|
|
|
#701 | ||
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
i jak do tej pory najlepsze buty jakie miałam - nie czuje się, że się ma buty na nogach. firma Bama ale nie ma ich na allegro. coś kojarzę, że jeszcze są w tym roku ale chyba za 130zł
|
||
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#703 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#704 |
|
Rozeznanie
|
Witam i ja
Nie wiem, czy dam radę udzielać się na 2 wątkach, ale zobaczymy ![]() Jeśli chodzi o baleriny, to z 2 lata temu kupiłam sobie w Aldo, bardzo jestem z nich zadowolona, kosztowały chyba coś ponad 100 zł. Nigdy mnie nie obtarły, latam w nich zwykle na okrągło - jeśli nie pada, bo są dosyć płytkie z boków i łatwo woda wpada do środka O perfumach zbyt wiele nie mogę powiedzieć, bo... nie znam i nie używam innych poza Avonem :P Kiedyś nie miałam kasy na droższe perfumy, teraz nawet specjalnie mnie nie ciągnie do szukania i kupowania. Mam jedne Calvina Kleina - Truth, dostałam kiedyś, ale mam na nie uczulenie ![]() A dziś mam leniwy dzionek, przystosowuję się do życia po urlopie, powinnam coś posprzątać i poodkurzać, ale nie chce mi się straszliwie
|
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za bardzo je wymęczyłam i musiałam wyrzucić, bo były tak zniszczone, że wstyd było w nich chodzić |
|
|
|
|
#706 |
|
Raczkowanie
|
Jestem, jestem
Chciałam kulturalnie nadrobić co napisałyście i przy czytaniu 4 strony zorientowałam się,że czytam posty z 2007 roku |
|
|
|
#707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech się nie zdziwi, jak się do niej jeszcze UKS doczepi skoro takie ilości puściła na sprzedaż Cytat:
znając życie - jak wkońcu dotrę do sklepu, to już ich nie będzie ![]() ehhh całe mieszkanie wysprzątane obiad zrobiony ... bąbel śpi ... żyć nie umierać
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem głupia
Nie wiem jak to wytłumaczyć... Wyobraź sobie piętę w bucie One były z imitacji zamszu W miejscu gdzie ta "pięta" się kończyła było przeszycie. Było ono bardzo wysoko tak, że dosłownie zostawały 3mm kończące but. I to właśnie przeszycie mi się wżynało i jeszcze te pozostałe 3mm troszkę się zawijał i piły Mam nadzieję, że masz bujną wyobraźnię i wiesz o co mi chodzi ![]() Szczęściara |
|
|
|
#715 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
wooow imprezka,zazdraszczam ja mam trochę jeszcze Martini(moja ulubione winko (Eurow izję będę oglądać)i bardzo dobrze Cytat:
Cytat:
co o butów to nie dam rady chodzić na płaskich,bolą mnie łydki i dół pleców...noga przyzwyczajona latami do obcasów![]() Cytat:
![]() fajnie ze jesteście
|
||||
|
|
|
#716 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
tabletki przeciwbólowe działąją tylko na szczękę.A ja odkryłam bardzo ładne i wygodne buty w firmie Tamaris. Już trzecią parę u nich kupuję, takie są wygodne.
|
|
#717 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#718 | |
|
szeryfcio
|
O, to mamy równolatków
mój jest z lutego.Cytat:
Ja jestem strasznie niezorganizowana
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dentystka jeszcze mnie postraszyła, że za ładnych kilka lat większość zębów pokrzywi mi się od tych cholernych ósemek, tak się małpy pchają do przodu |
|
|
|
|
#720 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Mi ketonal forte pomaga i tylko policzek boli. Za dwa zobaczę czy mi to przejdzie czy będzie męczyć.A u mnie mąż zaczął myć okna, kurka, wypadałoby mu pomóc, a ja właśnie pomalowałam paznokcie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

siódemkę, bo ósemek się nie dorobiłam jeszcze
? zostawiacie sobie czy sprzedajecie 

Dzień zaczął mi się fatalnie, pokłóciłam się z siostrą i o czym od razu myślę....zakupach a najchętniej kosmetykowych...

W sklepie wydają się super, a potem jak kupię i przechodzę 1 dzień, to modlę się, że jak najszybciej trafić do domu, bo mnie tak obcierają

Tu że mi się coś spodobało a w drugim o jego właściwościach, moim zdaniem bałagan tylko będzie
tabletki przeciwbólowe działąją tylko na szczękę.