|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7171 |
Raczkowanie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
ranyyy dziewczynki, zaczelam wczoraj robic kolezance [to pierwsze jakiekolwiek zamowienie
![]() dzisiaj rano znow sie za nie wzielam i co pierwsze sie stalo ? przypalilam sobie noge lutownica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzizas krajst, co za dzien, a dopiero 12:30 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7172 |
Wtajemniczenie
|
Twinkle
![]() ![]() ![]() Ja dzis poszlam do sklepu po srubki i podchodze do kasy a pani mow ze karteczka potrzebna. To ja po karteczke. Znowu podchodze i okazuje sie ze po drodze karteczke zgubilam wiec znowu po karteczke. A sklep wielki ze nogi mi zabolaly.Srubki z jednej strony a kasy z drugiej Dziewczyny powiedzcie mi gdzie kupuje sie nitownice. Ale zeby te nity plaskie byly
#7173 |
Zakorzenienie
|
twinkle contratubex kup to na blizny dobre ja po porodzie smarowałam ( domyślasz się gdzie
![]()
#7174 |
Raczkowanie
|
Kasiu dzieki
![]() ![]() soluś senk ju za rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7175 |
Wtajemniczenie
|
Iwonko a jak muzyka. U mnie jak zly humor to glosno i skocznie
![]() Kurde grzmi ale piekne slonce swieci. A moja mama na cmentarz pojechala ![]()
#7176 |
Rozeznanie
|
katasiaczek witaj w klubie moje księgi prawdopodobnie sie też niesprzedały
ale jeszcze musze przedzwonić i sie zapytać.w piątek dzoniłam i jeszcze były a robiłam na dzień mamy i komunijne a komunie dzisiaj są ostatnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#7177 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny ! Przepraszam że od 2 dni do was nie zaglądalam , ale od kiedy w piątek ( jak pisalam wczesniej ) źle się poczulam to caly czas jest mi nie dobrze. Boli mnie głowa, brzuch . Dzisiaj rano takze mnie mocno bolal brzuch ale wypilam ,, szałwie '' taką herbatę bardzo dobrą jak na lek .... no i pomoglo ale potem wzielam jeszcze węgiel ( tabletkę ). Niestety nie moglam przeczytac waszych wszystkich wypowiedzi bo jest ich za duzo jak na 2 dni hehe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7178 |
Rozeznanie
|
dziewczyny tajfun idzie z niemiec tak przed chwilą zawiało że mało co mi okien niepobiło a na dworze to jeden tabun kurzu sie unosi zapowiada sie na porządną burze a jak to u nas bywa niebędzie prądu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7179 |
Raczkowanie
|
Kaśś właściwie to wszystko od klasyki, przez hip-hop-polo [
![]() ![]() ![]() wazne ze juz lepiej ![]() noooo i skonczylam xD aga97 no nawet w pogodzie mowili o burzach.. a w Rumuni padalo non stop przez 3 dni i w jeden dzien tam spadlo tyle deszczu co normalnie w tydzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7180 | ||
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#7181 |
Chi~
|
O, 10 stron nadrobiłam, przeczytane!
więc zacznę od tego że WRACAM DO WAS ![]() ![]() wszystkie zdjęcia są piękne, Macaki i Młodziaki suuper (wiecie że ogklądając Tusię wyświetlił mi się Młodziak później? w sensie takie "reklamy" są ![]() idę narazie, bo czytałam wszystko 1,5 h ;] teraz postaram się być na czasie ;] Buziaki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7182 |
Raczkowanie
|
Owiecka dzieki
![]() ![]() ![]() tysiu łelkam bek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7183 |
Wtajemniczenie
|
Tysiu witaj. Ale mialas pracy-10 stron hihihi. Juz myslalam ze gdzie Cie te wiatry i burze wywialy
![]() Twinkle to dobrze ze jusz lepiej
#7184 |
Chi~
|
no wywiało mnie na troszkę, było duuuużo pracy, ale już teraz mam luzy, ten tydzień ostatni był masakryczny, non stop kartkówki, sprawdziany, odpytywanie...
ale jak widać przeżyłam ![]()
#7185 |
CraftMod
|
Hmm, przeczytałam wszystko, troszkę tego było.
Tysiu fajnie, że wracasz do nas Twinkle trzeba uważać, przy pracy z niebezpiecznymi narzędziami, a jak coś nie tak to zwal wine na pogodę ![]() katasiaczku ja miałam poród naturalny, ale dzięki Bogu był wspaniały, połowę czasu prześmiałam się z tż i przegadałam, dodam że leżałam pod oksytocyną, ale lepiej wspominam niż personel bydgosiu fajny ci mężczyźni ![]() U mnie dziś całkiem przyjemnie, wiaterek, do tego dni naszego miasta i festyn, ale pójdę tylko na sztuczne ognie może, bo nie mam co z przylepą zrobić |
![]() ![]() |
![]() |
#7186 |
Wtajemniczenie
|
Tysiu niestety tak jest na koniec roku jak chce sie miec lepsze oceny. Znam z doswiadczenia
![]()
#7187 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7188 |
CraftMod
|
Szkoła szkołą. Byle do wakacji!
![]() Eee, a ja nie mam możliwości czekać na wakacje ![]() Bo u mnie cały czas wakacje |
![]() ![]() |
![]() |
#7189 |
Chi~
|
taaaak. byle do wakacji ;]
ni edoczekam się, nie doczekam xD
![]() |
#7190 |
Zakorzenienie
|
Ale miałam dziś przgodę w kościele. Mój pastor kilka dni temu poprosił mnie abym opowiedziała o tym jak przeszłam proces uzdrowienia mojego ucha, przy którym Bóg posłużył się wspaniałymi (zresztą) lekarzami. Dziś więc stanęłam za kazalnicą i opowiadam. W pewnym momencie opowiadam jak próbowałam przekonać mojego lekarza, aby mi pozwolił wrócić do pracy i mówię:"... powiedziałam do niego, ale panie doktorze ja w pracy nic nie robię..." i w tym momencie wszyscy gruchnęli smiechem i nie pozwolili mi skończyć. Miałam zamiar powiedzieć, że nic nie robię takiego ciężkiego fizycznie, ale już poszło nie dokończone. Potem to jeszcze wyjaśniłam o co mi chodziło. A wiecie dlaczego oni tak zareagowali? Do tego samego kościoła co ja uczęszcza mój prezes i jego zastępca i wszyscy wiedzieli, że oni są w kościele. Siedzieli sobie na balkonie. Wszystkim było wesoło, nawet prezes się uśmichnął, a zastępca śmiał się głośno ze wszystkim. Po nabożeństwie usłyszałam od zastępcy: "Ja Ci znajdę zajęcie Helenko." I co Wy na to?
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#7191 |
CraftMod
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7192 |
Chi~
|
Oj, to sobie narobiłaś Hejasz xD
![]() ![]()
#7193 |
Zadomowienie
|
hejasz
![]() ![]() twinkle-masz pecha strasznego O_O malijko-głowa o góry tysiula-Heloł! ![]()
#7194 |
Wtajemniczenie
|
Ehhh już mnie głowa od nauki boli hehe
![]() Jutro prosze o cieplutkie myśli az się boję ![]()
#7195 |
CraftMod
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7196 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za słowa pocieszenia. Jestem spokojna, bo oni obaj wiedzą na czym polega moja praca i dlatego właśnie ja mi zaproponowali. Wiedzieli o moich dolegliwościach. Wczesniej pracowałam naprawde ciężko.
Pochwalę się Wam też, a co! Zdobyłam ztrój kąpielowy jednoczęściowy w zborowym ciucholandzie za 1 zł w moim rozmiarze (56). Przymierzylam i stwierdziłam, że spokojnie mogę iść w nim z Szymonem na basen. Dodam jeszcze, że jak go nałożyłam to przyszedł Szymek go obejrzeć i stwierdził: "Mamo ty laska jesteś normalnie w tym ubraniu, wiesz?". Nie miałam sił sie rozbeczeć ze wzruszenia, tylko go przytuliłam. Warto zyć dla takich chwil. Strój był całkiem nowy i jeszcze z metką i dlatego zdecydowałam sie go wziąć. Strasznie bardzo się cieszę. Malijko kochana Ty wiesz, że ja pokochałam Cię całym moim serduchem i będę o Tobie pamietać, jak zawsze. Twoja (też) cioteczka hejasz.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#7197 |
Zakorzenienie
|
szybka relacja
![]() napisałam dziś do konca prace z rozwojowej i jestem z siebie dumna ![]() macak dziś był z dziadkiem na spacerku i dziadek otworzył jej bramke i mówi : -proszę bardzo a ona: -dlaczego bo jesteś kobietą a kobiety się przepuszcza pierwsze - nie dziadku nie jestem kobietą.... jestem feministką no i proszę co mi w domku rośnie ![]() tysiu witaj spowrotem a teraz mykam na głupi serial ![]()
#7198 |
CraftMod
|
hejaszAle fajnie! Szkoda, że u nas nie ma tak.
sol fajny twój Macak, coraz fajniejszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7199 |
Zakorzenienie
|
Jaki głupi serial?
![]() ![]() |
![]() |
#7200 |
Wtajemniczenie
|
Hejasz
![]() ![]() Przeczytałabym jeszcze raz wszystko ale prędzej chyba zasnę ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.