|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
skazany na śmierć strasznie mnie denerwuje to więzienie o zaostrzonym rygorze
![]() ale lubie oglądać w niedziele mam takie wyłączenie mózgu wieczorem cioteczko zapraszam z szymkiem na truskawki mamy wysyp ![]() mali odpocznij troszeczkę bo będzie efekt przeuczenia będzie dobrze słonko
#7202 |
Chi~
|
dzięki za miłe powitanie, jesteście kochane
![]() ![]() ![]() ![]() sol nie mów mi o truskawkach, a mam od wczoraj non stop miskę na stoliku i już się patrzeć na nie nie mogę, chce ktoś? odstąpię xD
#7203 |
Zakorzenienie
|
Mali posłuchaj rady Sol i spróbuj się zrelaksować.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#7204 |
CraftMod
|
Tysiudo mnie dawaj. zjem wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kilka lat temu byłam na zbieraniu truskawek w Niemcach z grupą przyjaciół i jak zaczęłam jeść truskawki pierwszego dnia to ostatniego powiedziałam, że szkoda mi wyjeżdżać, bo tylu truskawek w jednym miejscu to szybko nie bedę miała. Jadłam je codziennie ze wszystkim i do wszystkiego i do dzis je uwielbiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2007-05-27 o 19:36 Powód: wcięło kawałek tekstu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7206 |
CraftMod
|
A ja mam odchył na punkcie pomidorów
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7207 |
Zadomowienie
|
![]()
Hejasz -
![]() ![]() ![]() ![]() Oh.. Malia skądś to znam strasznie boje sie jutro polskiego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7208 |
Zakorzenienie
|
Witajcie laseczki
![]() ![]() hejasz fajna przygoda ![]() tysia fajnie, że zajrzałaś ![]() malijko ciepłe myśli do Ciebie ![]() Truskawki też lubię. Robię taki deser : truskawki, na to jogurt truskawkowy i na to płatki kukurydziane. Mniaaaaaam ![]()
#7209 |
Wtajemniczenie
|
Blue przyjacielu niedoli
![]() Będę myslała pozytywnie jutro ![]() Ehh zaraz idę spać jestem śpiąca to raz ... a dwa chcę rano wstać i to ostatecznie raz przeczytać
#7210 |
Rozeznanie
|
witam .
pużniej poczytam sobie co naplotkowałyście a teraz tak na chwilke wpadłm powiedzcie mi czy nadaje sie to do księgi weselnej moze będe mogła coś poprawić wiem że zwracam sie do profesionalistek. |
![]() ![]() |
![]() |
#7211 |
Wtajemniczenie
|
Generalnie ekstra ... może uczepiłabym się biustu w sukience nieco krzywy
![]() Ale ogólnie fajnie wygląda ![]() ![]()
![]() |
#7212 |
Raczkowanie
|
hejaszku
![]() ![]() ![]() malia ![]() ![]() ![]() Martuś Macaczek jest kochany i absolutnie boski ![]() a u mnie jest znowu ten festyn no i wlasnie jest karaoke i poszlabym, ale jakos tak nie wiem... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7213 |
Zakorzenienie
|
Błękitna Pani o Tobie też pamiętam (jutro w czasie snu niestety) kochana moja dziewczynko - cioteczka hejasz.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#7214 | ||
Chi~
|
Cytat:
Nirshya proszę: TRUSKAWKA ![]() ![]() ![]() Cytat:
Bydgosiu ![]()
![]() |
#7215 |
Zakorzenienie
|
aga97 ja bym nie zmieniała nic poz tym o czym napisała Malijka.
![]() ![]() |
![]() |
#7216 |
CraftMod
|
aga bardzo ładne
Tysiu dzięki wielkie ![]() mali odpocznij sobie Ja sie żegnam. Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7217 |
Chi~
|
![]() ![]()
#7218 |
Konto usunięte
|
o ja, ale wy plotkujecie...
![]() a ja ostatnio mam co raz mniej czasu na wizaż ![]() dzisiaj dzień był nienajgorszy. wreszcie się zdecydowałam i zamówiłam tankini, łaziłam po galeriach, i widziałam tam cudne stroje kompielowe, ale akurat te co mi się podobały kosztowały conajmniej 120 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7219 |
Zakorzenienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;4439369]o ja, ale wy plotkujecie...
![]() a ja ostatnio mam co raz mniej czasu na wizaż ![]() dzisiaj dzień był nienajgorszy. wreszcie się zdecydowałam i zamówiłam tankini, łaziłam po galeriach, i widziałam tam cudne stroje kompielowe, ale akurat te co mi się podobały kosztowały conajmniej 120 ![]() ![]() Mhm to przykre, że masz powody mysleć tak o swoim tacie. Ja miałam cudnego tatę i mamę też. Bardzo za nimi tęsknię, szczególnie przy takich okolicznościach jak DM czy DO ale mam nadzieję spotkać się z nimi po śmierci. Nirshya śpij dobrze, dobranoc.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#7220 |
Konto usunięte
|
dobranoc wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7221 |
Zakorzenienie
|
No cóż dobranoc wszystkim. Ja czuwam i nie mogę spać, ale rano wskoczę do łóżeczka. Pa,pa,pa.
![]() ![]() |
![]() |
#7222 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny, właśnie wróciłam z Bieszczad.. tęskniłyscie za mną? tzn jeszcze nie wróciłam, jestem u rodziców.. ale wieczorem jak bede w domu, to przeczytam wszystko co napisałyście
![]()
#7223 |
Wtajemniczenie
|
Witam Piekne Panie
![]() ![]() ![]() ![]() Eli tesknilysmy. Ale bedziesz miala roboty ![]() Hejasz coz zrobic ja czasem sie coa palnie. Dobrze ze masz fajnych szefow ![]() Nirshya.dwbh ja tez uwielbiam pomidory i arbuzy. Te to szczegolnie moj Mlodziak tez. !0 kg mamy na jeden dzien. Ale tylko jak sa takie soczyste i slodkie. Teraz jeszcze nie smakuja tak jak powinne. Truskawek jeszcze nie kupowalam bo drogie. Prawie 8 zl za kg kosztuja. Zal pieniedzy Sol Twoja Macaczkowa jest boska. Powiedz mi gdzie ona tego sie uczy ![]() ![]() ![]() Aga bardzo ladne ubranka Blue trzymaj sie bedzie dobrze ![]() Malijka umiesz, umiesz wierzw siebie ![]()
#7224 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]()
#7225 |
Konto usunięte
|
może poszukaj na allegro i świstaku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7226 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki Tatty poszukam.
Tatty cos Ci powiem. Z rodzicami bywa roznie. Ja ze swoim ojcem walczylam cale zycie. Mialam mu za zle, ze nie potrafi okazac mi swojej milosci. Wogole bylam na nie w stosunku do niego. Nie potrafilam go zrozumiec czemu jest dla mnie taki okropny Ale kiedy umarl bardzo nagle beczalam ja bobr. A jeszcze wprzeddzien smierci bardzo z nim sie poklocilam Mialam zal do siebie ze nie powiedzialam mu jak bardzo go kocham. Ze nie potrafilam zyc z nim w zgodzie. Teraz mi go bardzo brakuje i juz nigdy nie powiem ze go kocham. Tak wiec ni egniewaj si ena ojca, bo docenisz go jak go zabraknie, a wtedy moze byc za pozno. Rodzice czasem musz byc niedobrzy dla dzieci dla ich dobra
#7227 |
CraftMod
|
Witajcie w kolejnym cieplutkim dniu.
tatty katasiaczek ma racje. Ja mam ojca, ale jednocześnie jakbym go nie miała. Pzez jego pracocholizm rozwaliło sie małżeństwo moich rodziców, mam z nim dobre stosunki i jego żoną, ale nigdy nie będzie tak jak dawniej. Trzeba cenić te chwile, kiedy jest się razem. katasiaczku zapomniałam ci odpisać. Nitownice mazna znaleźć poza tym co napisała tatty chyba w sklepach po 4.50, powinny być też w budowlanych. eli tęskniłam troszkę, dobrze że już wrócasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7228 |
Wtajemniczenie
|
Nirshya.dwbh zgadza sie trzeba cieszyc sie chwila poki trwa.
U mnie w sklepach po 4.50 nie ma takich rzeczy. A u Ciebie sa??
#7229 |
CraftMod
|
Hmm, trudno powiedzieć, bo nie kupowałam, ale tam są zazwyczaj jakieś narzędzia, chociaż ich jakośc to też jest różna, ale ktoś już się o to pytał i z tego co pamietam to właśnie te sklepy te też były wymieniane.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7230 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
ja jestem w szkole... napisalam wlasnie fizyke-1,5pkt na 3mozliwe... zobaczymy jaka ocena bo potrzebuje 2 i 3 a jeszcze jeden sprawdzian jest wiec jak dostane z tamtego 3 to bede miala 2 a jak dostane 2 to... zawsze jest poprawa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() duze buzi dla was ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.