|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7231 |
CraftMod
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Hmm, do przyszłego poniedziałku mówisz? A jeśli to spowoduje zastój w zrób to samosiowych pracach?
![]() Dobra potrzymam ![]() Byle do wakacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7232 |
Raczkowanie
|
Kasia podobno jablka sa teraz drozsze od pomaranczy, mama mi cos tak mowila ;|
jak taka nitownica wyglada i do czego sluzy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7233 |
Konto usunięte
|
tylko nie o to chodzi że tylko się pokłóciliśmy, albo że nie okazuje miłości, tylko że okazuje wibitny brak miłości. gdzieś tak rok temu przy mnie raz powiedział, że nas (mnie i rodzeństwo) mamie odbierze, tyle że nie musimy koniecznie iść do niej. czyli mogę się domyślić że chce nas ulokować w domu dziecka. i to jest kochający ojciec. przykładów byłoby o wiele więcej, ale takich słów nigdy się nie zapomina
|
![]() ![]() |
![]() |
#7234 |
Wtajemniczenie
|
ZDAŁAM na 4
![]()
#7235 |
CraftMod
|
malijko gratuluję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7236 |
Zadomowienie
|
Maljia-HURAAAAAA!!!!
taty-ja swojego ojca nienaidze i choć wszytko już w normie to nie zapomne mu słów i czynów...NIGDY A ja mam jutro poświęcenie hali sporowej.Staś dziwisz przyjedzie i moze romuś Gy.też ![]() ![]() swoją drogą to chamstwo.Dziwisz jest wujkiem mojej dyretkorki...I zgarnia KUUPE kasy+ wszytkie tam obiadki itp.Za poświęcenie szkoły Nie lubię księżY!
#7237 |
Raczkowanie
|
Malijka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tatty o randzie... ![]() Couver ja lubie Ksiezy, naprawde, trafiam na wspanialych w moim zyciu, moge zawsze do nich isc, porozmawiac... naprawde, wspaniali ludzie. i to z powolaniem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#7238 |
Rozeznanie
|
malijka ciesze się razem ze wszystkimi
![]() ![]() ![]() ![]() że ci sie udało a widzisz nie taki diabeł straszny jak go malują napewno dasz sobie rade spokojnie z obroną.. |
![]() ![]() |
![]() |
#7239 |
Zadomowienie
|
![]()
Malia - gratuluje
![]() Ktasiaczku & Hejasz - ![]() Ja też zdałam na 70% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7240 |
Wtajemniczenie
|
Blue Gratulacje
![]() ![]()
#7241 |
Raczkowanie
|
Blue brawo
![]() ![]() wiesz na jaki kierunek skladasz ? ![]() mam jutro sprawdzian z geci - da nam tabelke z opadami i temperaturami rocznymi i mamy rozrysowac diagram i napisac co to za strefa klimatyczna i typ klimatu... uczylam sie, ale troche sie chyba martwie, mam problem z rozpoznaniem strefy posredniej i przejsciowej i juz mi sie to wszystko zaczyna mieszac ![]() ![]() a w srode chemia i mata a w czwartek historia !!!! to bedzie dopiero teksanska masakra pila mechaniczna !! ostatnio sie uczylam do 4 nad ranem ![]() ale w piatek na szczescie Dzien Sportu, to jakos obleci ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#7242 |
Zakorzenienie
|
Malijko, Blu Lady gratulejszyn wery wielkie. Strasznie sie ciesze mocno razem z Wami.
Tatty jeszcze sie powtórzę: szkoda, ze masz powody, aby tak źle mysleć o swoim ojcu. Ja miałam cudnego ojca i znam ojca Sol, też jest wspaniałym ojcem. Mój mąż jest bardzo dobrym ojcem. Znałam i znam niestety sytuacje podobne do Twojej. Przykro mi bardzo.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#7243 |
CraftMod
|
Papa Kochane. Miłych plotów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7244 |
Wtajemniczenie
|
Tatty przykro mi .... ja się cieszę że mam takiego ojca jakiego mam. Nie rozumiem też jak można coś takiego robić i mówić :/
Twinkle dasz radę ![]() A ja idę spać .... ledwo zyję od tego nadmiaru stresu ....
#7245 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Dziewczyny cudowne i wspaniałe i miłe dla mnie.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#7246 |
Konto usunięte
|
gratuleję sukcesów w nauce i życzę dalszych
![]() a ja... mam 6 miejsce w Kangurze na Podlasiu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do ojca - kiedyś nie był aż taki, ale zawsze chciał być pępkiem świata i był chamski. ja się przywyczaiłam. ale gorzej z moim braciszkiem. on ma dopiero 9lat, i jak słyszy jak ojciec ruga i wrzeszczy na wszystkich po kolei a szczególnie mamę, i jak widzę jak on to przeżywa, to aż mi się żal robi ![]() EDIT: nie wierzę że to napisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7247 |
Rozeznanie
|
blue gratuluje też.
tatty smutne to o czym piszesz wiem jak to boli sama przeżyłam coś takiego ale ze strony matki a to jest bardziej bolesne niż od strony ojca bynajmniej dla córki. ja i moje rodzeństwo trafiliśmy do takiej placówki gdzie sie idzie z tamtąd do domu dziecka mieszkaliśmy tam rok ale dzięki mojemu ojcu że sie nami interesował i jeżdził na sprawy sąd skierował nas do domu.jestem pełna nadzieji że dasz sobie z tym rade i bądż silna.pamiętaj że zawsze jest wyjście awaryjne. a braciszkowi tłumacz że tata go kocha ale czasami tak jest że krzyknie i że kiedyś będzie lepiej nie jestem psychologiem ale wydaje mi sie że chłopcy w tym wieku biorą za wzur swoich tausiów i naśladują ich. |
![]() ![]() |
![]() |
#7248 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
Aga masz racje wzorce rodzinne bierze sie z domu. Czasem udje sie, zmianiac nam te wzorce, ale to jest bardzo ciezkie. Tatty, a moze Twoj ojciec mowiac takie rzeczy chce zrobic na zlosc mamie? Blue ![]() Malijka i co mowilam ze bedzie dobrze ![]() Podlamalam sie ![]()
#7249 |
CraftMod
|
Witajcie!
Widzę, że tematy rodzinne królują... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#7250 |
Wtajemniczenie
|
No niestety najczęściej nie da się tych wzorców zlikwidować .... a to jest problem :/
A tak w ogóle to dzień dobry ![]()
#7251 |
CraftMod
|
malijko witaj
Blue gratuluję |
![]() ![]() |
![]() |
#7252 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ( mali i blue) gratuluję
ja dziś miałam przeprawy z zabawkami macaka.... aż się wściekłam i poszłam do hurtowni po takie składane pudła na zabawki kupiłam dwa ale tak mi się podobają że pewnie dokupie jeszcze parę( wiem powinnam sama zrobić- ale na swoją obronę dodam że składałam bez instrukcji bo tą dałam malej do rysowani ![]() ogólnie trzeba mi się uczyć ale mam takiego lenia ![]() a najlepsze było jak wróciłyśmy z hurtowni i poszłyśmy na truskawki ja z babcią zbierałam a mała wrzeszczy -mamo patrz jakie ptaszysko wielkie patrzę a tam bocian leci i wołam a kysz poszedł mi stąd właśnie przyszły moje segregatory lingo z ikei- zakupione na allegro cudny wzór ![]() - mamo dlaczego wyganiasz bociana? - bo gdzie pojawi się bocian tam pojawi się dzidziuś ![]() -dzidziuś? i woła bocian przynieś mi dzidzie ale braciszka bo dziewczyny są okropne
mój wędraś jest u..... 1.sol 2.katasiaczek 3. beaux 4.eli 6. damurek 7.nirsh 8.hejasz 9.kamilcia 10.malgwa 11.mamuta 12.bydgoszczanka 13.pupil 14.castilia 15. Jambolaja 16. Noalia Edytowane przez solagne Czas edycji: 2007-05-29 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#7253 |
CraftMod
|
![]() ![]() ![]() Dlatego kochamy dzieci! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7254 |
Wtajemniczenie
|
Hehe dobre
![]() ![]()
#7255 |
Zadomowienie
|
![]()
Dubel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7256 |
Zadomowienie
|
![]()
Oj Macaczek jest the best
![]() Dziękuje wszystkim za gratulacje ![]() Jeśli chodzi o sprawy rodzinne to mój tata też nie jest święty czasami się pokłócimy ale "po burzy zawsze wychodzi słońce" i pomimo tego, że pod wpływem nerwów mówimy okropne rzeczy które strasznie bolą nie wyobrażam sobie życia bez niego bądź mamy. |
![]() ![]() |
![]() |
#7257 |
Zakorzenienie
|
normalnie opatrzność boża krzyczy domnie nie ucz się prawa mam teraz pudełka na zabawki macaka i segregatory na moje notatki czyli dziś porządki a te segregatory są poprostu piękne
![]()
![]() |
#7258 |
Zakorzenienie
|
cioteczko ale dałaś czadu...niesamowita historia, dobrze że masz wyrozumiałych szefów...
malia i Blue gratuluję...trzymam kciuki za obronę a Ty Blue już kierunek wybrałaś? sol Twoja córeczka jest niesamowita... ![]() katasiaczku co to znaczy płaska nitownica...ja mam tę standardową, ale szczerze mówiąc nie wiem o jaką Ci chodzi... co do ojców ja też mam w tej kwestii doświadczenie...mój prawdziwy ojciec nie poznaje mnie na ulicy, mama się rozwiodła kiedy byłam w podstawówce ale przestał do nas przychodzić kiedy byłam jeszcze w przedszkolu, (obraził się na mnie że nie chciałam iść z nim do Pewexu (chciał nas przekupić), powiedziałam mu że bez mamusi nigdzie nie idę-przypominam miałam ok 5 lat), moja mama związała się z moim obecnym najlepszym na świecie tatusiem, człowiekiem za którego powinnam co roku do Częstochowy na kolanach chodzić... a za to że sie mama rozwiodła do końca życia będę jej dziękowała, chociaż mama mówi że mój ojciec nigdy w życiu krzywdy mi nie zrobił i nie powinnam o nim źle mówić... kobiety żeby nie było że Was zaniedbuję...przeczytałam wszytko dokładnie...byłam na weekend w domu a w niedziele TZ przyjechał ze mną i pojechał dziś nad ranem więc już do was wracam... zaraz idę na pomiary ruchu (znowu), za każdym razem ktoś mnie ostro zagaduje i gubię samochody, zobaczymy jak będzie dzisiaj...
#7259 |
Zadomowienie
|
![]()
Twinkle_ Kamilciu - sama jeszcze nie wiem zawsze chciałam iść na plastyczne ewentualnie coś w kierunku psychologii.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7260 |
Zakorzenienie
|
co do taty kiedyś był człowiekiem o ogromnym poczuciu humoru
po śmierci mamy i swojej chorobie zmienił się ale i tak jest wspanialym człowiekiem róznie bywało dobrze i źle jakto w rodzinie patrzę na to że jemu pewnie też ciężko było samemu córkę wychować
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.