|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7351 |
Chi~
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Hej, widzę że humorki chyba wam dopisują
![]() ![]() Kamilciu czekamy na fotki! Nirshya, Twinkle dzięki ![]() ![]() Couver bardzo fajnie wyglądzasz w tej fryzurce, i faktycznie jesteś wysoka ![]() ![]() eli znajdą się chętni, wierzę ![]() idę się kumpać ( ![]() ![]()
#7352 |
Zakorzenienie
|
obiecane fotki...oto ja...5 ze 167 zdjęć...
#7353 |
Zakorzenienie
|
jejku- ależ Ty śliczna....
#7354 |
Zakorzenienie
|
eliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naprawdę mnie zawstydzasz
na zdjęciu w czerwonej koszuli widać kawałek kolczyka sol...ale tylko kawałeczek...
#7355 |
Rozeznanie
|
siemka dziewczyny.
wchodze na plotkowy i co widze super laske no no kamilcia piękna z ciebie laska. |
![]() ![]() |
![]() |
#7356 |
Zakorzenienie
|
Aleście naprodukowały. Dla mnie mundurki dla takich dzieci 1-3 to nadal wrrrrrrrrrr.............. . I nadal stoję na swoim stanowisku (co zreszta wyżej podkreśliłam), że sami wychowujemy nasze dziecko, a szkoła ma z nami współpracowac i juz. To jest na tyle w tym temacie. Jestem uparta.
Jola już kiedys pisałam, że jesteś śliczną młodziutka dziewczyną. Kamilcia laska z Ciebie nieziemska. Już wiem z kim mi się kojarzysz. Jestes bardzo podobna do pani Grażyny Torbickiej, o!
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#7357 |
Zakorzenienie
|
kamilciu przepiekne zdjęcia
![]() |
#7358 |
Wtajemniczenie
|
![]() Kamilcia sliczna jestes. Twinkle niespanie i uczenie sie nic nie da bo bedziesz tak zmeczona ze naukabedzie nieefektywna. Sama mowisz ze glowa Cie boli. A potem jak bedziesz musiala pochwalic sie wiedza to bedziesz myslec o tym gdzie by tu chwilke sie zdrzemnac Couver de Neige za ciolka ![]()
#7359 |
Wtajemniczenie
|
A ta konieczynki czterolistne, ktore znalazlam w srode na spacerze. Akurat 3 tyle ile czlonkow rodziny
![]()
#7360 |
Chi~
|
Kamilciu śliczne zdjątka! Bardzo ładna z Ciebie dziewczyna
![]() Kasiu u mojej babci jest mnostwo czterolistnej koniczyny, kiedyś znalazłam naraz 20 ![]()
#7361 |
Konto usunięte
|
kamilciu - śliczne zdjecia
![]() katasiaczku, tysiu - ale z was szczęściary ![]() ![]() a dzisiaj istna ironia losu. w dniu dziecka, w którym powinnam się cieszyć, muszę zapłacić na znienawidzone już przeze mnie mundurki i do 16 mieć lekcje ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: dzisiaj się okaże czy dyrektor postawi mi łaskawie tą 6 na koniec, czy nie będzie mu się chciało ![]() ![]() dziewczyny, gdzie mogę się nauczyć szydełkowania? wpadłam na pewien wątek i zobaczyłam jak dziewczyna sama zrobiła sobie szydełkowe bikini. zainspirowała mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#7362 |
CraftMod
|
tatty trzymam
![]() kamilciu super z ciebie kobita |
![]() ![]() |
![]() |
#7363 |
Konto usunięte
|
dzięki
![]() zmykam. muszę jeszcze dorobć matmę, chemię i pójść do sklepu ![]() wróciłam ![]() ![]() no i mała zmiana avka nastąpiła ![]() ![]() Edytowane przez 788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5 Czas edycji: 2007-06-01 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#7364 |
Chi~
|
Tatty ślicny avek. idę na zbiórkę zamiast z dziołchami na pizze. i pada, kurdee!
#7365 |
Raczkowanie
|
Jolcia slicznas dziewczynka
![]() Kamiś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TŻ musi być dumny ze ma taka lasencje jak Ty ![]() tatty te misie Me To You sa boskie ![]() ile zaplacilas za mundurek? mam nadzieje ze dyro dal 6 ![]() Kasia no ja wiem, ale musialam... ![]() dziewczyny dostalam 5 z bioli ![]() a babce od geci sie cos przypomnialo i kazala nam sie na wtorek, wlasciwie to juz poniedzialek, calej mapy politycznej swiata nauczyc... ![]() a po za tym... SPEŁNIENIA MARZEŃ I WIELU SŁODKOŚCI Z OKAZJI DNIA DZIECKA DLA WAS ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7366 |
Zakorzenienie
|
Kobiety podaje Wam sposób na dowartościowanie się:
należy zrobić sobie kilka zdjęć, wrzucić na wizaż i resztę zrobią najwspanialsze kobiety=wizażanki... dziewczyny jesteście boski...dziękuję Wam ślicznie za tyle miłych słów...aż mi się cieplutko na serduszku zrobiło ![]() hejasz... Grażyna Torbicka?...jeszcze nikt mi tego nie powiedział tatty wg profesjonalisty to jest najlepsze jakościowo...ja się na tym nie znam ale mi się podoba... Twinkle gratuluję piąteczki a co do mojego TŻ nigdy nie mówi takich rzeczy więc nie wiem... ![]() Couver mnie tez interesuje co to za okazja, aha i rzeczywiście wysoka jesteś... a teraz muszę Wam coś powiedzieć o czterolistnych koniczynkach...kiedyś to może i było rzadkością...w tym momencie jest już taka odmiana...
#7367 |
CraftMod
|
Twinkle gratulacje
tatty śliczny avek ![]() Ja właśnie kończę przemeblowanie i dochodzę do wnoisku, że bez mężczyzn jest całkiem nieźle. Wczoraj rozmawiałam z tż na temat przemeblowania, on pomarudził, że szafa za ciężka, że trzeba poprosić A. do pomocy. A mnie dziś coś naszło i sama dałam sobie radę. Ale z efektu nie jestem zadowolona do końca, więc jeszcze będę główkować. |
![]() ![]() |
![]() |
#7368 |
Wtajemniczenie
|
Kamilcia Ty ochrzan swego TŻ ze Ci nie mowi takich rzeczy, ale z 2 strony jak jest z Toba to znaczy ze sie mu podobasz.
![]() Gratulacje z 5 ![]() Co do koniczynki to ta moja zostala na lakach znaleziona wiec o odmianach nie mam mowy. Dzika poprostu jest ![]()
#7369 |
Konto usunięte
|
cześć, to znowu ja
![]() dzisiaj fajnie było w sumie, miałam tylko 3 lekcje ![]() ![]() no ale jestem wściekła na dyra ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#7370 |
Zakorzenienie
|
katasiaczku mój TŻ ogólnie mało mówi (w sumie to dobrze bo gdyby gadał tyle co ja to byśmy się zagadali) i ja się już przyzwyczaiłam...ale ja wiem jak jest więc słowa mi są niepotrzebne...już ponad 4 lata jesteśmy razem...
tatty Ty się nie poddawaj...
#7371 |
Zadomowienie
|
mam 175
![]() a ja wtedy mówiłąm odę do sportu z okazji poświęcenia hali ![]() miny mam ciekawee ![]() Dzięki za komplementy ![]() Kamilcia---Boze jakaś ty ślicznaaaa tatty-fajny avek... WSZYSTKIEGO NAJ z Okazji Dnia Dziecka ! ![]()
#7372 |
Wtajemniczenie
|
Ehh już mi mózg parujeod tej nauki :/ matko kochana mam już dooość !!
![]() Boję się poniedziałku po prostu się boję ![]()
#7373 |
Wtajemniczenie
|
Malijka bedzie dobrze wszystkie jak jedna bedziemy slaly Ci pozytywne wibracje
![]() ![]()
![]() |
#7374 |
Wtajemniczenie
|
To nie zmienia faktu, że zaczynam odczuwać taki stres że źle sypiam ... ciągle mi się śnią koszmary, rano mi jest niedobrze i żołądek się buntuje ogólnie.
Już nie wiem za co się zabrać ... bo mam wrażenie takiej pustki, że aż strach ... ehhh idę się odmóżdżyć przy zakręconym piątku i potem MNI przeczytam raz jeszcze
#7375 |
Konto usunięte
|
o zakręcony piątek
![]() uwielbiam ten film ![]() a jednak załapałam się na festyn ![]() ![]() a ma ktoś może letnie obrazki z takimi misiami, jakie widujecie na moich avkach? bo mi się już znudził ten co mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7376 |
Raczkowanie
|
tatty http://www.google.pl/search?source=i...e+to+you%22&lr= http://kasiajachimowicz.w.interia.pl/szare/szare.htm http://images.google.pl/images?hl=pl...=1&sa=N&tab=wi
![]() powiem chamsko "szukaj se ![]() ![]() a wlasciwie to czemu Ci tak na tej 6 zalezy? potrzebne Ci do sredniej albo cos? ![]() Kamiś ![]() bo bedzie mial ze mna do czynienia ![]() Julicia dzieki, przyda mi sie ta ocenka ![]() ![]() Kasia ![]() ![]() Malijka dasz rade ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7377 |
Konto usunięte
|
ja też dostaje oczopląsu
![]() a szukałam, w samym moim folderze mam ponad 500 obrazków, kiedyś naściągałam ![]() ![]() ![]() a żebym to ja wiedziała że Freaky Friday leci na 1, to normalnie zrobiłabym popcorn i obejrzała od samego początku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7378 |
Chi~
|
Jestem zmęczona wpadłam tylko na chwilkę
![]() Malijko ty się ni epoddawaj, dasz radę! i wszystkim ![]() ![]() a właaaśnie, dzisiaj były zawody takie fajne w szkole. I ja z moimi dziewczynkami (czterema) nie brałyśmy udziału. No i wiadomo, muzyczka leciała. No to my w tany xD na początku spokojnie, siedzimy wywijamy rękami coś na styl hinduski (takie piosenki były) które "zarządził" ksiądz. śmiałyśmy sie że takich piosenek się na plebanii słucha xD a później się rozkręciło^^ przy "agencie 007" z moją jedną Kumpelką udawałyśmy że łazimi z pistoletami (ręce) i zabijamy ![]() ![]() ![]() ![]()
#7379 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
buehehehe Tysia dobre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7380 |
Rozeznanie
|
witam plotkusie
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI DNIA DZIECKA I ![]() ![]() ![]() MALIJKA przystopuj trochę bo to może sie żle skończyć zastanów sie czy to warto kosztem zdrowia wszystkie wiemy że napewno dasz sobie radę i będziemy cię wspierać i trzymając kciuki. nirshya.dwbh te przemeblowania z chłopami się na ogół tak kończą ja też tak mam jeśli mam coś zmienić w domu to kończy sie że sama musze przesuwać szafy bo nienawidze jak on znajduje 10 przyczyn żeby tego nierobić. tysia zaje fajny miałaś ubaw chociaż wiesz że miałaś dzień dziecka ![]() a umnie niema wody od 14 i zapowiada sie nieciekawie bo z mycia nici ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.