|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7381 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam panie mam 2 dni zakupów
![]() ![]() ![]() ![]() Ktasiaczku - możesz zdradzić przepis na tą pizze bo ja zawsze robie na oko to mi wychodzi albo za cienka albo za gruba ![]() Tysia & Igusia & Tatty - bardzo ładne avatarki ![]() Couver - fajne fotki i ciekawe miny ![]() ![]() Kamilciu - rewelacyjne zdjecia śliczna modelka to nie mogły wyjść inaczej swoją droga to na avku wyglądasz młodziej Malia - będzie OK jesteś bardzo mądrą i zdolną babeczką więc dasz rade wierzę w Ciebie i będę trzymać kciuki ![]() EDIT: Witam na 247 stronie DSC00048.JPGDSC00053.JPGDSC00055.JPG DSC00057.JPGDSC00059.JPGDSC00061.JPG |
![]() ![]() |
![]() |
#7382 |
Zadomowienie
|
![]()
I No i reszta zdjęć zakupów :
DSC00063.JPGDSC00080.JPGDSC00081.JPG |
![]() ![]() |
![]() |
#7383 |
Zadomowienie
|
![]()
No i jest jeszcze jeszcze jedno co chciała bym pokazać ale fotki sie nie mieszczą w jednym poście i broń Boże nie chciałam niepotrzebnie nabijać postów moje kochanie Megula w dość śmiesznych pozycjach śpiących i nie tylko (mam nadzieje, że nikogo nie zdenerwowałam tymi postami a jeśli tak to przepraszam) :
DSC00019.JPGDSC00020.JPGDSC00022.JPG DSC00026.JPGDSC00042.JPGDSC00024.JPG |
![]() ![]() |
![]() |
#7384 |
Zakorzenienie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
jaki sympatyczny mordek
![]()
#7385 |
Rozeznanie
|
no no ale żeś sie obkupiła pozazdrościć wyboru a tego chinczyka czabyło też laserem. piesio uroczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7386 |
Zakorzenienie
|
Blue Lady byłaś w Czechach? A może byłaś w Cieszynie może, co?
Zakupy fajne, a mordeczka psinka kochana i tak słodko śpi jak moja Majka.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#7387 |
Zadomowienie
|
![]()
Nie, nie byłam w Cieszynie a co tam ciekawego jest ?
![]() ![]() Koniecznie wstaw fotki Majki ![]() EDIT: Mykam już dobranoc do jutra kolorowych wszystkim |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7388 |
Zakorzenienie
|
Nie o hurtowni nie słyszałam. Zdjęcia Majki gdzieś tu są, ale przed strzyżeniem, jak była kudłata. Właściwie możnaby ją pokazać, ale musze poprosić Sol. Jak będzie miała czas to na pewno chetnie to zrobi. Ona tak kochana (Sol znaczy się oczywiście) i nie odmawia cioteczce jak może.
Dobranoc Blue. Ja pracuję.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#7389 |
Zakorzenienie
|
co ciekawego jest w cieszynie JA
![]()
#7390 |
Konto usunięte
|
ale fajne ciuszki
![]() ![]() ale słodki ten psiak ![]() ![]() a tego faceta to normalnie bym po policzku i obwrzeszczeć, nawet jak nic nie rozumie po polsku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7391 |
Zadomowienie
|
![]()
Hehe Sol to na pewno kiedyś odwiedzę Cieszyn
![]() Tatty no wiesz i po co miała by być awantura w sklepie uważam ze było by to niepotrzebne jeszcze by mi zakupy zabrali albo policzyli niewiadomo ile ![]() A wczesniej kupiłam taką zieloną za 69 koron: http://www.allegro.pl/item189458474_...e_kolorki.html |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#7392 |
Zakorzenienie
|
przepraszam że wcześniej nie pochwaliłam ubranek są świetne ale mi podobają się te kolczyki duże okrągłe piękne są, co do wietnamczyków już taka ich mentalność dlatego ja nielubię chodzić do nich na zakupy a z dzieckiem tymbardziej.
dziś mam egzamin z prawa ![]() ![]() a dziewczyny jakby któraś się orientowała w cenie narożnika DOMINO firmy wajnert byłabym wdzięczna chciałabym wiedzieć czy mnie stać czy trzeba jakiś bank obrabować ![]()
#7393 |
Raczkowanie
|
Blue
![]() ![]() ![]() ![]() przeczytalam dzisiaj rano "Alchemika" - polecam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7394 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co ... do poniedziałku wykończe się psychicznie ... właśnie becze jak dziecko ze stresu.
Normalnie już nie mogę ![]() Boję się, że nie trafię na pytania zrobię rybkę i wywalą mnie z sali ![]() ![]() Blue ładne ciuszki i psina słodka.
#7395 |
Konto usunięte
|
malijko, nie mart się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7396 |
Wtajemniczenie
|
Malijko powiedz mi tak hipotetycznie co sie stanie jak nie zdasz?
Powtorze Ci slowa pewnej pani: "sa na swiecie gorsze rzeczy, niz nie zdane egzaminy. Ciezka choroba, czy smierc. Ale egzamin zwsze mozna zdac jeszcze raz" Takze nie martw sie zdasz napewno. Trzymam za to kciuki ![]() ![]() ![]()
#7397 |
Zakorzenienie
|
mali zdasz napewno popatrz racjonalnie pisałaś prace wiesz oczym jest spedziłaś mnustwo czasu na nauce i jesteś komunikatywna i masz nasze wsparcie oczywiscie zdasz słonko napewno
#7398 |
Wtajemniczenie
|
Katasiaczku 750 złotych za egzamin pójdzie z dymem i w zasadzie tyle ..... ale to rodzice zapłacili ...
![]() Sol niby tak, ale wiesz nigdy nie wiesz na jakie pytania trafisz i to jest ten problem ![]()
#7399 |
Raczkowanie
|
Malijka jeśli w siebie nie uwierzysz nic z tego nie bedzie
![]() wiesz co powiedział kiedyś Seneka? "Dwie rzeczy dają duszy największą siłę: wierność prawdzie i wiara w siebie". Wszystkie wiemy, ze prawda jest, ze jestes swietnie przygotowana. Zostaje Ci tylko trzymac sie tego i uwierzyc, ze dasz sobie rade ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#7400 |
CraftMod
|
malijko coś dla Ciebie: "Moje serce obawia się cierpień. Powiedz mu, ze strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia.(...)" Koniec cytatu. Będzie dobrze.
![]() Blue widzę, ze miałaś udane zakupy, fajny piesio tysiu widzę, że dobrze się bawiłaś aga skąd ja to znam, ja prawie zawsza robiłam sama przemeblowania i lubiłam mieć z tego satysfakcję, ze SAMA wszystko zrobiłam. Szoda, że nie widziałyście miny mojego tż jak wszedł do pokoju. Najpierw spytał cos w stylu czy się dobrze czuję, ale widać po nim było, że go zaskoczyłam ![]() Dziewczyny, mam pytenie, może któraś zna sie lepiej. Czy da sie filmiki z youtube pobrać i zapisać na dysk? Mi to nie wychodziło. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7401 |
Zakorzenienie
|
malia proszę odpowiedz sobie na jedno pytanie...czy znasz kogoś kto pisał sam swoją pracę a na dodatek ma dobre oceny z całego okresu studiów i nie obronił się, albo wywali takiego delikwenta z sali...pamiętaj ocena na obronie nie jest tylko z tego co powiesz...i przestań się tak stresować bo na dobre ci to na pewno nie wyjdzie...
#7402 |
CraftMod
|
Kamilciu o tym samym myślałam. Przypomniały mi się też osoby, które piszą pracę metodą kopiu-wklej i tak naprawdę mało co wiedzą, a zdają i nikt ich nie wywala z sali.
A co dopiero osoby, które włożyły dużo pracy w naukę i przygotowanie pracy. Powinnaś spać spokojnie. Zapracowałaś na swoją dobrą ocenę |
![]() ![]() |
![]() |
#7403 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() genialna ksiazka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7404 |
Zakorzenienie
|
są ludzie którzy maja tytuły za pieniądze bo kupili sobie prace i też jakoś przeszli...malia tu nikt Cie nie uwali i nie wywali...ja rozumiem jakbyś doktora broniła to owszem zrozumiałabym bo z tym troszkę trudniej jest...
malia nie stresuj się tak plissssssssss...
#7405 |
Wtajemniczenie
|
Troszkę się uspokoiłam pójdę poczytać to i owo ... zobaczymy co będzie
![]() Kamilcia ... wiesz u nas jednego kolesia wywalili .... tylko ze to nie jest jedynie pytanie z pracy .... dodatkowo z metodyki nauczania informatyki, pedagogiki specjalnej, oligofrenopedagogiki .... i nie wiem za co się łapać .... wiadomo mam ogólne pojęcie nawet się uczyłam, ale jak pytanie nie siądzie to będzie kiepsko :/
#7406 |
Zakorzenienie
|
Malijeczko- weź się w garść- znasz kogokolwiek, kto kiedykolwiek nie zdałby obrony...? ja nawet o kimś takim nie słyszałam. Podobno obrona to taka przyjemna formalność, wszyscy są mili i jest bardzo przyjemnie
![]() ![]()
#7407 |
CraftMod
|
Twinkle tak, Alchemik, bardzo mi się podobała ta książka. Trochę Coelho czytałam
|
![]() ![]() |
![]() |
#7408 |
Zakorzenienie
|
Malijko, oj, jak mi przykro, że nie mogę Cię przytulić, albo zabrać gdzies na jakiś relaks. Jednoczesnie mówię Ci to prawda co dziewczyny napisały. Jestes mądra, kochasz swój zawód i te dzieciaczki i wiem, że zdasz na pewno.
Nirshya ja też kiedys przemeblowałam całe 2 pokoje. Pomogło mi w tym znajome małżeństwo. Jak J wszedł do domu, to myslał, że pomylił mieszkania. On strasznie nie lubi jak ja przestawiam meble, ale ja szukam optymalnego, praktycznego ustawienia, żeby było wygodniej. Dlatego to robię. Szymona brat z żoną zabrali go na wycieczkę do Pszczyny. Będą zwiedzać podziemia zamku. Był bardzo podekscytowany perspektywą wejścia do zamku, a co dopiero jak pomyslał o podziemiach? On kocha zamki i rycerstwo i wogóle te klimaty. No i mam nowinę: Będę babcią (przyszywaną), a Szymek wujkiem. Dzidzius urodzi się na przełomie stycznia i lutego.
![]() ![]() |
![]() |
#7409 |
CraftMod
|
No to Gratulacje!
![]() ![]() Co do przemeblowań to ja też tak mam, że szukam czegoś nowego i lepszego, choć nie zawsze to lepsze jest lepsze, ale sprawia mi to dużo radości i satysfakcji. Po ta mam dom i w nim meble, aby z nich korzystać Ja zmykam robić obiado-kolację, później jeszcze zaglądne, jak będę mogła |
![]() ![]() |
![]() |
#7410 |
Zakorzenienie
|
[B]Sol jeśli czytałaś to co napisałam na kolorowo, to ups
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.