|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7591 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Sol hihi widzisz nawet nie zauwazylam ze oba rogowe. Znaczy malo rogowe jak nie widac
![]() http://www.youtube.com/watch?v=aYcIGD7M_8Q pies moich sasiadow a smiech Mlodziaka
#7592 |
Zakorzenienie
|
wiecie jaki jest szczyt bezczelności?
zaagłosowac na PIS i wyjechać do anglii (lol)
#7593 |
CraftMod
|
Witam! Troszki tu nie zaglądałam, a tu już mi się trochę do czytania nazbierało.
malijko gratulacje ![]() sol jak dla mnie to pierwsze jest bezkonkurencyjne, można się z czymś jeszcze rozłożyć teresko cóż tak to jest, nic tylko uciekać stąd tatty fajna ci się nauczycielka trafiła Ja byłam wczoraj u teściów na truskawkach i taaaak się najadłam ![]() ![]() Życzę miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#7594 |
Wtajemniczenie
|
Eli HIHIHIHIHIHI dobre
Poiwiem wam szczerze ze za granica wcale nie jest lepiej. Bo jak tam sie wyjedzie tylko zarobic to ok ale zyc tam na stale to inna sprawa. Ja sobie niewobrazam zycia nigdzie indziej niz Suwalki. Dla mnie Bialystok to juz jest za duzy.
#7595 |
Zakorzenienie
|
ech ja dziś wytoczyłam wojne lodówce i szafce na talerze dostałam przykaz od taty że mam wywalić wszystkie uszczerbione czy pekniete rzeczy
wygladało to tak że ja odkładałam do wyrzucenia a babcia chowała bo to się jeszcze może przydać ![]() ale posprzątane mam tydzień na pozostałe szafki a muszę tacie prezent na urodzinki kupić tylko co?
#7596 |
CraftMod
|
katasiaczku jakoś obejrzałam twój filmik, ale uciekło mi i nic nie napisałam. Młodziak tak fajnie się śmieje
![]() Mnie już zaczynają drażnić pewne wątki, które się pojawiaja, bo ktoś wyszukiwarki nie używa ![]() Eh, dobrze że modem nie jestem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7597 |
Zadomowienie
|
hej..
nie cztalam i nie wiem co się działo..leń się we mnie obudził pozatym mam mało czasu... dostałam 200 zł odszkodowania nareszcie! teraz je tylko spożytkować.. nirsh-ja bym własnie modem chciała być O_O Nie tęsknicie widzę więc dalej ide w swiat ![]() paa
#7598 |
CraftMod
|
Oj, już od razu, że nie tęsknimy....., ja już zaczynam tęsknić, bo im cieplej tym nas mniej. A 200 zł to całkiem całkiem, można coś fajnego kupić
|
![]() ![]() |
![]() |
#7599 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny witki mi opadły:
wiecie ile kosztuje utrzymanie pacjenta w państwowym szpitalu (jedzenie, pościel, prąd itd, oprócz leczenia)- 3 zł 20 gr a wiecie ile kosztuje utrzymanie dobowe VIPa w szpitalu rządowym- 900 zł........
#7600 |
CraftMod
|
Samo życie eli kiedyś mame pytałam ile kosztują poszczególne rzeczy które wykonuje, ale nigdy nie liczyłam ile kosztują całościowo, ale dysproporcja jest przerażająca
|
![]() ![]() |
![]() |
#7601 |
Zakorzenienie
|
A wiecie ile kosztuje dzienne utrzymanie więźnia-przestępcy? Włosy staja dęba! W granicach 90-120 zł.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#7602 |
Wtajemniczenie
|
Eli takie zycie.
Couver de Neige ![]() ![]()
#7603 |
CraftMod
|
No to chyba trzeba coś przeskrobać, wtedy to było by życie
![]() ![]() EDIT: 17:25 coś tu dziś cicho sza, żadnych plotkar nie słychać..... Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2007-06-09 o 16:26 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#7604 |
Zakorzenienie
|
.
mój wędraś jest u..... 1.sol 2.katasiaczek 3. beaux 4.eli 6. damurek 7.nirsh 8.hejasz 9.kamilcia 10.malgwa 11.mamuta 12.bydgoszczanka 13.pupil 14.castilia 15. Jambolaja 16. Noalia Edytowane przez solagne Czas edycji: 2007-06-18 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#7605 |
Konto usunięte
|
i to normalnie sprawiedliwość. przestępcy są lepiej traktowani niż chorzy. niektórzy specjalnie kradną czy coś, żeby do więzienia pójść, bo pracy się szukać nie chce albo uczyć się nie chciało... powinno się dla przestępców dawać tylko tyle, co do życia potrzebne, a nie rozpieszczać
dzisiaj przyszedł mój strój, ale niezbyt zadowolona jestem. na zdjęciu wyglądał bajecznie, a na mnie już gorzej. zamały biust mam. chciałabym mieć B ![]() ![]() a ja dzisiaj zasnąć nie mogłam wogóle. byłam u koleżanki na działce, i jak już mi się oczy kleiły, to ona gada i gada, pyta się o coś, nie rozumie, że niektórzy o 1 rano chcą spać, później zaczęła mucha latać i ciągle po twarz waliła i w rezultacie wogóle nie spałam. i gdzieś tak od 3 rano nic tylko siedziałam na łóżku i się nudziłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7606 |
Rozeznanie
|
cześć laski widze że lato u was w pełni i na kompa szkoda czasu.
mam małą prożbe mam zamówienie na książke dla chłopa na piędziesiątke i niemam na nią pomysłu może któraś z was robiła już na taką okazje i coś doradzi mi. z góry dzięki i ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak poza tym to TŻ mnie zaraził i już nie pamiętam kiedy taka chora byłam...fatalnie się czuje...może jakieś czary Wasze by pomogły...
![]() |
#7608 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#7609 |
Zakorzenienie
|
cioteczko a co się stało?
![]() |
#7610 |
Konto usunięte
|
hejaszku, co się stało?
dzisiaj mam imieniny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7611 |
Wtajemniczenie
|
Hej
Dziewczyny wczorj bylam na weselu kolezanki. Bylo swietnie. Wytanczylam sie tak ze mnie wszysto boli ![]() ![]()
#7612 |
Zakorzenienie
|
Abo mój J znalazł w internecie, że najlepszy lek na migrenowe bóle to jest S E X. A ja pracuje głównie tylko w nocy. No to kiedy mam się leczyć?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7613 |
Wtajemniczenie
|
Hejasz a to nas wystaraszylas
![]() ![]()
![]() |
#7614 |
Zakorzenienie
|
cioteczko...ty tu nie strasz...ja myślałam że stało się coś poważnego...
katasiaczku przykra sprawa.... ![]() tatty wszystkiego najlepsiejszego... ![]()
#7615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No qrcze to nie jest powazna sprawa? No to co Wy macie za pojęcie o migrenowych bólach głowy (i sexie)? Żadne. ![]() A w dzień nie, bo jak jesteśmy razem to w trójkę: J,Szymon i ja. No to jak? Katasiaczku przykre to co piszesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#7616 |
Zakorzenienie
|
hejaszku ja osobieście przyznaje sie że o bólach głowy wiem bardzo mało a o migrenach to juz wogóle, bardzo rzdko boli mnie głowa wiec jak dziś w nocy przez sen czułam że mnie głowa boli to wiedziałam że naprawdę chora jestem...
mieszkałam kiedyś na stancji z dziewczyną która miała straszne migreny, pamiętam że strasznie wymiotowała wtedy, wrak człowieka...dlatego współczuje strasznie...więc jeżeli uważasz że to pomoże bierz sie za J i do roboty...Szymka czasem podrzuć do sol ![]()
#7617 |
Konto usunięte
|
do sol, albo dać na kino czy cuś
![]() dziękuje za życzonka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7618 |
Zakorzenienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;4530387]do sol, albo dać na kino czy cuś
![]() dziękuje za życzonka ![]() Taaa. Siedmiolatka do kina? W moim mieście? Tatty no coś Ty? A do Sol codziennie podrzucać też nie mogę, bo z niej by został wrak. Nie ma co, żartowałam, ale nie z tym sexem jako lekarstwo, ale ze zwolnieniem się z pracy. Myślę, że co 2 noc wystarczy. Spróbujemy, a co. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7619 |
Konto usunięte
|
czemu nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7620 |
Zakorzenienie
|
tatty- ja pierwszy raz poszłam sama do kina jak miałam 14 lat
![]() hejasz- nawet jak nie pomoże to przynajmnie warto popróbować ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.