|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
o hejasz elia ma racje...zaszkodzić to napewno Ci nie zaszkodzi...
właśnie sobie kolejny raz w życiu uświadomiłam że idą wakacje a ja znowu będę miała problem pokazać się w stroju na plaży ze względu na mój brzuch, ahhh ksenia ma dobrze bo nie mam brzucha po mamie...jak ja nienawidzę ćwiczyć...katastrofa...
#7622 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() tatty wsio najjj ![]() ![]() ![]() Kasiu moj kolega mi opowiadal jak byl na pogrzebie dziecka jego kuzynki.. poza brzuszkiem mamusi zylo 41 dni... ![]() (*) Kamiś zdrowiej szybciutkoo ![]() ![]() dziewczynki ja wlasnie wrocilam z rowerku, przejechalam 23km ![]() ![]() posciagalam sobie ostatnio sporo muzyki filmowej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7623 |
Rozeznanie
|
kamilcia dzięki wielkie jak będziesz miała czas to wklej.ja mam czas do 20stego.
a tak pozatym witam. umnie żar z nieba sie leje i postanowiłam sie poopalać nawet mi to słoneczko skóre przyrumieniło a żeby była równa opalenizna to pograłam sobie w paletki. |
![]() ![]() |
![]() |
#7624 |
Chi~
|
heeej ! wróciłam po dłużsym weekendzie do domku
![]() ![]()
#7625 |
CraftMod
|
katasiaczku bardzo to smutne, dla mnie śmierć maluszków jest straszna
hejaszku nie stasz mnie, już myślałam że napawdę rzucasz pracę. A skoro na migrenę najlepszy jest sex, to zażywaj ile wlezie, może jeszcze na co innego pomoże ![]() tatty wszystkiego naj ![]() A u mnie dziś srtasznie przyjemnie na dworze, a w domu to jak w piekarniku. Zupełnie nie wiem dlaczego, u wszystkich po ociepleniu jest chłodniej, a u mnie tak jak wcześniej, chyba trzeba zrobić klimatyzacje, albo jakieś roletki pozakładać we wszystkich oknach |
![]() ![]() |
![]() |
#7626 |
Konto usunięte
|
dziękuję
![]() a mnie ostatnio naszła ochota na xxx już nawet wypatrzyłam wzorek ![]() mnie też śmierć maluszków przybija ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7627 |
Chi~
|
smutne to co piszecie... Mnie tez aż się ciężko robi jak słyszę o śmierci Dzieciaków... :'(
A tak z innej beczki. może wy mi pomożecie. jeśli wymagania sprzętowe programu to 1,0 Ghz procesor, a ja mam 945 Khz to w ogóle gra się nie otworzy, czy jak?
#7628 |
CraftMod
|
Hmm, nie wiem, ja bym po prostu sprawdziła. Ale jeśłi nawet się otworzy to np może wolno chodzić, nic więcej nie podpowiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#7629 |
Chi~
|
ehh, mój stary grat :/
do d*** z takim komputerem :/
#7630 |
CraftMod
|
Co tam się przejmujesz, ja mam jeszcze starszy, 800 mhz
|
![]() ![]() |
![]() |
#7631 |
Chi~
|
eh, potrzeba mi nowego. dobra, trzymać za mnie kciuki, jutro idę sie pytać o "pracę", pr.ócz tego będę sprzedawać kolczyki, inne szpargały, może coś uda się zdobyć. chociaż część...
![]()
![]() |
#7632 |
CraftMod
|
Życzę powodzenia, kasa zawsze się przyda
|
![]() ![]() |
![]() |
#7633 |
Chi~
|
dzięki śliczne
![]() ![]()
#7634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
KUBICA MIAL WYPADEK!!!! Na szczescie jest przytomny i juz w szpitalu. Dzieki Bogu, taki mlodz chlopak.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7635 |
Rozeznanie
|
tysia ta gra sie ci napewno nieotworzy bo masz za słaby sprzęt.
trzymać kciuki. tatty wszystkiego naj naj............ hejaszku niemam takich buli głowy ale sąsiadka ma i wiem jak ona cierpi z tego powodu. |
![]() ![]() |
![]() |
#7636 |
Zakorzenienie
|
No to Wam zyczę abyscie nigdy nie miały "tych" bóli głowy ani żadnych innych.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#7637 |
Konto usunięte
|
dziekuję
![]() no to raczej ci się nie otworzy. ja bym nawet nie próbowała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7638 |
Rozeznanie
|
dziewczyny szukam takiej co by umiała przetłumaczyć wierszyki ślubne po
angielsku. dostałam zamowienie na księge gości. ona jest angielką i niezabardzo umi po polsku więc wierszyki muszą być tagże w jej języku i wogule na tym weselu ma być kilka narodowości. będe bardzo wdzięczna za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#7639 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziwczyny. NIebardzo mam z kim o tym pogadac dobrze ze mam Was
![]() Hejaszku ja wiem co to jest migrena. I wiem jak wtedy sie czujesz ![]() ![]() Wczoraj ruszyc sie nie moglam tak mnie wszystko bolalo. Tanczylam prawie 10 godzin. a dzis jeszcze okres dostalam.WRRR A tak wygladalam na chwile przed
![]() |
#7640 |
CraftMod
|
katasiaczku ślicznie wygladałaś
aga ja ci raczej nie pomogę bo mój angielski jest słaby |
![]() ![]() |
![]() |
#7641 |
Rozeznanie
|
katasiaczek bardzo ładnie wyglądałaś
|
![]() ![]() |
![]() |
#7642 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.poemsforfree.com/wedpo.html tutaj znajdziesz sporo takich wierszy. Jeśli będziesz potrzebowała, to służę pomocą przy tłumaczeniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7643 |
Rozeznanie
|
tereska z nieba mi spadłaś
![]() fajna stronka tylko ja nic z niej nierozumie. może podaj swój adres gg to ci wyśle te wierszyki. z góry dzięki. |
![]() ![]() |
![]() |
#7644 |
Zakorzenienie
|
katasiaczku, ale miałas cudna sukienkę! ja własnie wróciłam z rowerka- mam nowy rowerek ale on jest taki wielki, że ledwo dosięgam nogami ziemi
![]() ![]()
#7645 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
hej slonka
![]() ![]() ![]()
#7646 |
Konto usunięte
|
witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() katasiaczku - ładna sukienka ![]() eli - a dobrze jeździsz na nowym roweku, czy mam się bać przejść przez ulicę ![]() ![]() owieczko - wpadaj częściej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7647 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie drogie wizazanki . Oj dawno ja tu do was nie zaglądałam ... Wiem wiem muszę nadrobić no ale same wiecie jak to jest przed końcem roku tym bardziej jeśli jeszcze się któraś z was uczy w szkole. Ja juz tylko odliczam dni do wakacji no ale jak wiadomo wolno lecą i w rzeczywistosci i na kalendarzu . Mam tylko nadzieję , że szybko wystawią oceny i będzą lekkie lekcje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7648 |
CraftMod
|
Oczywiście, że nas obchodzi. Gratuluję tylu celujących ocen!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7649 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kobitki
![]() ![]() ![]() ![]() Tak w skrócie , gratulacje dla wszystkich za szóstki, dyplomy, zostanie ciociami, znalezienie współlokatorów itp. ![]()
#7650 |
Zakorzenienie
|
tatty- bój się
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.