|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7801 |
CraftMod
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Witajcie! Wczoraj juz coś tu skleciłam, ale jak mi się połoiwa skasowała niechcący to nie miałam siły jeszcze raz. A do tego kolezanka do mnie wpadła, tzn myślałam że do mnie, ale w końcu okazało się, że do internetu
![]() hejasz, bydgosiu gratuluję zmiany statusu, chyba ja też się muszę postarać... ![]() tanCerka_Ana witaj na plotkowym ![]() ![]() elianko ![]() ![]() iguś ![]() ![]() ![]() tatty mam nadzieję, że dowiem się niedługo, ze szóstkę dostałaś ![]() Twinkle fajnie, że już do nas wróciłaś A co do małych dzieci, to ja też mogłabym na swoją pociechę patrzeć bez końca, ostatnio tak fajnie gada po swojemu, że miło słuchać ![]() Ale mi się rozpisało.... I mogę jeszcze dodać, że miałam wspaniałą noc, chłodną taką z 12 st, wreszcie można było normalnie spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7802 |
Zakorzenienie
|
elia ty nie powinnaś być na egzaminie?...trzymam kciuki...ja mam dopiero o 17...
nirshya przykra sprawa z tą koleżanka... ![]()
#7803 |
CraftMod
|
Ja nie biorę tego za bardzo do siebie, bo to nie ma sensu, ale inaczej jest jak ktoś sie pyta czy może wpaść skorzystać z komp a dokładniej z internetu, a inaczej jak pyta czy może do mnie wpaść. Nie żałuję komp, ale niemiłe wrażenie pozostało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7804 |
Zakorzenienie
|
prawda jest taka że wcale Ci sie nie dziwie, przykro się robi w takich momentach...
![]()
#7805 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Igus gratulacje ze sredniej ![]()
#7806 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() elianka, kamilcia trzymam kciuki za egzaminy nirshya z chęcią wpadłabym do Ciebie na kawkę, ale za daleko ![]() Mój TZ jest jedynakiem. Jakoś nie narzekam . A co do koleżanek, to miałam niedawno scysję z jedną z nich. Na ostatnim wyjeździe nad morze. Byliśmy ze znajomymi. Wszystko było dobrze, do czasu kiedy ona zaczęła do mojego TZ-ta mówić "guwniarzu" ( starsza od niego o 3 lata) i "synku", ale takim tonem, że się wkurzyłam. Można powiedzieć raz, czy dwa, ale nie co chwila. TZ zwrócił jej delikatnie uwagę, ale pomogło na chwilę. W końcu zaczęła się wymiana zdań i się zaczęło. Królewna się obraziła , bo w końcu jej powiedziałam, że ma chyba kompleksy na punkcie swojego wieku ( a jesteśmy ten sam rocznik, ona i ja). Później poszło jeszcze o dzieci. Bo jak byście się zachowały, gdyby ktoś "zaatakował" wasze dziecko i wmawiał mu to, czego nie zrobiło ![]() ![]() Wygadałam się ..ufff. Ale musiałam . Blue, fajnie, że sie pokazałaś ![]()
#7807 |
CraftMod
|
Raczej odległość to spora, ale soczek możemy wirtualnie wypić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7808 |
Zadomowienie
|
![]()
Eli & Kamilciu - trzymam kciuki chociaż nie potrzeba jestem pewna, że zdacie
![]() Nirshya - przykro mi z powodu koleżanki jestem pewna, ze gdybyśmy mieszkały blisko Ciebie to wpadały byśmy na kawę (pozdrawiam Kawe80) i posłuchać opowieści Twojego maleństwa ![]() TanCerka_Ana - witaj na plotkowym ![]() ![]() Bydgosiu - też sie ciesze ze jestem znowu z wami ![]() Mi podobnie jak Eliance fajnie sie dzisiaj spało nie za ciepło nie za zimno tak w sam raz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7809 |
Zakorzenienie
|
No to Twoje zdrówko
![]()
#7810 |
CraftMod
|
Udało mi się zrobić kamerką jakieś marne zdjęcia, ale trochę widać, więc pokażę wam mojego malucha. A jak wymęczę tż i kupimy aparat porządny to wrzucę może coś ładniejszego
Obraz 001.jpgObraz 006.jpgObraz 013.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#7811 |
Zadomowienie
|
![]()
Nirshya - słodziutki dzieciaczek
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#7812 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czemu dziwnie ci sie kojarzy ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7813 |
CraftMod
|
Nie możesz zmienić nicku, chyba, że założysz drugie konto, nie wiem na 100%, ale chyba musisz mieć do drugiego inny adres e-mail
|
![]() ![]() |
![]() |
#7814 |
Raczkowanie
|
Jak byłam kiedys na innym forum to admin mógł zmieniac nicki jak ktoś go poprosił,tu jescze większe forum i nie mozna
![]() szkoda zakladac nowe konto bo mam juz prawie 100posstóow |
![]() ![]() |
![]() |
#7815 |
Wtajemniczenie
|
Czesć wam wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7816 |
Raczkowanie
|
Igusia13- z jakiego jesteś rocznika?
![]() ___ PS będe musiała odejśc z wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7817 |
CraftMod
|
iguś mi różnica wieku nie przeszkadza, mam przynajmniej z kim pogadać
tanCerka_Ana możesz luknąć na podpis igusi, ale to tak poza tematem. Odnośnie zmiany nicka możesz sobie poczytać wątki na dziale pytania i uwagi do redakcji, w sumię juz widzę, że założyłaś tam wątek, ale z tego co wiem było juz tam tego sporo i odpowiedź jak zwykle brzmi nie. Ja też musiałam zmienić nick, troche z innego powodu (zmieniałam adres e-mail i nie przyszedł do mnie link, w sumie już 3m-ce i jeszcze go nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7818 |
Wtajemniczenie
|
Ja z 1993 roku jestem i 27 czerwca obchodzę swoje 14 urodziny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tancerka a czemu musisz odejśc z wizazu? (tak widze w podpisie) Nirshya jak ja siedziałam w domu przez prawie 9 miesiecy (zanim sie urodził Szymek) nie chodziłam ani do zboru, ani nigdzie to mi tez było często smutno. Jak ktos mnie odwiedził to myslałam, żę cos sie stało. Tez mieszkam na obrzeżach miasta. Siedzenie w domu potęguje uczucie żalu i często użalałam sie nad samą sobą. Nie udało mi sie nad tym zapanować niestety. Za to jak sie pojawił synej to nadrabiałam za całe 9 miesięcy z nawiązka i wszędzie mnie było pełno. Brałam wózek, albo nosidełko i dalej. Nawet prowadziłam próby chórku dziecięcego. Kładłam go na kocyku i wyciągałam zabawki z plecaka i było fajnie. Elianko, Kamilka_w jak egzamin?
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#7820 |
Zadomowienie
|
HeY dziewcynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7821 |
CraftMod
|
Bardzo fajnie! No to powiem jeszcze raz WITAJ!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7822 |
Raczkowanie
|
hejaszku no jak ja mam te koncerty na Promenadzie, gdzie do sceny mam 100m, to masakra jest... od rana łubudu ;/
no i pod blokami jedna wielka latryna ;/ ;/ ;/ Juliś śliczne dzieciatko ![]() Elia i jak exam ? ;> Iga gratki sredniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7823 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie ze sie cieszysz ![]() ![]() ![]() Trochę mi wstyd przyznać na forum że jestem chyba najmłodsza :PP lepiej nie mówie heh pozdro;** |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7824 |
CraftMod
|
Czekam z niecierpliwością
![]() ![]() Twinkle dzięki, w rzeczywistości jeszcze jest piękniejszy, ale trudno to chwycić, szczególnie kamerka int, jak mały ma właśnie ochotę wsadzić w nią paluszki ![]() ![]() hejaszku a ty kiedy coś stworzysz? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7825 |
Zakorzenienie
|
hejka dziewczyny
![]() ![]() nancy vel. tancerka- ciesze się, że jesteś z nami ![]() ![]()
#7826 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
heh dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7827 |
Wtajemniczenie
|
Wlasnie Hejaszku kiedy sie nam pochwalisz
![]() ![]() Igusia sie nie obraz ale ja myslalam ze masz duzo wiecej lat niz 14. Poprostu madrze mowisz i to dlatego ![]() Nirshya.dwbh sliczny Maluch Ja kiedys do Ciebie na herbatke wpadne. Dzis wynalazlam herbate o smaku ciasta. Znaczy sie smakuje jak truskawki z bita smietana. Cena jest makabryczna bo kosztuje 14,50 za 10 dag. Ale mozna kupic 2dag. I starcza na 5-6 herbat. Wiec wezme i kiedys wpadne ![]() Nancy_Franciss to pochwal sie ile masz lat ![]() Eli bedzie dobrze ![]()
![]() |
#7828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jakbym wychodziła gdzieś (imprezy, kluby) to poznałabym nowe osoby - ale ![]() A na większości przyjaciół i znajomych się wiele razy zawiodłam - więc nic na siłę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7829 |
Raczkowanie
|
Elia ustny czy pisemny mialas?
Julitka nie watpie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7830 |
Zakorzenienie
|
Twinkle- pisemny..... miałam pojęcie o trzech pytań z 5, na jedno nasciemniałam na jedno próbowałam odpisac od kumpeli, ale nie dałam rady
![]() a tak w ogóle- nirsha masz sliczne baby ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.