|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7861 |
Konto usunięte
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
dziękuje, dziękukje
![]() ![]() mali, xxx nie jest trudne, ale ciut pracochłonne ![]() eli - dobrze że humor ciebie się trzyma, ale nie ciesz się tak, bo wparuje do ciebie i będę pytać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7862 |
Wtajemniczenie
|
Tatty nie wiem jak się robi te kreski tzw na krzyżykach ....
A swoją drogą przydałby mi się wątek w którym mogłam bym się wykrzyczeć ... niedobre myśli krążą mi po głowie ... a przed chwilką łezki poleciały ![]()
#7863 |
Zakorzenienie
|
tatty- a o co pytać bedziesz?
#7864 |
Zadomowienie
|
Mówicie o haftowaniu ? To jest dosć łatwe nawet bez wzzroru,samemu mozna sobie zaznaczyć i wystarczy tylko liczyc kratki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7865 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie kochaniutkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7866 |
Zadomowienie
|
U mnie w szkole wogóle tez nic nie robimy,jutro jest jakaś msza cała szkoła idzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7867 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#7868 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7869 |
CraftMod
|
A dlaczego mamy z tobą nie gadać? Ja nie segreguję ludzi ze względu na wiek, zresztą tutaj to trochę inaczej wyglada...
malijko czy twoja róża ma zwiędniete liście??? wodą ją wodą! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7870 |
Zakorzenienie
|
igusia- na studiach nie ma gorszej oceny niz dwójka, zwłaszcza z egzaminu
![]()
#7871 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy te kaktusy nie są piękne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#7872 |
Raczkowanie
|
Eli to jak z jazda konna - dobry jezdziec ma za soba kilka upadkow
![]() no wiem, nie ma co porownywac tego z egzaminami, jednak jestem z Ciebie dumna ![]() a jaki Ty kierunek wlasciwie? pytalam juz chyba kiedys, ale nie pamietam ![]() Nirshya hehe, medialna osobka ![]() ![]() Nancy o nieeeeeee, wywalamy Cie! z trzynastolatkami nie gadamyyy! musisz byc dorosla i dzieciata ! inaczej zegnamy! no prosze Cie, nie daj sie szufladkowac ![]() ![]() Igusia rozumiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7873 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Igusia tak nowy avek ... już od dłuższego czasu heh ... ale znowu mnie korci na zmianę ![]() ![]()
![]() |
#7874 |
Konto usunięte
|
eli - a nie ma tam żadnych poprawek? myślałam że są
![]() ![]() igusiu - stronę internetową robiłam, żeby mieć 6 na koniec z infy. no od tego zależy czy będzie mi się łatwo dostać do klasy informatyczno-matemematycznej a ja jestem "lekko" podłamana - jeszcze 2 dni będę musiała chodzić do szkoły ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7875 |
Zakorzenienie
|
Hejka. Widziałam tutaj na forum kiedyś jak robi sie drzewko z szyszek. I zgubiłam to:/ Moze ma któraś z Was ? Bo szukam i szukam i nic :/
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7876 |
Konto usunięte
|
niestety nic nie wiem
![]() dziewczyny, nie wiecie może gdzie mogę kupić takie ładne, lśniące koraliki? chodzi mi o sklep internetowy (polski), chyba że ktoś wie, gdzie w Białymstoku mogę dostać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7877 |
Zakorzenienie
|
Malijko kochana
![]() ![]() Elianko i tak jestem z Ciebie dumna i pełna podziwu dla Ciebie. Couver się odezwała jakieś 5 dni temu, ale gdzie sie teraz podziewa? No i jeszcze ciekawa jestem co z Tougfull Gearl? Tez dawno sie nie odzywała. Przecież wakacje sie skończyły no to juz mają czas do nas wrócić.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2007-06-20 o 02:19 Powód: Gdzie sie podziały Couver i Tougfull?/!! |
![]() ![]() |
![]() |
#7878 |
CraftMod
|
Widzę, że właściwie nic nie naplotłyście jak mnie nie było
![]() Twinkle chciałam iśc na reklamę, albo coś w tym stylu, bo mam trochę gadane, ale już mi się nie chce, bo mam takiego fajnego maluszka......, ale wykorzystuję moje zdolności, nawet na allegro trzeba coś mądrego tworzyć, aby opis wyglądał atrakcyjnie i zachęcająco ![]() hejasz ciekawe to co piszesz, ja nie wiedziałam, ze " wakacje sie skończyły" ![]() A thougful-girl była wczoraj na wizażu, więc wiemy chociaż że żyje A teraz mój apel: czy ktoś widział, słyszał, lub czuł ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7879 |
Zakorzenienie
|
wkurzyłam się.... miałam wyniki z poniadziałkowego egzaminu- dostałam 3,5.. jestem zadowolona.
ale wkurzyłam się czym innym- moja kumpela i kumpel też dostała 3,5 i ona wyskoczyła do mnie z pretensją dlaczego ona napisała wszystko i ma 3,5 a ja na trzy pytania dobrze a na dwa nie za bardzo i obie dostałysmy takie same oceny.. grrrrrrrrrrrrrr. wkurzyłam się ![]()
![]() |
#7880 |
Wtajemniczenie
|
Eli nie przejmuj się
![]() ![]() ![]() Hejaszku ojej mam nadzieje, że nic ją nie gryzie z tego powodu .... bardzo chętnie się z nią skontaktuje tak po prostu ![]() ![]() A powiedz mi kiedy Ty lecisz/jedziesz ?? ![]() Nirshya ja nie widziałam ![]()
#7881 |
Wtajemniczenie
|
Eli co sie martwisz, sa ludzie i sa parapety. Malijka ma racje. Nie wazne ile wazne jak
![]() Nancy a co tu wiek ma do roboty? Tu rozmowy sa na rozne tematy i wiek nie ma znaczenia. Dziewczyny czy mi esie wydaje czy Sol dawno tu nie bylo?? ![]()
#7882 |
CraftMod
|
Tu dawno jej nie widziałam ale system pokazuje, że na wizażu wczoraj była, tylko opis jej trochę mnie zasmucił, ale mam nadzieję, ze wróci do nas wkrótce
eli tak jak napisała Kasia, są ludzie i ludziska, nie ma co się przejmować, zawsze będzie ktoś niezadowolony |
![]() ![]() |
![]() |
#7883 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilkę. Mam trochę roboty.
tatty gratuluję 6 ![]() nancy te kaktusiki są super No właśnie , gdzie jest SOL ?? Byłam w Empiku, wyprzedają wszystko firmy emigo za 0,99 : kredki, mazaki, korektory, nożyczki, które wycinają wzorki ( fajne, ostre są), pędzelki, długopisy, przyborniki na biurko, dziurkacze, zszywacze i wieeele innych rzeczy. Można już wyprawkę dla dziecka do szkoły zrobić.
#7884 |
CraftMod
|
Szkoda, że u mnie empiku nie ma, pewnie pobiegłabym coś szukać dla siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7885 |
Zakorzenienie
|
macie racje dziewczyny
![]() ![]() tatty - poprawka jest, we wrześniu twinkle- po raz kolejny- studiuje dwa kierunki dziennie- prawo i europeistykę. To moja pierwsza dwója na dtudiach i bedzie pierwsza poprawka we wrzesniu.. "kampania wrześniowa" ![]() ![]()
#7886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Solagne - pisałam wczesniej, ze ma problem z komputerem. Tak się jej cos robi, ze nie na każdy wątek moze wchodzic i coś napisac. Tylko na niektóre. Nie czytacie wszystkich postów? (moich) ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7887 |
CraftMod
|
:d
Czytamy, czytamy, ale moja pamięć krótka czasami, szczególnie jak się dużo tu czyta Dobra, moj mały poszedl spać, więc muszę się wziąć do roboty, może jak starczy mi czasu to coś nowego poczynię ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7888 |
Zakorzenienie
|
A ja mam problemik. Nie chcę zawracać głowy Sol, bo ma egzaminy. Mianowicie kupiłam kabelek USB do mojego telefonu (Samsung X680). Wgrałam program z płyty i chciałam wkleić zdjęcia z telefonu, ale nie umiem znależć urządzenia. Jak sie pojawia chmurka z taka informacją to klikam w tą chmurkę, ale ona znika i nic. Pomoże ktoś? Ja jestem całkowity laik internetowo-komputerowy i proszę o wykład jak babie na ławie, proszę.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#7889 |
CraftMod
|
Nie znam się za bardzo, u mnie tż zajmuje sie tym. A próbowałaś jeszcze raz włożyć kabelek? Zaraz spróbuję coś poszukać, ale nie wiem czy znajdę..
Edit: Nie wiem czy to cos da, ale mozesz kliknąć na ikonkę mój komp znajdująca się na pulpicie prawym przyciskiem /właściwości/sprzęt i zobaczyć czy tam figuruje twoje urządzenie, jak na to klikniesz to jakieś tam opcje sie pojawiają, ale dokładnie ci nie powiem bo słabo sie na tym znam, a poza tym nie mam kabla do tel, bo nie ma do tego modelu niby, poza tym można uruchomoc ponownie, ale nie wiem czy to tu coś da, bo w sumie to proste urządzenie, |
![]() ![]() |
![]() |
#7890 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję Ci Nirshya, ze mimo wszystko próbowałaś mi pomóc. Spróbuje z tą ikonką.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.