|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7891 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Bylam w empiku i oblowilam sie w nozyczki do wzorkow
![]() ![]() ![]()
#7892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7893 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez sie ciesze a wszystko dzieki Bydgosi
![]() ![]()
#7894 |
Zakorzenienie
|
katasiaczek
![]() ![]() hejasz u mnie sprawami komputerowo telefonowymi ![]() Zaraz idę na imprezkę do szkoły, żegnamy wychowawczynię ( 3 kl) .
#7895 |
Zadomowienie
|
![]()
Szkoda, że u mnie nie ma Empiku ;(
Hejaszku ja spróbuje pomóc : podłącz kabel do komputera wejdz w Start -> Ustawienia -> Panel sterowania i w tym okienku powinnaś znaleźć takie coś jak "Dodaj sprzęt" włożyć jeszcze raz płyte z oprogramowaniem i postępować z instrukcjami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7896 |
Chi~
|
Co wy tu tyle plotkujecie? nie nadążam;] zgadnijcie co "zadała" mi pani opiekunka samorządu. Muszę napisać protokół z całego roku szkolnego pracy samorządu. na jutro. pochlastam sie !
![]()
#7897 |
CraftMod
|
No, ładnie, niektórzy to chyb amyślą, ze ludzie to jakieś maszyny, każą zrobić coś "na wczoraj" i oczekują, że z siebie flaki wyprujesz, bo wcześniej powiedziec nie można było...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7898 |
Chi~
|
napisałam. ciężko było
![]()
#7899 |
Zadomowienie
|
![]()
Nirnirshya - skądś to znam a potem pretensje..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7900 |
CraftMod
|
tysiu brawa za determinacje
Ja na dzis już kończę, piłych plotów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz juz dobrej nocki. Zmykam do łóżeczka. Dziś nocuję w domu. ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#7902 |
Zadomowienie
|
![]()
Dobranoc wam dziewczyny ja właśnie skończyłam robić kartkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7903 |
Zakorzenienie
|
Blue jak zawsze wytrwała do ostatniej osoby...widać że wróciłaś...ja się zaraz kładę...a karteczkę z wielką chęcią bym zobaczyła...u mnie znajdziesz coś nowego...dobranoc...
![]()
#7904 |
Zadomowienie
|
![]()
Hehe Kamilciu bo taki ze mnie nocny marek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7905 |
CraftMod
|
Wpadłam na chwile się przywitać.
U mnie zaczynamy dziś remont małego pokoiku, mam nadzieję, że bardzo długo nie potrwa i pięknie wyjdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#7906 |
Zadomowienie
|
Hey
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7907 |
CraftMod
|
Nie mam doświadczenia z woskiem, wiec nawet się nie orientuje czy sa specjalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7908 |
Konto usunięte
|
witam
![]() hejaszku - spróbuj coś takiego: podłanczasz kabelek USB do komórki i do komputera, wchodzisz w Mój Komputer, czekasz chwileczkę, aż pojawi się nowy dysk, i wchodzisz. nancy - nie wiem. w internecie, albo może w sklepach z różnymi sprzętami do handmade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7909 |
Zakorzenienie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;4608119]witam
![]() hejaszku - spróbuj coś takiego: podłanczasz kabelek USB do komórki i do komputera, wchodzisz w Mój Komputer, czekasz chwileczkę, aż pojawi się nowy dysk, i wchodzisz. nancy - nie wiem. w internecie, albo może w sklepach z różnymi sprzętami do handmade ![]() Tatty dzieki. Spróbuję, ale juz nie dzis, bo zaraz wychodze, a przed chwila wróciłam. Dzis Szymon miał uroczyste zakończenie roku szkolnego w swojej zerówce. Było super. Jak zaczeli śpiewać (sie drzeć na całe gardła) to szyby w oknach grzmiały. Panie ich akurat razem z nimi odchodza na emeryture i sie popłakały. Ogólnie na końcu zrobiło sie totalne zamieszanie. No to zmykam i do zobaczenia wieczorem. Dzis jestem w pracy.
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#7910 |
Konto usunięte
|
u mnie działa
![]() ![]() małe dzieci to tak zawsze - mój brat miał komunię w tym roku, i wymyślili jakieś spotkania przygotowujące. raz poszłam na spotkanko, i ksiądz uczył śpiewać dzieciaki. to albo mruczały coś pod nosem że się usłyszeć nie da, albo na całe gardło darły się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7911 |
CraftMod
|
Wpadłam na chwilkę zobaczyć co słychać. I zaraz zmykam. Ide po ubranka dla małego i obejrzeć samochód, ale i tak go raczej nie kupimy, bo nie chcę się zapożyczać na cos do czego trzeba ciągle będzie dokładać.
tatty, hejasz dzieci są wspaniałe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7912 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, w końcu mogę wejść na wizaż, bo rano strasznie muliło
![]() ![]() ![]() W empiku wyłożyli nowy towar przeceniony, TZ coś kupił, ale jeszcze nie wrócił z pracy i nie wiem co ma nowego ![]()
#7913 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie ! Juz jutro koniec roku JUPPI Czekalam na ten dzien caly rok hehehe jak wiadomo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7914 |
Zakorzenienie
|
A ja miałam dziś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7915 |
Chi~
|
ja mam dzisiaj zakończenie i taaak się cieszę bo ufff koniec!
![]() ale jestem zła bo: mundurki w mojej szkole kosztują aż tyle! i to takie mundurki, które sie zepsują po trzech praniach ![]() dziewczyny! mój tatuś w poniedizłaek wraca! ![]() ![]() [edit] oto "bluzy"! a w koszulkach są te całe bluzki polo :/ okropne!!
#7916 |
Zadomowienie
|
Tysia-ochydne te bluzy :P heh ,my też bd musieli miec ale chyba inne ;/
Tak w ogóle ja dzis miałam zakończenie roku ,przedchwilą wróciłam ... Tak sie cieszyłam że już wychodze z tej szkoły ,że wakacje ...ale nie wytrzymałam i się poryczałam :P Smutno było,jak widze że ktos płacze to ja odrazu tez zaczynam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7917 |
CraftMod
|
Te bluzy są bleeeeee.....
No to dziś witamy wakacje? Fajnie, szkoda tylko, że u mnie pada i wogóle paskudnie jest.... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7918 |
Wtajemniczenie
|
CZesc Kobiety
MAcie pozdrowienia od Sol ![]() Juz koniec roku u Mlodziaka byl. Pani zadowolona z prezentow. dostala te pyszne herbaty i zaparzacz do herbaty i ksiazke. Poplakala sie. Jestem zadowolona ze sie podobalo. Teraz bede sie "meczyc" z Mlodziakiem przez 2 miesiace
#7919 |
CraftMod
|
Eeeee, jak to brzydko brzmi "męczyć się". A ciekawe jak Młodziak by powiedział, "będę teraz zamiast pani męczył mamę, hurra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7920 |
Wtajemniczenie
|
Meczyc sie w sensie ze bedzie sie nudzil i marudzil bo nie bedzie chodzil do przedszkola. Przez ten rok przyzwyczail sie do dzieci i do zajec ze juz dzis marudzil ze tak szybko sie skonczylo.
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.