|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
dziąchy jak któraś nie ma co robić może pouczyć się za mnie na egzamin z żelbetu a ja będę tworzyć...albo wziąć ze mnie przykład i zamiast się uczyć robić kolejne cudaki...zresztą zaraz wrzucę moje dzisiejsze coś...
#7982 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczyny moje kochane. Nie będe z Wami pisała jakiś czas. Jestem tu i wypełniam swoje obowiązki, ale najchętniej wzięłabym urlop z moderowania na jakiś czas... wiem, że Owieczki nie ma, dlatego zostanę..... Przechodzę teraz bardzo trudny okres w życiu. Wiem, że to zrozumiecie. bardzo Was kocham
![]()
#7983 |
Zakorzenienie
|
To u mnie była w nocy taka burza ze ech :| A mialam dzis isc na borowki tylko poranek byl deszczowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7984 |
Zakorzenienie
|
elia
![]() ![]()
#7985 |
Chi~
|
przepraszam, nie było mnie przez jakiś czas, byłam u Babci
![]() Elianko.. co się stało? czy ja czegoś nei doczytałam? trzymaj się ![]() ![]() A ja jestem happy. mój tata wrócił, przywiózł mi koraliki i obiecał nowy komputer. normalnie się nie mogę od niego odkleić ![]() Buziaki dla was ![]()
#7986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7987 |
Zadomowienie
|
![]()
A ja mam zalana klawiaturę i większość literek nie działa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7988 |
Chi~
|
a nei lepiej kupić klawę nową? to o to chodzi? ;/
#7989 |
Zakorzenienie
|
tysiu myślę że elianka nie chce o tym rozmawiać a my po prostu to rozumiemy...
![]()
#7990 |
Wtajemniczenie
|
Blue odłącz klawiaturę ... ywszusz ją i podłącz powinno działać ...
#7991 |
CraftMod
|
eli trzymaj się cieplutko
![]() Blue ja bym poszła i kupiła nową, jeśli to naprawa ma dot tylko klawiaturki. Rzecz nie jest droga, można co raz sobie wymienić tysiu fajnie, ja też bym nowy chciała, ale cóż zawsze są ważniejsze wydatki, no chyba, że ten by zdechł... ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#7992 |
Zakorzenienie
|
witajcie kochane tęskniłyście? u mnie już ok problemy z komputerkiem i w życiu rozwiązane jeszcze tylko muszę napisać pierwszy rozdział pracy magisterskiej i będzie git
![]() dziękuję za ciepłe słówka,kochane jesteście
#7993 |
Zakorzenienie
|
Elianko jestem z Tobą myslami kochana
![]() ![]() U nas w nocy była taka burza, że Majka otworzyła drzwi od sieni i dotąd drapała w drzwi od sypialni aż się obudziłam i ją wpuściłam. Wcisnęła sie J w nogi pod kołdrę i nawet ja nie miałam jej serca wywalić stamtąd tak trzęsła się ze strachu biedaczka. A ja dziś zrobiłam 4 kartki, ale nie mogę Wam ich pokazać ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#7994 |
Raczkowanie
|
witajcie kochane
![]() elianko-jestem z tobą myslami. mam nadzieje ze twoje problemy miną... solagne-trzymam kciuki za ciebie. twoja praca magisterska bedzie swietna! blue_lady-odradzam naprawe klawiatury , kup nowa mniej problemow i moze mniejszy wydatek ![]()
#7995 |
Zakorzenienie
|
niestety moje problemy nie miną, po prostu nauczę się z nimi zyć. Niestety nie prędko.
w sobotę, 24 czerwca zginął w wypadku samochodowym mój cioteczny brat. Był mi bardzo bliski, znałam go od urodzenia. Był super przystojny, zdolny, miał sie niedługo żenić. Do ślubu chciał iśc w białym garniturze i bedzie w nim pochowany.. Był trzeźwy nie jechał za szybko... głupi bezsensowny wypadek....miał do przejechania 12 km, trasa, która jeżdził codziennie. Odwoził tylko rodziców do znajomych. gdyby zjechał z szosy 2 m dalej wylądowałby w kapuście a nie na drzewie.. w szpitalu nie pobrano od niego rganów, mimo zgody jego rodziców.. jego śmierć nie ma nawet odrobiny sensu..
#7996 |
Rozeznanie
|
Bardzo Ci współczuję. Trzymaj sie kochana!
Nic tu więcej nie da się napisać. |
![]() ![]() |
![]() |
#7997 |
CraftMod
|
eli tak mi strasznie przykro..... to straszne co się stało... , wiem, że nie wiele jest słów, które bym Ci powiedziała, ale gdybym mogła to bym wpadła do ciebie i bym Cie tak mocno przytuliła i pomilczała po prostu, bo trudno mi cos powiedzieć.
![]() sol oj, tęskniłam. Ciesze się, ze już z nami jesteś ![]() hejasz mam nadzieję, że twoje problemy sprzętowe też się wkrótce rozwieją i będziemy mogły zobaczyć twoje prace Mykam kobietki, mój mały już marudzi więc muszę zamknąć kwadratową głowę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7998 |
Zakorzenienie
|
elia moje słowa w niczym Ci nie pomogą ale wiedz że bardzo Ci współczuję...trzymaj się dzielnie dziewczyno...
#7999 |
Zakorzenienie
|
Sol witam, witam. No tak TŻ wrócił i komputer zaczął działać.
Jutro lub pojutrze ma przyjść pracownik męża, który bardzo dobrze się orientuje w sprawach komputerowych. Mam nadzieję, że coś konkretnie uda mu się zrobić.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#8000 |
Zadomowienie
|
Kobietki zapomniałam napisać ze klawiatura z laptopa
![]() ![]() Hejaszku - czekam z niecierpliwością na zdjęcia Soluś Kamilcia śliczne avatarki Eli - bardzo mi przykro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8001 |
Zakorzenienie
|
Witam nocnego Marka..
![]() soluś bardzo fajnie że Twoje problemy już się rozwiązały...bardzo miło że już do nas wróciłaś...a najważniejsze że masz już swojego mężczyznę u boku... ![]() Wiem że Asia przeczyta to później ale bez torcika dla Asi i Igusi dziś się nie obejdzie...więc życzę Wam wszystkiego co najlepsza, samych radosnych chwil i spełnienia wszystkich marzeń...smacznego... ![]() ![]()
#8002 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8003 |
Zakorzenienie
|
Asiu i Igusiu życzę Wam obu wszystkiego co tylko potrzebne do dobrego życia.
Blue jeszcze nie śpisz? Suszysz klawiaturę od laptopa? Może spróbuj rzeczywiście. To przecież tylko woda.
![]() ![]() |
![]() |
#8004 |
CraftMod
|
Dziś ja powiem dzieńdobry!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8005 |
Wtajemniczenie
|
Witam piekne kobiety
![]() Elianka coz powiedziec. Poprostu trzymaj sie ![]() Sol witaj kochana ![]() Hejasz czekamy na prace ![]() Nirshya ranny z Ciebie ptaszek ![]() Dziewczyny wszystkiego naj naj ![]()
[SIGPIC]http://img6.imageshack.us/img6/6955/obraz010aa2.jpg[/SIGPIC] Edytowane przez katasiaczek Czas edycji: 2007-06-27 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#8006 |
Chi~
|
Eli, cóż mam Ci powiedzieć... Bardzo mi przykro, tymbardziej że ostatnio u mnei z samochodem... ehh... mój tata rozbił się w niemczech, 700 km od domu, trzebago było ściągać lawetą, nie macie pojęcia jak sie ucieszyłam że nic mu się nie stało.. ale mało brakowało... Po prostu trzymaj się, nic innego ie potrafię napisać...
![]() Asiu, Igusiu sto lat wam życzę ![]()
#8007 |
Zakorzenienie
|
asiu i igusiu wszystkiego naj naj !!!!!
#8008 |
CraftMod
|
ech, gryzoń mi zdechł
![]() ![]() iguś, Asiu Wszystkiego co najlepsze w tym szczególnym dla Was dniu. katasiaczku wiesz, ja bym dużo dłużej pospała gdyby to małe po mnie nie chodziło i co kilka minut mleczka nie chciało ![]() kamilciu piękny masz avek, badzo fajne zdjęcie wybrałaś |
![]() ![]() |
![]() |
#8009 |
Wtajemniczenie
|
Nir znam to znam, ja wstaje o 6 rano. I tak juz od 6 lat.
#8010 |
CraftMod
|
To ja mam dużo lepiej. Czasem do 9 z kawałkiem uda mi się podrzemać, ale jak mały chodził spać z moją mamą to było bez odwołania, wstawał ok 5.30-6, pokazywał gdzie ma go babcia zaprowadzić i koniec. Oczywiście jak już do mnie przyszedł, to nie było spania, tylko taczanie sie po mnie, albo przynosił mi zabawki do łóżka. Pewnie wiesz jak to jest jak bladym świtem dziecko przynosi ci książeczkę i domaga się czytania
![]() Blue gratuluję! Udało ci się napisać 8000-czny post w tym wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.