Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-15, 09:24   #841
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

witam z rana od dziś siedzę na urlopie siedzę przy kawce i was podczytuję. nie wiem czy dam radę na 2 fronty - 2 wątki ogarnąć.
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 09:29   #842
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
dzień dobry komu kawy
witam dzieki z akawe ale trochę sie spoźniłas, musialam wypic ja sama przed 6 rano, pilam kawke i nadrabiałam wasze pisanie i poczułam sie strasznie staro przy waszych 30latach, ja mam córke 19 letnią i 18 letniego syna, staz małżeński to ponad 22 lata, a nie wychodzilam za mąż mając lat 19 uf, jaka jestem stara, TYLKO NIE MÓWCIE DO MNIE BABCIU.
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 09:43   #843
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

My z mężem znamy się 11 lat, przed ślubem chodziliśmy 5, po ślubie prawie 4 lata a nasza mała skończyła 4 m-ce długo nam nie wychodziło... dodam, że mam 25 lat a poznaliśmy się jak byłam w 8 klasie
wykształcenie - politolog
praca - urząd gminy referat promocji
obecnie - macieżyński

Edytowane przez moniak85
Czas edycji: 2011-05-15 o 09:44
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 09:44   #844
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
witam dzieki z akawe ale trochę sie spoźniłas, musialam wypic ja sama przed 6 rano, pilam kawke i nadrabiałam wasze pisanie i poczułam sie strasznie staro przy waszych 30latach, ja mam córke 19 letnią i 18 letniego syna, staz małżeński to ponad 22 lata, a nie wychodzilam za mąż mając lat 19 uf, jaka jestem stara, TYLKO NIE MÓWCIE DO MNIE BABCIU.
Młoda da z Ciebie, a sama sobie ciśniesz!

Tygrysku a czy Ty czasem na Ptaka nie jedziesz?? Uwielbiam to miejsce....

Musso mam dobrych znajomych z Pabianic, a jak do nich jadę od strony Łodzi to chyba przejeżdzam przez Twoje miasto tak?

Ja z moim Tż znamy się od 5 lat, parą jesteśmy od 4 lat, a od pół roku dodatkowo narzeczeństwem

Edytowane przez malutka84
Czas edycji: 2011-05-15 o 09:46
malutka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 10:04   #845
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
nie mów tak sobie, jesteś taka na jaka sie czjujesz no bo chyba nie czujesz się staro
Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Młoda da z Ciebie, a sama sobie ciśniesz!

Tygrysku a czy Ty czasem na Ptaka nie jedziesz?? Uwielbiam to miejsce....

Musso mam dobrych znajomych z Pabianic, a jak do nich jadę od strony Łodzi to chyba przejeżdzam przez Twoje miasto tak?

Ja z moim Tż znamy się od 5 lat, parą jesteśmy od 4 lat, a od pół roku dodatkowo narzeczeństwem
na Ptaka też jeżdzę czasami, mam blisko
od strony Łodzi jak jedziesz to nie przejeżdżasz przez moją wioskę
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 10:06   #846
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
nie mów tak sobie, jesteś taka na jaka sie czjujesz no bo chyba nie czujesz się staro

na Ptaka też jeżdzę czasami, mam blisko
od strony Łodzi jak jedziesz to nie przejeżdżasz przez moją wioskę
Wydawało mi się, że widziałam tę nazwę na tablicy, ale może to był drogowskaz
Chciałabym mieć blisko.... raj na ziemi
Stary 2011-05-15, 10:09   #847
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
nie musso stara sie nie czuje a tym bardziej ze pracuje w przedszkolu z dziećmi wiec czasem mam tylko 3 latka jak moje dzieci
Stary 2011-05-15, 10:12   #848
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
nie musso stara sie nie czuje a tym bardziej ze pracuje w przedszkolu z dziećmi wiec czasem mam tylko 3 latka jak moje dzieci
To pewnie wesola i stresująca praca ? Bo taki 3-latek potrafi dać czadu a jak jeszcze jest ich więcej....
Stary 2011-05-15, 10:27   #849
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
To pewnie wesola i stresująca praca ? Bo taki 3-latek potrafi dać czadu a jak jeszcze jest ich więcej....
masz racje daje wiele radosci praca z dziecmi pod warunkiem ze sie kocha to co sie robi ja bardzo lubie dzieci i swoja prace chociaz po 27 latach pracy z dziecmi czasem mam dosyc wszystkiego, ale to na pare dni potem wraca chcec do pracy. Gorzej z rodzicami tych dzieci, przychodzi taka młoda mama ktora sobie z 3 latkiem nie radzi ale ma taaaakie wymagania ze hej. Obecnie dzieci sa bardzo inteligentne rozgadane i to na każdy temat.

Edytowane przez alytjow
Czas edycji: 2011-05-15 o 10:29
Stary 2011-05-15, 10:32   #850
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
masz racje daje wiele radosci praca z dziecmi pod warunkiem ze sie kocha to co sie robi ja bardzo lubie dzieci i swoja prace chociaz po 27 latach pracy z dziecmi czasem mam dosyc wszystkiego, ale to na pare dni potem wraca chcec do pracy. Gorzej z rodzicami tych dzieci, przychodzi taka młoda mama ktora sobie z 3 latkiem nie radzi ale ma taaaakie wymagania ze hej. Obecnie dzieci sa bardzo inteligentne rozgadane i to na każdy temat.
Wyobrażam sobie, jak wejdą na tematy "dla dorosłych". Skąd się biorą dzieci itd. Pewnie boki mozna zrywać
Stary 2011-05-15, 10:36   #851
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Witam!1
Musso ja poproszę kawę
tygrysku sklep mam spoż-monopolowy
Kurenka tak pogoda sie zepsuła a ja 1.5 godz na komunię wyjeżdzam... Więc Was śledzę, ale tez się szykuję.. zaraz do wanny
Ja z moim jesteśmy od 6 lat... Ostatnie 3 lata jużw pl... Dzieci nie mamy, bo cos nie wychodzi, ale wierzę, że będziemy mieć I atk jak u musso, ja jestem 2 lata starsza
Stary 2011-05-15, 10:44   #852
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
Wyobrażam sobie, jak wejdą na tematy "dla dorosłych". Skąd się biorą dzieci itd. Pewnie boki mozna zrywać
staramy sie unikac takich tematów, choc nie zawsze sie udaje, no nie powiem sa rozmowy takie ze nie wiem czy mam plakac smiac sie czy też zachowac powage a to czasami bardzo trudno prosze mi wierzyc.
Stary 2011-05-15, 10:56   #853
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
to ja też pewnie z Twojego zakresu, mam 15letnią córkę i 8letniego synka i za kilka lat strzeli 40tka, ojejku jejku....
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 11:01   #854
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
to ja też pewnie z Twojego zakresu, mam 15letnią córkę i 8letniego synka i za kilka lat strzeli 40tka, ojejku jejku....
Dokia za kilka lat to ja bede miała.... 50, uff nie chcialam pisac ile mam ale trudno, niech bedzie
Stary 2011-05-15, 11:32   #855
katniewojt
Zakorzenienie

Nam we wrześniu miną 3 lata oficjalnego bycia razem, a znamy się rok dłużej. Jak jeszcze się nie znaliśmy, ale kojarzyłam go ze szkoły, to miałam ochotę ukatrupić tego cwaniaka Po 9 miesiącach bycia w związku postanowił się oświadczyć, ale zrobił to bardzo nieudolnie, więc tylko mnie rozwścieczył i dostał burę A teraz czekam na kolejne zaręczyny, ale takie jak należy, ale jeszcze długo poczekam

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Jak widzę niektóre rozpieszczone i rozwrzeszczane dzieciaki, które są wychowywane bezstresowo, to mam ochotę je potarmosić, żeby się uspokoiły Zawsze śmiałam się z moim chłopakiem, że jak nasze będzie od diabła oderwane, to będziemy je trzymać w klatce Jednak miałam kiedyś praktykę w świetlicy środowiskowej i wszyscy (łącznie ze mną) byli zaskoczeni, że tak dobrze radzę sobie z dzieciakami, ale też nie pozwalam im sobie wejść na głowę. Ale pracować tam codziennie?... Także podziwiam Cię za wytrwałość i spokój
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 11:38   #856
Bunia_P
Rozeznanie

GG do Bunia_P

Fajny wątek... tak rodzinnie tutaj
Z Tż znamy się od 3 lat od roku jesteśmy razem,
obecnie pracuje sezonowo w punkcie gastronomicznym oraz zastanawiam się nad kierunkiem studiów.

— Paulo Coelho

Bunia_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 11:52   #857
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Ojej Wy już po porannej kawce, a moja się dopiero za moment zrobi.

Ja z kolei mam 33 lata, z moim jesteśmy 14 lat i mamy 10 letnią córkę, na drugie się nie zanosi... Na co dzień pracuję w administracji i nawet to lubię.

Ubóstwiam czytać książki, pochłaniam ich mnóstwo, najbardziej lubię kryminały i thrillery medyczne czasem nawet zarywam nockę żeby skończyć czytać.
Poza tym muszę być na bieżąco z muzyką, bajkami filmami bo moja panna nie daje spokoju.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 11:52   #858
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb

Cytat:
Sarunieczka to jest ten bambus:
http://allegro.pl/yves-rocher-bambus...613735506.html
Fantastyczny zapach jak dla mnie!
Z tej serii mam zieloną herbatkę, też jest wspaniała, taka rześka! A z bambuska miałam kulke.

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Wasze tempo nazwałabym żółwim... Ja męża znam nieco ponad 6 lat, ślub wzięliśmy niecałe 5 lat temu i mamy dwójkę dzieci w wieku 1,5roku i 5lat!!! Bijemy chyba rekordy
Ta ja i moj TŻ bijemy rekordy w drugą stronę, jesteśmy razem 5 lat, mieszkamy ze sobą od listopada, na zaręczyny coś się nie zanosi,więc na pozostałe kroki tym bardziej

Cytat:
Ja mojemu co najwyżej z rana zapodam rosołek typu"zupka chińska" hihi...
Czasem się zastanawiam co Wy moje Avonomaniaczki robicie poza zamawianiem i używaniem Avonowych mikstur...gdzie pracujecie, co jeszcze lubicie robić...???
Poza Avonem to studiuję dziennie i pracuję w sieciówce z ciuchami.
marikamb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 11:55   #859
sheryl
szeryfcio

Witam z naleśnikiem w ręku

Cytat:
ja mojego budzę i każę mu iść spać piętro niżej- na szczęście słucha bo inaczej ja bym musiała iśc piętro niżej spać
No, ja bym mojego nie wysłała piętro niżej, bo mieszka tam urocza sąsiadka, w typie urody naszej Sarunieczki
Budzę go i przestaje chrapać na jakąś chwilę, trzeba się wtedy wstrzelić i zasnąć

Cytat:
ja też z tego zakresu (34,5) ale mam jeszcze "przedszkole" w domu

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-05-15 o 11:58
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 12:00   #860
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

To ja też z Waszego "zakresu" w listopadzie 33, ale za to dzieci brak... jeszcze
Stary 2011-05-15, 12:12   #861
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
Wieluń
ooo mam duzo rodzinki we wieluniu i czesto tam bywam mieszkam ok 50 km od wielunia okolice kluczborka

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
woow a pokażesz efekt? zanim Ty to zrobisz,ja się wcisnę ze swoimi chociaż widziałyście już z lekka przemycone na katalogowym ale kilka dziewczyn mnie pytało na privie o te lakiety to wkleję moje pazury-sorki za pomalowane skórki,zawsze na początku się tak pobaźgram Ja używam pękaczy IsaDory(pod niebieskim jest lakier Vintage Blue Avonu)
a ktore masz kolory z tej isadory u mnie tylko z tej firmy znalazlam i niestety byl juz tylko ostatni blekitny i nie wzielam bo chcialam miec wybor

Cytat:
Bambusoowe? a które to? bo troszkę znam YR,i korci mnie na lato kupić zapach Mimozy ale nie mają 30 ml a na duże mi szkoda kasy...

O tej niebieskiej mówisz co mnie w niej widziałaś? Już szukam
http://allegro.pl/klasyczna-dopasowa...592528020.html

lubię tego sprzedawcę,mam kilka ciuchów od niego(a raczej od niej)

acha,i obiecana fotka moich obciętych włosów plus zdjęcie Edzi,a to dlatego że marzy mi się taki kolor
fajna fryzurka
Stary 2011-05-15, 12:20   #862
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Hej Laski faktycznie,jak tu rodzinnie cieszę się,bo chciałam Was poznać bliżej

Cytat:
Czasem się zastanawiam co Wy moje Avonomaniaczki robicie poza zamawianiem i używaniem Avonowych mikstur...gdzie pracujecie, co jeszcze lubicie robić...??
Ja pracuję w firmie odzieżowej,jestem krawcową ale średnio lubię swój zawód,człowiek był młody,głupi i nie wiedział jeszcze jaką szkołę chce wybrać...choć szycie nie jest mojąwielką pasją,w pracy czuję się dobrze,bo mam super koleżanki i szefa a dla siebie czaasem coś uszyję,ale sporadycznie
a co lubię robić...wiele rzeczy kocham czytać książki(ale przez neta się zapuściłam),lubię robić zdjęcia-zawsze noszę aparat przy sobie,kocham zwierzaki,zaczepiam każdego przebiegającego psalubię Avon ogólnie kosmetyki,wizaż...i muzyka to moja miłość,bardzo różnego gatunku,ostatnio w kierunku jazzu troszkę

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
oraz czasami pragnę ( i tu uwaga...) zamieszkać w lodówce
a z jakiego powodu? że zimno tam czy że jesteś ciągle głodna?
bo jeśli z pierwszego powodu,to ja odwrotnie,mogę mieszkać w piekarniku

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
witam z rana od dziś siedzę na urlopie siedzę przy kawce i was podczytuję. nie wiem czy dam radę na 2 fronty - 2 wątki ogarnąć.
wiesz,jak ten front jest pełny,to automatycznie na tamtym nikt nie pisze,więc na jedno wycodzi w sumie miłego urlopowania

Cytat:
uf, jaka jestem stara, TYLKO NIE MÓWCIE DO MNIE BABCIU.
a w życiu wszystkie moje koleżanki w pracy są +45,kocham te babki,wiek nie gra żadnej roli w znajomości,przyjaźni
Ja mam 34 i pół lat,faceta od 11,nie mieszkamy razem,dzieci niet ostatnio bawię dziecko siostrzenicy mojego faceta,kochany bąbelek,ma 13 miesięcy a ile starsi/młodsi są Wasi faceci? bo mój ode mnie...11 lat starszy

lecę na rosołek

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-05-15 o 12:24
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 12:22   #863
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
No, ja bym mojego nie wysłała piętro niżej, bo mieszka tam urocza sąsiadka, w typie urody naszej Sarunieczki
Budzę go i przestaje chrapać na jakąś chwilę, trzeba się wtedy wstrzelić i zasnąć
Polecam stopery Teraz przeprowadziła się do nas moja Siostra, bo nie mogła już dłużej mieszkać ze swoimi współlokatorami. Ona to dopiero chrapie! Jak stary chłop I żadne specyfiki z apteki nie pomagają Tylko stopery dają radę
Przypomniało mi się, jak kiedyś układamy się spać, ja z B. oglądamy jeszcze film, a Młoda już pod kołdrą. I nagle takie perfidne, bardzo głośne chrapanie. Szturchamy Młodą: chrapiesz! A ona na to: ale ja nie śpię...

Mój Benkowski jest moim rówieśnikiem On już ma 22, a ja w czerwcu Chociaż utrzymuję, że do końca życia będę mieć 18
Z nim jest tak, że nie potrafi zapamiętać żadnej daty. Swoje urodziny pamięta, bo miał już duuuużo czasu, żeby zapamiętać W zeszłym roku ustawiłam mu przypomnienie w telefonie, żeby pamiętał o moich urodzinach i się udało Dwa lata temu nie było przypomnienia, więc się nie udało W tym roku też mu nie ustawiłam...

Edytowane przez katniewojt
Czas edycji: 2011-05-15 o 12:26
Stary 2011-05-15, 12:23   #864
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
a ktore masz kolory z tej isadory u mnie tylko z tej firmy znalazlam i niestety byl juz tylko ostatni blekitny i nie wzielam bo chcialam miec wybor
z IsaDory mam 802 White Art i 808 Blue Burner,zamiast białego chciałam beżowy ale nie mieli,w okolicy mam tylko jeden sklep z pękaczami...a marzy mi się czerwony pękacz,nie wie czy któras firma robi...
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 12:27   #865
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

aaa tutaj jesteście

No to ja z was jestem najmłodsza bo 21 lat męża mam dopiero od lutego , także wszystko na świeżo Dzidzia to jeszcze dalekooo dalekooo w planach , ale różnie to na tym świecie bywa

Poza avonem to pracuje jako pracownik ochrony fizycznej w carrefurze a od nie dawna jestem kierownikiem zmiany ahhh I kocham swoją pracę

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 12:27   #866
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
z IsaDory mam 802 White Art i 808 Blue Burner,zamiast białego chciałam beżowy ale nie mieli,w okolicy mam tylko jeden sklep z pękaczami...a marzy mi się czerwony pękacz,nie wie czy któras firma robi...
Są czerwone
http://allegro.pl/ap-lakier-pekajacy...584889496.html
Stary 2011-05-15, 12:28   #867
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Polecam stopery Teraz przeprowadziła się do nas moja Siostra, bo nie mogła już dłużej mieszkać ze swoimi współlokatorami. Ona to dopiero chrapie! Jak stary chłop I żadne specyfiki z apteki nie pomagają Tylko stopery dają radę
Przypomniało mi się, jak kiedyś układamy się spać, ja z B. oglądamy jeszcze film, a Młoda już pod kołdrą. I nagle takie perfidne, bardzo głośne chrapanie. Szturchamy Młodą: chrapiesz! A ona na to: ale ja nie śpię...

ohhh te chrapanie , ja na mojego męża juz mam sposób , jak chrapie to cmokam go w ucho i przestaje heheh

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 12:31   #868
sheryl
szeryfcio

Cytat:
a ile starsi/młodsi są Wasi faceci? bo mój ode mnie...11 lat starszy

lecę na rosołek
Mój starszy o 7 lat. Zawsze wolałam starszych ( z nadzieją na odpowiedziałność i opiekuńczość ) bo ja to takie wieczne dziecko.

Ja napchałam się naleśnikami, teraz makijaż i na zakupy jedziemy. Pogoda do bani, to akurat pod dach...
Stary 2011-05-15, 12:37   #869
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Mój starszy o 2 lata.

Właśnie czekam na obiadek bo dziś On gotuje a ja się obijam.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 12:38   #870
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

:

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości