|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
witam z rana
od dziś siedzę na urlopie ![]() siedzę przy kawce i was podczytuję. nie wiem czy dam radę na 2 fronty - 2 wątki ogarnąć.
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
witam dzieki z akawe ale trochę sie spoźniłas, musialam wypic ja sama przed 6 rano, pilam kawke i nadrabiałam wasze pisanie i poczułam sie strasznie staro przy waszych 30latach
, ja mam córke 19 letnią i 18 letniego syna, staz małżeński to ponad 22 lata, a nie wychodzilam za mąż mając lat 19 uf, jaka jestem stara, TYLKO NIE MÓWCIE DO MNIE BABCIU .
|
|
|
|
#843 |
|
w krainie snu i marzeń
|
My z mężem znamy się 11 lat, przed ślubem chodziliśmy 5, po ślubie prawie 4 lata a nasza mała skończyła 4 m-ce
długo nam nie wychodziło... dodam, że mam 25 lat a poznaliśmy się jak byłam w 8 klasiewykształcenie - politolog ![]() praca - urząd gminy referat promocji obecnie - macieżyński
Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2011-05-15 o 09:44 |
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z Ciebie, a sama sobie ciśniesz! ![]() Tygrysku a czy Ty czasem na Ptaka nie jedziesz?? Uwielbiam to miejsce.... Musso mam dobrych znajomych z Pabianic, a jak do nich jadę od strony Łodzi to chyba przejeżdzam przez Twoje miasto tak? ![]() Ja z moim Tż znamy się od 5 lat, parą jesteśmy od 4 lat, a od pół roku dodatkowo narzeczeństwem Edytowane przez malutka84 Czas edycji: 2011-05-15 o 09:46 |
|
|
|
|
#845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no bo chyba nie czujesz się staro Cytat:
![]() od strony Łodzi jak jedziesz to nie przejeżdżasz przez moją wioskę
|
||
|
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałabym mieć blisko.... raj na ziemi |
|
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Obecnie dzieci sa bardzo inteligentne rozgadane i to na każdy temat .
Edytowane przez alytjow Czas edycji: 2011-05-15 o 10:29 |
|
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!1
Musso ja poproszę kawę ![]() tygrysku sklep mam spoż-monopolowy ![]() Kurenka tak pogoda sie zepsuła a ja 1.5 godz na komunię wyjeżdzam... Więc Was śledzę, ale tez się szykuję.. zaraz do wanny ![]() Ja z moim jesteśmy od 6 lat... Ostatnie 3 lata jużw pl... Dzieci nie mamy, bo cos nie wychodzi, ale wierzę, że będziemy mieć I atk jak u musso, ja jestem 2 lata starsza |
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
staramy sie unikac takich tematów, choc nie zawsze sie udaje, no nie powiem sa rozmowy takie ze nie wiem czy mam plakac smiac sie czy też zachowac powage a to czasami bardzo trudno prosze mi wierzyc.
|
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Nam we wrześniu miną 3 lata oficjalnego bycia razem, a znamy się rok dłużej. Jak jeszcze się nie znaliśmy, ale kojarzyłam go ze szkoły, to miałam ochotę ukatrupić tego cwaniaka
Po 9 miesiącach bycia w związku postanowił się oświadczyć, ale zrobił to bardzo nieudolnie, więc tylko mnie rozwścieczył i dostał burę A teraz czekam na kolejne zaręczyny, ale takie jak należy, ale jeszcze długo poczekam---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
Zawsze śmiałam się z moim chłopakiem, że jak nasze będzie od diabła oderwane, to będziemy je trzymać w klatce |
|
|
|
|
#856 |
|
Rozeznanie
|
Fajny wątek... tak rodzinnie tutaj
Z Tż znamy się od 3 lat od roku jesteśmy razem, obecnie pracuje sezonowo w punkcie gastronomicznym oraz zastanawiam się nad kierunkiem studiów.
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej Wy już po porannej kawce, a moja się dopiero za moment zrobi.
Ja z kolei mam 33 lata, z moim jesteśmy 14 lat i mamy 10 letnią córkę, na drugie się nie zanosi... Na co dzień pracuję w administracji i nawet to lubię. Ubóstwiam czytać książki, pochłaniam ich mnóstwo, najbardziej lubię kryminały i thrillery medyczne czasem nawet zarywam nockę żeby skończyć czytać. Poza tym muszę być na bieżąco z muzyką, bajkami filmami bo moja panna nie daje spokoju. |
|
|
|
#858 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Poza Avonem to studiuję dziennie i pracuję w sieciówce z ciuchami. |
||
|
|
|
#859 | ||
|
szeryfcio
|
Witam z naleśnikiem w ręku
![]() Cytat:
![]() Budzę go i przestaje chrapać na jakąś chwilę, trzeba się wtedy wstrzelić i zasnąć ![]() Cytat:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-05-15 o 11:58 |
||
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
To ja też z Waszego "zakresu" w listopadzie 33, ale za to dzieci brak... jeszcze
|
|
|
|
#861 | ||
|
Zadomowienie
|
ooo mam duzo rodzinki we wieluniu i czesto tam bywam mieszkam ok 50 km od wielunia okolice kluczborka
Cytat:
Cytat:
|
|
#862 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Hej Laski
![]() Cytat:
ale średnio lubię swój zawód,człowiek był młody,głupi i nie wiedział jeszcze jaką szkołę chce wybrać...choć szycie nie jest mojąwielką pasją,w pracy czuję się dobrze,bo mam super koleżanki i szefa a dla siebie czaasem coś uszyję,ale sporadyczniea co lubię robić...wiele rzeczy kocham czytać książki(ale przez neta się zapuściłam lubię Avon ogólnie kosmetyki,wizaż...i muzyka to moja miłość,bardzo różnego gatunku,ostatnio w kierunku jazzu troszkęa z jakiego powodu? że zimno tam czy że jesteś ciągle głodna?bo jeśli z pierwszego powodu,to ja odwrotnie,mogę mieszkać w piekarniku ![]() Cytat:
miłego urlopowaniaa w życiu wszystkie moje koleżanki w pracy są +45,kocham te babki,wiek nie gra żadnej roli w znajomości,przyjaźni Ja mam 34 i pół lat,faceta od 11,nie mieszkamy razem,dzieci niet ostatnio bawię dziecko siostrzenicy mojego faceta,kochany bąbelek,ma 13 miesięcy![]() lecę na rosołek
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-05-15 o 12:24 |
||
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz przeprowadziła się do nas moja Siostra, bo nie mogła już dłużej mieszkać ze swoimi współlokatorami. Ona to dopiero chrapie! Jak stary chłop I żadne specyfiki z apteki nie pomagają![]() Przypomniało mi się, jak kiedyś układamy się spać, ja z B. oglądamy jeszcze film, a Młoda już pod kołdrą. I nagle takie perfidne, bardzo głośne chrapanie. Szturchamy Młodą: chrapiesz! A ona na to: ale ja nie śpię... Mój Benkowski jest moim rówieśnikiem On już ma 22, a ja w czerwcu Chociaż utrzymuję, że do końca życia będę mieć 18![]() Z nim jest tak, że nie potrafi zapamiętać żadnej daty. Swoje urodziny pamięta, bo miał już duuuużo czasu, żeby zapamiętać W zeszłym roku ustawiłam mu przypomnienie w telefonie, żeby pamiętał o moich urodzinach i się udało Dwa lata temu nie było przypomnienia, więc się nie udało
Edytowane przez katniewojt Czas edycji: 2011-05-15 o 12:26 |
|
|
|
|
#864 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
aaa tutaj jesteście
No to ja z was jestem najmłodsza bo 21 lat ![]() Poza avonem to pracuje jako pracownik ochrony fizycznej w carrefurze a od nie dawna jestem kierownikiem zmiany ahhh I kocham swoją pracę
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/ap-lakier-pekajacy...584889496.html |
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ohhh te chrapanie , ja na mojego męża juz mam sposób , jak chrapie to cmokam go w ucho i przestaje heheh
|
|
#868 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
) bo ja to takie wieczne dziecko.Ja napchałam się naleśnikami, teraz makijaż i na zakupy jedziemy. Pogoda do bani, to akurat pod dach...
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Mój starszy o 2 lata.
Właśnie czekam na obiadek bo dziś On gotuje a ja się obijam. |
|
|
|
#870 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

od dziś siedzę na urlopie 

komu kawy
, ja mam córke 19 letnią i 18 letniego syna, staz małżeński to ponad 22 lata, a nie wychodzilam za mąż mając lat 19

zanim Ty to zrobisz,ja się wcisnę ze swoimi