|
|
#871 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
![]() Cytat:
mam stówę przeznaczoną na allegro(robię sobie tak prawie co miesiąc ) więc być może poza jakimś ciuchem kupię taki pękacz![]() Przez Was rosół jem przy kompie
|
||
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że większość z Was ma już poukładane życie
![]() Ja mam 19 lat, z moim Tż będziemy mieć w sierpniu 2 lata, jesteśmy w tym samym wieku, chodziliśmy razem do LO, ale ja go nie zauważałam, aż w końcu sam wypalił i po 2 miesiącach spotykania się zostaliśmy parą oprócz tego jestem tegoroczną maturzystką ![]() A lubię pilates, książki,ale przez internet je zaniedbałam, ozdabiam ręcznie różne drewniane przedmioty (tj decoupage), czasem szyję jakieś drobiazgi z filcu |
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że dopoki nie wiedzialam która ile ma lat, wyobrażalam sobie zupelnie inaczej. Nie spodziewałam się że Dokia ma więcej niż 28-29 lat, a ona mi tu że dziecie 15 letnie...
A katniewojt myślałam że ma więcej Żeby nie bylo to nie obelgi!!!! Jesli chodzi o katniewojt to tak mi się nick po prostu skojarzyl! |
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Och i zapomniałam uwielbiam ciuchy, biżuterię, buty, torebki i inne dodatki, kosmetyki
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
To my z Tż uwielbiamy książki
Aparat to moje drugie wielkie hobby, marzy mi się lustrzanka bo na razie mam półautomat. No i kocham morze.... |
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa tak sobie znikłyście nagle , wiec postanowiłam was poszukać hihi ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
ooo to tak troszke podobnie jak u mnie , z moim mężem chodziliśmy razem do Lo , w pierwszej klasie coś miedzy nami było , ale ja poznałam innego amanta aczkolwiek po Lo wszystko wrociło także znamy się 5 lat jesteśmy razem od 1,5 roku a małżeństwem od 4 mc
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero wstałam i czekam na kawę..mąż w niedziele do południa zajmuje się dziećmi, sprząta i śniadanie robi
![]() Sheryl, ale się uśmiałam z tej Twojej sąsiadki- ja mam taką zaniedbaną młodą dziewczynę piętro niżej że mój mąż na początku zastanawiał się czy to chłopak czy dziewczyna... ![]() Jeśli chodzi o dzieci to rzeczywiście często poruszają sprawy dorosłych, moja 5-letnia córka zapytała wczoraj:"mamo a Ty masz SEKS?" jeju...szok! Mój mąż jest starszy 4 lata, dla mnie akurat
|
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wszystkie jej książki a tej jednej u mnie nigdzie nie mogę dostać! Nawet na allegro!!!! ![]() :conf used:![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#881 | |
|
|
Cytat:
oczywiście w gliniarzu![]() też dziś jadę na zakupy,tzn chyba,pewnie o Rossmana zahaczę,chciałam kupić płyn do płukania Lenor,upatrzyłam sobie taki booski zapach dziś ma pomalowane na jasny szary matja też Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-05-15 o 13:04 |
|
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
aqhh kociaki obawiam się aby nasz avonowy wątek nie padł , teraz jest tam tak smutno
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam szczerze, że podoba mi się ten wątek bo mam wrażenie że choć troszkę Was znam...zdziwiło mnie że wielu sprawach się nie myliłam...widziałam w myślach, że Sarunieczka w krawiectwie pracuj(jakoś mi tak pasowało) no i wiek tez u wielu się sprawdził
|
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
To i to ma swój urok
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wydała teraz dwie nowe i poluje już nas nie |
|
|
|
|
#888 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
uffff ... tu było więcej na nadrabiania niż na głównym
![]() ja specjalnie weszłam do natury ostatnio, bo mamie pękacza chciałam kupić, ale nie było no bo za ile się teraz sprzeda, jak taki wysyp tego? za 100zł ... eeee to nie warto się bawić Cytat:
nigdy nie byłam szczupła/chuda, ale na wychowawczym to się zapuściłam strasznie .... jak wróciłam do pracy to się trochę wzięłam za siebie; a rok temu przeszłam na dietę dukana dzięki której wyglądam teraz jak wyglądam no i po diecie zostało mi - codzienne ważenie i stres, jak waga pokazuje wyższą wartość niż powinna (właściwie zawsze po weekendzie ) ... no i wiem, że teraz wyglądam duuuuuużo lepiej, ale "apetyt rośnie w miarę jedzenia" i chciałabym jeszcze schudnąć (chociaż wg mojej rodziny byłoby to już przesadą), ale już nie potrafię ... zdradzają mnie kebeby i białe michałki ![]() Cytat:
jak kiedyś mąz wyjechał na dwudniowe szkolenie, to musiam brać wolne, bo niebyłoby szans, żebym na czas dojechała do pracy ![]() ale na dzień dzisiajszy mam postanowienie, że za 13stke w przyszłym roku na prawko pójdę ... ale to jeszcze daleko, więc się zobaczy ... Cytat:
mam malutkie i mam straszny kompleks na tym punkcie .... rak temu jakjuż sporo schudałam i byłam z rodzicami na jeziorem, to wyskoczyłam w stroju kąpielowym; tata na mnie spojrzał i mówi "widzę, że nie tylko z wagi zjechałaś" ... Cytat:
ale oczywiście i tak na kredyt -> ja + moi rodzice, bo wówczas jeszcze mażęństwem nie byliśmy; rodziców musiałam wziąść, bo gdzie bym dostała przy moich zarobkach ![]() wcześniej wynajmowaliśmy za około 1000zł to teraz mniej kredyt mnie wynosi, a płacę na swoje Cytat:
![]() mój też ![]() Cytat:
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz trochę o sobie - w tym roku skończę 28 lat
i również w tym roku będzie 4 lata po ślubie; znamy się znacznie dużej, szczególnie, że wcześniej byliśmy przyjaciółmi i razem na podrywy chodziliśmy jak już pisałam wcześniej - synek ma 3 lata aha - mąż z odzwysku, czyli rozwodnik z pierwszego małżeństwa ma córkę, więc co miesiąc bóli mega alimenty ![]() od prawie 7 lat (z dwuletnią przerwą na wychowawczy) pracuję w bidżetówce, ale gdzie konkretnie to wolę przemilczeć, bo się wstydzę kokosów oczywiście nie ma (włąściwie to biedne płącą), ale stała pewna praca i wypłata co najważniejsze pracuję od poniedziałku do piątku od 7 do 15stej i nie ma bata, żeby było inaczej .... nikt mnie nie może zmusić do zostania w pracy, przyjścia w sobotę itp. ehhh się rozpisałam ![]() aż musiałam rozwić moje posta na dwa, bo nie chciało przejść
|
#891 | |
|
|
Cytat:
![]() co do książek,to ja taką lżejszą literaturę lubię,moja ukochana to seria "Saga o Ludziach Lodu",mam ochotę od nowa przeczytać te 47 tomów
|
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyści naszą allegrowiczkę? Znow ma zawieszone konto... Co je tak odwieszają i zawieszają na nowo?
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już od dwóch tygodni nie przeczytałam żadnej książki oprócz bajek, bo dzieci mi połamały okulary
Muszę jeszcze w tym tygodniu kupić nowe, bo mam już z 10-12 nowych książek do czytania, mój mąż tez uwielbia czytać...niestety mamy tak mało miesca w domku, że część książek po ostatniej przeprowadzce jeszcze w torbach leży |
|
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam bardzo dawno temu. Powiem szczerze że parę lat temu do niej wróciłam i niestety za drugim razem już mi się tak nie podobała. |
|
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale małżeństwem to długo nie zostaniemy, chociaż on pyta o to, to ja jednak nie chce wychodzić za mąż mając 20 lat, żeby nie było tylko pyta, nie oświadcza się
|
|
|
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli się mogę spytać
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałaś szczęście z tym mieszkaniem, ja niestety się nie załapałam i jak na razie na wynajmie... Ja nigdy nie bylam na diecie, ważę wiecej niż przed dziećmi, ale akceptuję się- może tylko brzuch bym trochę"odessała" piersi mogę Wam połowę oddać, ale nie wiem co na to mój mąż...
|
|
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego, że nie chce mieszkać z rodzicami, chce żebyśmy mieli swój własny kącik, dlatego w wakacje jedziemy na 2 miesiące do pracy i część tych pieniędzy odłożymy sobie na kontach żeby już mieć jakieś oszczędności, potem może pogodzimy studia, związek i pracę jakimś cudem to będą kolejne oszczędności
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#900 | ||
|
|
[
Cytat:
![]() podziwiam za zrzucenie wagi szok,to ile teraz ważysz? ja na szczęście nigdy nie miałam z wagą problemów,a jem co tylko chcę,czasem żrę chipsy i fast foody to moje ulubione skaczę między 50-52,a schudnąć potrafię w tydzień jak chcę![]() Cytat:
a sporo ludzi się dziwi własnie,mówią ze nie wyglądam![]() No kobietki,ja lecę,zajrzę wieczorem do Was,idę umyć ścięte włosy a potem jakieś zakupy,kawka itp...Kurczę,ale leje brrr...
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-05-15 o 13:25 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

) więc być może poza jakimś ciuchem kupię taki pękacz

oprócz tego jestem tegoroczną maturzystką 

?
nigdy nie byłam szczupła/chuda, ale na wychowawczym to się zapuściłam strasznie
dopiero od 4 lat jeździmy gdzieś w wakacje(a znamy się 11
Muszę jeszcze w tym tygodniu kupić nowe, bo mam już z 10-12 nowych książek do czytania, mój mąż tez uwielbia czytać...niestety mamy tak mało miesca w domku, że część książek po ostatniej przeprowadzce jeszcze w torbach leży