Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-15, 12:40   #871
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
aaa tutaj jesteście

No to ja z was jestem najmłodsza bo 21 lat męża mam dopiero od lutego , także wszystko na świeżo Dzidzia to jeszcze dalekooo dalekooo w planach , ale różnie to na tym świecie bywa

Poza avonem to pracuje jako pracownik ochrony fizycznej w carrefurze a od nie dawna jestem kierownikiem zmiany ahhh I kocham swoją pracę
ooo Resscue,nie uwierzysz ale zastanawiałam się własnie kiedy tu dotrzesz do nas

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
wooow super,dzięki mam stówę przeznaczoną na allegro(robię sobie tak prawie co miesiąc) więc być może poza jakimś ciuchem kupię taki pękacz

Przez Was rosół jem przy kompie
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 12:44   #872
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Ojej Wy już po porannej kawce, a moja się dopiero za moment zrobi.

Ja z kolei mam 33 lata, z moim jesteśmy 14 lat i mamy 10 letnią córkę, na drugie się nie zanosi... Na co dzień pracuję w administracji i nawet to lubię.

Ubóstwiam czytać książki, pochłaniam ich mnóstwo, najbardziej lubię kryminały i thrillery medyczne czasem nawet zarywam nockę żeby skończyć czytać.
Poza tym muszę być na bieżąco z muzyką, bajkami filmami bo moja panna nie daje spokoju.
Thrillery medyczne polecam Tess Gerritsen. Fantastycznie pisze!!!!
Stary 2011-05-15, 12:48   #873
sarraa
Zakorzenienie

Widzę, że większość z Was ma już poukładane życie
Ja mam 19 lat, z moim Tż będziemy mieć w sierpniu 2 lata, jesteśmy w tym samym wieku, chodziliśmy razem do LO, ale ja go nie zauważałam, aż w końcu sam wypalił i po 2 miesiącach spotykania się zostaliśmy parą oprócz tego jestem tegoroczną maturzystką
A lubię pilates, książki,ale przez internet je zaniedbałam, ozdabiam ręcznie różne drewniane przedmioty (tj decoupage), czasem szyję jakieś drobiazgi z filcu
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 12:48   #874
malutka84
Zakorzenienie

Powiem Wam, że dopoki nie wiedzialam która ile ma lat, wyobrażalam sobie zupelnie inaczej. Nie spodziewałam się że Dokia ma więcej niż 28-29 lat, a ona mi tu że dziecie 15 letnie... A katniewojt myślałam że ma więcej Żeby nie bylo to nie obelgi!!!! Jesli chodzi o katniewojt to tak mi się nick po prostu skojarzyl!
Stary 2011-05-15, 12:49   #875
sarraa
Zakorzenienie

Och i zapomniałam uwielbiam ciuchy, biżuterię, buty, torebki i inne dodatki, kosmetyki
Stary 2011-05-15, 12:53   #876
malutka84
Zakorzenienie

To my z Tż uwielbiamy książki Coben i Gerritsen pochłaniamy jednym gryzem. Ja do tego uwielbiam gotować a on jeść, więc się uzupełniamy. Poza tym wiadomo avon Aparat to moje drugie wielkie hobby, marzy mi się lustrzanka bo na razie mam półautomat. No i kocham morze....
Stary 2011-05-15, 12:53   #877
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Thrillery medyczne polecam Tess Gerritsen. Fantastycznie pisze!!!!

Właśnie przeczytałam jej "Sobowtóra" super był. Jeszcze ubóstwiam Robina Cooka.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 12:58   #878
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
ooo Resscue,nie uwierzysz ale zastanawiałam się własnie kiedy tu dotrzesz do nas

aaaa tak sobie znikłyście nagle , wiec postanowiłam was poszukać hihi

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Widzę, że większość z Was ma już poukładane życie
Ja mam 19 lat, z moim Tż będziemy mieć w sierpniu 2 lata, jesteśmy w tym samym wieku, chodziliśmy razem do LO, ale ja go nie zauważałam, aż w końcu sam wypalił i po 2 miesiącach spotykania się zostaliśmy parą oprócz tego jestem tegoroczną maturzystką
A lubię pilates, książki,ale przez internet je zaniedbałam, ozdabiam ręcznie różne drewniane przedmioty (tj decoupage), czasem szyję jakieś drobiazgi z filcu

ooo to tak troszke podobnie jak u mnie , z moim mężem chodziliśmy razem do Lo , w pierwszej klasie coś miedzy nami było , ale ja poznałam innego amanta aczkolwiek po Lo wszystko wrociło także znamy się 5 lat jesteśmy razem od 1,5 roku a małżeństwem od 4 mc

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 12:58   #879
zalotnica83
Zakorzenienie

Ja dopiero wstałam i czekam na kawę..mąż w niedziele do południa zajmuje się dziećmi, sprząta i śniadanie robi
Sheryl, ale się uśmiałam z tej Twojej sąsiadki- ja mam taką zaniedbaną młodą dziewczynę piętro niżej że mój mąż na początku zastanawiał się czy to chłopak czy dziewczyna...
Jeśli chodzi o dzieci to rzeczywiście często poruszają sprawy dorosłych, moja 5-letnia córka zapytała wczoraj:"mamo a Ty masz SEKS?" jeju...szok!
Mój mąż jest starszy 4 lata, dla mnie akurat
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 13:01   #880
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie przeczytałam jej "Sobowtóra" super był. Jeszcze ubóstwiam Robina Cooka.
Gdzieś Ty ją kupiła?!!?!?!?!?!?
Mam wszystkie jej książki a tej jednej u mnie nigdzie nie mogę dostać! Nawet na allegro!!!! :conf used:
Stary 2011-05-15, 13:02   #881
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Mój starszy o 7 lat. Zawsze wolałam starszych ( z nadzieją na odpowiedziałność i opiekuńczość ) bo ja to takie wieczne dziecko.

Ja napchałam się naleśnikami, teraz makijaż i na zakupy jedziemy. Pogoda do bani, to akurat pod dach...
ja też zawsze wolałam starszych jak byłam młodziutka,podkochiwałam się w starszych aktorach,np.w panu z serialu"gliniarz i prokurator" oczywiście w gliniarzu

też dziś jadę na zakupy,tzn chyba,pewnie o Rossmana zahaczę,chciałam kupić płyn do płukania Lenor,upatrzyłam sobie taki booski zapach i jakiś lakier do paznokci chyba kupię dziś ma pomalowane na jasny szary mat

Cytat:
No i kocham morze....
ja też

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-05-15 o 13:04
Stary 2011-05-15, 13:03   #882
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

aqhh kociaki obawiam się aby nasz avonowy wątek nie padł , teraz jest tam tak smutno

Maleństwo moje
Stary 2011-05-15, 13:04   #883
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Gdzieś Ty ją kupiła?!!?!?!?!?!?
Mam wszystkie jej książki a tej jednej u mnie nigdzie nie mogę dostać! Nawet na allegro!!!! :conf used:

Niestety, pożyczyłam z biblioteki. Jak zaczęłam czytać to na niczym się nie mogłam skupić tak mnie wciągnęła.
Stary 2011-05-15, 13:05   #884
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
aqhh kociaki obawiam się aby nasz avonowy wątek nie padł , teraz jest tam tak smutno
Bo tu można o wszystkim ,a tam tylko o jednym heh ...
Stary 2011-05-15, 13:05   #885
zalotnica83
Zakorzenienie

Powiem Wam szczerze, że podoba mi się ten wątek bo mam wrażenie że choć troszkę Was znam...zdziwiło mnie że wielu sprawach się nie myliłam...widziałam w myślach, że Sarunieczka w krawiectwie pracuj(jakoś mi tak pasowało) no i wiek tez u wielu się sprawdził
Stary 2011-05-15, 13:06   #886
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Bo tu można o wszystkim ,a tam tylko o jednym heh ...
To i to ma swój urok

Maleństwo moje
Stary 2011-05-15, 13:06   #887
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety, pożyczyłam z biblioteki. Jak zaczęłam czytać to na niczym się nie mogłam skupić tak mnie wciągnęła.
Kurczę... Mam jej całą bibliografię i tej jednej jedynej mi brakuje
Ale wydała teraz dwie nowe i poluje już nas nie
Stary 2011-05-15, 13:06   #888
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

uffff ... tu było więcej na nadrabiania niż na głównym

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Muszę się przejść do natury i rozejrzeć za tym z Essence
ja specjalnie weszłam do natury ostatnio, bo mamie pękacza chciałam kupić, ale nie było

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
czemu się nie opłaca Batyckiej na all sprzedać ?
no bo za ile się teraz sprzeda, jak taki wysyp tego? za 100zł ... eeee to nie warto się bawić

Cytat:
Ja generalnie nie mogę powiedzieć że swojej figury nie lubię ale jestem taką straszna maniaczką wagi, jak przytyję z 2 kg to już się źle czuję i sobie wmawiam że źle wyglądam. Zresztą miałam tak parę lat temu po tabletkach na migrenę że miałam zatrzymanie wody w organizmie i strasznie mnie rozwaliło, więc cały czas widzę siebie większą i ta mania mi zatruwa życie.
ja jeszcze dwa lata temu wżyłam 18kg więcej niż teraz nigdy nie byłam szczupła/chuda, ale na wychowawczym to się zapuściłam strasznie .... jak wróciłam do pracy to się trochę wzięłam za siebie; a rok temu przeszłam na dietę dukana dzięki której wyglądam teraz jak wyglądam waże teraz mniej niż 8 klasie podstawówki
no i po diecie zostało mi - codzienne ważenie i stres, jak waga pokazuje wyższą wartość niż powinna (właściwie zawsze po weekendzie ) ... no i wiem, że teraz wyglądam duuuuuużo lepiej, ale "apetyt rośnie w miarę jedzenia" i chciałabym jeszcze schudnąć (chociaż wg mojej rodziny byłoby to już przesadą), ale już nie potrafię ... zdradzają mnie kebeby i białe michałki

Cytat:
to podobnie mamy mój domator,ciężko go nawet na rynek wyciągnąć na spacer dopiero od 4 lat jeździmy gdzieś w wakacje(a znamy się 11),ale oczywiście ja muszę rezerować bo jemu się nie chce i prawka też nie mam...ale boję się cholera jeździć,nie wiem czy dam sobie radę
też nie mam prawka bo boję się jeżdzić a przydałoby się bardzo, bo przedszkole mam daleko i jak mąż nie może odebrać to zaiwaniam po bąbla piechotą, a potem wielki czekamy na autobus ...
jak kiedyś mąz wyjechał na dwudniowe szkolenie, to musiam brać wolne, bo niebyłoby szans, żebym na czas dojechała do pracy
ale na dzień dzisiajszy mam postanowienie, że za 13stke w przyszłym roku na prawko pójdę ... ale to jeszcze daleko, więc się zobaczy ...

Cytat:
Ja też jestem prawie zadowolona,tylko piersi bym powiększyła,i to o 2 rozmiary najlepiej,bo mam na tym punkcie straszne kompleksy reszta mnie moze być
oj ja też piersi bym powiększyła mam malutkie i mam straszny kompleks na tym punkcie ....
rak temu jakjuż sporo schudałam i byłam z rodzicami na jeziorem, to wyskoczyłam w stroju kąpielowym; tata na mnie spojrzał i mówi "widzę, że nie tylko z wagi zjechałaś" ...

Cytat:
nie stać nas na własne niestety,ale to by długo tłumaczyć...słabe zarobki mamy oboje,brak jakichkolwiek oszczędności i doopa...
my kupiliśmy mieszkanie 5 lat temu; tuż przed boomem na mieszkania za nasze 52m2 + 14m2 balkonu zapłacilismy .... 130tyś śmieję się, bo teraz taka cena jest nieralna i chyba nawet kawalerki bym nie kupiła
ale oczywiście i tak na kredyt -> ja + moi rodzice, bo wówczas jeszcze mażęństwem nie byliśmy; rodziców musiałam wziąść, bo gdzie bym dostała przy moich zarobkach
wcześniej wynajmowaliśmy za około 1000zł to teraz mniej kredyt mnie wynosi, a płacę na swoje

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Haha dobre, ale wiesz na Waszym terytorium to i tak chyba nie dała z siebie 100%(kąśliwości) ja teraz przyjaźnie się z moją- wspólne zakupy, wypad do solarium, na lody Teściowe są super ale nie za blisko
zgadza się moja mieszka 70km od nas i bardzo dobrze, że nie bliżej

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Mój to chrapie co noc...
mój też

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
nie musso stara sie nie czuje a tym bardziej ze pracuje w przedszkolu z dziećmi wiec czasem mam tylko 3 latka jak moje dzieci
podziwiam

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 13:07   #889
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Wam szczerze, że podoba mi się ten wątek bo mam wrażenie że choć troszkę Was znam...zdziwiło mnie że wielu sprawach się nie myliłam...widziałam w myślach, że Sarunieczka w krawiectwie pracuj(jakoś mi tak pasowało) no i wiek tez u wielu się sprawdził
To mnie wiek tylko w tych ktore maja swoja rok urodzenia w nicku
Stary 2011-05-15, 13:07   #890
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

a teraz trochę o sobie - w tym roku skończę 28 lat i również w tym roku będzie 4 lata po ślubie; znamy się znacznie dużej, szczególnie, że wcześniej byliśmy przyjaciółmi i razem na podrywy chodziliśmy
jak już pisałam wcześniej - synek ma 3 lata
aha - mąż z odzwysku, czyli rozwodnik z pierwszego małżeństwa ma córkę, więc co miesiąc bóli mega alimenty

od prawie 7 lat (z dwuletnią przerwą na wychowawczy) pracuję w bidżetówce, ale gdzie konkretnie to wolę przemilczeć, bo się wstydzę
kokosów oczywiście nie ma (włąściwie to biedne płącą), ale stała pewna praca i wypłata premia, socjal, wczasy pod gruszą, bony na święta ... generalnie może być
co najważniejsze pracuję od poniedziałku do piątku od 7 do 15stej i nie ma bata, żeby było inaczej .... nikt mnie nie może zmusić do zostania w pracy, przyjścia w sobotę itp.

ehhh się rozpisałam
aż musiałam rozwić moje posta na dwa, bo nie chciało przejść

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 13:08   #891
Sarunieczka

Cytat:
jak nam poprzychodzą paczki to się Avonowy topik rozkręci

co do książek,to ja taką lżejszą literaturę lubię,moja ukochana to seria "Saga o Ludziach Lodu",mam ochotę od nowa przeczytać te 47 tomów
Stary 2011-05-15, 13:11   #892
malutka84
Zakorzenienie

Widziałyści naszą allegrowiczkę? Znow ma zawieszone konto... Co je tak odwieszają i zawieszają na nowo?
Stary 2011-05-15, 13:12   #893
zalotnica83
Zakorzenienie

Ja już od dwóch tygodni nie przeczytałam żadnej książki oprócz bajek, bo dzieci mi połamały okulary Muszę jeszcze w tym tygodniu kupić nowe, bo mam już z 10-12 nowych książek do czytania, mój mąż tez uwielbia czytać...niestety mamy tak mało miesca w domku, że część książek po ostatniej przeprowadzce jeszcze w torbach leży
Stary 2011-05-15, 13:14   #894
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:

co do książek,to ja taką lżejszą literaturę lubię,moja ukochana to seria "Saga o Ludziach Lodu",mam ochotę od nowa przeczytać te 47 tomów

Czytałam bardzo dawno temu. Powiem szczerze że parę lat temu do niej wróciłam i niestety za drugim razem już mi się tak nie podobała.
Stary 2011-05-15, 13:16   #895
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa tak sobie znikłyście nagle , wiec postanowiłam was poszukać hihi

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

ooo to tak troszke podobnie jak u mnie , z moim mężem chodziliśmy razem do Lo , w pierwszej klasie coś miedzy nami było , ale ja poznałam innego amanta aczkolwiek po Lo wszystko wrociło także znamy się 5 lat jesteśmy razem od 1,5 roku a małżeństwem od 4 mc
My mieliśmy w styczniu 1,5 roku , ale małżeństwem to długo nie zostaniemy, chociaż on pyta o to, to ja jednak nie chce wychodzić za mąż mając 20 lat, żeby nie było tylko pyta, nie oświadcza się
Stary 2011-05-15, 13:18   #896
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
My mieliśmy w styczniu 1,5 roku , ale małżeństwem to długo nie zostaniemy, chociaż on pyta o to, to ja jednak nie chce wychodzić za mąż mając 20 lat, żeby nie było tylko pyta, nie oświadcza się

jeżeli się mogę spytać to czemu nie chcesz ?

Maleństwo moje
Stary 2011-05-15, 13:19   #897
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
a teraz trochę o sobie - w tym roku skończę 28 lat i również w tym roku będzie 4 lata po ślubie; znamy się znacznie dużej, szczególnie, że wcześniej byliśmy przyjaciółmi i razem na podrywy chodziliśmy
jak już pisałam wcześniej - synek ma 3 lata
aha - mąż z odzwysku, czyli rozwodnik z pierwszego małżeństwa ma córkę, więc co miesiąc bóli mega alimenty

od prawie 7 lat (z dwuletnią przerwą na wychowawczy) pracuję w bidżetówce, ale gdzie konkretnie to wolę przemilczeć, bo się wstydzę
kokosów oczywiście nie ma (włąściwie to biedne płącą), ale stała pewna praca i wypłata premia, socjal, wczasy pod gruszą, bony na święta ... generalnie może być
co najważniejsze pracuję od poniedziałku do piątku od 7 do 15stej i nie ma bata, żeby było inaczej .... nikt mnie nie może zmusić do zostania w pracy, przyjścia w sobotę itp.

ehhh się rozpisałam
aż musiałam rozwić moje posta na dwa, bo nie chciało przejść
Jesteśmy w tym samym wieku Miałaś szczęście z tym mieszkaniem, ja niestety się nie załapałam i jak na razie na wynajmie... Ja nigdy nie bylam na diecie, ważę wiecej niż przed dziećmi, ale akceptuję się- może tylko brzuch bym trochę"odessała" piersi mogę Wam połowę oddać, ale nie wiem co na to mój mąż...
Stary 2011-05-15, 13:21   #898
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
jeżeli się mogę spytać to czemu nie chcesz ?
Dlatego, że nie chce mieszkać z rodzicami, chce żebyśmy mieli swój własny kącik, dlatego w wakacje jedziemy na 2 miesiące do pracy i część tych pieniędzy odłożymy sobie na kontach żeby już mieć jakieś oszczędności, potem może pogodzimy studia, związek i pracę jakimś cudem to będą kolejne oszczędności
Stary 2011-05-15, 13:22   #899
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:

Za drugim razem ta saga podobała mi się tak samo- czytałam po kilku latach, mam też inne tego typu kolekcje, nawet teraz zbieram sagę"Przepowiednia księżyca"...jednak oprócz tego czytam inne książki, mam na przykład w kolejce trylogię Millenium i pare kryminałów...
Stary 2011-05-15, 13:22   #900
Sarunieczka

[
Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja jeszcze dwa lata temu wżyłam 18kg więcej niż teraz

my kupiliśmy mieszkanie 5 lat temu; tuż przed boomem na mieszkania za nasze 52m2 + 14m2 balkonu zapłacilismy .... 130tyś śmieję się, bo teraz taka cena jest nieralna i chyba nawet kawalerki bym nie kupiła
No własnie,na kawalerkę ostatecznie może dostalibyśmy kredyt,no ale...

podziwiam za zrzucenie wagi szok,to ile teraz ważysz? ja na szczęście nigdy nie miałam z wagą problemów,a jem co tylko chcę,czasem żrę chipsy i fast foody to moje ulubione skaczę między 50-52,a schudnąć potrafię w tydzień jak chcę

Cytat:
wyglądam na krawcową? a sporo ludzi się dziwi własnie,mówią ze nie wyglądam

No kobietki,ja lecę,zajrzę wieczorem do Was,idę umyć ścięte włosy a potem jakieś zakupy,kawka itp...Kurczę,ale lejebrrr...

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-05-15 o 13:25
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości