Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-15, 13:23   #901
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Dlatego, że nie chce mieszkać z rodzicami, chce żebyśmy mieli swój własny kącik, dlatego w wakacje jedziemy na 2 miesiące do pracy i część tych pieniędzy odłożymy sobie na kątach żeby już mieć jakieś oszczędności, potem może pogodzimy studia, związek i pracę jakimś cudem to będą kolejne oszczędności

wszystko idzie pogodzić
My mieliśmy ten luksus że od początku mamy swoje mieszkanie
Aczkolwiek teraz w tych czasach większość nowożeńców bytuje u swoich rodziców w ten czas dorabiają się czegoś swojego

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 13:24   #902
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Jesteśmy w tym samym wieku Miałaś szczęście z tym mieszkaniem, ja niestety się nie załapałam i jak na razie na wynajmie... Ja nigdy nie bylam na diecie, ważę wiecej niż przed dziećmi, ale akceptuję się- może tylko brzuch bym trochę"odessała" piersi mogę Wam połowę oddać, ale nie wiem co na to mój mąż...

jak się zgodzi to ja biorę

ja miałam takie szczęście 9 lat temu, udało mi się kupić kawalerkę na przetargu za 60 tyś, tez za kredyt też rodzice mi podpisywali razem z nami, bo nie mielibyśmy zdolności kredytowej. Ciężko było ale daliśmy rade, co prawda przez długi okres czasu nie miałam kasy żeby sobie coś kupić- ale cóż- coś za coś. Każdy dodatkowy grosz pakowalam w kredyt, udało się go spłacić, a w ubiegłym roku tamto sprzedałam i kupiłam większe. Też w dobrej cenie bo sprzedającemu się spieszyło.

jamapi- księgowa czy windykator?
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 13:27   #903
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Za drugim razem ta saga podobała mi się tak samo- czytałam po kilku latach, mam też inne tego typu kolekcje, nawet teraz zbieram sagę"Przepowiednia księżyca"...jednak oprócz tego czytam inne książki, mam na przykład w kolejce trylogię Millenium i pare kryminałów...
Trylogię Millenium polecam, kilka dni temu skończyłam!
Stary 2011-05-15, 13:27   #904
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
wszystko idzie pogodzić
My mieliśmy ten luksus że od początku mamy swoje mieszkanie
Aczkolwiek teraz w tych czasach większość nowożeńców bytuje u swoich rodziców w ten czas dorabiają się czegoś swojego
Udało Wam się kupić ? Czy może prezent ślubny?
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 13:29   #905
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
[

No własnie,na kawalerkę ostatecznie może dostalibyśmy kredyt,no ale...

podziwiam za zrzucenie wagi szok,to ile teraz ważysz? ja na szczęście nigdy nie miałam z wagą problemów,a jem co tylko chcę,czasem żrę chipsy i fast foody to moje ulubione skaczę między 50-52,a schudnąć potrafię w tydzień jak chcę
teraz ważę 60kg przy 171cm szału nie ma, ale w porówaniu z tym co było, to duuuuża różnica

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
jamapi- księgowa czy windykator?
stanowisko mundurowe ale w księgowości nasyłam na ludzi komorników z US

lecę robić obiad, bo mam małe opóźnienie

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 13:31   #906
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
[

podziwiam za zrzucenie wagi szok,to ile teraz ważysz? ja na szczęście nigdy nie miałam z wagą problemów,a jem co tylko chcę,czasem żrę chipsy i fast foody to moje ulubione skaczę między 50-52,a schudnąć potrafię w tydzień jak chcę

wyglądam na krawcową? a sporo ludzi się dziwi własnie,mówią ze nie wyglądam

No kobietki,ja lecę,zajrzę wieczorem do Was,idę umyć ścięte włosy a potem jakieś zakupy,kawka itp...Kurczę,ale lejebrrr...
Kurcze to chyba nie o to chodzi, że wygladasz na krawcową, ale przypominasz mi trochę moją siostrę(taka sympatyczna, ładna i otwarta) a ona jest krawcową
Ja też zaraz lecę na jakieś zakupki
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 13:35   #907
sheryl
szeryfcio

Jednak zanim pojedziemy na zakupy, nastawię zupę. Zapomniałam o obiedzie .
Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
. Ja do tego uwielbiam gotować a on jeść, więc się uzupełniamy. P
U nas odwrotnie On trafił mi przez żołądek do serca No i w ogóle wiele zalet ma.

Cytat:

też dziś jadę na zakupy,tzn chyba,pewnie o Rossmana zahaczę,chciałam kupić płyn do płukania Lenor,upatrzyłam sobie taki booski zapach i jakiś lakier do paznokci chyba kupię dziś ma pomalowane na jasny szary mat
A który to zapach jest taki boski? Mnie ostatnio najbardziej spodobał sie zielony z microkapsułami, bardzo intensywnie i ładnie pachnie.

Ja mam dziś na paznokciach nasze Dynamo.

Cytat:
aqhh kociaki obawiam się aby nasz avonowy wątek nie padł , teraz jest tam tak smutno
Ja zaglądam tu i tam, ale wolę ten wątek. Paranoją jest to, że nie można tam napisać nazwy kosmetyku innej firmy przy okazji, czy przy porównaniach... tylko chować się z inną czcionką trzeba A i w ogóle można tu popisać luźno i dlatego sympatycznie jest

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-05-15 o 13:37
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 13:39   #908
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Polecam stopery Teraz przeprowadziła się do nas moja Siostra, bo nie mogła już dłużej mieszkać ze swoimi współlokatorami. Ona to dopiero chrapie! Jak stary chłop I żadne specyfiki z apteki nie pomagają Tylko stopery dają radę
ja jestem już za wygodna, aby się stoperami "zatykać" on niech sobie idzie, a nie mi przeszkadza w nocy.... mieszkamy w dużym domu, to mam gdzie go upchnąć

Cytat:
Powiem Wam, że dopoki nie wiedzialam która ile ma lat, wyobrażalam sobie zupelnie inaczej. Nie spodziewałam się że Dokia ma więcej niż 28-29 lat, a ona mi tu że dziecie 15 letnie... A katniewojt myślałam że ma więcej Żeby nie bylo to nie obelgi!!!! Jesli chodzi o katniewojt to tak mi się nick po prostu skojarzyl!
ojaaa.... nawet nie wiesz jaką mi radość sprawiłaś.. a ja tu prawie +10 więcej

Cytat:
[

...
w sumie fajnie i niefajnie mieszkać u rodziców.. ja nie mieszkam, dostałam "kopa" jak wyszłam za mąż.. przeprowadziłam się do męża do jego domu, który odziedziczył po dziadkach.. dom wielgaśny.. taka finansowa studnia bez dna- dłubiemy się w nim i dłubiemy - jego koszt utrzymania to myślę że tyle co kredyt na duże mieszkanie w bloku- na początku było straaaaasznie ciężko, ale rodzice nawet nie zapytali czy jakoś nie pomóc- takie mieszkanie z nimi po prostu nie wchodziło w grę... rodzice chyba stwierdzili że przychodzi czas gdy trzeba przestać pomagać i jak kukułki powyrzucali nas z gniazda... i w sumie dobrze... mimo, że zgryzoty było sporo , czasem dołków finansowych też... to teraz jest OK i wiem że cokolwiek by się stało to sobie poradzimy sami. I myślę, że zrobię tak samo - córce już przygotowałam kawalerkę w bloku, jak skończy studia, to dostanie klucze, przewieziemy jej rzeczy i niech też sobie radzi- nie można całe życie chyba dzieci trzymać pod skrzydłami

A teraz na co dzień zajmuję się "wyciaganiem pieniędzy" z EFS dla firm,

dobra, idę w "inne okienka" pisać projekt ,czasem do Was zajrzę

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-05-15 o 13:42
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 13:43   #909
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Wam, że dopoki nie wiedzialam która ile ma lat, wyobrażalam sobie zupelnie inaczej. Nie spodziewałam się że Dokia ma więcej niż 28-29 lat, a ona mi tu że dziecie 15 letnie... A katniewojt myślałam że ma więcej Żeby nie bylo to nie obelgi!!!! Jesli chodzi o katniewojt to tak mi się nick po prostu skojarzyl!
Ja się nie obrażam Nick za poważny? Ale ja się tak nazywam

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja specjalnie weszłam do natury ostatnio, bo mamie pękacza chciałam kupić, ale nie było
Nie strasz mnie! Najwyżej kupię na allegro, ale chciałabym mieć "od ręki"/ od razu, a nie czekać na przesyłkę

Ja uwielbiam Janusza Leona Wiśniewskiego Nie przeczytałam tylko 1 jego ksiązki, bo mam wersję na laptopie, a jakoś takich nie lubię Teraz zakupiłam jego "Łóżko", ale będzie musiała poleżeć i poczekać na "lepsze dni"
A Mój książki po prostu je! Nie kupuje, bo się nie opłaca Idzie do empika i w kilka godzin jest w stanie przeczytać książkę, która ma 600 stron Ja taką czytałabym tydzień lub dłużej
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 14:09   #910
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Mi się marzy Rodos...
Rodos gorąco polecam, właśnie jestem po urlopie tam spędzonym Szkoda, że tylko tydzień, ale mam nadzieję, że jeszcze uda mi się tam pojechać

Ja jeszcze mam 26 lat chociaż szczerze mówiąc, zatrzymałam się gdzieś koło 20-tki i jak ktoś mnie pyta, w jakim jestem wieku, to muszę się głęboko zastanowić W tym roku minie 5 lat, jak jestem po ślubie, dzieci nie ma, mi się nie spieszy i na razie mąż nie umie mnie przekonać

Bardzo lubię czytać książki, chociaż właśnie lubię też siedzieć przy kompie i to pierwsze zostało trochę zaniedbane. Chodzę też na zajęcia z arabian dance
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 14:18   #911
sheryl
szeryfcio

Cytat:
co do książek,to ja taką lżejszą literaturę lubię,moja ukochana to seria "Saga o Ludziach Lodu",mam ochotę od nowa przeczytać te 47 tomów
O, ja się w tym kiedyś zaczytywałam

Cytat:
...niestety mamy tak mało miesca w domku, że część książek po ostatniej przeprowadzce jeszcze w torbach leży
My też mamy małe mieszkanko, a książek dużo... i mój mąż chce się przerzucić na e-booki.
Stary 2011-05-15, 14:28   #912
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
z IsaDory mam 802 White Art i 808 Blue Burner,zamiast białego chciałam beżowy ale nie mieli,w okolicy mam tylko jeden sklep z pękaczami...a marzy mi się czerwony pękacz,nie wie czy któras firma robi...
oooo no widzisz to wlasnie ten 808 blue byl i sie zastanaWIALAM czy go wziasc bo ja chcialam taki uniwersalny czyli taki zeby go bylo widac na jasnych lakierach jak i na ciemnych a ty na jakich jeszcze innych lakierach nim malujesz????
Stary 2011-05-15, 14:36   #913
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Udało Wam się kupić ? Czy może prezent ślubny?

prezent ślubny ahhh chciałabym
Poważniej to te mieszkanie jest od mojego męża , które dostał w spadku po dziadku

Maleństwo moje
Stary 2011-05-15, 14:37   #914
dariamk
Raczkowanie

GG do dariamk

Dziewczęta, cała impreza tu się przenosi?

Szczęśliwa dziewczyna swojego chłopaka

dariamk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 14:52   #915
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez dariamk Pokaż wiadomość
Dziewczęta, cała impreza tu się przenosi?

chyba i jakoś smutno mi z tego powodu serio

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
Rodos gorąco polecam, właśnie jestem po urlopie tam spędzonym Szkoda, że tylko tydzień, ale mam nadzieję, że jeszcze uda mi się tam pojechać

Ja jeszcze mam 26 lat chociaż szczerze mówiąc, zatrzymałam się gdzieś koło 20-tki i jak ktoś mnie pyta, w jakim jestem wieku, to muszę się głęboko zastanowić W tym roku minie 5 lat, jak jestem po ślubie, dzieci nie ma, mi się nie spieszy i na razie mąż nie umie mnie przekonać

Bardzo lubię czytać książki, chociaż właśnie lubię też siedzieć przy kompie i to pierwsze zostało trochę zaniedbane. Chodzę też na zajęcia z arabian dance

ahhh teraz to babeczki tak opoźniają progres nowych duszyczek na tym świecie że szok . Kiedyś tak nie było

Maleństwo moje
Stary 2011-05-15, 15:24   #916
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
prezent ślubny ahhh chciałabym
Poważniej to te mieszkanie jest od mojego męża , które dostał w spadku po dziadku
O to mieliście się dobrze, moi rodzice mieszkanie sprzedali, bo kupili dom a babcia zapisała swoje młodszej kuzynce, więc ja nie mam na co liczyć oprócz samej siebie
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 15:30   #917
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
aqhh kociaki obawiam się aby nasz avonowy wątek nie padł , teraz jest tam tak smutno
nie padnie najwyżej będzie mniej części
już pisałam, że mój mąż jest ode mnie 2 lata młodszy dla mnie to nie ma większego znaczenia
zakupy się udały, kupiłam wszystko co zaplanowałam a nawet więcej zajrzę do was później, bo moje dziecię zdrzemło się w kolejce do kasy w ikei i już nie myśli spać, a ja jeszczę muszę ogarnąć zmywanie po wczorajszym grillu cieszę się, że mi Port tak blisko wybudowali i nie muszę do łodzi zasuwać na jakieś zakupy

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

mówicie o mieszkaniach, ja mam dom a w zasadzie dwa,drugi w stanie surowym i nie predko się coś ruszy, ale jak coć, będzie dla dziecka(dzieci) wszystko jest zapisane na mnie, mama ma dożywotnie zamieszkanie( zajmuje jeden pokój) tata nie żyje 6 lat i do tego wszystkiego działka 2400 metrów jest gdzie grillować i odpoczywać
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 15:30   #918
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
już pisałam, że mój mąż jest ode mnie 2 lata młodszy dla mnie to nie ma większego znaczenia
zakupy się udały, kupiłam wszystko co zaplanowałam a nawet więcej zajrzę do was później, bo moje dziecię zdrzemło się w kolejce do kasy w ikei i już nie myśli spać, a ja jeszczę muszę ogarnąć zmywanie po wczorajszym grillu cieszę się, że mi Port tak blisko wybudowali i nie muszę do łodzi zasuwać na jakieś zakupy
dobrze ze ja w Rybniku pod nosem mam i plaze i focus park , carrefour real etc itd wiec na zakupy to mam spacerek

Maleństwo moje
Stary 2011-05-15, 15:35   #919
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ja jestem już za wygodna, aby się stoperami "zatykać" on niech sobie idzie, a nie mi przeszkadza w nocy.... mieszkamy w dużym domu, to mam gdzie go upchnąć

ojaaa.... nawet nie wiesz jaką mi radość sprawiłaś.. a ja tu prawie +10 więcej
Ja stopery mam w razie czego na sąsiadów. Jak zrobią imprezkę to hoho.....
Cieszę się, że ci miło, bo tak naprawdę myśle Ściemniasz tylko z tymi dziećmi

Cytat:
Ja się nie obrażam Nick za poważny? Ale ja się tak nazywam

Nie strasz mnie! Najwyżej kupię na allegro, ale chciałabym mieć "od ręki"/ od razu, a nie czekać na przesyłkę

Ja uwielbiam Janusza Leona Wiśniewskiego Nie przeczytałam tylko 1 jego ksiązki, bo mam wersję na laptopie, a jakoś takich nie lubię Teraz zakupiłam jego "Łóżko", ale będzie musiała poleżeć i poczekać na "lepsze dni"
A Mój książki po prostu je! Nie kupuje, bo się nie opłaca Idzie do empika i w kilka godzin jest w stanie przeczytać książkę, która ma 600 stron Ja taką czytałabym tydzień lub dłużej
Czyżby Kasia? No tak powaznie zabrzmial ten nick, ale jeśli Kasia to musisz być mega sympatyczna. Uwielbiałam książkę za dziecka "oto jest Kasia", nawet imię chcialam zmienić , ale Mama się nie zgodziła

Teraz mieszkam już z moim Tż u mnie. Mieszkamy w mieszkanku razem z moim Tatą.
Co do wycieczek to jeśli kiedykolwiek pojadę za granicę to tylko do Paryża. Marzy mi się w podróż poslubną. Kocham Polskę i nie ciągnie mnie gdzie indziej. A żadne morze nie jest dla mnie atrakcyjniejsze od Polskiego. Piekne plaże, zmienna pogoda, to cały urok

Edytowane przez malutka84
Czas edycji: 2011-05-15 o 16:25
malutka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 15:43   #920
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Czyżby Kasia? No tak powaznie zabrzmial ten nick, ale jeśli Kasia to musisz być mega sympatyczna. Uwielbiałam książkę za dziecka "oto jest Kasia", nawet imię chcialam zmienić , ale Mama się nie zgodziła
Bingo! Dziękuję za komplement
Ostatnimi czasy wolę Katarzynę od Kasi, bo ludzie w moim otoczeniu mówią Kasiu lub Kasieńko wtedy kiedy coś chcą, a tak to jest Kaśka A że Katarzyna jest bardzo długa, to podpisuję się Kat Chociaż Mamuśka krzyczy, że jej się to z katem, który obcina głowy tylko i wyłącznie kojarzy
Ale miałaś pomysł
Ale mam brzydką pogodę Rano było ciepło i słoneczko świeciło, a teraz leje deszcze i jest ciemno jakby był już późny wieczór...
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 15:47   #921
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Powiem Wam tak, fajnie jest mieszkać z rodzicami- ale jeszcze fajniej samemu. Ja mimo że rodziców mialam spoko to dopiero poczułam sie u siebie i na swoim jak się wyprowadziłam. Jak mi się chce posprzatam i jest błysk jak nie mam na to siły to mam bajzel totalny i nikt mi glowy nie suszy. Chociaż na poczatku było mi "łyso", dziecko malutkie, mało co w tym swoim mieszkanku miałam, odezwać się do kogoś tez nie bardzo bo małżonek pracował...

Rozumiem doskonale miłośniczki polskiego morza (nawet mimo braku pogody), kiedyś stwierdziłam że na starość albo jak się wcześniej dorobię to sobie kupię kwaterkę nad morzem
Stary 2011-05-15, 15:52   #922
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Bingo! Dziękuję za komplement
Ostatnimi czasy wolę Katarzynę od Kasi, bo ludzie w moim otoczeniu mówią Kasiu lub Kasieńko wtedy kiedy coś chcą, a tak to jest Kaśka A że Katarzyna jest bardzo długa, to podpisuję się Kat Chociaż Mamuśka krzyczy, że jej się to z katem, który obcina głowy tylko i wyłącznie kojarzy
Ale miałaś pomysł
Ale mam brzydką pogodę Rano było ciepło i słoneczko świeciło, a teraz leje deszcze i jest ciemno jakby był już późny wieczór...
Mam w pracy jedną Kasię, ma 36 lat i zawsze przedstawia się Kaśka. zawsze ją opieprzam, bo ma takie śliczne imię i powinna mówić "Kasia".

No cóż kat też zawód, jak każdy inny nie ? 8 godzin (albo głów) i do chaty
Pogoda delikatnie mówiąc do bani. Wiatr, deszcz, jeszcze tylko gradu brakuje....

A mnie Sarunieczka pasowała do jakiegoś sklepu kosmetycznego, takiego lepszego douglasa labo sefory. Jamapi natomiast albo na uczennicę mi wygląda albo na babeczkę z h&m. Resscue na zbuntowaną tylko jeszcze nie wiem gdzie A Musso ma dla mnie wygląd matki polki, tzn że wygląda mi na kobietę która strasznie mocno kocha dzieci i ma ich w koło mnóstwo.
Tak mi wyglądacie ze zdjęć. Jak widać, rzeczywistość mocno zniwelowała moje spostrzeżenia.
Stary 2011-05-15, 15:52   #923
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Mój Benkowski jest moim rówieśnikiem On już ma 22, a ja w czerwcu Chociaż utrzymuję, że do końca życia będę mieć 18
Z nim jest tak, że nie potrafi zapamiętać żadnej daty. Swoje urodziny pamięta, bo miał już duuuużo czasu, żeby zapamiętać W zeszłym roku ustawiłam mu przypomnienie w telefonie, żeby pamiętał o moich urodzinach i się udało Dwa lata temu nie było przypomnienia, więc się nie udało W tym roku też mu nie ustawiłam...
To identycznie jak z moim- swoją datę pamięta wyłacznie datego ze ma nietypowa- czyli 29 lutego

Cytat:
ja też zawsze wolałam starszych jak byłam młodziutka,podkochiwałam się w starszych aktorach,np.w panu z serialu"gliniarz i prokurator" oczywiście w gliniarzu
JA zawsze miałam starszych chłopaków, ale nigdy nie mogłam sie zakochać i wszyscy mówili ze jeszcze trafię na tego jedynego Natomiast jedna koleżanka powiedziała , ze jak znajdę se chłopaka w mniej więcej moim wieku to się zakocham - no i miała rację

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość

To tak jak u mnie I tez za kilka dni skończę 26
MY z mężem sie znamy 5,5 roku a po ślubie w sierpniu będzie 3 lata . To byla miłośc od pierwszego spojrzenia (przynajmniej ze strony męża) podobno jak tylko mnie zobaczył, powiedział kolegom ze zostanę jego żoną- nikt by o tym nie pamiętał, gdyby sie tak nie stało, a ja dowiedziałam sie o tym dopiero na naszym slubie
Też nie mamy swego mieszkania i ciągle wynajmujemy, ale jakoś mi to nie przeszkadza

Ale fajnie jest na tym wątku- tak miło i przytulnie
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 16:06   #924
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Mój datę urodzin pamięta, ale podejrzewam, że dlatego że mamy urodziny w tym samym miesiącu

Kurdę pogoda mnie dobija, w tygodniu jak jestem w pracy to świeci słoneczko jest tak fajnie ciepło, a przychodzi weekend i się kiepści.
A przy takiej pogodzie jak dziś szaro, buro i z deszczem to najchętniej bym leżała cały dzień w łóżku.
Stary 2011-05-15, 16:09   #925
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

mówicie o mieszkaniach, ja mam dom a w zasadzie dwa,drugi w stanie surowym i nie predko się coś ruszy, ale jak coć, będzie dla dziecka(dzieci) wszystko jest zapisane na mnie, mama ma dożywotnie zamieszkanie( zajmuje jeden pokój) tata nie żyje 6 lat i do tego wszystkiego działka 2400 metrów jest gdzie grillować i odpoczywać
musso napisz koniecznie skąd jesteś ja się pochwalę, że do Portu też bym nie miała daleko (jakbym nadal mieszkała w Polsce )
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 16:35   #926
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
jak nam poprzychodzą paczki to się Avonowy topik rozkręci

co do książek,to ja taką lżejszą literaturę lubię,moja ukochana to seria "Saga o Ludziach Lodu",mam ochotę od nowa przeczytać te 47 tomów
no wlaśnie z nudów zaczęłam czytac tom 1 po raz enty/ nie pamietam dokładnie który/, mąz wyjechał na miesiąc dzieci dorosle nie potrzebuja opieki,no może troche wiecej pies mnie potrzebuje, deszcz pada wiec czytam, w tv też nic ciekawego nie ma.Jakieś grypsko mnie chyba dopadło, bo mi zimno, kaszle kicham, uf i jak tu jutro iśc do pracy
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 16:44   #927
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Cieszę się, że ci miło, bo tak naprawdę myśle Ściemniasz tylko z tymi dziećmi
no naprawdę nie ściemniam, ale nadal mi miło, że tak sądzisz.. jestem o 2 lata starsza od Sarunieczki mam tę zbuntowaną 15tkę w domu i co tu kryć- zaraz będę Was prosić o radę jak radzić sobie z jej "burzliwym dorastaniem" . Moje koleżanki też twierdzą że wygladam "gówniarzowato" w stosunku do rzeczywistego wieku i na moje zapewnienie że o dzieciach już nie myślę - pukają się w czółko a ja naprawdę nie myślę o własnych dzieciach czekam na wnuki - bo tak naprawde jak się moja 15tka postara to w najbliższym 5cioleciu mogłabym być babcią, no nie?? moja 15tka od miesiąca ma szlaban nieustający- pyta co w wakacje będzie z jej szlabanem- ale chyba pozostanie na wakacje i szlaban. Ja hajtnełam się zaraz po szkole średniej (chociaż nie musiałam) 2 lata później urodziłam córkę, będąc na 3cim roku (chyba) studiów dziennych.... było ciężko.. ale jakoś udało się skończyć studia, po skończeniu drugiego kierunku studiów zaplanowałam 2gie dziecko - i plan wykonany! Założyłam też że zakończe proces rozmnażania do 30tki i też wyszło.. Wiecie że fajnie jest mieć córkę tak szybko- teraz bierzemy kartę kredytową od męża, wsiadamy w auto i jedziemy po innych miastach na zwiedzanie galerii i robimy sobie zakupy normalnie super teraz jest (no pomijając te burzliwe dojrzewanie nastolatki)

Cytat:
Kocham Polskę i nie ciągnie mnie gdzie indziej. A żadne morze nie jest dla mnie atrakcyjniejsze od Polskiego. Piekne plaże, zmienna pogoda, to cały urok
ja w drugiej połowie lipca będę we Władysławowie

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-05-15 o 16:49
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 17:37   #928
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Właśnie przeczytałam jej "Sobowtóra" super był. Jeszcze ubóstwiam Robina Cooka.
Cook jeden z moich ulubionych
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 17:43   #929
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Jamapi natomiast albo na uczennicę mi wygląda albo na babeczkę z h&m.
rozbawiłaś mnie strasznie
aż tak młodo wyglądam?
a może moje wpowiedzi Cię zmyliły

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-05-15 o 17:49
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-15, 18:28   #930
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

kurcze dziołszki pocieszcie mnie że wy też jutro musicie wcześnie rano wstać

Maleństwo moje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości