|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
wszystko idzie pogodzić ![]() My mieliśmy ten luksus że od początku mamy swoje mieszkanie ![]() Aczkolwiek teraz w tych czasach większość nowożeńców bytuje u swoich rodziców w ten czas dorabiają się czegoś swojego
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się zgodzi to ja biorę ![]() ja miałam takie szczęście 9 lat temu, udało mi się kupić kawalerkę na przetargu za 60 tyś, tez za kredyt też rodzice mi podpisywali razem z nami, bo nie mielibyśmy zdolności kredytowej. Ciężko było ale daliśmy rade, co prawda przez długi okres czasu nie miałam kasy żeby sobie coś kupić- ale cóż- coś za coś. Każdy dodatkowy grosz pakowalam w kredyt, udało się go spłacić, a w ubiegłym roku tamto sprzedałam i kupiłam większe. Też w dobrej cenie bo sprzedającemu się spieszyło. jamapi- księgowa czy windykator? |
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Trylogię Millenium polecam, kilka dni temu skończyłam!
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szału nie ma, ale w porówaniu z tym co było, to duuuuża różnica ![]() stanowisko mundurowe ![]() lecę robić obiad, bo mam małe opóźnienie
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też zaraz lecę na jakieś zakupki
|
|
|
|
|
#907 | ||
|
szeryfcio
|
Jednak zanim pojedziemy na zakupy, nastawię zupę. Zapomniałam o obiedzie
.U nas odwrotnie On trafił mi przez żołądek do serca No i w ogóle wiele zalet ma.Cytat:
Mnie ostatnio najbardziej spodobał sie zielony z microkapsułami, bardzo intensywnie i ładnie pachnie.Ja mam dziś na paznokciach nasze Dynamo. Cytat:
to, że nie można tam napisać nazwy kosmetyku innej firmy przy okazji, czy przy porównaniach... tylko chować się z inną czcionką trzeba A i w ogóle można tu popisać luźno i dlatego sympatycznie jest
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-05-15 o 13:37 |
||
|
|
|
#908 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A teraz na co dzień zajmuję się "wyciaganiem pieniędzy" z EFS dla firm, dobra, idę w "inne okienka" pisać projekt ,czasem do Was zajrzę Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-05-15 o 13:42 |
|||
|
|
|
#909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najwyżej kupię na allegro, ale chciałabym mieć "od ręki"/ od razu, a nie czekać na przesyłkę![]() Ja uwielbiam Janusza Leona Wiśniewskiego Teraz zakupiłam jego "Łóżko", ale będzie musiała poleżeć i poczekać na "lepsze dni"![]() A Mój książki po prostu je! Nie kupuje, bo się nie opłaca Ja taką czytałabym tydzień lub dłużej
|
||
|
|
|
#910 |
|
Rozeznanie
|
Rodos gorąco polecam, właśnie jestem po urlopie tam spędzonym
Szkoda, że tylko tydzień, ale mam nadzieję, że jeszcze uda mi się tam pojechać ![]() Ja jeszcze mam 26 lat chociaż szczerze mówiąc, zatrzymałam się gdzieś koło 20-tki i jak ktoś mnie pyta, w jakim jestem wieku, to muszę się głęboko zastanowić W tym roku minie 5 lat, jak jestem po ślubie, dzieci nie ma, mi się nie spieszy i na razie mąż nie umie mnie przekonać Bardzo lubię czytać książki, chociaż właśnie lubię też siedzieć przy kompie i to pierwsze zostało trochę zaniedbane. Chodzę też na zajęcia z arabian dance |
|
|
|
#911 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
My też mamy małe mieszkanko, a książek dużo... i mój mąż chce się przerzucić na e-booki.
|
|
#912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oooo no widzisz to wlasnie ten 808 blue byl i sie zastanaWIALAM czy go wziasc bo ja chcialam taki uniwersalny czyli taki zeby go bylo widac na jasnych lakierach jak i na ciemnych a ty na jakich jeszcze innych lakierach nim malujesz????
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
prezent ślubny ahhh chciałabym Poważniej to te mieszkanie jest od mojego męża , które dostał w spadku po dziadku
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczęta, cała impreza tu się przenosi?
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
chyba i jakoś smutno mi z tego powodu serio ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
ahhh teraz to babeczki tak opoźniają progres nowych duszyczek na tym świecie że szok . Kiedyś tak nie było
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a babcia zapisała swoje młodszej kuzynce, więc ja nie mam na co liczyć oprócz samej siebie
|
|
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwyżej będzie mniej częścijuż pisałam, że mój mąż jest ode mnie 2 lata młodszy dla mnie to nie ma większego znaczenia![]() zakupy się udały, kupiłam wszystko co zaplanowałam a nawet więcej zajrzę do was później, bo moje dziecię zdrzemło się w kolejce do kasy w ikei i już nie myśli spać, a ja jeszczę muszę ogarnąć zmywanie po wczorajszym grillu cieszę się, że mi Port tak blisko wybudowali i nie muszę do łodzi zasuwać na jakieś zakupy![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- mówicie o mieszkaniach, ja mam dom a w zasadzie dwa,drugi w stanie surowym i nie predko się coś ruszy, ale jak coć, będzie dla dziecka(dzieci) wszystko jest zapisane na mnie, mama ma dożywotnie zamieszkanie( zajmuje jeden pokój ) tata nie żyje 6 lat i do tego wszystkiego działka 2400 metrów jest gdzie grillować i odpoczywać
|
|
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec na zakupy to mam spacerek
|
|
#919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że ci miło, bo tak naprawdę myśle Cytat:
No tak powaznie zabrzmial ten nick, ale jeśli Kasia to musisz być mega sympatyczna. Uwielbiałam książkę za dziecka "oto jest Kasia", nawet imię chcialam zmienić , ale Mama się nie zgodziła Teraz mieszkam już z moim Tż u mnie. Mieszkamy w mieszkanku razem z moim Tatą. Co do wycieczek to jeśli kiedykolwiek pojadę za granicę to tylko do Paryża. Marzy mi się w podróż poslubną. Kocham Polskę i nie ciągnie mnie gdzie indziej. A żadne morze nie jest dla mnie atrakcyjniejsze od Polskiego. Piekne plaże, zmienna pogoda, to cały urok Edytowane przez malutka84 Czas edycji: 2011-05-15 o 16:25 |
||
|
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za komplementOstatnimi czasy wolę Katarzynę od Kasi, bo ludzie w moim otoczeniu mówią Kasiu lub Kasieńko wtedy kiedy coś chcą, a tak to jest Kaśka Chociaż Mamuśka krzyczy, że jej się to z katem, który obcina głowy tylko i wyłącznie kojarzy![]() Ale miałaś pomysł Ale mam brzydką pogodę Rano było ciepło i słoneczko świeciło, a teraz leje deszcze i jest ciemno jakby był już późny wieczór...
|
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam tak, fajnie jest mieszkać z rodzicami- ale jeszcze fajniej samemu. Ja mimo że rodziców mialam spoko to dopiero poczułam sie u siebie i na swoim jak się wyprowadziłam. Jak mi się chce posprzatam i jest błysk jak nie mam na to siły to mam bajzel totalny i nikt mi glowy nie suszy. Chociaż na poczatku było mi "łyso", dziecko malutkie, mało co w tym swoim mieszkanku miałam, odezwać się do kogoś tez nie bardzo bo małżonek pracował...
Rozumiem doskonale miłośniczki polskiego morza (nawet mimo braku pogody), kiedyś stwierdziłam że na starość albo jak się wcześniej dorobię to sobie kupię kwaterkę nad morzem
|
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż kat też zawód, jak każdy inny nie ? 8 godzin (albo głów) i do chaty Pogoda delikatnie mówiąc do bani. Wiatr, deszcz, jeszcze tylko gradu brakuje.... A mnie Sarunieczka pasowała do jakiegoś sklepu kosmetycznego, takiego lepszego douglasa labo sefory. Jamapi natomiast albo na uczennicę mi wygląda albo na babeczkę z h&m. Resscue na zbuntowaną tylko jeszcze nie wiem gdzie A Musso ma dla mnie wygląd matki polki, tzn że wygląda mi na kobietę która strasznie mocno kocha dzieci i ma ich w koło mnóstwo. ![]() Tak mi wyglądacie ze zdjęć. Jak widać, rzeczywistość mocno zniwelowała moje spostrzeżenia.
|
|
|
|
|
#923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Natomiast jedna koleżanka powiedziała , ze jak znajdę se chłopaka w mniej więcej moim wieku to się zakocham - no i miała rację![]() Cytat:
I tez za kilka dni skończę 26 MY z mężem sie znamy 5,5 roku a po ślubie w sierpniu będzie 3 lata . To byla miłośc od pierwszego spojrzenia![]() ![]() Też nie mamy swego mieszkania i ciągle wynajmujemy, ale jakoś mi to nie przeszkadza ![]() Ale fajnie jest na tym wątku- tak miło i przytulnie
|
|||
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Mój datę urodzin pamięta, ale podejrzewam, że dlatego że mamy urodziny w tym samym miesiącu
![]() Kurdę pogoda mnie dobija, w tygodniu jak jestem w pracy to świeci słoneczko jest tak fajnie ciepło, a przychodzi weekend i się kiepści. A przy takiej pogodzie jak dziś szaro, buro i z deszczem to najchętniej bym leżała cały dzień w łóżku. |
|
|
|
#925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja się pochwalę, że do Portu też bym nie miała daleko (jakbym nadal mieszkała w Polsce )
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tę zbuntowaną 15tkę w domu i co tu kryć- zaraz będę Was prosić o radę jak radzić sobie z jej "burzliwym dorastaniem" . Moje koleżanki też twierdzą że wygladam "gówniarzowato" w stosunku do rzeczywistego wieku i na moje zapewnienie że o dzieciach już nie myślę - pukają się w czółko moja 15tka od miesiąca ma szlaban nieustający- pyta co w wakacje będzie z jej szlabanem- ale chyba pozostanie na wakacje i szlaban. Ja hajtnełam się zaraz po szkole średniej (chociaż nie musiałamCytat:
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-05-15 o 16:49 |
||
|
|
|
#928 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż tak młodo wyglądam? ![]() a może moje wpowiedzi Cię zmyliły
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-05-15 o 17:49 |
|
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziołszki
pocieszcie mnie że wy też jutro musicie wcześnie rano wstać
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

Ja nigdy nie bylam na diecie, ważę wiecej niż przed dziećmi, ale akceptuję się- może tylko brzuch bym trochę"odessała"
piersi mogę Wam połowę oddać, ale nie wiem co na to mój mąż...

szok,to ile teraz ważysz? ja na szczęście nigdy nie miałam z wagą problemów,a jem co tylko chcę,czasem żrę
chipsy i fast foody to moje ulubione
skaczę między 50-52,a schudnąć potrafię w tydzień jak chcę
brrr...

I żadne specyfiki z apteki nie pomagają

Szczęśliwa dziewczyna swojego chłopaka
i do tego wszystkiego działka 2400 metrów