|
|
#1051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
laboga: wiem, że wyglądam na więcej ale żeby na tyle
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
zacznę chyba bardziej poważnie się wypowiadać .... jakiś trudnych słów używać czy cuś, bo mnie wszyscy za młodą siksę tu biorą
![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-05-16 o 12:26 |
|
|
|
#1053 |
|
Wtajemniczenie
|
tzn odkąd ma ustawioną tą foteczkę na avatarku
![]() Kurczę Dziewczyny tyle napisałyście, że nie wiem kiedy to przeczytam i skomentuję
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1055 |
|
Wtajemniczenie
|
po prostu moja znajoma jest bardzo a to bardzo podobna do Ciebie i ma właśnie prawie 19lat
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam je całe życie, wiec się przyzwyczaiłam Miałam może pół roku jak dziadek wziął mnie na ręce, a ja mu się wywinęłam i przydzwoniłam o beton![]() Mam jeszcze na prawym łokciu maleńką okrągłą, bo pies sąsiada wariował na punkcie piłki, którą trzymałam w rękach
Edytowane przez katniewojt Czas edycji: 2011-05-16 o 12:33 |
|
|
|
|
#1058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to mój znajomy kiedyś uderzył w słup przeprosił i poszedł dalej
|
|
#1060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) powstała w podobny sposób - tylko że ganiałam się z wujkiem i murek zaliczyłam; taki wąski, a dwa otwory drzwiowe takie szerokie ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
hehe to ja kiedyś jak za dużo wypiłam , wracałam do domu , zakręciłam się na znaku drogowym , przewróciłam się a obok mnie ten znak się obalił , dobrzę że obok a nie na mnie
|
#1062 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z nas są sierotki no
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
Rewelacja!!
|
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
ale dupka mnie bolała dobry czas , a ten znak ma sie dalej dobrze
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam wam, lecicie tak szybko, że szok.
Może ja coś o sobie napiszę. Gośka jestem, mam 23 lata, z moim TŻ( rok starszy) jesteśmy ze sobą od 4,5 lat (w listopadzie 5latek), a poznaliśmy się w szkole -ostatnia klasa (on w technikum, ja byłam liceum). Na co dzień pomieszkujemy od jakiś 2 lat regularnie u mnie, u niego jakoś się krępuje. Do ślubu nam się nie spieszy, choć naciskają już na nas nasi rodzice. Mieszkam niedaleko Wrocławia(ok.50km), ukończyłam w tamtym roku lic. na kierunku zarządzanie (spec. zarz. w turystyce), aktualnie mam rok przerwy, ale od października kontynuuje naukę. Aktualnie pracuję w bibliotece i po cichu liczę, że mnie zostawią. Cicho, spokojnie i w około pełno książek, które z zamiłowaniem czytam. Lubię czytać książki, jak wyżej wspominałam, podróżować,gotować mniam, spędzać czas z moim TŻ, kiedyś chętniej uprawiałam jakiś sport( pływanie lub rowerowanie), teraz odkąd mam prawko i dostęp auta, moje gabaryty się troszkę zmieniły, co bez skutku próbuję zmienić. Kocham ciuchy, buty i kosmetyki. Na sam koniec dodam, że mam 171cm wzrostu, wagi nie podam, bo się wstydzę.
Filip Edytowane przez Kissmisiaa Czas edycji: 2011-05-16 o 12:49 |
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A odnośnie wieku, to ja mam jakoś tak dziwnie; jak miałam 15-16 lat to wszyscy mi dawali 25-27, bez problemu wchodziłam do klubów i kupowałam alkohol bez dowodu A muszę sie pochwalić ze dziś już zdążyłam odwiedzić kosmetyczkę ![]() Zrobiła mi peeling grawitacyjny, czy jak on tam sie nazywa i poleciła mi na tłustą cerę i wypryski Vizaxinum, mówi, ze sama robi sobie 2 x w roku taką kurację miesięczną i większość jej klientek i ze widać efekty. Także od dziś zaczynam brać Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-05-16 o 13:08 |
|
|
|
|
#1068 |
|
w krainie snu i marzeń
|
u nas to znowu jest tak, że jak coś trzeba zainstalować lub podłączyć jakiś nowo-zakupiony sprzęt to ja pierwsza!! od małego lubiłam grzebać w kabelkach i tp. nie wiem ale mnie takie coś rajcuje.
tak samo z komputerem - wszystko potrafię zrobić, sama naprawię - lubię po prostu i już!!! a po drugie to mąż nie lubi komputerów i ja mu muszę wszystko tłumaczyć co i jak
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zajmuje się sprzedażą sprzętu rtv i agd z doradztwem, więc muszę umieć obsługiwać i trochę się na tym wszystkim znać. A sprzętu jednak troche mamy ![]() A tak w ogóle to ja już dziś po pracy, zaczynałam o 5 więc o 13 wolność A co blizn to mam tylko jedną na brzuszku po operacji wycinania brodawki, miałam wtedy 13 lat
|
|
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
położyłam córkę spać i sama przysnęłam
tż wrócił z pracy i się obudziłam mała śpi na swoim "dorosłym" łóżku to łatwo przysnąć razem z nią zresztą wychowała się bez łóżeczka, miałam je, ale spała w nim tylko miesiąc i poszło w odstawkę córka ma awersję do krata teraz zmykam popracować, nie naskrobcie za dużo po południu ![]()
|
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
potem i tak ze mną bo mój tż pracował na noc więc Jula spała ze mną, dopiero jak facet zmienił pracę i pracuje w dzień to zaczęła sypiać na swoim łóżku 140x70cm i czasem pół nocy śpię z nią jak mi się przyśnie i wstaję "pokręcona"
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
masa negatywów u truskawki wyskoczyła dzisiaj..
|
|
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
Jakas babka napisała żeby dac jej szanse bo paczki dochodza ale ludzie chyba maja to gdzies
|
|
|
|
#1075 |
|
Spiritus Movens
|
Ja też kiedyś przeprosiłam... manekina w sklepie, którego szturchnęłam
Jak tak piszecie o swoich wypadkach i bliznach, to i ja dołożę parę swoich bo tak naprawdę to mam ich całe mnóstwo Najwięcej z okresu 2-5 lat, bo podobno byłam wtedy nie do upilnowania A najgłupsze,co pamiętam było to, że w wieku 13 lat, wychodząc z lodziarni uchachana i zagadana z koleżankami nie zauważyłam wielkiej mega czystej szyby i przebiłam ją kolanem, po czym cała się posypała i narobiła sporo huku ![]()
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
no... co niektórzy po kilku dniach negatywy wystawiają, ale myślę, że tu górę biorą emocje i po prostu patrząc na negatywy innych też wystawiają..
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też myśle ze to emocje, bo po tygodniu rzadko dochodzi paczka. A niektorzy juz po 5 dniach negatywa dali. nie dziwie sie ze tez zaczela wystawiać
|
|
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wystawienie 4 jednakowych komentarzy, to gruba przesada. Ja zazwyczaj czekam około dwóch tygodni na paczkę, jeśli wtedy nie przychodzi to wysyłam maila lub dzwonię zapytać kiedy była wysłana
Edytowane przez katniewojt Czas edycji: 2011-05-16 o 15:53 |
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhhh właśnie wróciłam z konsultacji z logopedą w przedszkolu mojego bąbla ... mam doła normalnie .... nie zdawałam sobie sprawy, że jest aż tak źle i właśnie kurier przywiózł rowerek biegowy dla bąbla - ide składać może się uda
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

laboga: wiem, że wyglądam na więcej ale żeby na tyle

całe życie myślałam, że masz 18 góra 19

Mam je całe życie, wiec się przyzwyczaiłam