Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-16, 16:11   #1081
malutka84
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
u nas tak samo

ehhhh właśnie wróciłam z konsultacji z logopedą w przedszkolu mojego bąbla ... mam doła normalnie .... nie zdawałam sobie sprawy, że jest aż tak źle

i właśnie kurier przywiózł rowerek biegowy dla bąbla - ide składać może się uda
A co z tym Twoim bąbelkiem?
Stary 2011-05-16, 16:24   #1082
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez dudi83 Pokaż wiadomość
moje hobby można zobaczyć w linku w podpisie.
Dudi pięękne zawsze chciałam haftować obrazy ale nigdy się nie mogłam do tego zabrać...

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
rozmawialiśmy o różnych talentach to może się jeszcze pochwalę oprócz szycia, robienia na drutach i szydełku, haftowania, gotowania i pieczenia ciast to znam się trochę na elektryce, tzn. potrafię wymienić żyrandol, gniazdka, takie tam, kiedyś na ścianie, przenosiłam kontakt, bo mi nie pasował, sama remontuję mieszkanie( no teraz to tż maluje ściany), znam się trochę na ogrodzie, a jak miałam małego fiata, dawno dawno temu, to sama go sobie naprawiałam może szybciej by było jakbym napisała czego nie potrafię a i jeszcze amatorsko robie paznokcie żelowe samochwała w koncie stała
umiem jeszcze pływać i jeździć konno i na łyżwach

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
ahhh moje kolano to jest poezja
mam pęknięcie kłycia przyśrodkowego piszczeli oraz chondromalacje 1 stopnia rzepki - jestem po artroskopi , miałam miec teraz drugą operacje bo mam podejrzenie pękniecia łękotki ale muszę czekac na rezonans jeszcze nie cały miesiąc dodatkowo drugie kolano tez mi siada , a to wszystko dlatego że pod wpływem moich hormonów miękną mi rzepki a wtedy o uraz łatwo bo wiadomo ze zdrowa rzepka amortyzuje wszelkiego rodzaju uderzenia etc
ojej

Cytat:
) rozciął mnie gdzieś w cipci gdzie dokładnie nie wiem, ale również i tam mnie zszywali musiałabym męża zapytać, czy widać jakąś bliznę

ja o dziwo nie mam żadnych blizn,wypadków nie pamiętam żebym jakiś miała

Cytat:
hihi wiesz co mi normalnie dają maks 17 lat raz tylko jakiemuś Panu się chyba w głowie poprzewracało i dał mi 26
to mnie jak miałam 30 lat dawali 24,teraz się zestarzałam dają mi 26-27 jednej pani staruszce z kościoła musiałam na następną mszę przynieśc dowód osobisty bo nie wierzyła że mam 34 lata

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość

to mój znajomy kiedyś uderzył w słup przeprosił i poszedł dalej
a ja mam dziwną manię zahaczania ramieniem o futrynę szybko chodzę po mieszkaniu,i często zahaczam,już mnie ramię boli często też zahaczam małym palcem u nogi o drzwi,o nogę od ławy cud że mam paluchy nie połamane bo takie cienkie i długie mam

Cytat:
ehhhh właśnie wróciłam z konsultacji z logopedą w przedszkolu mojego bąbla ... mam doła normalnie .... nie zdawałam sobie sprawy, że jest aż tak źle
co tam źle u maleństwa? pamiętam jak mój brat był mały,mama ciągle latała z nim po lekarzach,strasznie się jąkał,zacinał,seplenił... ale był najlepszym uczniem w klasie i do tej pory jest zdolnym facetem,po studiach i jest superze mną problemów nie było a wyrósł przygłup
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 16:35   #1083
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
a ja mam dziwną manię zahaczania ramieniem o futrynę szybko chodzę po mieszkaniu,i często zahaczam,już mnie ramię boli często też zahaczam małym palcem u nogi o drzwi,o nogę od ławy cud że mam paluchy nie połamane bo takie cienkie i długie mam
Też tak mam Żartuję, że grację odziedziczyłam po tatusiu, a po mamusi zdolność do brudzenia i ciapania po mamusi Tatusiek w tym roku miał mały palec u dłoni (nie pamiętam której, ale to był ten sam) już 3 razy w gipsie... Już nie wspominając o innych wypadkach i atakujących go drzewach A Mamuśka cokolwiek by nie robiła, to jest brudna... A ja to wszystko odziedziczyłam po nich
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 16:46   #1084
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Dudi pięękne zawsze chciałam haftować obrazy ale nigdy się nie mogłam do tego zabrać...
ja nawet tak baaaardzo chciałam haftowac obrazki, że kanwę kupiłam, wszystkie barwy w ilości wymaganej lub większej... i leżało... aż moja mama mi to zrobiła bo nie mogła ścierpieć że ja do tego się tak zabieram- i teraz wisi przy kominku śliczna "Dama z łasiczką" którą MIAŁAM zrobić sobie sama
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 18:43   #1085
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
A co z tym Twoim bąbelkiem?
Cytat:

co tam źle u maleństwa? pamiętam jak mój brat był mały,mama ciągle latała z nim po lekarzach,strasznie się jąkał,zacinał,seplenił... ale był najlepszym uczniem w klasie i do tej pory jest zdolnym facetem,po studiach i jest superze mną problemów nie było a wyrósł przygłup
no logopeda stwierdziła, że mati ma mocno upośledzoną mowę nie wymawia pewnych literek, wystawia język przed ząbki przy niektórych literkach, sepleni , gupi sylaby ....w związku z tym nasunęła jej się konkluzja, że może on ma problem ze słuchem kazała iśc do foniatry ...
no wiecie, jak to wszystko na raz usłyszałam, że on ma BARDZO duży problem i że właściwie późnio do niej trafiłam (babel ma nieco ponad 3 latka) i że zrobiłam dziecku krzywdę, że chodził go złobka , to napradwę się zdołowałam ... żadna mama nie lubi słyszeć złych widomości o dziecku ....
a więc odrazu polecieliśmy do przychodni po skierowanie do foniatry ... okazało się, że najpierw laryngolog ... i uwaga uwaga - teraz robią zapisy na sierpień więc muszę iśc prywatnie ... foniatra pewnie też prywatnie .... już się łapie za portfel
ale czego się nie robi dla bąbla .... odmowie sobie wielu rzeczy byle tylko pomóc bąblowi

ehhh no ale rowerek złożyłam i młody zaiwania na nim jak głupi oczywiście nie chciał do domu wracać, a już tak zimno, więc nie obyło się bez sceny przed blokiem

co do haczenia mały palcem u stóp ... w zeszłym roku w wakacje byłam sobie w japoneczkach w pracy wychodziłam z pokoju i trzasnęłam nogą w futrynę szybko spojrzałam i poszłam dalej; zrobiłam 3 kroki i dotarło do mózgu - ej coś z tą stopą jest nie tak ... spojrzałam w drugi raz, a tam mały palec wygięty w drugą stronę i wtedy zaczęło boleć ... tata po mnie przyjechał i pojechaliśmy na pogotowie; zrobili mi rentgen i wszystko ok, ale miałam zerwaną torebkę stawową (nie dam głowy, że tak to się nazywa) i koleć mi powiedział, że palec już raczej na swoje miejsce nie wróci :cojest : kazał plastrem łączyć i w sumie pomogło ... widać różnicę dopiero jak się porówna obie stopy
no ale jeszcze dodam, że jak ta torebka pęka to pół stpy miałam sine i to przez dobre dwa tygodnie upał nieziemski, więc latalam w japonakch (nadal ... widocznie niczego się nie nauczyłam ) ze stopą filetową, jak nos pijaczka w zimie

hehe tak ciągle opowiadam o moich "urazach" i wniosek nasuwa się sam - sierota/łamaga jestem

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-05-16 o 19:12
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:21   #1086
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
co do haczenia mały palcem u stóp ... w zeszłym roku w wakacje byłam sobie w japoneczkach w pracy wychodziłam z pokoju i trzasnęłam nogą w futrynę szybko spojrzałam i poszłam dalej; zrobiłam 3 kroki i dotarło do mózgu - ej coś z tą stopą jest nie tak ... spojrzałam w drugi raz, a tam mały palec wygięty w drugą stronę i wtedy zaczęło boleć ... tata po mnie przyjechał i pojechaliśmy na pogotowie; zrobili mi rentgen i wszystko ok, ale miałam zerwaną torebkę stawową (nie dam głowy, że tak to się nazywa) i koleć mi powiedział, że palec już raczej na swoje miejsce nie wróci :cojest : kazał plastrem łączyć i w sumie pomogło ... widać różnicę dopiero jak się porówna obie stopy
no ale jeszcze dodam, że jak ta torebka pęka to pół stpy miałam sine i to przez dobre dwa tygodnie upał nieziemski, więc latalam w japonakch (nadal ... widocznie niczego się nie nauczyłam ) ze stopą filetową, jak nos pijaczka w zimie

hehe tak ciągle opowiadam o moich "urazach" i wniosek nasuwa się sam - sierota/łamaga jestem
Zdolniacha! Gratuluję złożenia sprzęciora dla Bąbla
Wiem, że nieładnie śmiać się z cudzego nieszczęścia, ale nie mogłam się powstrzymać
A o Synka się nie martw. Pewnie okaże się, że wada jest mała i babka wyolbrzymiła całą sytuację
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:34   #1087
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

ahhh kobitki jestem zdruzgotana

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:39   #1088
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Boju, co sie stało???
Stary 2011-05-16, 19:44   #1089
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
no co się stało??? może pomożemy, choc dobra radą
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:45   #1090
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Boju, co sie stało???
ahh natknełam się dzisiaj na rozmowe mojego męża z pewną panią na którą się umówił na jazde motorami dzis o 22 , mówiac mi że dzisiaj na 22 idzie do pracy zwyczajnie mnie okłamał
A mój mąz na to co ? nawet nie powiedział mi przeprszam czy co kolwiek tylko zaczął się wydzierać ze go kontroluje i się obraził znowu chce wzbudzić we mnie poczucie winy abym to ja czuła się winna

sorki że wam tutaj o tym truje ale rozwaliło mnie to na łopatki

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-05-16 o 19:48
Stary 2011-05-16, 19:51   #1091
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
ahh natknełam się dzisiaj na rozmowe mojego męża z pewną panią na którą się umówił na jazde motorami dzis o 22 , mówiac mi że dzisiaj na 22 idzie do pracy zwyczajnie mnie okłamał
A mój mąz na to co ? nawet nie powiedział mi przeprszam czy co kolwiek tylko zaczął się wydzierać ze go kontroluje i się obraził znowu chce wzbudzić we mnie poczucie winy abym to ja czuła się winna

dla męża

a dla Ciebie ->

nie umiem pocieszać ani doradzać w takich sytacjach, więc tylko mogę Ci podarować

Stary 2011-05-16, 19:52   #1092
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:

Oj... No to mnie zatkało... Pewnie to nic takiego... Przecież dopiero co się pobraliście, z pewnością nie miał "złych" zamiarów...
Stary 2011-05-16, 19:53   #1093
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Resscue nie przepraszaj bo chyba po to tu jestesmy aby sie wspierac, i absolutnie nie poczuwaj się do winy, mężczyzni to tacy mali chłopcy którzy sami nie wiedzą co chcą, pewnie a przejażdzka motorami to nic takiego, ale pomyśl gdyby powiedział Ci prawde, pewnie byś go nie puściła
Trudno coś doradzac, ale bedziie dobrze i jeszcze razem będziecie sie z tego śmiac, glowa do góry
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:53   #1094
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
A o Synka się nie martw. Pewnie okaże się, że wada jest mała i babka wyolbrzymiła całą sytuację
dzięki

Stary 2011-05-16, 19:54   #1095
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
Resscue nie przepraszaj bo chyba po to tu jestesmy aby sie wspierac, i absolutnie nie poczuwaj się do winy, mężczyzni to tacy mali chłopcy którzy sami nie wiedzą co chcą, pewnie a przejażdzka motorami to nic takiego, ale pomyśl gdyby powiedział Ci prawde, pewnie byś go nie puściła
Trudno coś doradzac, ale bedziie dobrze i jeszcze razem będziecie sie z tego śmiac, glowa do góry
Dokładnie, pewnie wolał tak, bo inaczej byś go nie puściła..
Stary 2011-05-16, 19:54   #1096
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:

ojej mnie to by już poniosło...
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 19:54   #1097
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
okej nic takiego gdyby nie jego tekst " yhmmm motory a co dokładnie bedzie robić na tych motorach sami ? "

to mnie tak dotkneło

posunełam się dalej i napisałam do tej kobiety :

Witam cię serdecznie ! z tej strony żona od tomasza , powiem Tobie grzecznie raz nie życzę sobie abyś się umawiała z tomaszem na co kolwiek , chcesz sobie na czymś pojeździć czy zająć czas to rób to ze swoim mężem i może tym się zainteresuj . Uszanuj moje zdanie tam samo jak póki co ja szanuje Ciebie . Zrobiło mi sie dzisiaj bardzo przykro bo robicie sobie jakieś schacki za moimi plecami powiedz mi jak ty byś sie czuła ? Nie rób komuś coś co tobie jest nie miłe . Przemyśl to i zrozum mnie jak kobieta kobietę .
Pozdrawiam

myslicie że przesadziłam ?

Maleństwo moje

Czas edycji: 2011-05-16 o 19:56
Stary 2011-05-16, 20:08   #1098
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
okej nic takiego gdyby nie jego tekst " yhmmm motory a co dokładnie bedzie robić na tych motorach sami ? "

to mnie tak dotkneło

Witam cię serdecznie ! z tej strony żona od tomasza , powiem Tobie grzecznie raz nie życzę sobie abyś się umawiała z tomaszem na co kolwiek , chcesz sobie na czymś pojeździć czy zająć czas to rób to ze swoim mężem i może tym się zainteresuj . Uszanuj moje zdanie tam samo jak póki co ja szanuje Ciebie . Zrobiło mi sie dzisiaj bardzo przykro bo robicie sobie jakieś schacki za moimi plecami powiedz mi jak ty byś sie czuła ? Nie rób komuś coś co tobie jest nie miłe . Przemyśl to i zrozum mnie jak kobieta kobietę .
Pozdrawiam

Nie mam pojęcia co Ci napisać, z wyjatkiem, że mam nadziejeę, że to się dobrze skończy
Stary 2011-05-16, 20:14   #1099
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:

to mnie tak dotkneło

Pozdrawiam

Myślę, że nie, bardzo dyplomatyczna odpowiedz.
Ja zawsze kiedy mój chłopak mnie zrani to siadam obok niego i mówię mu co czuję i zawsze proszę go, aby postawił się w mojej sytuacji, wtedy zawsze chowa swoją dumę i przepraszamy się
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 21:02   #1100
Meitsa
Zakorzenienie

Jak się cieszę, że trafiłam na ten wątek, dzięki tobie Sarunieczka

Cytat:
i masz zamiar tam zostać na stałe, czy wrócisz kiedyś do Polski? siostra mojego tż jest w Edynburgu (nie wiem czy dobrze napisałam) twierdzi, że pojechali tylko na kilka lat, ale ja wątpie czy wrócą, ona pewnie by chciała do Polski, ale jej tż to raczej nie
Mnie życie zmusiło do emigracji i w lipcu wyjeżdżam na stałe do Szkocji gdzie mój Tż już pół roku siedzi. Jak pojechałam tam raz w odwiedziny to przeżyłam taki szok, że można żyć lepiej niż w Polsce, że już nie chciałam wracać, ale musiałam wrócić żeby pozałatwiać wszystkie sprawy no i teraz jestem w trakcie sprzedaży działki ale brak chętnych W każdym razie zawsze byłam tą ostatnią co mówiła, że nigdy nie wyjedzie a tu proszę
Cytat:
rozmawialiśmy o różnych talentach to może się jeszcze pochwalę oprócz szycia, robienia na drutach i szydełku, haftowania, gotowania i pieczenia ciast to znam się trochę na elektryce, tzn. potrafię wymienić żyrandol, gniazdka, takie tam, kiedyś na ścianie, przenosiłam kontakt, bo mi nie pasował, sama remontuję mieszkanie( no teraz to tż maluje ściany), znam się trochę na ogrodzie, a jak miałam małego fiata, dawno dawno temu, to sama go sobie naprawiałam może szybciej by było jakbym napisała czego nie potrafię a i jeszcze amatorsko robie paznokcie żelowe samochwała w koncie stała
umiem jeszcze pływać i jeździć konno i na łyżwach
Jak inni się chwalą to ja też Przede wszystkim z zamiłowaniem siedzę w grafice komputerowej i od najmłodszych lat robię projekty etykiet, ulotek, plakatów, gazetek, kalendarzy i akcydensów z czego w ogóle się utrzymuję Dodatkowo potrafię obsługiwać maszyny introligatorskie w drukarni Ponadto lubię grzebać w bebechach komputera i ze starych robić nowe, które jeszcze komuś posłużą Z kolei do elektroniki jestem ostatnia Rysować trochę i gotować umiem O, i trochę japoński znam! (bardziej niż niemiecki na pewno )
Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
ja też mam już 21chodź non stop jestem przekonana, że 18
Ja mam 23 a mi ciągle dają 17 Przez to nawet czuję się jak taka nastolatka i z trudem jest mi wejść psychicznie w dorosłość. Tylko jak to zrobić jak własna mama taktuje mnie jak kilkuletnie dziecko bo taką mnie zapamiętała a Tż nazywa słodką dziewczynką zamiast sexowną kobietą, heh
Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Nadrabiam wam, lecicie tak szybko, że szok.

Może ja coś o sobie napiszę. Gośka jestem, mam 23 lata, z moim TŻ( rok starszy) jesteśmy ze sobą od 4,5 lat (w listopadzie 5latek), a poznaliśmy się w szkole -ostatnia klasa (on w technikum, ja byłam liceum). Na co dzień pomieszkujemy od jakiś 2 lat regularnie u mnie, u niego jakoś się krępuje. Do ślubu nam się nie spieszy, choć naciskają już na nas nasi rodzice. Mieszkam niedaleko Wrocławia(ok.50km), ukończyłam w tamtym roku lic. na kierunku zarządzanie (spec. zarz. w turystyce), aktualnie mam rok przerwy, ale od października kontynuuje naukę. Aktualnie pracuję w bibliotece i po cichu liczę, że mnie zostawią. Cicho, spokojnie i w około pełno książek, które z zamiłowaniem czytam.

Lubię czytać książki, jak wyżej wspominałam, podróżować,gotować mniam, spędzać czas z moim TŻ, kiedyś chętniej uprawiałam jakiś sport( pływanie lub rowerowanie), teraz odkąd mam prawko i dostęp auta, moje gabaryty się troszkę zmieniły, co bez skutku próbuję zmienić. Kocham ciuchy, buty i kosmetyki.
Na sam koniec dodam, że mam 171cm wzrostu, wagi nie podam, bo się wstydzę.
Gosia, historia z twoim Tż jest prawie identyczna jak moja Ja z moim jestem ponad 5,5 roku (ale ten czas leci!) i poznałam go w pociągu jak oboje wracaliśmy z pierwszego w naszym życiu konwentu mangi i anime. Hobby nas połączyło, którym namiętnie interesujemy się do dziś
Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
u nas to znowu jest tak, że jak coś trzeba zainstalować lub podłączyć jakiś nowo-zakupiony sprzęt to ja pierwsza!! od małego lubiłam grzebać w kabelkach i tp. nie wiem ale mnie takie coś rajcuje. tak samo z komputerem - wszystko potrafię zrobić, sama naprawię - lubię po prostu i już!!! a po drugie to mąż nie lubi komputerów i ja mu muszę wszystko tłumaczyć co i jak
To mnie było głupio jak w liceum byłam najlepsza z przedmiotów informatycznych i musiałam chłopakom tłumaczyć podstawowe rzeczy Takie grzebanie w komputerze też mnie bardzo rajcuje, a potem jaką mam satysfakcję

Resscue, nie chce nic do doradzać bo co związek to inny przypadek, ale życzę żeby wszystko szybko wróciło na swoje tory. Ja tylko przez kilka lat bycia w związku nauczyłam się, że dużo problemów wynika z samego faktu, że kobieta i mężczyzna różnią się a ich myślenie jest całkowicie rozbieżne, bo facet myśli jednokierunkowo a kobieta myśli o wielu sprawach na raz.

Swoją drogą przechodzę mały kryzys bo dziś kumpela pofarbowała mi włosy na ciemną czerwień i za cholerę nie mogę przywyknąć mimo, że od wielu lat pragnęłam mieć takie włosy. Mam wrażenie, że zupełnie mi nie pasują

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające

Edytowane przez Meitsa
Czas edycji: 2011-05-16 o 21:05
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 21:06   #1101
Sarunieczka

Cytat:
no logopeda stwierdziła, że mati ma mocno upośledzoną mowę nie wymawia pewnych literek, wystawia język przed ząbki przy niektórych literkach, sepleni , gupi sylaby ....w związku z tym nasunęła jej się konkluzja, że może on ma problem ze słuchem kazała iśc do foniatry ...
no wiecie, jak to wszystko na raz usłyszałam, że on ma BARDZO duży problem i że właściwie późnio do niej trafiłam (babel ma nieco ponad 3 latka) i że zrobiłam dziecku krzywdę, że chodził go złobka , to napradwę się zdołowałam ... żadna mama nie lubi słyszeć złych widomości o dziecku ....
Nie martw się,trochę ćwiczeń i bąbelek jak dorośnie będzie pieknie mowił,wiem bo mój brat też taki był

Cytat:

Pozdrawiam

Nie no,spoko,lepiej kuć żelazo póki gorące,zobaczymy jak się dalej sptawy potoczą,a Ty się nie martw,pewnie się bał że będziesz krzyczeć jak pójdzie na motoryteraz będzie miał nauczkę że nie wolno kłamać,ech faceci
Stary 2011-05-16, 21:09   #1102
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

dziękuje kochane moje perełki za słowa otuchy Dobrze że można wam się wygadać

Maleństwo moje
Stary 2011-05-16, 21:11   #1103
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Jak się cieszę, że trafiłam na ten wątek, dzięki tobie Sarunieczka

Mnie życie zmusiło do emigracji i w lipcu wyjeżdżam na stałe do Szkocji gdzie mój Tż już pół roku siedzi. Jak pojechałam tam raz w odwiedziny to przeżyłam taki szok, że można żyć lepiej niż w Polsce, że już nie chciałam wracać, ale musiałam wrócić żeby pozałatwiać wszystkie sprawy no i teraz jestem w trakcie sprzedaży działki ale brak chętnych W każdym razie zawsze byłam tą ostatnią co mówiła, że nigdy nie wyjedzie a tu proszę

Swoją drogą przechodzę mały kryzys bo dziś kumpela pofarbowała mi włosy na ciemną czerwień i za cholerę nie mogę przywyknąć mimo, że od wielu lat pragnęłam mieć takie włosy. Mam wrażenie, że zupełnie mi nie pasują
też się cieszę że jesteś

jejku ja sobie nie wyobrażam opuścić kraj tęskniłabym cholernie z przyjaciółmi,rodziną no i na początek przerażałaby mnie bariera językowa...

co do włosów to Cię rozumiem miałam 2 mies.rude i próbowałam się przyzwyczaić ale bezskutecznie teraz mi się marzą orzechowe,ale raczej się nie zdobędę,chyba że na zimę dopiero
Stary 2011-05-16, 21:12   #1104
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
A powiedz czy on idzie na te motory w takiej sytuacji???
nie mam pojęcia , powiedział że nie ma ochoty już dzisiaj ze mną rozmawiać i że idzie się spotkać z kumplem.
teraz sobie pomyśl jakie myśli mi chodzą po głowie

Maleństwo moje

Czas edycji: 2011-05-16 o 21:17
Stary 2011-05-16, 21:12   #1105
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje kochane moje perełki za słowa otuchy Dobrze że można wam się wygadać

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
też się cieszę że jesteś

jejku ja sobie nie wyobrażam opuścić kraj tęskniłabym cholernie z przyjaciółmi,rodziną no i na początek przerażałaby mnie bariera językowa...

co do włosów to Cię rozumiem miałam 2 mies.rude i próbowałam się przyzwyczaić ale bezskutecznie teraz mi się marzą orzechowe,ale raczej się nie zdobędę,chyba że na zimę dopiero
A ja jeszcze nigdy nie miałam farbowanych włosów! Nawet pasemek nigdy nie miałam. Mam na głowie samą naturę
Stary 2011-05-16, 21:18   #1106
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

nie mam pojęcia , powiedział że nie ma ochoty już dzisiaj ze mną rozmawiać i że idzie się spotkać z kumplem.

Maleństwo moje
Stary 2011-05-16, 21:20   #1107
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
u nas tak samo

i właśnie kurier przywiózł rowerek biegowy dla bąbla - ide składać może się uda
Ja też miałam ze swoją córcią iść do logopedy, bo nie mówiła "R" ale na szczęście teściu kochany ją nauczył i nawet dostała za to piękny płaszczyk, że taka zdolna.
Nie martw się Kochana wady wymowy to kwestia czasu i ćwiczeń- dacie radę
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-16, 21:20   #1108
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
no domyślam się co bym myślała a powiedz kochana jak Ty przeczytałaś tę rozmowę? Gdzie ona była?
Stary 2011-05-16, 21:23   #1109
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
no domyślam się co bym myślała a powiedz kochana jak Ty przeczytałaś tę rozmowę? Gdzie ona była?

na plikach w których ma zapisy z czatu .

Maleństwo moje
Stary 2011-05-16, 21:27   #1110
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
na plikach w których ma zapisy z czatu .
To nie rozumiem skąd jego oburzenie. To nie był sms przeczytany po kryjomu. To nie Twoja wina kochana
I o nie Ty powinnaś przepraszać. Trzymaj się malutka, wszystko będzie dobrze

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości