|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
|
|
|
|
|
#1082 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Dudi pięękne
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja o dziwo nie mam żadnych blizn,wypadków nie pamiętam żebym jakiś miała ![]() Cytat:
dają mi 26-27 jednej pani staruszce z kościoła musiałam na następną mszę przynieśc dowód osobisty bo nie wierzyła że mam 34 lata![]() a ja mam dziwną manię zahaczania ramieniem o futrynę szybko chodzę po mieszkaniu,i często zahaczam,już mnie ramię boli cud że mam paluchy nie połamane bo takie cienkie i długie mam![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żartuję, że grację odziedziczyłam po tatusiu, a po mamusi zdolność do brudzenia i ciapania po mamusi Tatusiek w tym roku miał mały palec u dłoni (nie pamiętam której, ale to był ten sam) już 3 razy w gipsie... Już nie wspominając o innych wypadkach i atakujących go drzewach A Mamuśka cokolwiek by nie robiła, to jest brudna... A ja to wszystko odziedziczyłam po nich
|
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, gupi sylaby ....w związku z tym nasunęła jej się konkluzja, że może on ma problem ze słuchem kazała iśc do foniatry ...no wiecie, jak to wszystko na raz usłyszałam, że on ma BARDZO duży problem i że właściwie późnio do niej trafiłam (babel ma nieco ponad 3 latka) i że zrobiłam dziecku krzywdę, że chodził go złobka ![]() a więc odrazu polecieliśmy do przychodni po skierowanie do foniatry ... okazało się, że najpierw laryngolog ... i uwaga uwaga - teraz robią zapisy na sierpień ![]() ale czego się nie robi dla bąbla .... odmowie sobie wielu rzeczy byle tylko pomóc bąblowi ehhh no ale rowerek złożyłam i młody zaiwania na nim jak głupi oczywiście nie chciał do domu wracać, a już tak zimno, więc nie obyło się bez sceny przed blokiem ![]() co do haczenia mały palcem u stóp ... w zeszłym roku w wakacje byłam sobie w japoneczkach w pracy szybko spojrzałam i poszłam dalej; zrobiłam 3 kroki i dotarło do mózgu - ej coś z tą stopą jest nie tak ... spojrzałam w drugi raz, a tam mały palec wygięty w drugą stronę ![]() ![]() no ale jeszcze dodam, że jak ta torebka pęka to pół stpy miałam sine i to przez dobre dwa tygodnie upał nieziemski, więc latalam w japonakch (nadal ... widocznie niczego się nie nauczyłam ) ze stopą filetową, jak nos pijaczka w zimie hehe tak ciągle opowiadam o moich "urazach" i wniosek nasuwa się sam - sierota/łamaga jestem
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-05-16 o 19:12 |
|
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję złożenia sprzęciora dla BąblaWiem, że nieładnie śmiać się z cudzego nieszczęścia, ale nie mogłam się powstrzymać A o Synka się nie martw. Pewnie okaże się, że wada jest mała i babka wyolbrzymiła całą sytuację
|
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
ahhh kobitki jestem zdruzgotana
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
ahh natknełam się dzisiaj na rozmowe mojego męża z pewną panią na którą się umówił na jazde motorami dzis o 22 , mówiac mi że dzisiaj na 22 idzie do pracy zwyczajnie mnie okłamał
A mój mąz na to co ? nawet nie powiedział mi przeprszam czy co kolwiek tylko zaczął się wydzierać ze go kontroluje i się obraził znowu chce wzbudzić we mnie poczucie winy abym to ja czuła się winna sorki że wam tutaj o tym truje ale rozwaliło mnie to na łopatki
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-05-16 o 19:48 |
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dla Ciebie -> nie umiem pocieszać ani doradzać w takich sytacjach, więc tylko
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Resscue nie przepraszaj bo chyba po to tu jestesmy aby sie wspierac, i absolutnie nie poczuwaj się do winy, mężczyzni to tacy mali chłopcy którzy sami nie wiedzą co chcą, pewnie a przejażdzka motorami to nic takiego, ale pomyśl gdyby powiedział Ci prawde, pewnie byś go nie puściła
Trudno coś doradzac, ale bedziie dobrze i jeszcze razem będziecie sie z tego śmiac, glowa do góry
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie to by już poniosło...
|
|
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mnie tak dotkneło posunełam się dalej i napisałam do tej kobiety : Witam cię serdecznie ! z tej strony żona od tomasza , powiem Tobie grzecznie raz nie życzę sobie abyś się umawiała z tomaszem na co kolwiek , chcesz sobie na czymś pojeździć czy zająć czas to rób to ze swoim mężem i może tym się zainteresuj . Uszanuj moje zdanie tam samo jak póki co ja szanuje Ciebie . Zrobiło mi sie dzisiaj bardzo przykro bo robicie sobie jakieś schacki za moimi plecami powiedz mi jak ty byś sie czuła ? Nie rób komuś coś co tobie jest nie miłe . Przemyśl to i zrozum mnie jak kobieta kobietę . Pozdrawiam myslicie że przesadziłam ?
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-05-16 o 19:56 |
|
|
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze kiedy mój chłopak mnie zrani to siadam obok niego i mówię mu co czuję i zawsze proszę go, aby postawił się w mojej sytuacji, wtedy zawsze chowa swoją dumę i przepraszamy się
|
|
|
|
|
#1100 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jak się cieszę, że trafiłam na ten wątek, dzięki tobie Sarunieczka
Cytat:
W każdym razie zawsze byłam tą ostatnią co mówiła, że nigdy nie wyjedzie a tu proszę ![]() Cytat:
Przede wszystkim z zamiłowaniem siedzę w grafice komputerowej i od najmłodszych lat robię projekty etykiet, ulotek, plakatów, gazetek, kalendarzy i akcydensów z czego w ogóle się utrzymuję Dodatkowo potrafię obsługiwać maszyny introligatorskie w drukarni Ponadto lubię grzebać w bebechach komputera i ze starych robić nowe, które jeszcze komuś posłużą Z kolei do elektroniki jestem ostatnia O, i trochę japoński znam! (bardziej niż niemiecki na pewno )Ja mam 23 a mi ciągle dają 17 ![]() Cytat:
Ja z moim jestem ponad 5,5 roku (ale ten czas leci!) i poznałam go w pociągu jak oboje wracaliśmy z pierwszego w naszym życiu konwentu mangi i anime. Hobby nas połączyło, którym namiętnie interesujemy się do dziś Cytat:
![]() Resscue, nie chce nic do doradzać bo co związek to inny przypadek, ale życzę żeby wszystko szybko wróciło na swoje tory. Ja tylko przez kilka lat bycia w związku nauczyłam się, że dużo problemów wynika z samego faktu, że kobieta i mężczyzna różnią się a ich myślenie jest całkowicie rozbieżne, bo facet myśli jednokierunkowo a kobieta myśli o wielu sprawach na raz. Swoją drogą przechodzę mały kryzys bo dziś kumpela pofarbowała mi włosy na ciemną czerwień i za cholerę nie mogę przywyknąć mimo, że od wielu lat pragnęłam mieć takie włosy. Mam wrażenie, że zupełnie mi nie pasują
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-05-16 o 21:05 |
||||
|
|
|
#1101 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje kochane moje perełki za słowa otuchy
|
#1103 | |
|
|
Cytat:
jejku ja sobie nie wyobrażam opuścić kraj co do włosów to Cię rozumiem miałam 2 mies.rude i próbowałam się przyzwyczaić ale bezskutecznie
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia , powiedział że nie ma ochoty już dzisiaj ze mną rozmawiać i że idzie się spotkać z kumplem.
teraz sobie pomyśl jakie myśli mi chodzą po głowie
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-05-16 o 21:17 |
|
|
|
#1105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz sobie pomyśl jakie myśli mi chodzą po głowie
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się Kochana wady wymowy to kwestia czasu i ćwiczeń- dacie radę
|
|
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na plikach w których ma zapisy z czatu .
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
To nie rozumiem skąd jego oburzenie. To nie był sms przeczytany po kryjomu. To nie Twoja wina kochana
I o nie Ty powinnaś przepraszać. Trzymaj się malutka, wszystko będzie dobrze |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

może się uda 

oprócz szycia, robienia na drutach i szydełku, haftowania, gotowania i pieczenia ciast to znam się trochę na elektryce, tzn. potrafię wymienić żyrandol, gniazdka, takie tam, kiedyś na ścianie, przenosiłam kontakt, bo mi nie pasował, sama remontuję mieszkanie( no teraz to tż maluje ściany), znam się trochę na ogrodzie, a jak miałam małego fiata, dawno dawno temu, to sama go sobie naprawiałam
samochwała w koncie stała
dodatkowo drugie kolano tez mi siada , a to wszystko dlatego że pod wpływem moich hormonów miękną mi rzepki a wtedy o uraz łatwo bo wiadomo ze zdrowa rzepka amortyzuje wszelkiego rodzaju uderzenia etc
dają mi 26-27

szybko spojrzałam i poszłam dalej; zrobiłam 3 kroki i dotarło do mózgu - ej coś z tą stopą jest nie tak ... spojrzałam w drugi raz, a tam mały palec wygięty w drugą stronę 

mnie to by już poniosło...