|
|
#1111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek
Cytat:
Ale też nie funduje sobie od razu skoku na głęboką wodę bo muszę studia skończyć i będę przez 2 lata przylatywać na kilka dni w miesiącu ![]() Cytat:
|
|
|
#1112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), miał właśnie m.in. problem z "r" i jedynie jego siostra z rodzicami rozumieli co on mówi. Musiał chodzić na zajęcia i z czasem mowa się poprawiła, teraz ma już z 20 lat i nie ma śladu po problemach z dzieicństwa.
|
|
|
|
|
#1113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie odpuszczaj za szybko...a napisałaś super tej dziewczynie![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Na pocieszenie Ci powiem, że kiedyś odrosty zafarbowały mi się na żółto, a reszta marchewkowo A mojej siostrze zamiast platyny wyszedł fiolet...
|
||
|
|
|
#1114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę dziękuje ;* ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
ohhh do tej kobiety to cisły mi sie na myśl o wiele gorsze słowa , ale się pochamowałam . ![]() uciekam spać bo jestem mega zmęczona z powodu całego tego zamieszania , dobrej nocy ślicznotki ;* p.s. my tutaj to zaczynamy być jak jedna wielka rodzina hihi
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-05-16 o 21:41 |
||
|
|
|
#1115 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
zamiast "r" mówił "j",ile się go po kryjomu nanamawiałam:"Daruś,powie dz "chór" ![]() Cytat:
A ja sobie siedzę i myślę i uświadomiłam sobie ze Dzień Matki się zbliża a ja mam portfel w opłakanym stanie alemam na koncie "allegrowym" parę groszy,i tam szukam prezentu,co myślicie o takim drobiazgu?http://allegro.pl/duzy-recznik-haft-...595558131.html dobiorę kolor ręcznika,haftu,napis i przyjemny prezencik,prawda?
|
||
|
|
|
#1116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Tż ma problem z wymówieniem "r", dlatego zastrzegł sobie, że nasze dzieci nie mogą mieć w imieniu tej litery Chociaż ostatnio wyskoczył mi z pięknym imieniem Freya ![]() Swoją drogą przez ten mój wyjazd porządnie zabrałam się za siebie. Kończę wszystkie moje plany. Pofarbowałam się w końcu, umówiłam się z moją dobrą znajomą z liceum, która została kosmetyczką na pierwszą w moim żuciu regulacje brwi, kupiłam sobie 2 dopasowanie staniki (wreszcie wiem jaki mam rozmiar
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Resscue - mam nadzieję, że to się wszystko wyjaśni i między Tobą a mężem wszystko będzie ok. Swoją drogą to ty taka młoda - gniewna a takiego grzecznego smsa jej napisałaś nie podejrzewałabym Cię o to Może mąż potrzebuje upewnić się, że mimo iż zaobrączkowany to jeszcze inne laski na niego lecą czy jak? no i myślę, że jakby miał coś na sumieniu czy coś planował to by się postarał, żeby ta rozmowa zniknęła z archiwum i żebyś się o tym nie dowiedziała. Głowa do góry, będzie dobrze ![]() jamapi - wybacz, ale poplułam monitor jak przeczytałam o tym Twoim palcu u stopy ![]() a z Matim będzie dobrze, pewnie będziecie musieli ostro poćwiczyć ale wszystko jest do zrobienia. Moja bratanica też miała spore problemy z mową ale bratowa z nią ćwiczyła w domu i teraz bardzo ładnie mówi Ja jeszcze powiem tak - ty poszłaś do pracy i teraz wyrzucasz sobie, że czegoś nie dopilnowałaś, zaniedbałaś etc. a ja siedzę w domu z dzieckiem (usilnie już szukam pracy ale nic z tego ) i moja córka w 8 grudnia jak wychodziła z pokoju jak się rano obudziła to tak przytrzasnęła palec drzwiami, że natychmiast odskoczył jej cały paznokieć od macierzy a opuszek palca wisiał na niemalże samej końcóweczce boże, już na samo wspomnienie mi się żołądek przewraca - i ja byłam wtedy w domu, widziałam, że wychodzi z pokoju i nie uchroniłam jej przed tym cierpieniem - bo zawsze wychodziła sama i było ok, podstawiała "stopkę do drzwi" żeby te nie leciały i już a tym razem chyba chciała drzwi przytrzymać ręką i jej palec wszedł między grube na 5cm drewniane drzwi a futrynę. Spędziłyśmy 4 godziny na pogotowiu a ja mało nie zemdlałam jak siedziałam z nią w poczekalni i opowiadałam tż co się stało miesiac później skakała po kanapie i wpadła nosem na stół - takiego ryku jeszcze nie słyszałam! byłam w pokoju obok, zbierałam i układałam ubrania a może to wszystko by się nie stało jakbym pracowała, nie? to się napisałam...
|
|
|
#1120 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz dwa sie umawiaj, MUSISZ!!! to nie jest mądre!! Ja właśnie w środę jadę do mojej pani doctor
Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-05-16 o 23:01 |
|
|
|
|
#1122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja się mądrować nie zamierzam i tłumaczyć dlaczego należy iść i chodzić regularnie na kontrolę ale jak zajdziesz w ciażę to wizyta i tak Cię nie minie a jak się wyda, że jeszcze nie byłaś to dopiero bedzie siara w gabinecie
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mojemu Tż'owi chodziło o boginię Freyę, która jest m. in. patronką wojny Wszystko przez to, że Tż trenuje wschodnie sztuki walki (swoją drogą mnie też kiedyś zaciągnął na karate )Swoją drogą współczuję dzieciaczkowi. Już się boję na samą myśl jak sama będę miała dzieci
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-05-16 o 23:02 |
|
|
|
|
#1124 | |
|
|
Cytat:
ale się nie mogę przemóc![]() jak się wreszcie kiedyś wybiorę to sie w życiu nie przyznam że pierwszy raz ogólnie u lekarza byłam ostatnio jakieś...8 lat temu![]() Bo jak nic nie dolega to człowiek się nie wybierze
|
|
|
|
|
#1125 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak się ma dziecko to się nie ma czasu na takie głupie myślenie - jesteś matką i już i chcesz jak najlepiej dla swojego dziecka i tyle ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() znajdź kobietę ginekologa jak się tak krępujesz albo popytaj wśród koleżanek, który ma dobrą opinię i jest "normalny"
|
|
|
#1126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
facet na początku związku jest jakiś taki "nieoswojony", nie wie jak się ma zachować , jest czasem nieogarnięty... to że mówią, że w związku trzeba się "dotrzeć" dotyczy wg mnie głównie facetów, bo oni mało kumają samą definicję związku, będzie dobrze, trzymamy kciuki Resscue, poza tym jesteście w wieku największej zazdrości o tę drugą osobę, a to nie sprzyja zawsze obopólnemu zrozumieniu , ale z wiekiem ta zazdrość mija . W wieku moim i Sarunieczki ta zazdrość już nie jest taka straszna ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz ponoć mam adres to najlepszego, zobaczymy. A muszę iść bo teraz sobie głupia uświadomiłam, że aż 3 moje ciotki nie miały dzieci
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do ginekologa chodze co rok, na badania kontrolne i cytolgię... Raz w roku także usg piersi, chociaż lekarz mi mówi, że w tym wieku jeszcze nie muszę... Ale ja chcę, bo miałam juz guza i panicznie boję sie powtórki.. tak więc kochane, ja polecam okresowe badania przeprowadzać regularnie
|
|
|
|
#1129 |
|
|
Ja po prostu zwlekam z wizytą,bo poza ogromnym wstydem,nic mi do tej pory nie dolegało,nie czułam potrzeby pójścia...wszystko TAM wydaje się być w porządku,nic mnie nie boli,moze dwa razy miałam drobną infekcję i nic poza tym
Tabletek nie stosuję i nie mam póki co zamiaru,więc wizyta się odwleka w czasie...wiem,to nie jest wytłumaczenie,powinno się badać czy jest ok,cytologia itp no ale przetłumaczcie starej oślicy a do faceta to na pewno nie pójdę,to jest wyluczone |
|
|
|
#1130 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak śpi sama budzi się dużo wcześniejCytat:
Cytat:
też miał focha, że czytam jego gg, a ja na to, że mógł zamnknąć okienko, to bym nie przeczytała jak wyszedł![]() Cytat:
![]() ha ha dzięki naszym rozmowom przypomniało mi się, że umiem jeszcze strzelać z wiatrówki i kbks-u, z tego drugiego zajęłam nawet 13 miejsce w ogólnopolskich zawodach, w ogólniaku należałam do klubu strzeleckiego ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- a ja mam ginekologa faceta, trafiłam do niego w ciąży jak lekarka w przychodni mnie olała, tzn. podchodziła do sprawy za bardzo na luzie i gdyby nie on to nie miałabym córki, bo zagrażał mi przedwczesny poród, nałykałam się tabletek że mogłabym w nocy świecić po zgaszeniu światła i 2 ostatnie miesiące musiałam leżeć ( zresztą mogłabym o tym książkę napisać) ale się udało, zresztą bardzo go lubię i nie chce już zmieniać
|
||||
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
To jest wielki plus
, bo Polacy akurat okropnie wymawiają to "r" w angielskimJa kiedyś chodziłam do faceta jeszcze jako nastolatka, ale mam straszne wspomnienia: jeden mnie wyśmiał, ze byłam dziewicą (miałam wtedy 16 lat ), a w gabinecie z nim było jeszcze 2 osoby, co też było krepujące. Później poszłam do drugiego, ten to jak robił mi usg to stawiał jedną reke na udzie i patrzył geboko w oczy (matko, do tej pory to pamiętam ). Także go tez przestałam odwiedzać. Na koniec koleżanka poleciła mi Panią, i jest moja lekarka do dziś, która kocham![]() I mimo tego ze place 150 zl za wizytę, to z niej nie zrezygnuję. (dodam, ze do tych poprzednich też chodziłam prywatnie i płaciłam nie mało) |
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie chcesz iść do faceta, to u nas w przychodni jest fajna lekarka. Bardzo konkretna, wszystko Ci powie doradzi. Prowadziła mi ciążę i byłam z niej bardzo zadowolona. Ja dziś z kolei mimo urlopu miałam ciężki dzień, byłam z córką na występach klas tanecznych przez cały dzień, a wieczorem poszłam na pilates. Bolą mnie wszystkie mięśnie ale mam tyle energii, że mogłabym cały dom posprzątać. |
|
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zupełny brak profesjonalizmu, przecież coś takiego powinno się chwalić a nie wyśmiewać. To co by powiedział na mnie? Pewnie, że dziewice w moim wieku to wymarły gatunek a ja uchowałam się jako żywa skamielina
|
|
|
#1134 | |
|
|
Cytat:
![]() Do naszej przychodni mam strasznie blisko to może dojdę wreszcie ![]() Ja też musze poćwiczyć bo od kilku dni strasznie się obżeram ![]() a teraz śmigam spać,dobrej nocki i do jutra |
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam Ci na priv. |
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby mi coś takiego powiedział to na pewno powiedziałabym co o nim myślę i to na pewno nie byłaby piękna polszczyzna
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- do rana pa pa |
|
|
|
|
#1139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ręczniki fajne ![]() tak tu pisałyście m.in o bliznach to jak się zastanowiłam to mam ich dość sporo jedna największa to na czole ] już po urodzeniu "dostałam ją " od pielęgniarki , która odrywając mi kroplówkę z czoła wyrwała mi włosy wraz z cebulkami i mam pamiątkę na całe życie [ urodziłam się w 7 mies. i 2 mies. byłam w szpitalu na kroplówkach itp]kolejne blizny to standardowo na kolanach od upadków itp z dzieciństwa jedna blizna na nodze od golenia się maszynką aa i jak byłam mała [hmm 2 latka może ] pilnowała mnie babcia , siedziałam w wózku i wsadziłam palca wskazującego w wózek[hmm w rurkę czy coś ![]() a o sobie może innym razem napiszę ![]() tyle piszecie tu,że jeszcze nie zdążyłam odpowiedzieć niektórym osobom na posty do jutra , a właściwie do dziś
|
|
|
|
|
#1140 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
A zaczął późno mówić. I ładnie mówi "r". ![]() Cytat:
![]() Ja tam się gina nie boję. I trafiam na fajnych lekarzy (to znaczy też robię wywiad środowiskowy albo internetowy). Może trochę się krępowałam jak byłam młodsza..., ale teraz w tym wieku już nie ![]() Ziarnko, a i le lat ma twoja córcia?
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-05-17 o 01:34 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

miałam 2 mies.rude i próbowałam się przyzwyczaić ale bezskutecznie
Ale też nie funduje sobie od razu skoku na głęboką wodę bo muszę studia skończyć i będę przez 2 lata przylatywać na kilka dni w miesiącu

, gupi sylaby ....w związku z tym nasunęła jej się konkluzja, że może on ma problem ze słuchem
kazała iśc do foniatry ...

alemam na koncie "allegrowym" parę groszy,i tam szukam prezentu,co myślicie o takim drobiazgu?

ale się nie mogę przemóc

, bo Polacy akurat okropnie wymawiają to "r" w angielskim
). Także go tez przestałam odwiedzać. Na koniec koleżanka poleciła mi Panią, i jest moja lekarka do dziś, która kocham
Zupełny brak profesjonalizmu, przecież coś takiego powinno się chwalić a nie wyśmiewać. To co by powiedział na mnie? Pewnie, że dziewice w moim wieku to wymarły gatunek a ja uchowałam się jako żywa skamielina